kallisiniz geldiiiisositososito 150 mekik-150 ağırlıkla kol çalışma-30 dakika yürüme bandı- 40 dakika bisiklet-bide adını bilmediğim bi alet var ayakta bacaklar için kullanıyosun 10 dakikada onu yaptım gördüğüm 500 kalori üzeri harcadım dönerkende 30 dakika yürüdüm... bugünün raporuda bu aperini hakettim demi :dilcikar:
mehalim bugün giderken aklıma sen geldin dedimki stepi ne yapıyo hiç bahsetmiyo ama baktım sende spor yapmışsın valla ha gayret asıl bacım bu hafta rekor bizde kaydirigubbakcemile2 kimse kıramaz..
zenanım canım bak çabucak atlattınız bile hastalığı, çocuk işte gelip geçer sen üzme kendini... halanızda gelmiş :dance: halanız kaç yaşında
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ay bu merak bigün başıma iş açacak
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
hani çocuklarla iletişimi açısından sordum...
simitinizin yerine bir sandviç ekmeği yiyebilirsiniz hani şöle yuvarlak ufak ekmekler varya hamburger ekmeği gibi onlar eş gelir sanırım..
bijocum canım evet çocuk metabolizması çok farklı yani bende şundan 10 yıl önceyi düşündüğümde haftada 3 kilodan az vermiyordum.. sende yürüyüşüne başladın haydi hayırlı olsun bakalım...
aslında şu yemek için cetvellerimizi yapsalardıda onlara sporumuzu filan yazsaydık her mesajda gözükseydi ne yaptık ne yedik...