Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijucum sporticim sizede selam oooo kizlar herkezde bir hafiflik var heralde bu hafta derece var insallah yaaa ben biraz once kizima resmimi cektirdim bakalim bir resim ekleme gibi ihtimal var kilo vermesemde formumdayim bu hafta cok hafif hissediyom kendimi havalarda guzel olcakmis meteoya gore cosalim artikim demmii kizlar
bijomun merakini gidereyim evet ben bir listeyi bir hafta boyunca hic bozmadan devam ettim ama o zararli bir diyetlistesiydi kiloda kaybettim tabiii sonrasi fazlasiyla geri aldim o kilolari metebolizmayi bozdum en iyisi insanin kendi saglikli diyet listesi
guzel listelerde var tabii uyabilene ama

kallisim niye sissin kiz asil o kircak rekoru sanki onun bir huyu var vermez vermez sonra derece yapar spordu yuruyustu derken hepimizi serecek galiiiba insallah amaaa versin artik caanim o benimm kiyamam onaa ben

aaah ahh

takımcım gitmiş kimseler kalmamış,
söylemiştim çıkıcam diye :1closedeyes: burada birileri varken gitmeye üzülüyorum ama yerimseniben

selam canlarım nasılsınız ben iyiyim şükür cumartesiye hazırlıyorum kendimi
off ya cumartesi diye diye sen bu haftayı boşlamadın işallah bak ekside çıkarsan atacam takımdan naniknanik

hic bir hafta boyunca aynı liste diyeti yaptınız mı? merak ettim :1rolleyes:
he-he çok güzel bir soru bu bijocum yıllar önce yaptım desem ama buradayken yani 2 yıldır hiç bir listeye başlayıp 3 gün sürdüremedim değil hafta yani 2. günde hep pes ettim.. ama en iyisinin listelerde değilde öğün ufaltmada olduğunu anladım hani belki kilom iyice dururda kırmak için bir şeyler düşünürüm bilemiyorum.
.
hic ayni kilom dedim kallisimde soyluyodu kilo gitmesede inceliyoruz diyodu hakliymis dedimm ayyy gec kaldim ciktim ben sonra gelirim yine optum hadiii
ben anladım şekerciğim nasıl durduğunu üzerinde.. moral düzeltiyor böyle oluncada.. az daha sabredersen kilonunda durma noktası kırılacaktır gayret et...
zenanım bende burada olmadığım anlar düşünüp çok gülümserim biliyormusun yani pat diye biri gelir aklıma yazdıklarımız filan sonra gülerim. çocuklar sorar anne noluyor diye.. hiçç derim ya bizim kızlar işte.. burada bırakmıyorlar filan derim .. bazen benim büyük kız derki bende herkes gibim normal anne istiyorumkaydirigubbakcemile3 ama tüm arkadaşlarına sorarsan onlarda benim gibi anne istediklerini söylerler durmadan...kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım bomba gibiyim valla evi temizliyorum :teytey:
ne var cumartesi merak ettim kaydirigubbakcemile3
cumartesi sıkı bir diyet listesi uygulayacak bayanda onu söylemiş :1rolleyes: ohhhh sen gelmeden cevabını verdim işte naniknanik

zenancım mehalimcim ben geldim şekerleerrr bu hafta birincimisiniiz gıı :jeyyar:
tabeke öyleyiss.. hoşgeldin şikercik:dance:

bu hafta bilmem ama haftaya bence herkez kendi rekorunu kircak nereusum ayrica hosgeldin seni burda gomek cok guzel
ya yok zenanım artık haftası kalmadı bunun bak yaz geldi çattı artık bugüne bakıcaz...

kallisim niye sissin kiz asil o kircak rekoru sanki onun bir huyu var vermez vermez sonra derece yapar spordu yuruyustu derken hepimizi serecek galiiiba insallah amaaa versin artik caanim o benimm kiyamam onaa ben

tabiki versin bende kıyamam onaa
şaka yepeyoommmm
eski kardeş takımm
hepiniz verinn Şeniz Şeniz a.s.

yok bayanlar onu sormadım ben cuma yarışması 5.grup olarak aynı listeyi uyguladınız mı hic diye sordum kaydirigubbakcemile3

kallisim kac kiloydun başlangıcta, şimdi kac oldun sen bakemm merak ettimm deeee

inşallaahh kaydirigubbakcemile3
hoşgörrdüükkkk sen rekor kıır kallis şişsiinnn :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
gel öpcemm Şeniz
yarın gel bak bakalım kim kimi şişirecekmiş :mymeka:
öğlen 12 de burda buluşalım...

