Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emelim ben power plati bayağı fiyatlı diye biliyorum ama cedricim söyler gelince kesin bilgim yok..

Bence güzel haberler gelecek psikologtan haydi bakalım bizde bekleyelim heyecanla... hemen bize ulaş aman sakın atlama.:1hug:

merhaba,

arkadaşlar ne zamandır giremedim siteye, bizim şirkette sistem çöktü hayat durdu,

daha yeni geldi , iş güç birikti ama iki arada bir derede bir bakıyım istedim.

keyifler yerindedir inşallah

merhaba canım arkadaşlarım
nasılsınız?benim canım sıkkın çünkü doktor kalkmayacaksın yatacaksın dedi düşük riskim varmış bende kaç gündür evden dışarı adım atmadım hareketlerimde bile hızlı olsam eşim bana kızıyor yavaş hareket et diye onca zorlukla verdiğim kilolarıda yata yata geri alıyorum büyük bir hızla yediklerime dikkat edeyim diyorum ama yemekle birlikte ekmek yemezsem midem bulanıyor varmı bir fikri olan yaaaa???

kallıste canım cın de nerde satılıyo adres yada ınt adresı varmı elınde canım ya.bulması kolaylasır cunku.emel canım power plate haftada 3 gun 200 5 gun 300 mus aylık.ama benım oturdugum semtde .ben bıde caddede fıyat sorcam cunku adım basına var ve rekabetden dolayı fıyatlar daha dusuk olabılıyor.kallıste ıse yarıyomuymus bu.sanatcılar kullanıyo dıye bılıyorum.tabı ısteyen aletı evıne de alabılıyomus ama.bunu alırsam adam benı verır yerıne yenı bı hatun alırkı daha ucuza mal olurdelikafadulden

aman honey baby dıkkatlı ol.olumlu dusun lutfen.bıldıgım kadarıyla ılk 3 ay her kadında rısk olabılır.doktorun uyarmısdır senı.mehalım bu arada paylasım alanında yazdıklarını okudum .canım senı tebrık ederım dosdogru dusunduklerını soyledıgın ıcın.cunku oyle kıvıranları gordumku bu bahıs uzerıne.sasmamak lazım dıyıpde sonra uzuldugunu soylıyenler .yuregıne saglık arkadasım.burası yerı degıl belkı ama ıcımden geldı

canım ben linki bulup atarım sana msnden ama şimdi çıkıyorum birazdan yaparım akşama bakabilirsen..

power platei 7. takımdan juliet gitmişti galiba ben bilemiyorumki denemediğim bir o kalsın :1rolleyes: sorarız juliye..

amanin benim koca aradı mesaiye kalacakmış çıkıp kızları doyurup sonra geleyim.

merhaba,
arkadaşlar ne zamandır giremedim siteye, bizim şirkette sistem çöktü hayat durdu,
daha yeni geldi , iş güç birikti ama iki arada bir derede bir bakıyım istedim.
keyifler yerindedir inşallah

merhaba canım hg ve gitmişin güle güle:))
allahını seversen doktor ne diyorsa yap honeyim bak ne hallerde buldun bebeği yalvarım sonra ah vah tüh demek çare etmez kıpırdama bile ye bacım ne olacak sağlıklı olda kilo al veririsin sonra allahın izniyle

rica ederim canım çok düşündüm nasıl ifade edeyim diye saolsun püsküt fikir verdi bana yazdıklarıyla:)

ayy be kallis bişeyide bilme be yahu şu diyet bölümündeki herkesin günlüğünü senmi tutuyosun yaa şu şunu yaptı o bunu yaptıı:)) muhtar gibi mübarekkaydirigubbakcemile3

kallıste canım ya rıca etsem maıl atarmısın bı zahmet.bu arada etı nın stıck cıkolatalarından aldım kallıste soyledıgınden berı aklımdaydı.bı fıncan kahveyle yıyım dedım.ya anca yarısını yıyebıldım cok saskınım.cıkolata tatlı geldı.yanı bır tadı yemeyınce tadını cok sevdıgımızı unutuyormuyuz:Saruboceq:

emel canım yazmayı unutdum.fotografın muhtesem.ızmır ın benım ıcın farklı anıları var.babam hıcbır doktora guvenemeyıp sıfa hastanesınde anju oldu en son. o yuzden ızmır benım ıcın endıse huzun ve korku demek.kımbılır belkı bıgın degısır ama sımdılık ıcım acıyor.bu arada canımcım benden nacızane bı fıkır.makınenın tarıhını ayarla ıstersen canım.sonradan donup bakdıgında tarıhlerıyle hatıra kalıyor

ben de eve gideyim artık evde pc yok yarın görüşürüz

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiaksamlar takimcigim :)
bugun yediklerimi yazmak istiyorum...

sabah : biraz peynir,2 ince dilim kepekli ekmek,dom-sal , 3 zeytin.sekersiz cay

ara: kayisili k-bar

ogle : haslanmis karnibahar (sarmisakli yogurtla),haslanmis makarna(1 kucuk tabak) bol salata

ara : 2 galeta,yarim armut,1 kucuk kase cilek

aksam : yesil mercimek katilmis salata,2 dilim ekmek ile (henuz yemedim,yiyecegim)

ara : 2 galeta (kepekli) biraz yogurt

bu arada 5 i bir arada ictim,2 fincan...elimden geldigince de su iciyorum...nasilim ?

canım gayet guzel yemısın ama proteının eksık kalmıs sandım ama mercımegı farkettım sımdı.ya bu arada ben sana hosgeldın dedım mı kusura bakma bıraz leylayım da-tatlicadiarzu-aramıza hosheldına.s.

emel cikiyo diye once emele cevap yazdim honeyim aman diyim canim kiloyu falan dusunme bebisi dusun canim yat nolcak sanki eger ev isi icin kendini sikiyosan anneni cagir azicik o halletsin canim esinde kiziyomus bak demek cok kipirdaniyosun yapma noolur guzel seyler dusun bebisle ne oyunlar oynuycaksin o zaten seni zor oturtur dunyaya gelince zayiflarsin canim kilolari dusunme saglikli beslen sen diger arkadaslar hepinizi coook opuyom size bisiy yazmadim cunku acil cikiyom efe bahceden agliyarak geldi ablalar ilgilenmediler onla baya bi sinirlenmise benziyo gelcem yine ay cenem dustu cikamiyom habire yaziyooom ciiiktim artik hadi ayy

bosver canim takma,bu aralar ben de pek bir leyla yim :)) hosbulduk yerimseniben

Allah allah bu saat oldu hala gelen kimse yok enteresan.Hah annem gelmiş alta adını gördüm :) nasılsın annecim nasıl gidiyor bu hafta cumayı güzel noktalayacakmıyız. ne çabuk geçiyor günler değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…