Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

102,8 çıkıo mesela sonra bi aha çıkıom 103,5 falan
ama böle omasınıda istemiom neyse o çıksın...100 gram bile vermek böle bi durumda keyif verio:)

servise götürdüğünde sorun kalmayacaktır yine motivene kavuşursun dediğin gibi 100 gr bile insana mutluluk veriyoryerimseniben

zaten bu siteyi tanığıma üye olduğma pişman değilim...sizin gibi destek verici arkadaşlarım olcaksa daha ne isterim...tek istediğim destek burda da fazlasıyla var...site yöneticilerine ve sizin gibi arkadaşlara sonsuz tşklerimi iletmek istiyorum... buraya üye olduğumu ve burdaki arkadaşlıklarımı tüm tanıdıklarımla paylaşıyorum...iyiki varsınız

servise götürdüğünde sorun kalmayacaktır yine motivene kavuşursun dediğin gibi 100 gr bile insana mutluluk veriyoryerimseniben

ewt cnm kendi servisine götürücem bir sorun varsa bakarlar...çok iyi bir tartı dediğim gibi diyetisyende kaç çıkıosam burda da aynı çıkıodum...ondan başka tartı almayı düşünemiorum ona güveniorum bakalım....olmazsa bakçaz çaresine ki mutlaka vardır çaresi:1rolleyes::1rolleyes:

selam takımcım kilo veren herkesi tebrik ederim.
yeni gelen arkadaşımız da hoşgelmiş.
ev işlerinden ancak fırsat bulabildim.oğlum uyanınca da parka gideriz.hava ne güzel.yazın gelmesine seviniyorum.eve kapanmayacağız artık.ohh be.

ewt cnm kendi servisine götürücem bir sorun varsa bakarlar...çok iyi bir tartı dediğim gibi diyetisyende kaç çıkıosam burda da aynı çıkıodum...ondan başka tartı almayı düşünemiorum ona güveniorum bakalım....olmazsa bakçaz çaresine ki mutlaka vardır çaresi:1rolleyes::1rolleyes:

Canım evet bu siteyi bizde keşvettiğimizden beri terkedemiyoruz...:teytey:...

şunuda belirteyim, haftasonları genelde ailelerle beraberiz buraya çok fazla gelemiyoruz akşamları fırsatın olursa mehalim ve reyhan ablam vardır onlarla tanışırsın, hafta arası daha çok buralardayız yani sonra çağırdılarda kimse yok ortada diye küsüp gitme:utangac:

ben şimdi müsade istiyorum eşim çıktı işten geliyormuş sabah beri sokaktaydım iş güç yapmadım valla azcık toparlayayım... aklına bir soru takılırsa mutlaka sor cevap veren çok olacaktır...

haydi hoşkalın arkadaşlar......

ev işlerinden ancak fırsat bulabildim.oğlum uyanınca da parka gideriz.hava ne güzel.yazın gelmesine seviniyorum.eve kapanmayacağız artık.ohh be.

sorma umutum sana bunu yazmadan gitmek istemedim şu sazovadaki parka çıktınızmı hiç hava güzel olduğunda mutlaka oğlunu getir çok güzel muhteşem bir park olmuş ben evden bile yürüyerek alıp Yırtığı ve kızları gidiyorum arada :smiley-cool: gerçi yürüyerek yarım saat sürüyor ama zevkli Yırtıkla yürümek... tavsiye ederim canım...

kallistecim aklımda oraya mutlaka gideceğim de daha fırsat yaratamadım.benim de yeğenler iflan var hepsini toplayıp gitme niyetindeyim aslında yakın bir zamanda.gerçekten merak ettim doğrusu.arkadaşlar da mutlaka gidin diyor.çok kalabalık oluyomuş heralde.

tşk ederim...hb..inş iyi sonuçlar elde ederisde birbirimiz hep böle tebrik ederizkaydirigubbakcemile5

Canım evet bu siteyi bizde keşvettiğimizden beri terkedemiyoruz...:teytey:...

