Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedric cigimde burda merhabaa canim nasilsin nasil gidiyo yemen icmen bu haftada bizi sasirticanmi hem bugun yuzecektin nasil gecti sporun caniim

kadisim hoşgeldin şekercik...
en çok sabahları hissediyorum yokluğunu biliyormusun..şakkıdı verdinmi 3 kiloyusositososito

ay canım aynen bende sabah acınca seni arıyorum hemen

verdim verdim vermem mi
1i kaldı
oda gider haftaya çünkü kurslar falna derken aç kalırım ben ayrıca sabah akşam yürüyüş yapacam atacvam oğluşumu arabasına gez babam gez çok ihtiyacım vardı çokkkk

zenancım canım nasılsın

yeni arkadaşım gelmiş hoşgelmiş
ben mezunum ama buraya uğramadan edemiyorum
bağımllık yapıyo ona göre baştan diyim:jeyyar:

sporticim ve bijucugum sizlerin diyetleri nasil gidiyo bakalim neler yapiyosunuz hangi listeleri uyguluyosunuz bakiyim

neden amaa yaaaa sen benim ozel diyetisyenim danismanim doktorum yasam kocum herseyimdin oldumu bu simdi ben sevdigim insanlara hatta kizlarima buile seni anlata anlata bitiremiyodum:1no2:

canım sana mesaj attım özel bakarmısın

mehalim sen bu cumadan sonramı yapacaksın eşleştirmeleri... haydi yeni hafta için hazırlayalımda haftayada bu kararlılığımızı sürdürelim..

evet kallisim bu cuma yapayım bir gruplama takıma birini daha alalımmı bekleyelimmi cuma geçsin .evet hafataya daha süper başlıcaz ben cumartesi günü annemle beraber yeni bir diyete başlıcam deneme:))

sevgili kadis,

öncelikle tebrik ederim ne güzel mezun olmuşun. Darısı başımıza, ama gerçekten burası çok keyifli

iş güç derken arada bir buraya girmeden edemiyorum

ay canım aynen bende sabah acınca seni arıyorum hemen

verdim verdim vermem mi
1i kaldı
oda gider haftaya çünkü kurslar falna derken aç kalırım ben ayrıca sabah akşam yürüyüş yapacam atacvam oğluşumu arabasına gez babam gez çok ihtiyacım vardı çokkkk

zenancım canım nasılsın

yeni arkadaşım gelmiş hoşgelmiş
ben mezunum ama buraya uğramadan edemiyorum
bağımllık yapıyo ona göre baştan diyim:jeyyar:
iyilik valla kadisim iki ileri bir geri gidiyoz iste bide bir kosturmaca gidiyohayat nasil akiyo gunler anlamiyom cumada ne cabuk geliyo sanki hic yasamadan geciyo gunler hergun birbirinin ayni ne olsun iste boyle
evet yeni arkladaslar geldi nasil hirslilar azimliler bigorsen kendimi tembel hissediyom onlari goruncee

sporticim ve bijucugum sizlerin diyetleri nasil gidiyo bakalim neler yapiyosunuz hangi listeleri uyguluyosunuz bakiyim

sevgili zenan,

valla bende diyet programı gayet güzel gidiyor.

burası çok güzel ama kimse alınmasın da bu takımda çok fazla hırs yok gibi, bence takım birincisi olalım artık dimi

şekerim
benim haftanın 6 günü sabah değiimez kahvaltım
kepekli ekmek arası peynirli sandviç

öğlen şirkette çıkan en masum yemeklerden ekmeksiz olarak az porsiyon
(mesela bugün türlü ve bir kase cacık )

akşamüstüne doğru ya 2-3 adet galete ya da müsli bar

akşam ise sebze, salata

yatmadan ekşi elma

pazar günü sapıtıyorum :) sabah geç saatte mükellef bir kahvaltı akşam üzeri hafif bir yemek ve salata

spora doğru dürüst vakit ayıramıyorum, haftada 2-3 defa aerobic yapıyorum.

