• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

off kallis yaaa gidiyorsun gidiyorsun bebelerin elinden tutup getiriyosun kaydirigubbakcemile3elli kere dedim sana 45 üstü olsun diyee heççç laftan anlamayonki :mymeka:

tıss onu sen getirdin ya :roflol: atalımmı şimdi sana apla didi diyekaydirigubbakcemile3 sende 45 yaş üstü arıyormuş-muş-muşşşşş, abla- anne diyerek hiç büyümüyor hissinimi tatmin edecen kaydirigubbakcemile3

hımm emelim evet seni anlıyorum sahimi gerçekten mi allah allah demek öylee bak şunlaraa:)))) ayy efenin işi bu değil miisırnaşık şey

candy aa şebnem fehaı çok severim nasıl kaçırmışım inanmıyorum kendime hemen arıcam bulacam dinlicemm.

dinle canım çok güzel eminim beğeneceksinyerimseniben

mehalim ya sen bana soyismini söylemiştin ama iki seçenek var şimdi aklımda:roflol: sonunu biliyorum ama başı biri kızıl biri kırmızı:roflol: kargonu yollayacağız soismini iletirsen şekera.s.

mehmet efedendi deminki mesaj kendi yazdı yolladı ben karışamadım valla

moralimi düzeltmeyi becerebiliyorum artık hhayattan korkarsam sadece seyredeceğimi de son 7 yılda öğrettiler şükür

kuaföre gittim annemle komşuya kahveye gittik akrabalarımızı umreye uğurladık yürüyüşe gittim geldim terledim attım sıkıntılarımı
malesef öznur beni de annemi de aradı bugün kabullenmedi yaran mı var niye gocunuyon dedi
niye internette benim hakkımda kötü şeyler yazdın dedi
ben ki dün onun ayakları üşüdü diye ellerimle çoraplarını giydirdim tuvalete gidip gelirken yardım ettim o kalkamıyor gece eşi işe gidiyor diye ona yemek bile servis yaptım bunlara takılmış zaten öznur arkadaşım olmasa evlerine gidip kalmasam birlikte sinemaya gitmesek eşi ile de tanışmasak niye böyle davranayım çok masumca resmen hizmet ettim annesi mutfakta yanlız kaldı çaydı sofraydı bulaşıktı hizmet ettim
stepperımı bile verdim biran önce kilo versin de bebeği olsun anne olsun diye daha neler neler bunları söylemek bile ayıp aslında hiçbir karşılık beklemeden yaptım bunları
sonucu bu oldu demekki değmezmiş bitti gitti arkadaşlığımız

neyse bugün vücut bakımı yaptım kendime hafifledim kuaföre gittim yüzümü gözümü toparlattım serin serin yürüyüşe çıktım sıkıntımı dağıttım geldim içiniz rahat olsun
bu arada kroma başladım iki hafta günde 2 tok karna alıcam 2 hafta ara verip sonra kalanlarını günde 1 tane kullanıcam yürümeye gayret edip kilolarımdan da kurtulucam dar aldığım bir pantolona bugün korse yardımıyla da olsa girdim onun bolarmasını hayal edip hayatıma devam edicem merak etmeyin

şimdi de amcama gidiyoruz ailece neyseki bugün kapı çok da evde tıkılıp kalmadım yarın sabah işyerinden görüşürüz canlarım

tatlişkom ben 5 martta 39,5 oldum :roflol: aslada 40 olmayacağım söliyim kaydirigubbakcemile3 bir sene sonraki kutlamaları yaparken bu konudaki hassasiyetimi şimdiden söliyim :roflol:

annem yaşlarındasın annem de 42 yaşındaa.s sizler büyüklerimsiniz söyleyecekleriniz, önerileriniz eminim benim yaşımdaki biri için yol gösterici olacaktır:utangac:

yok şekerciğim istediğine istediğin gibi hitap et.. sen kaç yaşındaydın bakimmm..

