Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anam eşşekten düşmüşe döndük bu hafta yaa ama yeter vallaha yeter .diyet grubu değilde entrika gurubu olduk iyice hemen scumadan sonra silkelenip toplanalım vallaha bir ara nerde olduğumu unuttum:))kaydirigubbakcemile3

hiç sorma aynen valla.. :roflol: bende hep ağlanıyordum biliyorsun diyette atraksiyon yok diye :dilcikar: al sana atraksiyon :roflol:

selam takımımkaydirigubbakcemile2 bugün yediklerimin listesini vereyim :
sabah 8 de bir kase mercimek çorbası ( canım çekti de) ve 1 dilim kepek ekmeği
öğlen 12 de yarım paket kepekli eti form
saat 15 te kaşar peynirli tost
saat 18 de 4 kaşık bulgur pilav 4 kaşık patlıcan yemeği ve bir kase yoğurtlu yuvarlama köfte :utangac: bugün kaçırdım hanımlar yaa sormayın offf:çok üzgünüm: kendimi toparlamam lazım neyse yedik artık çaresi yok :mymeka:eritmeye bakayım ben bunları en iyisihihoyyyt sizler neler yaptınız? bir de şu 2 gündür iştahım çok açıldı ya napacam bilmiyorum:delphin: yardımı olacak bir şeyler biliyorsanız ve de söylerseniz çok iyi olur canlar yaafisfisfis

iyi akşamlar takımcım
nasılsınız görüşmeyeli.sık gelemiyorum sayfalar almış başını gitmiş.
emelimin neden ayrıldığını anlayamadım.üzüldüm açıkcası.hayırlısı olsun emelciğim için.
diyet fena değil idare ediyorum.
pazar günü alışveriş yaptım.birkaç parça almam gerekiyodu.
kallistecim sen bahsetmiştin heralde geçenlerde LCW de bizlere olabilecek çok kıyafet var.beden seçenekleri var.oradan da aldım birkaç şey.biraz keyfim yerine geldi.42 beden giyebiliyorum genel olarak eğer kalıp darsa 44 oluyor.
bir kadınla lafladım.95 kiloymuş.üzerine denediği hiçbişey olmuyomuş moral bozukluğuyla benle konuştu biraz.ben de o kilodaydım deyince nasıl zayıfladın diye sorguya çekti.bişeyler söyledim.dilimin ucuna geldi kadınlar kulübüne gel dememek için kendimi zor tuttum:))
honeycim aşağıda görüyorum seni nasılsın canım.
zenancım sen nasılsın canım

Belki yazan oluyordurda sen görmüyorsundur olamazmı...yerimseniben
Çok hassaslaştın şu günlerde buradaki kelimelerindende belli oluyor yalnızlık ve anlaşılamama psikolojiside eklenmiş buna daha kötü olmuş... Hehehehee prof. kallistodan yorumlar dinliyorsunuz sositososito
Canım eşinle konuşmayı dene, hissettiklerini sızlanmadan anlatmaya çalış sızlandığın şikayet ettiğin takdirde kaçıyorlar bunu aklının köşesine tut çünkü korkuyorlar..Bak bir çoğumuzun annesi kardeşi yok bir çoğumuzunki uzakta yani elimizi uzatsak tutarız diyemiyoruz hiç birimiz.. Ne çok yazdım yine... işe yararmı düşüncelerimi anlatmaya çalışmak istediklerimi anlatabildimmi bilemiyorum bir kaç kelimede olsa inşallah faydam olur...a.s.

