Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

banami soz veriyon kiz aah neden ayol ben kimimki iyi hadi bakalim sozunu unutma unutursankaydirigubbakcemile yolarim seni tamammi hadi bakalim cok calis coook
hey allahim yaaa cok sevdim ben bu kizi bana sozler veriyo bundan sonra takimin kocu benim dermisim delikafadulden

vallahi içimden geldi söz verdim sanayerimseniben tutacağım inşallah :Saruboceq: tamam ben gidiyorum spor yapayım hihoyyyt azcık saçlarım var onlardan da olmayayım şimdidelikafadulden

canlarim merhabaaaaaaa
sabahta gelemedim. hemencecik özlemisim siziŞeniz
yalniz yarim saat kadar yokum gecmiside yarim yamalak okudum.. isim bitince hemen gelirim. gerci kimse kalmaz biliyorum ama

çok hoşsun valaha bayılıyorum Şenizsana nerden aklına geliyor bunlar:roflol:

sen kimmisin sen baştacısında haberin yok.
hani bazı insanlar vardır içleri boştur ama kendilerini bişey sanırlar..
bazı insanlarda vardır pırlanta değerindedir ama kendi değerlerini bilmezler...
sen aynen öylesin pırlanta gibisin ama kendi değerini görmüyosuna.s.

canlarim merhabaaaaaaa
yalniz yarim saat kadar yokum gecmiside yarim yamalak okudum.. isim bitince hemen gelirim. gerci kimse kalmaz biliyorum ama

hoşgeldin annem oku bakalım bitmez ama okuya okuya ona göre sen geldiğinde burda olmazsa iyi geceler diliyorum:1hug:
canlar napiyonuz bi bakayim dedim kizin psp kulaniYorum hesapta ama 2saatte yazamadim

psp ne yaa:uhm: gene bişi anlamadım anlatın eksik kalmayım:)

hosgeldin kaptanim demek yeni alete el attin kizinin demi o
ne teknolojik bir aile yaaa heryerden giriyolar kadinlar kulubuneekaydirigubbakcemile3
benim isim degil ben sunu bilem zorlaniyom

canlarim merhabaaaaaaa
hosgeldin ablacim bugun herkeze laf yetistiriyorum yarim saat yokum dedin dur tahmin edeyim dizinmi var desem sen oyle cok dizi seyreden biri degilsin
eminim kendine bakim yapiyosundur bildimmi neyse efe izin verirse ben burda olurum

mehalim psp= play station portable.. yani tasinabilir play station. ne tarif ama??delikafadulden
zenanim ne alemsin ya canim benim. demek dizi izliyen birine benzemiyorum? nerden cikardin cok merak ettim. harika bir gözlemcisin biliyormusun? kesinlikle hicbir dizi izlemem . cok uzayip mantiksizlasiyorlar vaktime yazik oluyor. bu ara izledigim birtek yemekteyiz programi var birde sabahlari müge anli.
ama gercekten cok sasirttin beni bu gözlemlerinle. evet dusa gitmistim dizide izlemiyordum.. hay allah okuyunca sasirip kaldim:1shok:

cedric canim benim o dedigin seyi bende hissettim biliyormusun? birine yaslanmayi siginmayi. ve bunu hissederkende aklimdan sen geciyordun. bu nedemektir bilmiyorum..sen biliyorsan söyle canim. ben bu aksam cok duygusalim. senin yazdiklarini okuyup, zenanin yaptigi tahlile saplaninca buraya ne kadar baglandigimi hissettim . ben bu takimin bir parcasi olmusum dedim. beni düsünüp kafalarinda biryerlere koymus beni takimimin üyeleri..kirilgan hassas duygulu bir halim var bu aksam .

kardeş takımın çıtır kızları merhaba,
nasılsınız? Mehalimden fırçayı yiyince soluğu burada aldım, ohhh sayfalar dolmuş taşmış.
yeni arkadaşlar gelmiş, takıma hareket gelmiş bize de uğrayın arada (13. takım).
Emel ayrlmış her ne kadar pek konuşma fırsatı bulamadıysak da çok alışmıştım, hakkında hayırlısı. Bizde de nereus ayrıldı, nereusla birlikte ne kadar aile olduğumuzu hissettim ve üzüldüm.
Bu hafta bu hareketle birinci olursunuz artık, geçen hafta aldığımız bayrağı size devrederiz ancak :)
öpüldünüz, iyi geceler...

