- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.001
mehalim bende komik eglenceli seyleri severim gecen yill ayyy necok dizi izlerdim yaa hergun takip ederdim hatta dizilere gore isimi yapardim reklamda cay koyardim reklamda tuvalete giderdim amaa buyuk kizim dedi anne dizileri birakmazsan senlen konusmuycam dedi iyide etti zaten benim nikim doktorlar dizisindeki sevdigim bir oyuncunun ismi simdi bir iki sey var izledigim oda izliyo onlari gerisini hic bakmam bide yemekteyize takip ediyodum onuda biraktim kavgalar tartismalar sinir etti beniiSelam millet
aferim zenan bildin dizi izlerim ama saymayla bitmez yahuu gamyoncuiremsu yok yok sevdiğim diziler var elbet ama eğlenceli dizileri seviyorum Melekler korusun mesela gibii
hımm kallis bana bilmece bildirmece hazırlamış acaba neeCADIARZU kallis sende benim baktımlarıma bakıyosun bildim demiiyerimseniben:roflol: ay çok zekice cevap olduu..
kallisim kızımıza gelince gerçekten tanıdık birileri bulunursa tv sekteründe bu işler hızlanır ozaman bu fikrini kazene aç o yardımcı olacaktın eminim
merhaba güzeller
kallisim sana mesaj attım özelden bi bakarmısın canım
allah herkesin hakkında hayırlısını versin sizde üzülmeyin arkadaşlar bazen çok ufak geliyor bu tür üzüntüler ben geçen hafta kanser olan yakınımı kaybettim hala acısı yüreğimde hayat su gibi akıp gidiyor sevdiklerinizle ailenizle birlikte olduğunuz zamanların keyfine bakın lütfen
merhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
bakiyorum da beni soran yok... basima neler geldi,bir ziyaretci mesaji bile gelmedi sizden...
kk karisti,bazi uyeler sadece benim topic ime gelip basima ne gelmis diye bakiyor hergun...
ama takim arkadaslarimdan ses yok...
kirginim size (emel haric)
başına ne geldiki birtanem inan haberim yok haberim olmayıncada sorazdım değilmi paylaşırsan sevinirim kırılma gücenme
merhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
bakiyorum da beni soran yok... basima neler geldi,bir ziyaretci mesaji bile gelmedi sizden...
kk karisti,bazi uyeler sadece benim topic ime gelip basima ne gelmis diye bakiyor hergun...
honeyim aldım canım mesajınıama özür dilerim şimdiden yazamayacağım öyle çok mesaj yazdımki.. sonra kafa toplanınca yazarım şeker..merhaba güzeller
allah herkesin hakkında hayırlısını versin sizde üzülmeyin arkadaşlar bazen çok ufak geliyor bu tür üzüntüler ben geçen hafta kanser olan yakınımı kaybettim hala acısı yüreğimde hayat su gibi akıp gidiyor sevdiklerinizle ailenizle birlikte olduğunuz zamanların keyfine bakın lütfen
canım inan yetişemedim ben mesajlara ve atladım seni ama topiğini takip ediyorum üzüldüm böyle bir şey yaşamana ve çok hayvani bir şey gelir bana bu düşünmek bile istemem.. ben 3 çocuk büyüttüm onlara bile kıyıp vuramam çocuğuna vuran anne babalara sokakta rastlasam tepki veririm çok sinir bozucu bir durum...merhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
aman be safım sende bişiden haberin yok yerimsenibenbaşına ne geldiki birtanem inan haberim yok haberim olmayıncada sorazdım değilmi paylaşırsan sevinirim kırılma gücenme
hemen bakıyorummmmmm uçtummm
anam şu günlerde herkes ilgi bekliyor çoluğa çocuğa kalmayacak bişi naniknanik honey bebek bekliyo alınganlaştı hassaslaştısenağlama sen öle Şeniziyiyim cok sukur...tesekkur ederim..ben de pek alinganim iste bugunlerde,herkesi yanimda gormek istiyorum...
.