senin diyet ne alemde

sevgili kadis,

öncelikle tebrik ederim ne güzel mezun olmuşun. Darısı başımıza, ama gerçekten burası çok keyifli

iş güç derken arada bir buraya girmeden edemiyorum
buraya ugramadan edemezsin canim bende edmiyom zaten ben karar verdim mezun olursam insallah olurum mezun olanlarin topigi diye bir topik istiycem puskuutumuzden bakalim takimimla hergun iki kelime yazismadan keyfim gelmiyo naapiim

neee guzel sporticim baziii seyleri oturttun demek benimde duzenli gidiyo ammaaa bazen yuruyemiyorum bazende aralari atliyorum bide saatinde yemem mumkun olmuyo bazen uzuyo ve ben cok acikiyorum galiba bunlardan yavas gidiyorum ammaaa siz geldiniz iyi oldu ilk onceleri biz her hafta 2 yada 3 olurduk amaaa bu aralar dedigin gibi saldik biraz gaaalibaaa takimdaa cook azalma ve degisme oldu insallah bu haftalarda duzelcek eminim bunaaa

neyse kizlar ben cikayim birazdan cocuklar gelecek acikmislardir onlara yemek oncesi biraz bisiyler hazirliyayimki aksam yemeginde fazla kacirmasinlar okuldan gelince ara yaptiriyorum onlara boylece aksam yemeginde hafif yiyolar sonrasi sut meyve falan derken guzel kapatiyolar geceyi
hadi hepinizi opuyom simdilik gorusuruz canlarimm

Zenancım ne güzel yaa bu iş iyi oldu böylece çocuklarında şimdiden sağlıklı beslenmeye başlıyorlar süpersin bebeğim:))

arkadaşlar,

mehalim, zenan

gerçekten biraz şu diyet işine asılsak diyorum da 1.takım biz olsak

kaçamaksız bir hafta olsun ! lütfeeeen

zenan cıgım kusura bakma burdaydım ama malum konuya takıldım.sporum ıyı gecdı ıkı saate yakın yuzdum.bu hafta bıraz fazla yıyorum.fazla derken her ana ogunde ıkı dl ekmek yıyorum.zaten makarna pılav pek yemıyorum.ıkı kasık makarna yıyecegıme 1 dl ekmek yemen daha tatmın edıcı gelıyor bana.ısde karbonhıdratı artırdım cunku aksamları basım donuyor.cok acıkıyorum regl ım yakın sanırım.bu hafta yıne guzel bı kılo verıcem ama.sportıe cnm kendı adıma ben dıyet yaparken hırs yapamıyorum cnm cunku yolum uzun ve bunları uzun vadeye yayıp alıskanlık halıne getırmeyı hedeflıyorum yoksa bırakınca kılolar gerı donuyor.tecrubelerle sabıydır yanıyerimseniben

arkadaşlar,

mehalim, zenan

gerçekten biraz şu diyet işine asılsak diyorum da 1.takım biz olsak

kaçamaksız bir hafta olsun ! lütfeeeen

evet canım çok haklısın gerçek anlamda sıkmamız ve toparlanmamız lazım ben cumartesi ciddi anlamda başlıyorum.. diyeceksinki neden cumartesi canım ben sadece cumaları tartılıyorum ve net bir haftada verdiğimi görmek istiyorum benim kaçamaklarım hep hafta sonu oluyor ve bu hafta sonu başlayarak bunu engelemeyi hedefliyorum

ben bir uğradım ama açlıktan ölecekmişim gibi bir hisse kapıldım :o)) ölebilirmiyim acıba...
yemek yemem gerek mercimek çorbası yapıyorum ama sadece salata ve çorba yiyeceğim bu akşam içine sebzede attım azda pirinç öyle yaptım..
sporticim bu hafta takımdaki değişikliklerden ve hava değişimi baharın etkilerinden filan takım sarsıldı, cumaya kadar müsade edelim herkes toparlansın havalarda düzelir iyice kasarız kendimizi.. gerçi ben son zamanlarda hiç sapıtmıyorum yani yeme düzenimi iyice oturttum hiç kaçamağım yok..sporada gitmeme rağmen yinede 1 aydır takıldı kilo oynamıyor... bundan sonra iyice zorlanıcam diye korkuyorum...

Anam eşşekten düşmüşe döndük bu hafta yaa ama yeter vallaha yeter .diyet grubu değilde entrika gurubu olduk iyice hemen scumadan sonra silkelenip toplanalım vallaha bir ara nerde olduğumu unuttum:))kaydirigubbakcemile3

Back