Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijoux başlangıç kilonbu bi alabilirmiyim tekrardab canım lütfen

75.8 ile başladım mehalim.

bu diyet benim şimdi yaptıgıma cok benziyor hatta ben akşamları yemiyorum bile. hımm ben de size uyabilirim sanıyorum. bakalım yarın yazarım sizinle yapıp yapmayacağımı ama o kadar da zor değil bol su ile yapılabilir bence..

sanırım ben biraz su topladım. 5 martta kürtaj oldugum icin de ne zaman adet olucam bilmiyorum ama bu hafta 1 kiloda kalıcam sanırım. neyse yarın bakıcaz artıkk :dance:

kallisim caniminici düzeldim gercekten cok tesekkür ederim hepinize. mehalim bebegim cok cabaladi beni acmak icin.. iyi geldi bana.. acildim
cedric birtanem benim.. evet güvenimi kaybettim.. belki inanilacak sey degil ama bir an bir bosluga düstüm.. cok yasadim cok sey gördüm . insanlari tanidigimi saniyordum. ama hayat hergün yeni seyler ögretiyor insana.
ablacım... güzel ablacım... hatalar biz insanlar için... bir kaç dakika sonra benim kalkıp ne yapacağım senin ne yapacağın belli değil hata olur ama düzeltilir... insan karşısındakinden önce kendini sorguladığı zaman hata varsada ortadan kalkar... ama hiç bir zorunluluğun yokken gelip burda ben böyle yaptım yada şu bunu yaptı dersen atar tutarsan, kendi hatanı başkasına maletmeye kalkarsan bu hatanın telafisiz olanıdır, al işte sen diyorsun güvenimi yitirdim... bende çok saftirik olduğumu anladım bir kez daha ama kalbimi beynimi hala aynı yolda ilerleteceğimede eminim.. yine güveneceğim yine çabalayacağım... bu böyle gidecek..ama senin düzelmene biraz olsun toparlanmana sevindim... hepimiz çok üzülüyoruz sana bir şey söyleyemeyen ama merak edenlerinde var bunuda unutma.. şu mesajını görmeseydim ben sana mesaj bırakmaya gelmiştim oysa hani geçendede derdimi açayım istedim demiştinde kalmıştı kaynamıştı ortada .. dedimki hepsi üst üste geldi reyhan ablamın sıkıntısı varken bizde sıkıntı yarattık menapozu çoştu herhalde:roflol:.. geçer ablacım geçer.. insanoğlu dayanıklı bir yapı, allahın izniyle bunuda sallarızzzkaydirigubbakcemile2 bunuda atlatırız...
balıklar için afiyet bal şeker olsun kasayla almış birde kıyamam :teselli:..

paketlerı var.neyse sımdı tabagıma 10 tane cılek koydum arım paketde nutrica super oldu.evdekı elma ve portakal stogunu bıtırıym dırek cılekle devam ederım artıkdelikafadulden
cedricim yarasın inşallah yüzmelerin yarına çıksın gitsin kiloların sebep olsun inşallah :Saruboceq:
bir daha şekerli yeme sakın çileği şekeri at hayatından ya çok mecbur kalmadıkça kullanma.. bir gün şekerli çilek yeseydin kaç gün uğraşacaktın üzerinden atabilmek için..

reyhan ablacıgım bu konuda senı cok ıyı anlıyorum bende son derece demokratık bır babanın kızıyım.her konuda fıkrımızı alır hala fınansal konularda bana danısmadan hareket etmez.ama daha babamın yanında ayagımı uzatıp oturmadım sarkı soylemedım babama sen dıye hıtap etmedım.
birazda insanın içinden gelecek bu söylediğiniz reyhan ablamın saydığı şeyler.. valla bizdede vardır sonuna kadar saygı... çocuklarımda aynılar, kıracağız, üzeceğiz diye çok dikkatlidirler, karşılarındaki kim olursa olsun bu böyledir arkadaşınıda atlamaz aileyide atlamazlar bizde öyle yetiştik öyle gördük öylede büyüttük...

sevgili canlar,

ben çıkıyorum, yarın sabah kilo bildirimi yapacağım.

aman bişey yemeyin bu akşam
yarın sabah hafiflemiş olarak burda buluşalım

iyi akşamlar
tıs yemezsek nası sabahı edeceğiz, buda bizi aç bırakacak iyice kaydirigubbakcemile3 rekor diye diye gideceğiz hiç yere :roflol:

merhaba hanımlar
geçmişi okudum maaşallah herkesi pek hevesli gördüm
inşallah bu gidişle herkes istediği kiloya ulaşacak bu yaz tiril tiril rengarenk elbiseler giyeceksiniz görenler amanda ne kadar güzelleştin diyecekler mayoların bikinilerin içinde süper duracaksınız oh oh sefam olsun düşmanlarım çatlasın diyeceksinizkaydirigubbakcemile3
bende hamilelikler giyecem inşallah karnımı çıkara çıkara sandaletlerimi takıp ayağıma gezecem bu yaz:CüvCüv:
doktordan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum ama daha sevinemeden doktor düşük tehliken var belinin bu kadar çok ağrıması ondan dedi canımı sıktı daha bir sürü şey işte
bi de kaynanam biz geleceğiz ben sana bakarım dedi gelmeyin de diyemedim kayınbabamın yanında uzanamam yatamam zaten çeneleri de durmaz sinirlerimi bozarlar ben zaten alınganlaştım amaaannn daraldım yaaaa

yemek yıycem sızede bır bakayım dedım.uff yalnız yıyesım yok bu gece ama dısarı cıkmak ıcın gec oldu.balık yapıyorum bende kendıme.neyse cıkıym yıne gelırım belkı