reyhan ablacim dizi izleyen biri olsaydin her aksam burda olmazdin cunku her aksam bir dizi var diyelimki hepsini diilde birini yada bir ikisni takip etsen her hafta atiyorum ne bileyim sali gunleri olmazdin yada carsamba yaprak dokumu var o aksamlarda burda olmazdin ama sen her aksam duzenli gelip mesajlara duzenli cevap veriyosun nasil ama benim bir huyum vardir bazen kendimde farkinda olmadan bisiyleri gozlemliyorum ben
mehalim kiz ne guzel seyler soyledin banayaaa bak simdi ayyy:sm_cool: kendimi bisiy zannedip simarcam bak haa ona goreee sende oylesin canim benim datlusun balsun ama sen bir iki diziyi takip ediyon onu soyliyim hangileri bilemem mehalim soyle hangilerini takip ediyon yanilmista olabilrim

hepimiz birbirimize baglandik ablam biz artik mezun olsak bile hep birnirimizlen haberlesip dertlesecez paylasicaz herseyimizi allah bozmasin aramizdaki sicakligi sevgiyi saygiyi anakiz olduk kardes olduk dost olduk daha dogrusu aile gibi olduk daha ne soylenirki bilemedim her konuda car car konusan ben bulamadim tam anlatan cumleyi su asadaki kipir kipir kiprayan kafalar bile anlamatamaz hangisini koysamki bilemedim ayy canim ablam cedric cim canlarim niye boyle duygusallastinizki siz opuyorum gocaman sizlerii

umut canım kıyafetlerini güle güle giy sağlıklı günlerde eskisinler inşallah.. nasıl moral düzeltiyor değilmi...
o çevredeki dombilileri bende çağırmamak için zor tutuyorum kendimi.. mesela spordaki bayanlar, hep ağlanıyorlar bu kadar uğraşıyoruz ama kilo vermiyoruz diye bende kendimi zor engelliyorum kk ya buyrun dememek için.. birde ne kadar kilo verdiğimi hiç söylemedim zaten en azimli spor yapan diye sürekli fıs fıs kulaktan kulağa konuşuluyorum bu çok kötü bir his.. bir eleti kullanıyorum mesela kendime kurak koydum 150 sayı yapmadan inmiyorum ama ben onu kullanırken başımı her etrafa çevirdiğimde üzerimde gözler hissediyorum sonrada inince diyorlarki ne çok yaptın... bu yüzden kendimi bir öne çıkartmak istiyor dedirtmemek için verdiğim kiloyu sakladım hep..

bende zenan konusunda mehalime sonuna kadar katılıyorum..sen bizim el değmemiş hazinemizsinŞeniz

hosgeldin kaptanim demek yeni alete el attin kizinin demi o
ne teknolojik bir aile yaaa heryerden giriyolar kadinlar kulubuneekaydirigubbakcemile3
benim isim degil ben sunu bilem zorlaniyom
sorma canım ya ama ne zormuş... bir kez yazabildim işte akşam ama bunu yapabilmek için yarım saat uğraştım.. eşim diyorki heh tamam örgü örerkende kadınlar kulübünü kucaında taşımaya başladın artık bununda sezonunu açtın dahada bırakmazsın... çocuklarda hem eşimin dırdırına hemde benim buraya gelme çabama çok güldüler çok komiktim ama ... alet ufak olduğu için tek sayfa ve sadece bir mesajlık yeri görebiliyorsun yukarı aşağı sağa sola derken beynim döndü.. reyhan ablam sormuştu bak bakalım kullanımı nasıl diye ama yok ablacım çok zor sinir bozucu...

cedricim eşini yollamış olmalısın, hayırlısıyla gidip gelsin inşallah sağlıkla.. çok kalacakmı bu kez.. yeterli yemek yiyecek verebildinmi yanına :)

eşimde geçen akşam buradan Rusyaya bir aylığına giden arkadaşını anlatıyor bir ayda 20 kilo zayıflamış:1shok: döndüğünde tanıyamadık diye..ama benim eşim gidince bir haftada 3-4 kilo alıp dönüyor rus bayanları kıramayıp çok içki içiyor galiba :1rolleyes: alkolü fazla kullanmaz o işin şakası sadece toplantılarda ve pazar günleri evde mangal başında 1-2 kadeh alır arada.. araba kullanacaksada asla der nerede olursa olsun... ama benim eşim yeek seçmez birde ete çok düşkündür değişik tadlara bayılır ve dışarı gittiğinde çok yemek yer :1closedeyes:

psp ne yaa:uhm: gene bişi anlamadım anlatın eksik kalmayım:)
mehalim oğluna sor kesin bilir naniknanik cahil olan biziz valla.. bizim ortancanın bir şey istiyorum dediği pek duyulmaz çok sakin bir çocuktur ihtiyacı olmadan istekte bulunmaz ama okul başladığı günden beri harçlıklarını gizlice biriktirmiş ve bundan bir iki ay önce dediki benim şu kadar param var :1shok: ama dediği rakam ancak 2. el fiyatına yetiyor.. babada kıyamadı gidip aldı... biz çocuklarımıza karne hediyesi, özel gün hediyesi filan pek almayız yani bir şey karşılığında almayız desem daha doğru.. ama mesela geçen yul büyük kız eskişehir genelinde sanat derneği var orada fotoğraf yarışmasında 1. oldu baba aynı gün gidip profosyönel makine aldı... teşvik edici olmak daha hoş oluyor...kızım makinesine kavuştuktan sonra bir kaç arkadaşı daha aynı makineden temin ettiler ve şehir dışı gezilere katılıyorlar birde hiç yarışmaları kaçırmazlar.. fotoğraf resim bu tür yarışmalara hazırlanırlar arkadaşlaıyla.. bu yönde aktif olmaları aile olarak insana gurur veriyor..

