Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

insan inanamıyor nasıl yani ya !!!

bende ailemde böyle şeyler yaşamıştım. Beni çok kötü etkiliyor ve kesinlikle kabul edemiyorum

Bunu hiçbirimizin kabul etmemesi lazım, herşeye göz yumarım da şiddete asla !

canımbenim uzun zamandır göremedim buralarda seni.nasılsın .sende gurbettesin demek.insan bi hastalıkta bide özel günlerde anlıyo gurbetin zalımliğini.bazen bende kendimi dünyada bi başıma kalmışım gibi görüyorum ama ne yapalım kader........kendine dikkat et ne olur bak ne şanslısın,gurbette sana yol arkadaşı geliyo.anne lik her gurbeti kolaylaştırır................

çikolata baya sıkkın canım eşi dövmüş malesef dün gece sinirlerim zıpladı iyice gerildim valla offf
inanamıyorum.neden ya.bırak erkeğin kadına vurmasını.bi insan başka bi insana bunu nasıl yapar.çok üzüldüm.

katılıyorum canım.azıcık yüksek ses bile beni tedirgin ediyo bırak şiddeti.uygar insana yakışmıyo ya.

selamlar
ben dün akşam yemegi yemedim ama çayın yanında 1 dilim börek ve 2 gül tatlısı yedim :çok üzgünüm: biliyorum cezalıyım ama sosyal ortamlarda diyet yapmak pardon saglıklı beslenmek :1rolleyes: çok zor yaa. oyun bozan oluyosun resmen :çok üzgünüm:

neyse bugün cezamın farkındayım. sabahtan beri 1 lt su içtim, 2 lt kaldı. ve proteine agırlık bugün. akşam yemegi de yok klava:

çikolatacım inan adına çok üzüldüm. çok zor günler yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun sana sabır versin canım benim :teselli:

takımcım özel bir sebepten dolayı aranızdan ayrılıyorum, açıklama yaamıycam eminim arkamdan açıklama yapılır, benim diyecek bişeyim yok özür dilerim.hakkınızı helal edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
takımcım özel bir sebepten dolayı aranızdan ayrılıyorum, açıklama yaamıycam eminim arkamdan açıklama yapılır, benim diyecek bişeyim yok özür dilerim.hakkınızı helal edin...

Hiç kimse bilmediği bir olay için açıklama yapamaz...

Merak edenler için ben söyleyeyim.. öyle gerekiyordu.. emelin artık aramızda olmaması gerekiyordu... onun adınada tüm takım adınada üzgünüm...

canım akşam yemeği yok demesende hafif geçiştirsen o kadar eziyet etme.. ama tatlıda nerden çıktı :mymeka: bu takımda şerbetli tatlı yasak üstelik börekte yemişsin off poffff:1shok: bak cuma kilo bildireceksin ekside çıkan ceza alacak...

hayırlısı olsun emelcim.. mutlu ol..

bijomda gelmiş.. seni görünce kahve içmek istiyor canım ne alakaysa:teselli:

yaa valla haklısın ne diyim dayaklığım yani. 1 aya yakındır tatlı yemiyodum off :bbo:
neyse telafi edicem söz kallisim valla kızma yaa :çok üzgünüm:
zaten bugunden tartıda 74 leri görmeye başladım :jeyyar: belki sıkarsam cumaya 73 leri görebilirim nihahahah

akşam yemeği küçüklükten beri aramıyorum ben normalde de. acıkırsam da bir dilim peynir görüyor işimi.

valla ben de seni görünce kahve içmek istiyorum hahhaa ama şimdi 5li karışımımı içiyorum

bijocum sen yürüyüş takımında varmısın.. yapabiliyormusun yürüyüş yapıyorsan yazıl sende bizden bir çok kişi orda daha motive edici oluyor..

ben bugün alet ile 150 mekik yaptım sonra bugün pilates günüymüş hocada pilates topu üzerinde mekik çekirmezmi 150 tane:roflol:

bijocum sen yürüyüş takımında varmısın.. yapabiliyormusun yürüyüş yapıyorsan yazıl sende bizden bir çok kişi orda daha motive edici oluyor..

yokum canım. havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum. ben buraya istanbuldan gelin geldim. o yüzden hasta olmamaya calısıyorum. hasta olunca 1 corba yapanım olmuyor malesef :çok üzgünüm: biliyosun burası da cok soguk bir memleket. bir terleyince hemen kapıyo insan şifayı. ama sanırım haftaya başlayabilirim.

yine de kendime işler cıkarıp çarşıya cıkıp otobüse binmeden gidip gelliyorum haftada 2-3 kere. gittigim her yere hastaneye veya fatura ödemeye yine yürüyerek gidiyorum.

ama planlı olarak yürümeye başladığım zaman dikkate alayım bakayım önerini.

bu arada eskiden senin ineklerin vardı bi ara kaybetmiştin sonra bulmuştun falan nerde onlar :roflol:

emelcim

daha yeni tanışmıştık, kendi adıma üzüldüm, ama sen üzülme yeter, bir takım zorlukları göğüslüyorsun, inşallah herşey gönlünce olur,

sevgiler

ben bugün alet ile 150 mekik yaptım sonra bugün pilates günüymüş hocada pilates topu üzerinde mekik çekirmezmi 150 tane:roflol:

kalliste, bundan bir yıl önce deli gibi spor yapıyordum ne güzel.

bir dersimiz vardıki boot camp, tam 1000 mekik çekiyorduk

ah ahh eski günler, haftanın 5 günü akşamları en az 2,5 saat spor yapıyordum hemde öyle böyle değil

evde istediğim gibi olmuyor, yarım yamalak yapıyorum bişeyler, havaların soğukluğu da bir türlü yoğunlaşmama engel oluyor

sporticim hoşgeldin..sen spor yapabiliyormusun.. ay bugün spor sorgusu yapıyorum herkese...

bijocum inekleri her hafta değiştirmek zor geldiydi saldım çayıra mevlam kayırsın dedim:roflol: uzun zamandır yapmıyorum çizelge.. bak çizelge dedik ya sen öyle tatlı fila devam edersen çiçeklere doğru koşarken arılar sokar haberin oldun :roflol:

Selam canların kallisim hani demişsin ya bijoux görünce kahve istiyorum diye ben çözdüm bijoux adı

kahve markası gibi sahi anlamı nedir nickinin güzelim.

ben atlamış gibi olmıyım ama,

bijuteriden geliyor, mücevher olması gerekir, fransıca bir kelime "bijoux" bence çok hoş değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…