Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim bende komik eglenceli seyleri severim gecen yill ayyy necok dizi izlerdim yaa hergun takip ederdim hatta dizilere gore isimi yapardim reklamda cay koyardim reklamda tuvalete giderdim amaa buyuk kizim dedi anne dizileri birakmazsan senlen konusmuycam dedi iyide etti zaten benim nikim doktorlar dizisindeki sevdigim bir oyuncunun ismi simdi bir iki sey var izledigim oda izliyo onlari gerisini hic bakmam bide yemekteyize takip ediyodum onuda biraktim kavgalar tartismalar sinir etti benii
melekler korusunun muzigini bayiliyorum dizide guzel cocuklarimizla ilgili konulari hemde komik tabii

merhabalar... ben pazara gidip havalanıp döndüm.. kimsecikler yok cumaya kadar gevşeme süresi verelim cumadan sonra toparlanalım lütfen...

merhaba güzeller
kallisim sana mesaj attım özelden bi bakarmısın canım
allah herkesin hakkında hayırlısını versin sizde üzülmeyin arkadaşlar bazen çok ufak geliyor bu tür üzüntüler ben geçen hafta kanser olan yakınımı kaybettim hala acısı yüreğimde hayat su gibi akıp gidiyor sevdiklerinizle ailenizle birlikte olduğunuz zamanların keyfine bakın lütfen

merhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
bakiyorum da beni soran yok... basima neler geldi,bir ziyaretci mesaji bile gelmedi sizden...
kk karisti,bazi uyeler sadece benim topic ime gelip basima ne gelmis diye bakiyor hergun...
ama takim arkadaslarimdan ses yok...
kirginim size (emel haric)

hoşgeldin honeyim .başın saolsun canım allah evlatlarımızın acısını göstermesin hayat su gibi devam ediyor akıyor malsef birileri ölürken birileri hayat buluyor bak senin karnındaki bebecik gibi

basiniz sagolsun,Allah size ve ailenize uzun omurler versin...

başına ne geldiki birtanem inan haberim yok haberim olmayıncada sorazdım değilmi paylaşırsan sevinirim kırılma gücenme

choclate'çım
bak çok üzüldüm şimdi, senin topiğin nerdedir onu bile bilmiyorum,merak ettim şimdi
nasılsın iyimisin

honeyim aldım canım mesajınıama özür dilerim şimdiden yazamayacağım öyle çok mesaj yazdımki.. sonra kafa toplanınca yazarım şeker..
başınız sağolsun şekerciğim kurtulmuş inan üzülme o acılara dayanılmazdı sen yakından gördün yaşadın allah sabır versin sevdiklerine...

merhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
bakiyorum da beni soran yok... basima neler geldi,bir ziyaretci mesaji bile gelmedi sizden...
ama takim arkadaslarimdan ses yok...
kirginim size (emel haric)
canım inan yetişemedim ben mesajlara ve atladım seni ama topiğini takip ediyorum üzüldüm böyle bir şey yaşamana ve çok hayvani bir şey gelir bana bu düşünmek bile istemem.. ben 3 çocuk büyüttüm onlara bile kıyıp vuramam çocuğuna vuran anne babalara sokakta rastlasam tepki veririm çok sinir bozucu bir durum...

başına ne geldiki birtanem inan haberim yok haberim olmayıncada sorazdım değilmi paylaşırsan sevinirim kırılma gücenme
aman be safım sende bişiden haberin yok yerimseniben

iyiyim cok sukur...tesekkur ederim..ben de pek alinganim iste bugunlerde,herkesi yanimda gormek istiyorum...
gucluyum belki ama birtarafim da boyle cocuk gibi...
diyetim iyi gidiyor bu arada,bu tarz olaylar bana cok yarar.bu hafta sanirim 1 kilodan fazla vermis olabilirm...agzimdaki lokmalar buyuyor cunku...

okudum ve inanamıyorum yani dayak yemek için sebep mi bu şimdi daha doğrusu dayana ne ssbep olabilirki yazık yaa çokk yazıkkk