ay kaç yaşında deyince bugün reyhan ablama yazarken aklıma geldi hani nevşehirde yanımda yeğenim filan dedim.. ablam çok güzel bir yeğenim var senin peri ve bennu bırakıp gittiler hayır yok ben sana yeğeni vereyim:roflol:
tamam kallisim iyi olur güzellik degil derdimiz caniminici insanlik yeter

annem yaşlarındasın annem de 42 yaşındaa.s sizler büyüklerimsiniz söyleyecekleriniz, önerileriniz eminim benim yaşımdaki biri için yol gösterici olacaktır:utangac:

kallisim sanada annemi didi banami ööööööööle geldiiiiiiii himmmmmmmmmm?delikafadulden

annem sayılırsınız dedi yahu, tez aforoz edile:delphin: mehalim ilgilen küçük ile :roflol:

emelim canım benim ben zaten beni durduk yere aramaz diye iddia ettim kendimle ve ben kazanmışım yine.. sen kötü bir şey yazmadınki boşver gitsin...-tatlicadiarzu- düşünme, takılma...
ben takımdan oybirliği almadan gülü çıkartmamızın uygun olacağını düşündüm yapabilirsin diyen biri daha çıkarsa paylaşıma yazacağım.. lütfen emel dışında biri ya yapabilirsin yada yapamazsın bekle filan desin ama bu düşünceler ile gülün artık bizimle bir paylaşımı kalmamıştır olamazda...

tıss onu sen getirdin ya :roflol: atalımmı şimdi sana apla didi diyekaydirigubbakcemile3 sende 45 yaş üstü arıyormuş-muş-muşşşşş, abla- anne diyerek hiç büyümüyor hissinimi tatmin edecen kaydirigubbakcemile3

:utangac: vii ben getirdim demii unutmuşsumm:)) he yaa benden hepiniz bğyüksiniz benim gönlüm daha 15delikafadulden

tatlişkom ben 5 martta 39,5 oldum :roflol: aslada 40 olmayacağım söliyim kaydirigubbakcemile3 bir sene sonraki kutlamaları yaparken bu konudaki hassasiyetimi şimdiden söliyim :roflol:

hassas hemde çok hassa ama bende hassasım :)) candy cim bende 30 bitti 31 gün alıyorum ama bak dikkat et 31 değilim 31 den gün alıyorum sadeceyasakkelime
dinle canım çok güzel eminim beğeneceksinyerimseniben
canım şarkının adıda şiirin adıyla aynımı yoksa değilse yaz bakım adını

mehalim ya sen bana soyismini söylemiştin ama iki seçenek var şimdi aklımda:roflol: sonunu biliyorum ama başı biri kızıl biri kırmızı:roflol: kargonu yollayacağız soismini iletirsen şekera.s.

canımcım hemen yazım özeline adı adresii:)) hıh iyice unutkan oldun yaşlılık alameti işteyerimseniben

moralimi düzeltmeyi becerebiliyorum artık hhayattan korkarsam sadece seyredeceğimi de son 7 yılda öğrettiler şükür

off emelim ya ilk yazdığında acaba yanlış anlama mı oldu demiştim tüm iyi niyetimle ancak son yazdıklarından sonra hala haklılığını savunuyor olmasına gerçekten üzüldüm yaaa. vallaha ne psikolojide olursa olsun kimsenin kimseyi üzmeye rencide etmesine hakkı yok biz dünyaya hep hasta ruhların kahrınımı çekmeye geldik yaff

candy ben reyhanx anne diyorum sana izin verdim sande kallise anne de:))

iyi geceler hepinize sizleri çooooook seviyorum çünkü buna değersiniz
ben kaçtım efe ile ceket kavgamız var giymeyecekmiş paşa bey

annem sayılırsınız dedi yahu, tez aforoz edile:delphin: mehalim ilgilen küçük ile :roflol:

emelim canım benim ben zaten beni durduk yere aramaz diye iddia ettim kendimle ve ben kazanmışım yine.. sen kötü bir şey yazmadınki boşver gitsin...-tatlicadiarzu- düşünme, takılma...
ben takımdan oybirliği almadan gülü çıkartmamızın uygun olacağını düşündüm yapabilirsin diyen biri daha çıkarsa paylaşıma yazacağım.. lütfen emel dışında biri ya yapabilirsin yada yapamazsın bekle filan desin ama bu düşünceler ile gülün artık bizimle bir paylaşımı kalmamıştır olamazda...

:tomato: tamam ya ben demiyorum bir şey:emir_bebek: canım ben yeniyim biliyorsun bu olanlar ama canımı çok sıkkı bu kadar iyiliğe yardıma karşılık böyle olmamalıydı benceCADIARZU ama tabii sizler daha iyi bilirsiniz ama bana söylediğin uyar canımyerimseniben

Back