canım esımı yolladım dun gece.sımdı hayırlısıyla ındıgının haberını beklıyorum.12 saat havadalar kı bazen uzuyor.yanına neler verdım yazıym.1 mınık kavanoz zeytın bı kucuk vakumlu kasar, tup bal,surumluk cıkolata,bırbırıne karısdırılabılen tahın pekmez ve konserve.garıbım 15 gun kalacak ve bunları yıyecek.daha gıtmeden kokunun burnuna geldıgını soyledı.çin de evlerde yemek yeme alıskanlıgı olmadıgı ıcın adım bası sokaklarda yemekler pısıyormus.ve neler yıyorlar .mesela dukkanların vıtrınlerınde tavuklar gaga ve ayaklarıyla asılıymıs ve o sekılde pısıp masayada oyle gelıyomus.esım sıksık yurtdısına gıder ama et yıyemez.kesımı sorunlumu degılmı ısde ona takılır cok.mesela bız umreye gıttıgımızde menulerde denız urunlerı var dıye otel yonetımıne gıdıp sıkayet etdı ya.kı ben cok severım yemek dogtumu olayını pek sorgulamam ama esım tıtız ısde.çın de sadeec maakrna yıyebılıyor.oda pırınc makarnası.bende bazen evde yapıyorum ama soya sosunun kokusunu alınca bıle dellenıyor.bide uygur lokantası varmıs ama epey uzak.ayrıca esımın sırketının cın de ofısı var ordakı cocuklara cezerye kuruyemıs sucuk ve peynır almıs.boyle ısde zayıflayıp gelıcek yanı.nıhayet kılomuz esıtlenmısdı ama benımde o gelene kadar zayıflamam lazımkı arayı acmaım

boyle ısde zayıflayıp gelıcek yanı.nıhayet kılomuz esıtlenmısdı ama benımde o gelene kadar zayıflamam lazımkı arayı acmaım
haydi allah kavuştursun sağlıkla inşallah..

yazık ya acıdım şimdi valla Çindeki yemek rezilliğini hep duymuşumdur ıyyyy ama biz gitsek yine kilo alırız mutlaka yemeye değecek şeyler buluruz sanırımkaydirigubbakcemile3

pirinç makarnasını bende çok yapardım İstanbuldayken metrodan alırdım ama kaç yıl oldu burada rastlamadım daha..

canım o zaman 15 gün boyunca hiç boşlamaman gerek değilmi kaydirigubbakcemile2 sporunu aksatmazsan bence arayı açamaz eşin..

canım dunden sonra hepımızın bılıncaltına bıseylerın yerlesecegı kesın.fılmlere gerek yok yanı.canım benım salonda cok kısı oluyormus hafta sonu ama guzel tarafı su kapıdan gırerken kartı okutuyosun ıcerısı cok kalabalıksa senı almıyor.yanı ıcerıyı bellı sayıda tutuyorlar.ben sabah saatlerınde gıdıyorum o yuzden aletlerın oldugu bolumde 10 15 kısı oluyor.bı egıtmen var ama ıstersen kafan gorede takılıyosun yanı.oyle cok zayıf bırını gormedım ama benım kadar kılolusuda yoksenağlama.ama ınsanlar pek kokoş.sporamı gelıyolar yoksa gezmeyemı anlamıadım.işli esofmanlar baskılı tshırtler gıymısler.cok sasırdım ben lacıvert tayt bıde tshırt gıyıyorum.ama asıl yuzme havuzunda egıtmenle calısıyorum.cunku stıllı yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum boyle ısde

zenan canım okyanus asırı ulkelerden gemılerle canlı balık tasınırken varıllere bırer tane kedı balıgı atılırmıs.kedı balıkları butun yol boyunca dıger balıkları canlı tutar kıpır kıpır yaparmıs.sende bızım kedı balıgımızsın fıstık.herkese moral veren cıvıl cıvıl masum ınsanı mutlu eden bırısın
bu aksam aramızda guclu bır telepatı olmus canım ablacıgım.ama maalesef ben beklıyemedım senı.bende cok duygusaldım ve senın gelıp hayat bu hersey olur uzulmeyın demenı bekledım galıba.cok sevıyorum senı ablacıgım.gormesemde tanımasamda sevıyorum ablacıgım
kallıste canım cocuklarına yaklasımlarına bayılıyorum.sen hayta dogru bakabılen bıreyler yetısdırıyorsun cocukların cok sanslı.canım ayrıca benım bı yakınım kı cok yakınım yanıprofosyenel fotografcı kızının herhangı bıseye ıhtıyacı olursa bu konuda seve seve yardımcı olur

mehalim benada analiz yap şeker. ben ne izlerim tvde söyle bakalımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…