--------------------------------------------------------------------------------

canımcığımçok geçmiş olsun
ben 3yıllıkevliyim çok fazla kavga ettik eşimle bazen ses tonumuz çok yükseldi bazen ağzımızdan pişman olacağımız sözler çıktı ama asla fiziksel şiddet olmadı günümüz koşullarında (eskiler farklı) okumuş aklı başında kaliteli kültürlü insanların arasında olmaması gereken bir şey dayak ben yazarken bile rencide oluyorum dayak kelimesinden eşinin çok ciddi psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum senin yazdıklarından
eğer evden ayrılmak istemiyorsan bu akşam hemen kilidi değiştir tekrar gelip sana zarar veremesin tamammı?
barışmayı düşünmüyorsan bence aileni araya katma babanın başıda belaya girmesin çünkü benim babam olsa bana şiddet uygulayan adamı çok fena benzetir işin sonu karakolda filan bitmesin yani haklıyken haksız duruma düşmeyin bence
son olarak allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah

bak canım ben senin açtığın sayfaya yazmıştım bunu ve bu sana yazdığım 2. mesaj
belki gözünden kaçmıştır diye aldım buraya getirdim senin yaşadıkların beni çok üzdü her akşamda girip sayfalarca okudum herkesin yazdığını yorumlarını seni takip ediyorum yani elimden birşey gelmiyor o başka ama önemli olan bizlerin yorumları değil senin ve ailenin ne düşündüğü nasıl bir karar vereceğin hakkında hayırlısı olsun allah yardımcın olsun canım öpüyorum güzel yanaklarından:teselli:

başın sağolsun honeyim.ölümün yanında hangi dert küçük değil ki.haklısın canım.

canım siteyi düzenli takip edemiyorum şimdi öğrendim yaşadıklarını.senin adına üzüldüm canım.Allah yardımcın olsun

kallistecim sağolasın canım.valla moralim düzeldi ama kendimi o kadının yerine koyunca üzüldüm.tamam ben de fidan değilim.istediğim çoğu şey kötü duruyor ama eskisine göre daha iyi bir görüntüm var en azından.halimden memnunum aslındaya hiç diyete başlamamış olsaydım.hep bu yanını düşünüyorum.verdiğin kiloları söylememen isabet oluyor demekki öyle bir durumda.spor salonlarında böyle küçük kıskançlıklar da oluyor demekki

Allah kavuştursun canım.eşin gelene kadar eminim biraz daha zayıflayacaksın

diyete ben de devam ediyorum ama ben yavaş kilo vericem heralde.vücut bu kiloda kalmak isteyebilir.senelerce bu kilolardaydım çünkü.
bakalım bu savaşı kim kazanacak.
uzun zaman sonra beni görenlerin şaşkın bakışları nasıl da mutlu ediyor beni.
ne olmuş sana diyorlar.emeklerimizin karşılığını böyle almak herşeye değer doğrusu.
yeni aldığım kıyafetler de fena durmadı.en azından bu yaz biraz daha rahat edicem kıyafet konusunda.
maviler pembeler aldım.önceden cesaret edemezdim.
beni kıyafetlerde zorlayan kısım göğüs kısmı malesef.bu faktörledn dolayı istesem de bazı şeyleri giyemiyorum.işyerinde de uygun olmuyo.aman herneyse bu kadarı da yeter bana.

Nerdesiniz eyy ahaliiii...

aa annem burdaymış ballı bebekte burdaymış hgdinizz.. ama hep geç geliyorsun annem bu saat farkı aramıza giriyor hep:))

hoşgeldin honeyim .başın saolsun canım allah evlatlarımızın acısını göstermesin hayat su gibi devam ediyor akıyor malsef birileri ölürken birileri hayat buluyor bak senin karnındaki bebecik gibi

basiniz sagolsun,Allah size ve ailenize uzun omurler versin...

başın sağolsun honeyim.ölümün yanında hangi dert küçük değil ki.haklısın canım.

hepiniz sağolun arkadaşlar allah geride kalanlara hayırlı uzun ömür versin başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…