- Konu Sahibi Cherry Mom
- #5.921
cedric cigimde burda merhabaa canim nasilsin nasil gidiyo yemen icmen bu haftada bizi sasirticanmi hem bugun yuzecektin nasil gecti sporun caniim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadisim hoşgeldin şekercik...
en çok sabahları hissediyorum yokluğunu biliyormusun..şakkıdı verdinmi 3 kiloyusositososito
neden amaa yaaaa sen benim ozel diyetisyenim danismanim doktorum yasam kocum herseyimdin oldumu bu simdi ben sevdigim insanlara hatta kizlarima buile seni anlata anlata bitiremiyodum:1no2:
mehalim sen bu cumadan sonramı yapacaksın eşleştirmeleri... haydi yeni hafta için hazırlayalımda haftayada bu kararlılığımızı sürdürelim..
iyilik valla kadisim iki ileri bir geri gidiyoz iste bide bir kosturmaca gidiyohayat nasil akiyo gunler anlamiyom cumada ne cabuk geliyo sanki hic yasamadan geciyo gunler hergun birbirinin ayni ne olsun iste boyleay canım aynen bende sabah acınca seni arıyorum hemen
verdim verdim vermem mi
1i kaldı
oda gider haftaya çünkü kurslar falna derken aç kalırım ben ayrıca sabah akşam yürüyüş yapacam atacvam oğluşumu arabasına gez babam gez çok ihtiyacım vardı çokkkk
zenancım canım nasılsın
yeni arkadaşım gelmiş hoşgelmiş
ben mezunum ama buraya uğramadan edemiyorum
bağımllık yapıyo ona göre baştan diyim:jeyyar:
sporticim ve bijucugum sizlerin diyetleri nasil gidiyo bakalim neler yapiyosunuz hangi listeleri uyguluyosunuz bakiyim
buraya ugramadan edemezsin canim bende edmiyom zaten ben karar verdim mezun olursam insallah olurum mezun olanlarin topigi diye bir topik istiycem puskuutumuzden bakalim takimimla hergun iki kelime yazismadan keyfim gelmiyo naapiimsevgili kadis,
öncelikle tebrik ederim ne güzel mezun olmuşun. Darısı başımıza, ama gerçekten burası çok keyifli
iş güç derken arada bir buraya girmeden edemiyorum
arkadaşlar,
mehalim, zenan
gerçekten biraz şu diyet işine asılsak diyorum da 1.takım biz olsak
kaçamaksız bir hafta olsun ! lütfeeeen