- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.221
5.takımın güzel bayanları nasılsınız bakem durum çok iyi görünüyor hepinize hayırlı cumalar ayrıca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye öle didiki lülülülülülü göbişmi şişti yerimsenibendoktora gitmiştim geciktim maşallaahh canıımm
ne güsell :çok üzgünüm:
doktor bana hamileimisin dedii senağlama :çok üzgünüm:
canım sağol herzamanki gibi bombayız delikafadulden durumuda güzel kurtardık bu haftada :dance:5.takımın güzel bayanları nasılsınız bakem durum çok iyi görünüyor hepinize hayırlı cumalar ayrıca
off mehalim hadi gel yaa.. gelde bugün listelerimizi açıklamirmirmirmir
bu arada ben bir karar verdim yürüyüş grubundan çıkacağım.. çünkü... oraya yazdığım zaman yaptığım sporu buraya yazmıyorum bununda takım adına eksiklik olduğunu düşünüyorum... reyhan ablamla her gün yaptığımızı yazarken daha bir hırslanıyordum üstelik haftalık olunca motivem kalmadı orada.. ben burada birebir yazalım daha çok motive olalum düşüncesindeyim...üstelik orda yazdığım boşa gidiyormuş gibi geliyo işte motive diyorum ya takıma yazsam şunu yaptım diye bir sürü yazan kişi olur buda motive eder insanı..
niye öle didiki lülülülülülü göbişmi şişti yerimseniben
katiliyorum kallisim.. buraya yazsak ne yaptik ne ettik daha cok motivasyon olur benim gibi son zamanlarda totosunu kaldirmiyanlar gayrete gelir...
yoo hatta hiç olmadığı kadar yoktu
kıyafetim hamile kıyafeti gibimişş öle dediii :çok üzgünüm:
ayy herkeş gülii baaa senağlama senağlama
seninde göbüsün yok fazla kilon yok niye hamis kiyafeti giydinki sekerparem?delikafadulden