şunuda belirteyim, haftasonları genelde ailelerle beraberiz buraya çok fazla gelemiyoruz akşamları fırsatın olursa mehalim ve reyhan ablam vardır onlarla tanışırsın, hafta arası daha çok buralardayız yani sonra çağırdılarda kimse yok ortada diye küsüp gitme:utangac:

ben şimdi müsade istiyorum eşim çıktı işten geliyormuş sabah beri sokaktaydım iş güç yapmadım valla azcık toparlayayım... aklına bir soru takılırsa mutlaka sor cevap veren çok olacaktır...

haydi hoşkalın arkadaşlar......

cnm çok teşekkür ederim ilgine...bana siteyi anlattığın ve davet ettiğin içinde ayrıca tşk ederim...belkide sen bu davetinle hayatımda bir dönüm noktası olacaksın kimbilir?

bu arada hafta içide hafta sonu akşamda istediğiniz an girebilirim...bu konuda şüpheniz olmasın...işler biter bitmez bende burda olurum...saygılar herkese:lepi:

xTABUcum hoşgeldin aramızaa :1hug: saglıklı bir şekilde hafiflemen dileği ile canımm a.s.

selammmmm. ben geldimmm. yine misafir vardi kizlar arkadaslarini toplayip gelmis. ev börek pogaca doluydu hepsini yedirdim sükür allahima bitti. mehalim bebegimmmm nasil gidiyor ilk günün? bugün alisverise gittim salatalik seyler aldim. ve ben bu sabah sadece incecik bir dilim ekmekle 2zeytin bir dilim keci peyniri bol domates yesillik yedim. ha mehalim meyva yokmuydu bu diyette ya? dur gidip yine bakayim.
tabu hosgeldin canim benim insallah hayirli olur. incecik yapmadan biryere salmayiz senihihoyyyt
zenanim gibi kotlari giyeceksin birde botlari cekeceksin. tak tak tak diye gezerken resim cektireceksin insallahhhhh. zenanim birtanem seni cok seviyorum ben ya.
kallisim caniminici. ben senin mesajini gördümdeeeeeeee yüzüm yoktu birsey yazmaya. 700 kalori harcadin geldin asla gözümden kacmadi. bende bir hareket yok bu ara. ama degisecek söz veriyorum. havalar güzel inanilmaz enerji doluyum.kallisim senin adim sayici cift adimlari sayiyordu degilmi?. adim sayin az yaktigin kalori cok geldi bana ondan soruyorum. ama cift sayiyorsa bayagi iyi yürüyorsun masallah ya..
hic karnim acikmiyor cok iyi hissediyorum kendimi.......simdilik yanidelikafadulden

ya şu kilo çizelgesi nasıl yapılıo:kahve:

sekerim bak sayfanin en üstünde diyet gruplari var ona tikla acilan sayfada yukardan ikinci sikta yazili. kilo cizelgesi nasil yapilir diye. oraya gir. tarifi aynen uygula. son kontrol paneline yapistirmanda sorun olabilir. oraya gelince tekrar sor tarif ederiz. hadi basarilar
belkide tarife gerek kalmadan yapabilirsin. arife tarif ne gerek? gencler bu isleri bizden iyi biliyor:sm_cool:

kallisiniz geldiiiisositososito 150 mekik-150 ağırlıkla kol çalışma-30 dakika yürüme bandı- 40 dakika bisiklet-bide adını bilmediğim bi alet var ayakta bacaklar için kullanıyosun 10 dakikada onu yaptım gördüğüm 500 kalori üzeri harcadım dönerkende 30 dakika yürüdüm... bugünün raporuda bu aperini hakettim demi :dilcikar:

mehalim bugün giderken aklıma sen geldin dedimki stepi ne yapıyo hiç bahsetmiyo ama baktım sende spor yapmışsın valla ha gayret asıl bacım bu hafta rekor bizde kaydirigubbakcemile2 kimse kıramaz..

zenanım canım bak çabucak atlattınız bile hastalığı, çocuk işte gelip geçer sen üzme kendini... halanızda gelmiş :dance: halanız kaç yaşında:delphin: ay bu merak bigün başıma iş açacak :utangac: hani çocuklarla iletişimi açısından sordum...