canım ablam şeker ablam yine ablalığını yaptın ne diyim ki sağolasın Şenizhaklısın ben çok fena hassaslaştım nazımda size geçiyor diye sitem edip kapris yapıyorum iştesırnaşık şey yazdıklarını dikkatle okudum tavsiyelerin inşallah işe yarar aslında seni arayacaktım ama tam teli elime aldım eşim eve geldi yarın görüşürüz inşallah karizmatikim kaptanım:jeyyar:

canımbenim uzun zamandır göremedim buralarda seni.nasılsın .sende gurbettesin demek.insan bi hastalıkta bide özel günlerde anlıyo gurbetin zalımliğini.bazen bende kendimi dünyada bi başıma kalmışım gibi görüyorum ama ne yapalım kader........kendine dikkat et ne olur bak ne şanslısın,gurbette sana yol arkadaşı geliyo.anne lik her gurbeti kolaylaştırır................
:
kaderdaşım benim sende gurbettesin dimi aaaah ah:çok üzgünüm:
evet bana yoldaş geliyor bebeğimin sayesinde evimiz kalabalıklaşacak toplam 3kişi olacağızkaydirigubbakcemile3

takımcım özel bir sebepten dolayı aranızdan ayrılıyorum, açıklama yaamıycam eminim arkamdan açıklama yapılır, benim diyecek bişeyim yok özür dilerim.hakkınızı helal edin...

emelciğim yolun açık olsun canım ama bir açıklamayı da hakediyorduk diye düşünüyorum ben kendimce:uhm:

nassiniz bakeeem benim alerjiden gozlerim:1shok: porledi katil gibi bakiyom herkeze sapik gibi bi halim var ruzgar var butun polenler beni vurdu nefes alamiyom ilac da almiycam inat ettim alirsam kilo veremem bu haftada yarisma var nolcak artik bilmiyom

geçmiş olsun şirinem benim Şeniz

Anam eşşekten düşmüşe döndük bu hafta yaa ama yeter vallaha yeter .diyet grubu değilde entrika gurubu olduk iyice hemen scumadan sonra silkelenip toplanalım vallaha bir ara nerde olduğumu unuttum:))kaydirigubbakcemile3
kız allah hayrını versin okuyup okuyup güldüm bende eşime diyorum internetten arkadaş olunca bile insan yine insan her yönüyle !!!

umutcuğum seni görüyorum aşağıda nasılsın bitanem geçtimi sıkıntıların?
herkese iyi akşamlar şekerler buralardayım görüşürüz

honeycim iyi sayılırım güzelim.ben yazana kadar kaçmışsın sen.
cedric cim gelmiş mehalim gelmiş.kızlar neler yapıyosunuz.benim kaçırdığım bişeyler mi oldu bir vukuat filan.emelimin ayrılması gerçekten şahsi bir karar mı merak ettim ben.

sanırım öyle umutcum şahsi bir karar olsa gerek geldiğimde gördüm bende bu haberi. hakkında hayırlısı diyelim:)

sanırım öyle umutcum şahsi bir karar olsa gerek geldiğimde gördüm bende bu haberi. hakkında hayırlısı diyelim:)
tabiki hayırlısı mehalim.ama emelcimle çok şey paylaştık.hassas bir dönemden de geçiyor.öyle olmasına rağmen bizler için uğraşıyordu elinden geldiğince.
şaşırdım ve üzüldüm açıkcası.

Zenancım ne güzel yaa bu iş iyi oldu böylece çocuklarında şimdiden sağlıklı beslenmeye başlıyorlar süpersin bebeğim:))
evet canim yaa bunu nerdeyse 3 haftadir falan yapiyorum cunku biz hep aksamlari babayi beklerizde oda gec gelebiliyo bizde iyice acikip sonra yemeklere saldiriyoduk babasizda aksam yemegi istemiyo cocuklar onun icin bu duzeni kurduk benimde hosuma gidiyi

arkadaşlar,

mehalim, zenan

gerçekten biraz şu diyet işine asılsak diyorum da 1.takım biz olsak

kaçamaksız bir hafta olsun ! lütfeeeen
haklisin caniim ben mesela bugun mekik yapmaya basladiiim onceleri evde guzel spor yapiyodum dans felanda dendim ama ben cok calistikca kilom inat etti kipramadi bende bir ara biraktim simdi yeniden basladim cunku yurumeyi azallttim disari fazla cikamiyom alrjimden dolayi mesela bugun 20 dk yuruyebildim ve ev sporlarina yeniden basladim sadece mekik yaptim simdilik efecik uyusun biraz tepnirim felan

