- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #5.881
allah iyiliğini versin canım arkadaşım yaaa gece gece duygulandım yazdıklarını okuyunca burda iki gözüm iki çeşme ağlıyom çok başım ağrıyor ben yatıyorum bitanem allah razı olsun dileklerin için güzel yüreğin için
ben seni çok seviyorumŞeniz
inanamıyorum.neden ya.bırak erkeğin kadına vurmasını.bi insan başka bi insana bunu nasıl yapar.çok üzüldüm.çikolata baya sıkkın canım eşi dövmüş malesef dün gece sinirlerim zıpladı iyice gerildim valla offf
katılıyorum canım.azıcık yüksek ses bile beni tedirgin ediyo bırak şiddeti.uygar insana yakışmıyo ya.insan inanamıyor nasıl yani ya !!!
bende ailemde böyle şeyler yaşamıştım. Beni çok kötü etkiliyor ve kesinlikle kabul edemiyorum
Bunu hiçbirimizin kabul etmemesi lazım, herşeye göz yumarım da şiddete asla !
takımcım özel bir sebepten dolayı aranızdan ayrılıyorum, açıklama yaamıycam eminim arkamdan açıklama yapılır, benim diyecek bişeyim yok özür dilerim.hakkınızı helal edin...
selamlar
ben dün akşam yemegi yemedim ama çayın yanında 1 dilim börek ve 2 gül tatlısı yedim :çok üzgünüm: biliyorum cezalıyım ama sosyal ortamlarda diyet yapmak pardon saglıklı beslenmek :1rolleyes: çok zor yaa. oyun bozan oluyosun resmen :çok üzgünüm:
neyse bugün cezamın farkındayım. sabahtan beri 1 lt su içtim, 2 lt kaldı. ve proteine agırlık bugün. akşam yemegi de yok
takımcım özel bir sebepten dolayı aranızdan ayrılıyorum, açıklama yaamıycam eminim arkamdan açıklama yapılır, benim diyecek bişeyim yok özür dilerim.hakkınızı helal edin...
canım akşam yemeği yok demesende hafif geçiştirsen o kadar eziyet etme.. ama tatlıda nerden çıktı :mymeka: bu takımda şerbetli tatlı yasaküstelik börekte yemişsin off poffff:1shok: bak cuma kilo bildireceksin ekside çıkan ceza alacak...
bijomda gelmiş.. seni görünce kahve içmek istiyor canım ne alakaysa:teselli:
bijocum sen yürüyüş takımında varmısın.. yapabiliyormusun yürüyüş yapıyorsan yazıl sende bizden bir çok kişi orda daha motive edici oluyor..
ben bugün alet ile 150 mekik yaptım sonra bugün pilates günüymüş hocada pilates topu üzerinde mekik çekirmezmi 150 tane:roflol:
ben bugün alet ile 150 mekik yaptım sonra bugün pilates günüymüş hocada pilates topu üzerinde mekik çekirmezmi 150 tane:roflol:
bak çizelge dedik ya sen öyle tatlı fila devam edersen çiçeklere doğru koşarken arılar sokar haberin oldun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?