Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canların kallisim hani demişsin ya bijoux görünce kahve istiyorum diye ben çözdüm bijoux adı

kahve markası gibi sahi anlamı nedir nickinin güzelim.

bijoux bir aksesuar (daha cok takı vs) market zincirinin adı canım. ben de 2 sene önce 7-8 ay takı kursuna gitmiştim. öyle ilgiliyim diye bu nicki aldım mehalim yerimseniben

kalliste ve ben ilk buraya üye olduğumuzda, sanırım üye tarihlerimiz cok yakın, cuma yarışmasındaydık. ordan tanışmıştık ve o gün bugündür kallisim kütahyaya kahve içmeye gelecek kızlarını alıp. kızları gelin olacak, torun torba sahibi olacak anca belki o zaman gelir o da kesin değil yaniiiiiiii :roflol::roflol:

Selam canların kallisim hani demişsin ya bijoux görünce kahve istiyorum diye ben çözdüm bijoux adı

kahve markası gibi sahi anlamı nedir nickinin güzelim.
aa ah ilk defa bisiyin anlamini biliyorum he he bijoux burda taki demek takilar altin bilezik yuzuk hatta burda sarrfalara turkce yazilisini yazimm bijuteri diyolar

merhaba güzel bayanlar
bilgisayarım bozuk nete giremiyorum bu ara
işlerde kurslarda epey var 2 hafta
ben hafta sonu yeyip hafta içi rejim yapıyormu ne kötü değil mi

emelcim yani neden ne olabilir gitmene bilmiyorum ama çok üzüldüm adına
çukulotacım canım seni çok seviyorum bunu bil
kallisim ii spor yapmışsın canım ya tebrikler

aa ah ilk defa bisiyin anlamini biliyorum he he bijoux burda taki demek takilar altin bilezik yuzuk hatta burda sarrfalara turkce yazilisini yazimm bijuteri diyolar
hehehe canım benim ya aslında bildiğin ne çok şey vardırda :smiley-cool: sen kendini çok yargılıyorsun hani sakarım filan diyede :teselli:

off ya yüzüme vurmasana sen 2. ye zayıflayacaksın ben hala mezun olacam :1rolleyes:
kahve işini sorma, çok istedim gelemedim inşallah yaza.. :içelim:

nassiniz bakeeem benim alerjiden gozlerim:1shok: porledi katil gibi bakiyom herkeze sapik gibi bi halim var ruzgar var butun polenler beni vurdu nefes alamiyom ilac da almiycam inat ettim alirsam kilo veremem bu haftada yarisma var nolcak artik bilmiyom

aa geçmiş olsun canım ama alerji de ilaçsız pek geçmiyo ki yaaa. benim de var çünkü güneşe, domatese, havuca vs vs. çok azınca ilac alıyorum ama onlar da salak gibi yapıyolar uyutuyolar falan beni. içmezsem de geçmiyo :bbo: inşallah en kısa sürede iyileşirsinn :1hug:

neden amaa yaaaa sen benim ozel diyetisyenim danismanim doktorum yasam kocum herseyimdin oldumu bu simdi ben sevdigim insanlara hatta kizlarima buile seni anlata anlata bitiremiyodum:1no2:

mehalim sen bu cumadan sonramı yapacaksın eşleştirmeleri... haydi yeni hafta için hazırlayalımda haftayada bu kararlılığımızı sürdürelim..

canim benimkide erkenden basliyo mart 1 dedimi basliyo agaclarin kabarmasi ve baharin ilk acan sari cicekleri varya ondan iste disari cikmazsam iyi ma cikmak zorundayim cocuklari okula goturuyom yuruyus yapiyom bu hafta en azindan almiycam ilac falan olsun az kaldi gececek artik sagol gecmis olsun dileklerin icin

zenanım sen gelince herkes kayboluyor diyorsun diye üzülüyorum ama malesef çıkmak zorundayım.. ortanca okuldan geldi karnı aç ve o hemen derse pc başına oturuyor... bir iki saat sonra gelirim yine hoşçakalın..

neden amaa yaaaa sen benim ozel diyetisyenim danismanim doktorum yasam kocum herseyimdin oldumu bu simdi ben sevdigim insanlara hatta kizlarima buile seni anlata anlata bitiremiyodum:1no2:
kizlar bu mesaji emelim icin yazmistim coook uzuldum yaa gecmise henuz bakmadim ama ilk gozume carpan bu oldu

tamam canim hadi kolay gelsin kizinada cocuklar soz konusu olunca akan sular durur canim olsun hadi opuyom

sevgili zenan,

bende çok şaşırdım emel için, ama hayırlısı olsun diyelim

belki kalliste bir açıklama yapar

evet spoticim gecerli bir sebebi vardir eminim yoksa o kolay birakmazdi bizi herseyin hayirlisi canim
mehaaalim sen nerdesin nassin okul nasil kuzularin nasillar 23 nisana hazirlik varmi neler yaptiriyosun cocuklara bakiiim bunlarin disinda sen nassin miden nasiiil iyimisin ne cok soru sordum ama he hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…