Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar 5. takımın beşi bir yerde güzelleri:))​

Gelelim beklenen ana......
Havalar ısındı ben varım son hızlaa....
cedric ( 1.54% )----Her hafta beni utandırıyorsun.Süper gidiyor:hooray:
Kalliste ( 1.34% )--Vay be şeytanın bacağını kırdın darısı banaa.s.
bijoux ( 1.32% )---Hımm hızlı bir giriş devamını bekleriz artık:1hug:

Hala hızlanamadım ama yerimdede saymıyorum...:dance:
umuts76 ( 1.17% )
reyhanxx54 ( 0.40% )
buseyrem ( 0.39% )

Yerinde sayanlar...kaydirigubbakcemile
chocolategirl ( 0.00 % )
sportie ( 0.00% )
Mehalim ( 0.00% )--Kendimi diyecek tek lafım kalmadı artık

Yerindede duramayıp geri geri sağ sol ....
zenan25 ( -0.27% )--Yanılmıyorsam bu ilk oluyor ballıböreğim.fisfisfis:icecream:

***Bu hafta takım magazini yok ( ee canım istemiyor allah allah) çünkü söylecek söz yok...

**Bu akşam yada yarın büyük ihtimalle yeni grup ve listeler hazırlayacağım.
**Yarın ben reyhan annem sanırım zenan ve bijoux ortak bir diyete başlıyoruz katılmak isteyenler el kaldırsın ...

cadı kallis bu hafta beni yanlız bıraktı bak elimden tutmayınca ben o 100 grda veremedim annem baktı ben yük oluyorum attı beni arkaya hoppp geçti 2. liğe ama artık gerçekten yeter yaa haftaya en önde olmak istiyorum lütfennnnn:)))

ayyy mehalim

ne fena yaa en sonda kaldım amaaa napıyım kardeşim her hafta gitmiyo işte bu kilolar

ama haftaya görün bakın neler olacak bütün takımların birincisi olucamm

ellerine saglik bebegim. yok artik birakmiyalim ellerimizi. yeter bende sürüklene sürüklene gidiyorum bu gidisle birak mersini kapinin esigini asamadan öbür tarafa gidecegim. bende kiloluk hamleler yapmak istiyorum allah allah

ayy annem ne güldüm yok mersine kapı eşiğini geçemem demişsin yaakaydirigubbakcemile3 hala gülüyorum vallaha annecim ha bu hafta ha önümüzdeki hafta derken günler su gibi akıyor. sportiecim yapmazsın demiş ama bak gör güzelim ben acayip inatımdır nasıl yapacam hemde:)) hergün size hesap verecem:)) olacak bu iş

hadi bakalim sportie. insallah bu dedigin dogru cikar. yoksa bak ben unutmam ha ona göre hihoyyyt
buseminde bir sözü vardi. sirasi gelmisken citlativereyim dedimsengözlerimebaksanab

tamam mehalim önümüzdeki hafta bizim haftamiz. katilacak bütün arkadaslarida bekliyoruz..
ne demisler nerde cokluk....... tencere dibin karadelikafadulden

canım nolur yanlış anlama yaparsın tabi inat ettikten sonra, ama kendinizi harap etmeyin demek istedim,

bak cuma yarışması paylaşımlarında akrep33 yazmış, böyle acayip sıkı bir diyet uygulamış sonra gözünü hastanede açmış yazık üzüldüm
ben ondan korkuyorum, o yüzden yavaş olsun sağlıklı olsun sonra burda üzülmeyelim canım arkadaşım

gerçekten ben diyetime ciddi önemi gösteriyorum, kaçamak yüzdem çok düşük, buna rağmen nerdeyse 10 günde 1 kilo gidiyor, zaten normali de bu. Hepimiz biliyoruz ama işte sabırsızız, buna en başta kendimi sayarım o ayrı.

