Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallıste arama cubuguna çin yemekdeyız yaz cıkanları bı ızle.bende abartuyor dıyordum ama gecen gıdısınde bır fotograflar cekmıs ıgrenc.her bulduklarını oracıkda pısırıp yıyorlarmıs.canım bende gıtsem kılo alırım dıyorum cunku o mantılarına bayılıyorum.butun alısverısımı metrodan yaparım bende.ıstedıgın zaman alabılırım senın ıcın

canım çok sağol... hemde çok...Şeniz.. benim kız geçen yıl mimar sinanda fotoğraf bölümünü kazandı ama öyle kararsız kaldıki son tercihiydi asıl amacı animatör olmak,kaydirigubbakcemile3 şimdi aklıma geldi.. biri dediki geçen yıl.. ne okuyacaksın benim kzda animasyon dedi.. o soran kişi çok şaşırdı.. a-a-aaa dedi yazın otellerde görüyoruz hani ondan olmak için üniversitemi okumak gerekiyormuş:roflol:.. çizgi filmci desek daha iyi anlaşılıyorkaydirigubbakcemile3 1. tercik animasyon ama çok az sayıda 12 kişi alıyorlar çok zor.. 2 . tercihte grafikerlik.. amann bende ne çenem düştü bugün heee.. foto dedik ben kızı anlatyorum galiba birileriyle oturup gevezelk etmeye ihtiyacım ar bir dışa vurum yaşıyorum:sm_confused:
fotoraf için sınavlarından sonra vakit ayıracaktır şu sıra çok stresli ama aklıma yazdım çok teşekkür ediyorum tekrardan ihtiyacımız olduğunda sana koşarıza.s.

seyrettiklerimide bilmişsin evet ama mehalim görmeden senin mesajını editleyeyim merak ettim bilecekmi diye :roflol:

ay az önce kahvaltı yaptım şimdi bakmayayım midemin sağlam olduğu bir zaman bakarım..
pirinç makarnasına aş erip ölüyorum dediğimde telefon açarım yerimseniben ama yaza kısmetse ablamların vergi levhaları yeniden işleme geçecek onlara takılırım yine.. benim kartım iptal çünkü .

kallisim cedriccim ayyy coook untandim ayol dunde mehalim utandirdi ayyyy sizlerii coook seviyom yaaa sizlerinde beni sevdiginizi duymak coook guzel

Son düzenleyen: Moderatör:
sporticim ve bijucugum sizlerin diyetleri nasil gidiyo bakalim neler yapiyosunuz hangi listeleri uyguluyosunuz bakiyim

günaydın bayanlar nasılsınız bakalımmm a.s.

zenancım ben kafama göre bir diyet uyguluyorum. ilk geldigim gün yazmıştımmm

yahu zenan valla senin mesajıda editledim mehalim gelene dek kim bilirse başka onuda editleyeceğim:roflol: birde mehalim abuk sabuk bir şeyler atıyormuş hiç alakası olmayan :roflol: ne gülerim..

aperim tıs hepsini bildin aynen onları izliyorum başkada bakmam yüzüne..

bijocum benim gayet iyi gidiyor ama birde bu iyi gitmeye kilo versem süper olacak..

hiç abartısız gayet sağlıklı beslenmeye geçtim son 3 aydır filan.. kaçamak yapmıyorum hiç ama.. ne börek ne çörek ne tatlı .. makarna pilavıda çok seyreğe indirdim.. sadece bazen çok ama çok az yiyorum buda hemen kilomu sabitliyor ama ben zaten şu dönemden sonra çok çok az vere vere giderim sanırım.. bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum ama bakalım...

arkadaşlar sizden bir ricam var benim..