zenan cıgım kusura bakma burdaydım ama malum konuya takıldım.sporum ıyı gecdı ıkı saate yakın yuzdum.bu hafta bıraz fazla yıyorum.fazla derken her ana ogunde ıkı dl ekmek yıyorum.zaten makarna pılav pek yemıyorum.ıkı kasık makarna yıyecegıme 1 dl ekmek yemen daha tatmın edıcı gelıyor bana.ısde karbonhıdratı artırdım cunku aksamları basım donuyor.cok acıkıyorum regl ım yakın sanırım.bu hafta yıne guzel bı kılo verıcem ama.sportıe cnm kendı adıma ben dıyet yaparken hırs yapamıyorum cnm cunku yolum uzun ve bunları uzun vadeye yayıp alıskanlık halıne getırmeyı hedeflıyorum yoksa bırakınca kılolar gerı donuyor.tecrubelerle sabıydır yanıyerimseniben
ne guzel cedriccim eminim bu hafta da guzel kilo vereceksin hadi bakalim hepimiz verelim yaaa demiii

evet canım çok haklısın gerçek anlamda sıkmamız ve toparlanmamız lazım ben cumartesi ciddi anlamda başlıyorum.. diyeceksinki neden cumartesi canım ben sadece cumaları tartılıyorum ve net bir haftada verdiğimi görmek istiyorum benim kaçamaklarım hep hafta sonu oluyor ve bu hafta sonu başlayarak bunu engelemeyi hedefliyorum
hafta sonu kacamagi deyince aklima ne geldi hep cumartesi pazar kacamak gunudur ya bildirimler pazartesi olsa yine hafta sonu kacamagi olurmu acaba bu sferde hafta ici kacamagi olur demiii bendende bu kadar sacma fikir cikar zaten:1rolleyes:

ben bir uğradım ama açlıktan ölecekmişim gibi bir hisse kapıldım :o)) ölebilirmiyim acıba...
yemek yemem gerek mercimek çorbası yapıyorum ama sadece salata ve çorba yiyeceğim bu akşam içine sebzede attım azda pirinç öyle yaptım..
sporticim bu hafta takımdaki değişikliklerden ve hava değişimi baharın etkilerinden filan takım sarsıldı, cumaya kadar müsade edelim herkes toparlansın havalarda düzelir iyice kasarız kendimizi.. gerçi ben son zamanlarda hiç sapıtmıyorum yani yeme düzenimi iyice oturttum hiç kaçamağım yok..sporada gitmeme rağmen yinede 1 aydır takıldı kilo oynamıyor... bundan sonra iyice zorlanıcam diye korkuyorum...
yok kallisim acliktan olmeyiz biz anca surunuruz
bir yiyecegi cok acken bakmak var bide az acken bakmak var
cok acken bakinca hic doymiycakmisiz gibi dolduruyoruz tabaga ben dun aksam bir salata yaptim bir legen dolusu dedim hic yemek yemiycem sadece salata yicem dedim azcik sundan azcik bundan dogradyim derken bir legen oldu valla tabagima bir doldurdum yarisini bile yiyemedim patliycaktim nerdeyse
yaaaa ben aslinda bu konuyu bisiyle bagliycaktim yaa neyse unuttum yaaa:bbo:hayyy aklima:uhm:

yaaaa mehalim hakkaten essekten dusmuse donduk ne dedigimi ne diyecegimi bile unutuyom benyaa heyyy allahim

Bende kaçtım canlar fırsat bulursam ilerleyen saatlerde görüşürüzz allaha emanet olun:)
iyi hadii bakalim gel canim annen merak eder ihmal etme burayi
hee mehalim sey mantiyi deneyip esine yedirdinmi kiz bugunmu yapicaktin ne zaman yapicaktin