--------------------------------------------------------------------------------merhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
başın sağolsun honeyim.ölümün yanında hangi dert küçük değil ki.haklısın canım.merhaba güzeller
canım siteyi düzenli takip edemiyorum şimdi öğrendim yaşadıklarını.senin adına üzüldüm canım.Allah yardımcın olsunmerhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
kallistecim sağolasın canım.valla moralim düzeldi ama kendimi o kadının yerine koyunca üzüldüm.tamam ben de fidan değilim.istediğim çoğu şey kötü duruyor ama eskisine göre daha iyi bir görüntüm var en azından.halimden memnunum aslındaya hiç diyete başlamamış olsaydım.hep bu yanını düşünüyorum.verdiğin kiloları söylememen isabet oluyor demekki öyle bir durumda.spor salonlarında böyle küçük kıskançlıklar da oluyor demekkiumut canım kıyafetlerini güle güle giy sağlıklı günlerde eskisinler inşallah.. nasıl moral düzeltiyor değilmi...
o çevredeki dombilileri bende çağırmamak için zor tutuyorum kendimi.. mesela spordaki bayanlar, hep ağlanıyorlar bu kadar uğraşıyoruz ama kilo vermiyoruz diye bende kendimi zor engelliyorum kk ya buyrun dememek için.. birde ne kadar kilo verdiğimi hiç söylemedim zaten en azimli spor yapan diye sürekli fıs fıs kulaktan kulağa konuşuluyorum bu çok kötü bir his.. bir eleti kullanıyorum mesela kendime kurak koydum 150 sayı yapmadan inmiyorum ama ben onu kullanırken başımı her etrafa çevirdiğimde üzerimde gözler hissediyorum sonrada inince diyorlarki ne çok yaptın... bu yüzden kendimi bir öne çıkartmak istiyor dedirtmemek için verdiğim kiloyu sakladım hep..
..
Allah kavuştursun canım.eşin gelene kadar eminim biraz daha zayıflayacaksıncanım esımı yolladım dun gece.sımdı hayırlısıyla ındıgının haberını beklıyorum.12 saat havadalar kı bazen uzuyor.yanına neler verdım yazıym.1 mınık kavanoz zeytın bı kucuk vakumlu kasar, tup bal,surumluk cıkolata,bırbırıne karısdırılabılen tahın pekmez ve konserve.garıbım 15 gun kalacak ve bunları yıyecek.daha gıtmeden kokunun burnuna geldıgını soyledı.çin de evlerde yemek yeme alıskanlıgı olmadıgı ıcın adım bası sokaklarda yemekler pısıyormus.ve neler yıyorlar .mesela dukkanların vıtrınlerınde tavuklar gaga ve ayaklarıyla asılıymıs ve o sekılde pısıp masayada oyle gelıyomus.esım sıksık yurtdısına gıder ama et yıyemez.kesımı sorunlumu degılmı ısde ona takılır cok.mesela bız umreye gıttıgımızde menulerde denız urunlerı var dıye otel yonetımıne gıdıp sıkayet etdı ya.kı ben cok severım yemek dogtumu olayını pek sorgulamam ama esım tıtız ısde.çın de sadeec maakrna yıyebılıyor.oda pırınc makarnası.bende bazen evde yapıyorum ama soya sosunun kokusunu alınca bıle dellenıyor.bide uygur lokantası varmıs ama epey uzak.ayrıca esımın sırketının cın de ofısı var ordakı cocuklara cezerye kuruyemıs sucuk ve peynır almıs.boyle ısde zayıflayıp gelıcek yanı.nıhayet kılomuz esıtlenmısdı ama benımde o gelene kadar zayıflamam lazımkı arayı acmaım
hoşgeldin honeyim .başın saolsun canım allah evlatlarımızın acısını göstermesin hayat su gibi devam ediyor akıyor malsef birileri ölürken birileri hayat buluyor bak senin karnındaki bebecik gibi
basiniz sagolsun,Allah size ve ailenize uzun omurler versin...
honeyim aldım canım mesajınıama özür dilerim şimdiden yazamayacağım öyle çok mesaj yazdımki.. sonra kafa toplanınca yazarım şeker..
başınız sağolsun şekerciğim kurtulmuş inan üzülme o acılara dayanılmazdı sen yakından gördün yaşadın allah sabır versin sevdiklerine...
başın sağolsun honeyim.ölümün yanında hangi dert küçük değil ki.haklısın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?