simitinizin yerine bir sandviç ekmeği yiyebilirsiniz hani şöle yuvarlak ufak ekmekler varya hamburger ekmeği gibi onlar eş gelir sanırım..

bijocum canım evet çocuk metabolizması çok farklı yani bende şundan 10 yıl önceyi düşündüğümde haftada 3 kilodan az vermiyordum.. sende yürüyüşüne başladın haydi hayırlı olsun bakalım...

aslında şu yemek için cetvellerimizi yapsalardıda onlara sporumuzu filan yazsaydık her mesajda gözükseydi ne yaptık ne yedik...

kallisim kiskaniyorum valla ya. hadin bir dürtükleyin beni... tembelligi atamadim üzerimden ya. seytan diyor kalk bir baslangic yap. adim sayicini tak 15 dakika yürü kosu bandinda surayada yaz carsaf carsaf kac adim kac kalori bilmemne:sm_cool:
valla gurur tablosu hayatim yaptiklarin ugraslarin cabalarin tekrar tebrikler.
bu cetveller gercekten cok iyi olacak kallisim. ne yedik ne yaptik daha neler yapabiliriz diye ilk anda görünürdü. ve herkesi motive ederdi

Ben geldim :)) gözünüzün bebeği can paranizz işte o benhihoyyyt
ooo ben yokken nelerde olmuş sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyor xtabu hoşgeldin güzelim bak herşey güzel olacak sana mesajımın altında kilo çizelgesinin linkini vereceğim ...

annecim ya dışardaydım gezdim saçlarımı kestirdim aynı kapak kızlarının gibi böle spor modern bişi oldu çok sevdim vallaha tarz yapptım yine kendimi 31 beden kot aldım üstüne trenkot aldım süper oldu:)))
diyetimi bozmadım şuandada kepekli makarnamı haşlıyorum annecim evet hiç meyve yok ama ben ufak tefek eklmeler yapacam burayada akşamları ne yediğimi yazacam artık farkı görürsünüz süper olacakkk..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canlarım merhabalarr.. çok az vakitli geldim bir müjde vermek için Mizginin başlığına yazacağım inşallah güzel bir gelişme olacakmış kızım haber getirdi.. reyhan ablacım sen spora başladığında seni kimse tutamıyor yaşadık gördük hepimize örnek oldun biz senin kadar yapamıyorduk yeniden başlayacağına inanıyorum ben sadece 2 gün çaba göstermen gerek bir hevesle başlasan gerisi gelecektir mutlaka..
eşim bahçede bekliyor mangal diye tutturdu, çıktık diğer eski pcyi format için götürüp bıraktık biraz alışveriş yapıp döndük hemen akıp geliyorum dedim hava kararınca anca gelirsin sen arkadaşlarını bırakamazsın diyo :))

oyyyyy benim kokosum sacini basini yaptirmis benim canparem hihoyyyt
kimbilir ne güzel oldun canim benim iyi etmissin . yeni seyler alinca yapinca mutlu oluyor insan . güle güle iyi günlerde kullan saclarinida kiyafetlerinide güzelimkaydirigubbakcemile5

Ben geldim :)) gözünüzün bebeği can paranizz işte o benhihoyyyt
ooo ben yokken nelerde olmuş sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyor xtabu hoşgeldin güzelim bak herşey güzel olacak sana mesajımın altında kilo çizelgesinin linkini vereceğim ...

annecim ya dışardaydım gezdim saçlarımı kestirdim aynı kapak kızlarının gibi böle spor modern bişi oldu çok sevdim vallaha tarz yapptım yine kendimi 31 beden kot aldım üstüne trenkot aldım süper oldu:)))

tıs mehallllŞeniz sen daha yemi kestiemedinmiydi saçları:uhm: iyice kısacık yaptı oyy mirakta ettimşakkıdı

aldıklarını güle güle giy şekerciğim iyi ve sağlıklı günlerde kullan inşallah darısı bize o bedenler için diyorum :dilcikar: aminnn...

Back