selam takımımkaydirigubbakcemile2 bugün yediklerimin listesini vereyim :
sabah 8 de bir kase mercimek çorbası ( canım çekti de) ve 1 dilim kepek ekmeği
öğlen 12 de yarım paket kepekli eti form
saat 15 te kaşar peynirli tost
saat 18 de 4 kaşık bulgur pilav 4 kaşık patlıcan yemeği ve bir kase yoğurtlu yuvarlama köfte :utangac: bugün kaçırdım hanımlar yaa sormayın offf:çok üzgünüm: kendimi toparlamam lazım neyse yedik artık çaresi yok :mymeka:eritmeye bakayım ben bunları en iyisihihoyyyt sizler neler yaptınız? bir de şu 2 gündür iştahım çok açıldı ya napacam bilmiyorum:delphin: yardımı olacak bir şeyler biliyorsanız ve de söylerseniz çok iyi olur canlar yaafisfisfis
ne yapicaksin tehlikeli seyleri evde bulundurmuycaksin bol su icip aklina yemek geldiginde kendine baska seylerle mesgul edeceksin ben genelde muzik acip ya bir elma ya bir bardak sut yada koca bir fincan kahve icip kendime geliyom ben bunlari yapiyom ise yariyo

Yok zenanım alışverişe çıkamadım ancak aklımda es geçmedim yani..

pazartesi bildirim işini inan bende düşündüm ama çok geç artık yarışmanın tüm formatı değişmeli yaa

düşünsene adı bile değişecek cuma yarışması değilde pazartesi yarışması:)))

kiz allah iyiliginizi vermesin ne zamn yazdiniz geldiniz ben bir iki alinti yaptim onlari yaziyodum efe asadan cagirdiii annneeee suuuut diye onun cin gittim asaya geldim dolmus burasi iyiyim guzeller hosbuldum asil sizler hosgeldiniz ben epey oldi gelelide efe sagolsun bir tuvalet bir mutfak kosturuyo beni

evet mehalim haklisin olsun bence hersey kendimizle baslayip kendimizde bitiyo aslinda demi yoksa gunlerin ne sucu vardemi mehalim manti cok mantikli sen dene guzel olursa bende deneyim

honeyim aralik anneleri olan yere gitmistir onunda bayyaa buyuk bir grubu var hepside honeyimlen ayni zamanlarda bebislerini kucaklarina alcaklar insallah
umutum sen nassin canim diyetin nasil kuzun nasil canim insallah hersey yolundadir

mehalım reyhan ablam demısın ben reyhan ablayı ozledım gelse bırılerıne sıgınmaya guc bulmaya cok ıhtıyacım var neyse ben en ıyısı cıkayım.zenan cıgım ıyı geceler canımm

ne yapicaksin tehlikeli seyleri evde bulundurmuycaksin bol su icip aklina yemek geldiginde kendine baska seylerle mesgul edeceksin ben genelde muzik acip ya bir elma ya bir bardak sut yada koca bir fincan kahve icip kendime geliyom ben bunlari yapiyom ise yariyo

sağol canım benim Şenizdeneyeceğim inşallah bende de işe yarar fisfisfis ben yürüyüş bandıma gidiyorum güzel hanımlar yürüyeceğim yediklerimi eriteyim hiç değilse yağ olmasın değil mi delikafadulden seviyorum sizleri burada olduğunuzu bilmek ve de yeri geldiğince bana destek olmanız çok güzel canım sana söz veriyorum bu hafta 59 olmak için çok uğraşacağımhihoyyyt:dance: ben gidiyorum hareket zamanı sizlere de iyi akşamlarkaydirigubbakcemile2

cedric cim yazmaya baslayinca gerisi geliyooo anlat canimmm senin spor salonun nasil cok insan varmi rahat spor yapabiliyomusun anlat kalisimin ki gibimi hocalimi calisiyosunuz yoksam kendi basiniza ne haliniz varsa goruyomusunuz
incecik karilar varmi hani oluyol ya bir deri bir kemik daracik taytlari giyip sallana sallana geziyolaz spor yapiyomus gibi gorunuyolar halbuki hava atmaya geliyolar
nerden geliyo bunlar aklima yaaa ben cok film izliyom son gunlerde bilinc altima bu spor salonuna gelen zayif kadinlarin hep kotuluk icin geldikleri yerlesmis

Back