- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.081
birinci olucaz tabi (inşallah)
bu hafta bilmem ama haftaya bence herkez kendi rekorunu kircak nereusum ayrica hosgeldin seni burda gomek cok guzel
söylemiştim çıkıcam diye :1closedeyes: burada birileri varken gitmeye üzülüyorum ama yerimsenibenaaah ahh
takımcım gitmiş kimseler kalmamış,
off ya cumartesi diye diye sen bu haftayı boşlamadın işallahselam canlarım nasılsınız ben iyiyim şükür cumartesiye hazırlıyorum kendimi
he-he çok güzel bir soru bu bijocum yıllar önce yaptım desem
hic bir hafta boyunca aynı liste diyeti yaptınız mı? merak ettim :1rolleyes:
ben anladım şekerciğim nasıl durduğunu üzerinde.. moral düzeltiyor böyle oluncada.. az daha sabredersen kilonunda durma noktası kırılacaktır gayret et...hic ayni kilom dedim kallisimde soyluyodu kilo gitmesede inceliyoruz diyodu hakliymis dedimm ayyy gec kaldim ciktim ben sonra gelirim yine optum hadiii
cumartesi sıkı bir diyet listesi uygulayacak bayanda onu söylemiş :1rolleyes: ohhhh sen gelmeden cevabını verdim işte naniknanik
iyiyim canım bomba gibiyim valla evi temizliyorum :teytey:
ne var cumartesi merak ettim kaydirigubbakcemile3
tabeke öyleyiss.. hoşgeldin şikercik:dance:zenancım mehalimcim ben geldim şekerleerrr bu hafta birincimisiniiz gıı :jeyyar:
ya yok zenanım artık haftası kalmadı bunun bak yaz geldi çattı artık bugüne bakıcaz...bu hafta bilmem ama haftaya bence herkez kendi rekorunu kircak nereusum ayrica hosgeldin seni burda gomek cok guzel
ama yinede gel opusek Şeniz kiyamam sanada deluuu kiz nooolcakinşallaahh kaydirigubbakcemile3
hoşgörrdüükkkk sen rekor kıır kallis şişsiinnn :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
gel öpcemm Şeniz
kallisim niye sissin kiz asil o kircak rekoru sanki onun bir huyu var vermez vermez sonra derece yapar spordu yuruyustu derken hepimizi serecek galiiiba insallah amaaa versin artik caanim o benimm kiyamam onaa ben
ama yinede gel opusek Şeniz kiyamam sanada deluuu kiz nooolcak
yarın gel bak bakalım kim kimi şişirecekmiş :mymeka:inşallaahh kaydirigubbakcemile3
hoşgörrdüükkkk sen rekor kıır kallis şişsiinnn :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
gel öpcemm Şeniz
kallisim niye sissin kiz asil o kircak rekoru sanki onun bir huyu var vermez vermez sonra derece yapar spordu yuruyustu derken hepimizi serecek galiiiba insallah amaaa versin artik caanim o benimm kiyamam onaa ben
yok hayatım çok arar verdikte uygulayamadık mirmirmirmiryok bayanlar onu sormadım ben cuma yarışması 5.grup olarak aynı listeyi uyguladınız mı hic diye sordum kaydirigubbakcemile3
kallisim kac kiloydun başlangıcta, şimdi kac oldun sen bakemm merak ettimm deeee
2007 mayısın 1 inde başladım şeker ben bu mayıs 1 de tam 2 yıl bitecek.. 107.0 ile başladım 74.5 gibi şu an:sm_cool:
arada bir ay kermese hazırlanma bahanesiyle ayrıldım bir ayda 6 kiloyu geri alıp döndüm buda var yani boşuna 6 kiloiçin tekrar uğraştım...
yarın gel bak bakalım kim kimi şişirecekmiş :mymeka:
öğlen 12 de burda buluşalım...
benim güzel arkadaşım hiçte kıyamaz kallisineŞeniz.. zenancım iddiaya bile girebilirsin yarına nerus şişecek yerimseniben
nereusum sagol canim iyi dileklerin icin ayrica sen takimdan ayrilmis olsan bile kardesligimiz bitmesin ben seni cok seviyorum kiz bizimde saskin diye cadimiz vardi nerelerde kimbilir ugramadi epeydir senin gibiydi oda
neyse nereusum nasilsin nasil gidiyo canim bir verip bir aliyorum diye uzuntuluydun nasil duzene girdimi azcik dun biraz eksilme var kilomda didiynce bende cok sevindim senin icin aslinda biz kendimizi cok kasiyoruz biliyomusun ondan oluyo boyle inisler cikislar canim burayi ihmal etme bence verirsin sen hadi hepimiz verelim artik diyet icin diilde artik guzel sohbetler etmek icin bululasim buralarda demiii tatli cadim
ne guzel yaaa 20 kilo cok guzel bisiy zaten ben kendi adima konusayim buraya girmeden once hep zararli listeleri denemistim onlarda gosterdigim istikrari saglikli listelerde gosterseydim eminim coktan bende tas gibi olurdum daa iste nedendir hep shok diyetler cazip geliryaaa insana sabirsizliktan oluyo bu is herseyde sabrederim ama kiloda pek bir sabirsizdim simdiye kadar ama burda azda olsa saglikli beslenmeyi ogrenip uygulamaya basladim artikbu arada zenancım liste derken zararsızlardan bahsetmiştim. benim kızkardeşim diyetisyen listesiye (o da sadece 1 kere gitti) 20 kilo verdi. taş gibi hatun valla şu anda.
ne guzel yaaa 20 kilo cok guzel bisiy zaten ben kendi adima konusayim buraya girmeden once hep zararli listeleri denemistim onlarda gosterdigim istikrari saglikli listelerde gosterseydim eminim coktan bende tas gibi olurdum daa iste nedendir hep shok diyetler cazip geliryaaa insana sabirsizliktan oluyo bu is herseyde sabrederim ama kiloda pek bir sabirsizdim simdiye kadar ama burda azda olsa saglikli beslenmeyi ogrenip uygulamaya basladim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?