Aman canım kendinizi kötü hissetiğinizde normal diyete dönün:Saruboceq:

yok be sportiem ne yanlış anlamasıyerimseniben biz öyle her lafı yanlış anlayacak hır çıkaracak türden insanlar değiliz rahat ol canımlülülülülülü hele ben gayet relax bir insanımdır arkadaşlarım çok hoşgörülü olduğumu söylerler sositososito

işte bi eşşek damarım var onun yerini bende bulamadım.:))laelaelaelaelae

hadi bakalim sportie. insallah bu dedigin dogru cikar. yoksa bak ben unutmam ha ona göre hihoyyyt
buseminde bir sözü vardi. sirasi gelmisken citlativereyim dedimsengözlerimebaksanab

reyhan ablacım

unutma tabi hatta bana da unutturma, ilk başta yaptığım kaçamaklarda sıfıra indi nerdeyse, kabızlık sorunum var, inşallah onu da bu hafta çözücem form çaylarıyla
o yüzden güzel bir sonuçla hepinizi mutlu edeceğimsengözlerimebaksanab

Ayy annem sen bugun formundasın vallaha her mesajında ben burda yıkılıyorum yaffsırnaşık şey

gercekten cok iyiyim ballim. cok güzel birgün bugün . önce tatil sonra saglikliyiz bak hep canlarimizla birlikteyiz.. haftayada gümbür gümbür giriyoruz allahin izniyle. havada cok sahane
senin günün nasil gecti?

mehalim buseyide cek cevir seker. bizim diyetten yapsin hemde kacamaksiz. tut elinden haftaya 99.9 olmazsa ahanda suraya yazdim o olamazsa inat eder ben olurum 99.9. bak tüm vebalide busemin boynuna. benden söylemesi

Sportie canım ben kabızlık sorunumu kuru kayısı ile çözdüm form çayları malesef kalıcı çözüm değil ayrıca bağırsaklarımızı mahfediyor günde 2-3-4 kayısı işi görüyor hemde sğlıklı.

annem annem buseden umudumu kestim ben laf dinlemiyor bende karışmıyorum artık ne yaptığımı yapmadığımı göryor kendiside isterse uyar kendi bilir artık yani..

günüm yorucuydu annem ya hafta sonu artık pilimiz bitiyor vallaha söylemeye utanıyorum 2 gğndür bebelerin canına okuyorum başka türlü anlamıyorlar. geçen bir tanesi kızdığım bir konuda arkamdan amann nasılsa öğretmen döğmüyor hadi hadi kalkın ayakta gezelim demiş ben bunu duydum çıldırdım senmisin bu lafı diyen kan kusturdum bebye utanmıyorlar yaff.
perşembe günüde artık sabrımı zorlayan 3 bebenin mat defterini yırttım parça pinçık ettim ya defter demeye bin şahit ister 2 yıldır tatlılıkla güzel yaz yavrum yapma yavrum karalama yavrum defterini kaplat yavrum demekten bıkmıştım sonunda aldım madem çabut gibi bu defter al dedim yarında gıcır gıcır yüzlenmiş defter görmeyim bak ne ediyorum dedim .
buymuşya ertesigün kaplanmış inci gibi yazılmış defterlerle geldiler bundan sonra böyle despotizm yaşasın :))
onlarada diyorum siz nasılsanız bedne öyle olacam hadin bakalım dedim nefes aldırmıyorum kısacası yanii.:))

bazisinada böyle yapmak gerekiyor demekki mehalim. yani nerdeyse sene bitmis hala bir defter kaplanmamismi?. yani nekadar ilgisiz aileler var. sonrada cocuk okula ilgisiz olunca kafasi yok derlerdelikafadulden
canim benim haftasonu oldu dinlenirsin artik. allah kolaylik versin bebegime

yok ayol burdaydım çıkmadıydım ama pc beklemeye almış benimde midem bulanıyor yine moralim bozuldu uzanıyordum:))

2. takım biziz bu haftaa:)) haftayada 1 olsak artık yaff ne var bu hafta yerinde saynlar yani bene kilo vermiş olsaydık 1.lik cepteydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…