şimdi.. hani Mizgin kızım varya... ilik nakli şart ama biliyorsunuz yurtdışı ve para yok.. benim kızlar kaç gündür başımın etini yediler... acunun veya başka yarışmalara çıkıp yarışmaları için derneklere mesela fenerbahçe tutkunu ya mizgin oraya filan üyeler mesaj atsa başvursak dediler.. aynısını az önce buradan bir arkadaşta önerdi ve herkes mneri sunarsa daha kolay ne yapacağımızı buluruz dedi... bende yardım istiyorum şimdi bir fikri olan yazsın bu kızıma nereden para bulacağız..

kallistecim müge anlı yı denediniz mi? o söylüyor cunku programına para toplarız hallederiz falan diye? pek de izlemiyorum nedir prosedür falan hiç bilmiyorum ama :çok üzgünüm:

kallistecim müge anlı yı denediniz mi? o söylüyor cunku programına para toplarız hallederiz falan diye? pek de izlemiyorum nedir prosedür falan hiç bilmiyorum ama :çok üzgünüm:

canım bende bilmiyorum izlemiyorum ama artık elimizden ne gelirse hangi porgram tv varsa mail atacağız öyle gözüküyor.. 100.000 lira karşılığı bir yaşam var sonuçta değermi..

ben şimdilik çaıyorum arkadaşlar.. fatura ödemem var birde pazardan yeşillik alıp döneyim.. yürüyebildiğim kadarda yürüyeyim yağmur yağmıyor bugün.. cumaya az kaldı sonra pişmanlık işe yaramıyor ne kadar yakabilirsek yakmaya çalışalım yapışkan yağları :)

günaydın bayanlar nasılsınız bakalımmm a.s.

zenancım ben kafama göre bir diyet uyguluyorum. ilk geldigim gün yazmıştımmm
anladim bijucuk iyi yaa saglikli yedikten sonra listeye gerek yok ogun ne denk gelirse az yeme bide duzenli yemek en iyisi bak ben gecn hafta serbest ama az yedim kilomda kipirdama oldu ama bu hafta liste diye basladim henuz bir degisiklik yok herseyin kalorisini dusununcede olmuyo demekki bunu anladim CADIARZU

merhaba kızlar,

zenancım bu cuma günü tarında umarım güzel değişiklikler görürsün,

umudum zenan:dance:

ayy insallah canimya bak sen hizlanalim 1. falan olalim dedikce bana spor yapma istegi doguyo evde ne yapabilirsem artik yeniden basladim
mekik basta ve cokme bacak hareketleri falan baya yorucu bisiyler yapiyorum
sagol sportim canim bize gaz lazimmis demekki hareket

sportim seni yalniz birakmis gibi olcam ama cikmam gerek buranin saatiylen saat 8 den beri burdayim canim hadi canim optum seni ben biraz evlen yemeklen ilgilenem hadi bakalim gorusuruuz kizlarr

günaydin canlarim.. gecmisi okudum saskin saskin bakiyorum yazacak birsey bulamiyorum.
en iyisi gidip kahvaltimi edeyim. bugün benden hayir gelmez

Selam millet
aferim zenan bildin dizi izlerim ama saymayla bitmez yahuu gamyoncuiremsu yok yok sevdiğim diziler var elbet ama eğlenceli dizileri seviyorum Melekler korusun mesela gibii

hımm kallis bana bilmece bildirmece hazırlamış acaba neeCADIARZU kallis sende benim baktımlarıma bakıyosun bildim demiiyerimseniben:roflol: ay çok zekice cevap olduu..

kallisim kızımıza gelince gerçekten tanıdık birileri bulunursa tv sekteründe bu işler hızlanır ozaman bu fikrini kazene aç o yardımcı olacaktın eminim

kızlar naber.ya neoluyo takımda .kim ayrıldı kim girdi ben anlamadım kele.yoksa beni delirtip aklıma zayıflamayı mı somkacanız hııııı sizi gidi sizi.

kalliste seda sayan.müge anlı Allah ne verdiyse bastıralım yapmammız gereken üzerimize düşen neyse söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…