- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #5.981
haydi allah kavuştursun sağlıkla inşallah..
yazık ya acıdım şimdi valla Çindeki yemek rezilliğini hep duymuşumdur ıyyyyama biz gitsek yine kilo alırız mutlaka yemeye değecek şeyler buluruz sanırımkaydirigubbakcemile3
pirinç makarnasını bende çok yapardım İstanbuldayken metrodan alırdım ama kaç yıl oldu burada rastlamadım daha..
canım o zaman 15 gün boyunca hiç boşlamaman gerek değilmi kaydirigubbakcemile2 sporunu aksatmazsan bence arayı açamaz eşin..
canım çok sağol... hemde çok...Şeniz.. benim kız geçen yıl mimar sinanda fotoğraf bölümünü kazandı ama öyle kararsız kaldıki son tercihiydi asıl amacı animatör olmak,kaydirigubbakcemile3 şimdi aklıma geldi.. biri dediki geçen yıl.. ne okuyacaksın benim kzda animasyon dedi.. o soran kişi çok şaşırdı.. a-a-aaa dedi yazın otellerde görüyoruz hani ondan olmak için üniversitemi okumak gerekiyormuş:roflol:.. çizgi filmci desek daha iyi anlaşılıyorkaydirigubbakcemile3 1. tercik animasyon ama çok az sayıda 12 kişi alıyorlar çok zor.. 2 . tercihte grafikerlik.. amann bende ne çenem düştü bugün heee.. foto dedik ben kızı anlatyorum galiba birileriyle oturup gevezelk etmeye ihtiyacım ar bir dışa vurum yaşıyorum:sm_confused:c
kallıste canım cocuklarına yaklasımlarına bayılıyorum.sen hayta dogru bakabılen bıreyler yetısdırıyorsun cocukların cok sanslı.canım ayrıca benım bı yakınım kı cok yakınım yanıprofosyenel fotografcı kızının herhangı bıseye ıhtıyacı olursa bu konuda seve seve yardımcı olur
ay az önce kahvaltı yaptım şimdi bakmayayım midemin sağlam olduğu bir zaman bakarım..kallıste arama cubuguna çin yemekdeyız yaz cıkanları bı ızle.bende abartuyor dıyordum ama gecen gıdısınde bır fotograflar cekmıs ıgrenc.her bulduklarını oracıkda pısırıp yıyorlarmıs.canım bende gıtsem kılo alırım dıyorum cunku o mantılarına bayılıyorum.butun alısverısımı metrodan yaparım bende.ıstedıgın zaman alabılırım senın ıcın
sporticim ve bijucugum sizlerin diyetleri nasil gidiyo bakalim neler yapiyosunuz hangi listeleri uyguluyosunuz bakiyim
kallistecim müge anlı yı denediniz mi? o söylüyor cunku programına para toplarız hallederiz falan diye? pek de izlemiyorum nedir prosedür falan hiç bilmiyorum ama :çok üzgünüm:
anladim bijucuk iyi yaa saglikli yedikten sonra listeye gerek yok ogun ne denk gelirse az yeme bide duzenli yemek en iyisi bak ben gecn hafta serbest ama az yedim kilomda kipirdama oldu ama bu hafta liste diye basladim henuz bir degisiklik yok herseyin kalorisini dusununcede olmuyo demekki bunu anladim CADIARZUgünaydın bayanlar nasılsınız bakalımmm a.s.
zenancım ben kafama göre bir diyet uyguluyorum. ilk geldigim gün yazmıştımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?