benim güzel arkadaşım hiçte kıyamaz kallisineŞeniz.. zenancım iddiaya bile girebilirsin yarına nerus şişecek yerimseniben

yok bayanlar onu sormadım ben cuma yarışması 5.grup olarak aynı listeyi uyguladınız mı hic diye sordum kaydirigubbakcemile3
yok hayatım çok arar verdikte uygulayamadık mirmirmirmir

kallisim kac kiloydun başlangıcta, şimdi kac oldun sen bakemm merak ettimm deeee

2007 mayısın 1 inde başladım şeker ben bu mayıs 1 de tam 2 yıl bitecek.. 107.0 ile başladım 74.5 gibi şu an:sm_cool:

arada bir ay kermese hazırlanma bahanesiyle ayrıldım bir ayda 6 kiloyu geri alıp döndüm buda var yani boşuna 6 kiloiçin tekrar uğraştım...

2007 mayısın 1 inde başladım şeker ben bu mayıs 1 de tam 2 yıl bitecek.. 107.0 ile başladım 74.5 gibi şu an:sm_cool:

oo süper azmine hayran kaldım yaaa :dance: ee durması normal ama sakın pes etmeeee (biliyorum etmiceksin zaten) :roflol:

ee nasıl oldu kıyafetler falan değişmiştir görenler vavv diyodur süper bir duyguuu

arada bir ay kermese hazırlanma bahanesiyle ayrıldım bir ayda 6 kiloyu geri alıp döndüm buda var yani boşuna 6 kiloiçin tekrar uğraştım...

ben de işte ameliyat bebek falan derken tekrar 15 kilo icin ugrasıyorum :çok üzgünüm:

bu arada zenancım liste derken zararsızlardan bahsetmiştim. benim kızkardeşim diyetisyen listesiye (o da sadece 1 kere gitti) 20 kilo verdi. taş gibi hatun valla şu anda.

nereusum sagol canim iyi dileklerin icin ayrica sen takimdan ayrilmis olsan bile kardesligimiz bitmesin ben seni cok seviyorum kiz bizimde saskin diye cadimiz vardi nerelerde kimbilir ugramadi epeydir senin gibiydi oda
neyse nereusum nasilsin nasil gidiyo canim bir verip bir aliyorum diye uzuntuluydun nasil duzene girdimi azcik dun biraz eksilme var kilomda didiynce bende cok sevindim senin icin aslinda biz kendimizi cok kasiyoruz biliyomusun ondan oluyo boyle inisler cikislar canim burayi ihmal etme bence verirsin sen hadi hepimiz verelim artik diyet icin diilde artik guzel sohbetler etmek icin bululasim buralarda demiii tatli cadim

girek gıııı kötükedihüso Çok üzgünüm çoook
çıkışta göürşürüükk kaydirigubbakcemile3
yanlız ben takımdan çıktımmm ammaaaaa
haftaya 63 yazcam taployaa
tabelaya bakalım göbek atalımm tabelaya bakalım göbek atalımm :dance: :roflol: :roflol: :roflol:

zaten abur cuburu çok sevdiğim için veremiyordum kendimi tutuncada
patlama oluyordu takım zarar görmesin diye ayrıldım
ayrıca 4.5 aydır ordaydım bir alıp bir vermeyle 4 kilo vermişimm çok az
ot neyim yemeye karar verdim ama arada cipsimide yirim valla neyim çok seveyom delikafadulden

bu arada zenancım liste derken zararsızlardan bahsetmiştim. benim kızkardeşim diyetisyen listesiye (o da sadece 1 kere gitti) 20 kilo verdi. taş gibi hatun valla şu anda.
ne guzel yaaa 20 kilo cok guzel bisiy zaten ben kendi adima konusayim buraya girmeden once hep zararli listeleri denemistim onlarda gosterdigim istikrari saglikli listelerde gosterseydim eminim coktan bende tas gibi olurdum daa iste nedendir hep shok diyetler cazip geliryaaa insana sabirsizliktan oluyo bu is herseyde sabrederim ama kiloda pek bir sabirsizdim simdiye kadar ama burda azda olsa saglikli beslenmeyi ogrenip uygulamaya basladim artik

valla canım en güzeli. yavaş olsun sağlıklı olsun :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…