Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

demek seksüsüünn gıızz :jeyyar: çekici olur akrepler
beni çok feci çekiyoonn kaydirigubbakcemile
bende hepsini taşırım ama birtek o yoktur yükselenden zaar kaydirigubbakcemile3
meliscimmm senn çok hareketlisinn yengeç dicem
çok evcimen geldin bana bilmiyorumm birde gayretlisin başakda olabilir

ben akreplerle iyi anlaşırıımm
sinirli olduğunubileyim yeter
arkama bakmadan kaçarımm
ben çok deli olurumm siinirli olduğumda -tatlicadiarzu-

yok pişman olmadım tabi güzel burçmuş :nazar:
ama bi anda 2 akreple birden karşılaşınca şok oldum, ne hissedeceğimi bilemedim, üstelik biri çok cadı (kim acaba).

demek seksüsüünn gıızz :jeyyar: çekici olur akrepler
beni çok feci çekiyoonn kaydirigubbakcemile
bende hepsini taşırım ama birtek o yoktur yükselenden zaar kaydirigubbakcemile3
meliscimmm senn çok hareketlisinn yengeç dicem
çok evcimen geldin bana bilmiyorumm birde gayretlisin başakda olabilir

aynen şekerim çok güzel değilimdir ancak herkes se4nde bişiler var anacım derler şeytan tüğü dediklerinden sanırm:sm_confused:

melis te bana dediğin gibi geliyor nereus böyle bir sakin uyaroğlu kişiliği var sanki. bilmem ne dersiniz

ama bi anda 2 akreple birden karşılaşınca şok oldum, ne hissedeceğimi bilemedim, üstelik biri çok cadı (kim acaba).

kimki acep:uhm: hım ben nereusun yaşındayken evet cadıydım:)) ama yıllar insana olgunluklar katıyor elbet ama damarıma basarlarsa hala i,çimdeki cadıyı saklı tutuyorum anında çıkabilir yani:jeyyar:

evet aslanım ama sakinim de, hem de yükselenim de aslan. Bi kükredim mi tam kükrerim, mesela bu hafta nerdeyse nereusa kükreycektim takımdan ayrılmak isteyince, neyse yırttı, bizim takıma giren bi daha çıkamaz:oklava:

mehalim sana ne diyorr kaydirigubbakcemile3

aynen şekerim çok güzel değilimdir ancak herkes se4nde bişiler var anacım derler şeytan tüğü dediklerinden sanırm:sm_confused:

melis te bana dediğin gibi geliyor nereus böyle bir sakin uyaroğlu kişiliği var sanki. bilmem ne dersiniz

benn güzel olduğuna eminimmm
ay kisme bana öyle bişi demedii

ıııııı ben aslan

bilemediimmm sırnaşık şey
10 tane daha saysaydım kesin biilirdim ama :roflol: :roflol:

kimki acep:uhm: hım ben nereusun yaşındayken evet cadıydım:)) ama yıllar insana olgunluklar katıyor elbet ama damarıma basarlarsa hala i,çimdeki cadıyı saklı tutuyorum anında çıkabilir yani:jeyyar:

demekki cadılık 1. özellik, bence de saklamak iyi yeri geldiğince çıkarmak en iyisi.

yokya yine çok cadı değilim ben çok uysalımm :utangac:

evet aslanım ama sakinim de, hem de yükselenim de aslan. Bi kükredim mi tam kükrerim, mesela bu hafta nerdeyse nereusa kükreycektim takımdan ayrılmak isteyince, neyse yırttı, bizim takıma giren bi daha çıkamaz:oklava:

aayyy ucuz kurtuldum dimekk kaydirigubbakcemile3

yok inanmam kesin yükseleninde vardır bişi ama ben aslanlarlada anlaşırım ya garip ama öyle:)

bu arada sohbetiniz çok güzel ancak eşim sıra bekliyor kalkmam lazım.

not: annem nerelerdesin bekledim seni geldiğinde notumu görürsün .

gülee gülee canımmm iyi akşamlar
teşekkürler zaman ayırdığın içinn öptümŞeniz

Back