- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.281
ozaman sende akrepsiinnnnn elentirik alayorsann kessiinn
bildim demi bukezz delikafadulden delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman sende akrepsiinnnnn elentirik alayorsann kessiinn
ben neyim beni de bil bakalım ama kopya çekme.
demek seksüsüünn gıızz :jeyyar: çekici olur akrepler
beni çok feci çekiyoonn kaydirigubbakcemile
bende hepsini taşırım ama birtek o yoktur yükselenden zaar kaydirigubbakcemile3
meliscimmm senn çok hareketlisinn yengeç dicem
çok evcimen geldin bana bilmiyorumm birde gayretlisin başakda olabilir
yok pişman olmadım tabi güzel burçmuş
ama bi anda 2 akreple birden karşılaşınca şok oldum, ne hissedeceğimi bilemedim, üstelik biri çok cadı (kim acaba).
yok pişman olmadım tabi güzel burçmuş
ama bi anda 2 akreple birden karşılaşınca şok oldum, ne hissedeceğimi bilemedim, üstelik biri çok cadı (kim acaba).
aynen şekerim çok güzel değilimdir ancak herkes se4nde bişiler var anacım derler şeytan tüğü dediklerinden sanırm:sm_confused:
melis te bana dediğin gibi geliyor nereus böyle bir sakin uyaroğlu kişiliği var sanki. bilmem ne dersiniz
ıııııı ben aslan
kimki acep:uhm: hım ben nereusun yaşındayken evet cadıydım:)) ama yıllar insana olgunluklar katıyor elbet ama damarıma basarlarsa hala i,çimdeki cadıyı saklı tutuyorum anında çıkabilir yani:jeyyar:
ıııııı ben aslan
kimki acep:uhm: hım ben nereusun yaşındayken evet cadıydım:)) ama yıllar insana olgunluklar katıyor elbet ama damarıma basarlarsa hala i,çimdeki cadıyı saklı tutuyorum anında çıkabilir yani:jeyyar:
evet aslanım ama sakinim de, hem de yükselenim de aslan. Bi kükredim mi tam kükrerim, mesela bu hafta nerdeyse nereusa kükreycektim takımdan ayrılmak isteyince, neyse yırttı, bizim takıma giren bi daha çıkamazklava:
yok inanmam kesin yükseleninde vardır bişi ama ben aslanlarlada anlaşırım ya garip ama öyle:)
bu arada sohbetiniz çok güzel ancak eşim sıra bekliyor kalkmam lazım.
not: annem nerelerdesin bekledim seni geldiğinde notumu görürsün .