honeyim canım germe kendini strese sokma, onlarda iyiliğini düşünüp geliyorlardır canım, sen yinede uzanıp yatmana bakacaksın yani mecbursun müsait bir ortam yaratın artık ayrı odadamı yatarsın bilemiyorum ama sen şimdiden böyle stres yaparsan eşinlede sorun çıkacaktır geldiklerinde, boşver bazı şeyleride görmezden gel bak yinede düşünmüşler bunları hiç görmeyenler var emin ol örnek 1: kalliste:1rolleyes:

cedricim geleyim ben yemeğe sana kaydirigubbakcemile3

reyhan ablam mehalim sizi görüyorum ağaşıda ama çıkmak zorundayım Yırtığın videosunu yükleyebilmek için uğraştım kaç saattir başaramadım.. sinir oldum vaktim boşa gitti..

eşimde geç gelecekmiş çıkıp yemek yiyeyim bir şey çıkmazsa gelirim...

Bende geleyim mi yemeğe kambersiz düğün olmazki ama:))

honeyim aman gözünü seveyim takma vallaha takma ne demek rahat edemem yatamam keyfindemi yatıyosun sanki yan gelip yatacaksın hemde amann istedikleri konuşsunlar durup duracaklar zaman belli sen rahatına bak

canısımm nirdeesiiinnnnn sefgilimmmm :asigim:
ayy yırttımmm herallll döfmeycek benii kaydirigubbakcemile3

kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi

nihayet geldim ya. koca gün geldi gecti iyimi..
demin bir ara girdim iki kelime okuyamadan büyük kiz geldi . neyse bes dakika önce oda gitti. bir hafta kis sporu yapacaklar.biz günes görünce iki saat keyifleniyoruz onlarda kaymaya gidiyor buzmu kaldi diyorum oooooo diyor avusturya ischgl de tam kayaklik kar varmis. aman sag salim gidip dönsünlerde insallah.
güzellerim benim... beni destekliyen su menopozlu günlerimdeki kederi bile paylasip beni cok mutlu edip duygulandiran inci tanelerimsiniz benim. ya ben sizi bosami sevdim bukadar. herseye degersiniz...herseye.
hepinizide cok seviyorum.
eyvah kapi!!!!
en kücük geldi. bir duygulanmaya bile vakit yok bu evde

nereus nasilsin seker? yok be güzelim onlar beni tek birakmadi hic. bugün ben onlarla olamadim istedigim kadar..
zenanim gecmis olsun bebisine güzelim . allah sifalar versin. üsüttü mutlaka cocuktur atlatir cabucak insallah
cedric canim benim allah kavustursun yavrum . cok kalacakmi esin orada?

kallisim insanlari seviyoruz, güveniyoruz, onlar iyi olsun, herkes mutlu olsun diye düsünüp bunun icin caba harcadigimiz icinmi saftirik oluyoruz canimsin.? biz saftirik degiliz... biz insaniz.... insanca duygular besleyip, elimizden geldigince uyguluyoruz..seni, beni yada icimizden birini kandirsalar ne olacak? yada bizi yaniltsalar? bu demek degilki, artik dikkatli olacagiz... artik herkese süpheyle yaklasacagiz... insanlari sevmekten, onlara insanca yaklasmaktan korkacagiz... bizde degisen birsey olmaz, biz hasta hayvanlarimiz icin bile gözyasi dökecek, kalbimiz aciyacak kadar aci cekmesini bilen insanlariz.. insanlari sevmek saflik saftiriklik olamaz.. bu bizim dogamizda var... ögrenilmez... ögretilmez..mehalimin dedigi gibi, biz yine birsey kaybetmeyiz. bizi kaybedenler düsünsün..

canısımm nirdeesiiinnnnn sefgilimmmm :asigim:
ayy yırttımmm herallll döfmeycek benii kaydirigubbakcemile3

sen öyle san cadı iyiki yanımda değilsin şöyle saçını pürçeğini kaydirigubbakcemilekulağını kuyruğunu yolmazmıyım ben senin . canım benim boşlama gel git bak karışmam:))

kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi

guzum bebeğine geçmiş olsun inşal bişicikleri yoktur iyileşirler .allahım ya bu bebeler hastalandımı ben kederimden kahroluyorum hep allaha dua ederdim ali hastalanınca ben hasta olayım ne olur diyee

nihayet geldim ya. koca gün geldi gecti iyimi..
demin bir ara girdim iki kelime okuyamadan büyük kiz geldi . neyse bes dakika önce oda gitti. bir hafta kis sporu yapacaklar.biz günes görünce iki saat keyifleniyoruz onlarda kaymaya gidiyor buzmu kaldi diyorum oooooo diyor avusturya ischgl de tam kayaklik kar varmis. aman sag salim gidip dönsünlerde insallah.
güzellerim benim... beni destekliyen su menopozlu günlerimdeki kederi bile paylasip beni cok mutlu edip duygulandiran inci tanelerimsiniz benim. ya ben sizi bosami sevdim bukadar. herseye degersiniz...herseye.
hepinizide cok seviyorum.
eyvah kapi!!!!
en kücük geldi. bir duygulanmaya bile vakit yok bu evde

annem ohh kızın sağ salim gidip gelir inşlh ne güzel yaa ... menopozmu annem sen 24.5 değilmiydin ya:))

yok merak etmee boşlameycamm
kallişle iddaya girdikkk hihoyyyt
söz verdim ona pastlar alcam
hemide en çokanatlısındna :roflol: sööözz abbaa

Back