Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inanmıyorum yaaa :1shok:
bu nasıl bir düşüncedir
çok ayıp çok büyük terbiyesizlik etmiş...
ne diyeceğimi bilemiyorum,emelim lütfen üzülme,herkes aynı değil.onun yaptığı terbiyesizliği yeni hayatına yansıtma bitanem...lütfen
çok kızdım

Son düzenleyen: Moderatör:
çok üzüldüm kızlar duygularım inanılmaz kötü

evet bu şekilde devam emelim... sepetteki çürük elmalar bitene kadar inşallah...
densizliğe cevap vermemek çok daha doğru olur bence de... bırak ne düşünürse düşünsün..böylelerine kendini savunursun bak savunuyor ki var birşey der,savunmaz susarsın,bak susuyor ki var birsey der...
sen kendince doğru ne ise öyle davran...bırak ne düşünürlerse düşünsünler...
canım benimm :teselli:

merhaba kardeş takım nasılsınız umarım herkes iyidir.mehalim gelmişsin hal hatır sormuşsun.Allah razı olsun bacım.iyiyiz çok şükür sizlerde iyiyseniz deymeyin keyfime.emelcim başına geleniokudum.Allah sana mücadele gücü ve sabır versin inşallah.(cümlemize dilerim)ama senin yaşadıkların ve belkide yaşayacakların sana herzaman zor gelebilir.umarım herşey yoluna girer.ve abuk sabuk olaylar yüzünden tadın bozulmaz.utanır özürdiler inşallah.neyse kızlar hepinizi öpüyorum kallistecim seni unutmadım.Allah a emanet olun inşallah.

ad1 teşekkür ederim canım biraz keyfimiz kaçtı ama iyiyiz merak etme

herkese selam
emelcim boşver üzülme (demesi kolay ama) dediğin gibi bugün pazar ve hava çok güzel. bir densiz yüzünden bozma moralini oldu mu :1hug:

ben sabah kahvaltımı ettim herzamankinden.
şimdi soğan suyumu içicem, bir saat kadar sonra da ögle yemegimi yiyip hayırlısıyla bugünü de kazasız belasız atlatmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

yarından itibaren de arkadaşla yürüyüşlere başlıyoruz sabahları. umarım bu hafta sizin de desteğinizle güzel kilo veririm yerimseniben

merhaba şekerler
geçmişi okudum geldim ama emelin yazdığını okuyunca aklımdakiler uçtu gitti

ben soktayim...........
bahceye ineyim az dolasayim. birsey demiyecegim. yok yokdemiyecegim.. önce kafami topliyayim

:1no2: inanamıyorum ve söylecek sözde bulamıyorum. tek kelime ile yazıklar olsun...

keyifle gelmiştim takıma moralim bozuldu ve yaşadıklarımı hatırladım birden hıh...

çıkıyorum arkadaşlar allaha menaet olun

selam takimim once emelime bisiyler diyeyim canim ne sozu vermistik kimsenin bize uzmesine izin vermiycektik demii salliycaktik hani uzulme efeyle gununuzu yasayin bugun annenide efeyide opuyoz
kallisim bende cooook istiyorum sizleri tanimayii ayrica tur planida coook guzel bende heryere gitmek istiyorum ama istee cocuklar kucuk daha ondanmi izinimizin az olmasindanmi olmuyo bi turlu
ama olsun artik diyorum bisiyler olsun diyeee duaalar ediyorumm bakalim herseyin hayirlisi
mehalimmm sagol guzel sozlerin icin canim benim bende seni cok dogal cok tatli buluyorum canim benim bide opuyom guccaman hemdeŞeniz
kiz cukulata ben resimlerini gordum senin cok guzesin massallah zayiflayincada kimbilir nsil guzel olursun kaybetme heycanini bitirelim artik su kilo isini
candy minn ev isi varmis kolay gelsin canim
reyhan ablacim merhaba bugun bakim gunuydu demiii neler yaptin bugun bakkiyim havada guzel
bijoux da yuruyuse basliycakk oh ohh ne guzel baya bir hizlanacak bizim takim yaaa tekrar hosgeldin canim
honeyim hosgeldin nasilsin bugunlerde canim bebis nasil iyi bak kendine tamammi canim

kallisim su 4 günde 12 kilo isini bir konusalimdelikafadulden benim aklimdan cikmiyor. ya 6 ayda 9 kilo anca verdim... demekki alti aylik ugrasimin 4 günlük isi var:1shok:
nevsehir bencede ilginc bir sehir. sarap evimi demistin? sende neler biliyorsun ya tam kafa dengimsin valladelikafadulden

zenancigim daha hicbirsey yapmadim. birkac cesit yemek yaptim kahvaltidan sonra. tembel tembel dolaniyorum . hava cok güzel camasirlar bahcede mis gibi olurlar aksama kadar.
haaaa canim benim hayirli olsun dilegin icin tesekkürler. cok güzel araba hayran olduk.

ben bakayım dedim baktım kaçıyorum :))) eşimle avanos a gideceğiz gemeye şarap evi demişken öğrendim eşinden yerini uçhisarın ordaymış tamam tamam yerinide buyldum bir sizin gelmeniz kaldı:)))

zaten olan olmus söylenmiyecek seyler söylenmis... buda yasiyacagin tecrübelerden biriymis de fazlada icine atip kendini yeme. allah onunda yardimcisi olsun herkes yerinde sagolsun de sakin kendini üzme birtanem.:teselli:

avanosa ha ne güzel. bugün herkes biryerlere gidiyor. benimde tonla isim var. bir agirlik basti beni sormayin.
güzel güzel gez mehalim benim icinde canimyerimseniben

nevsehir bencede ilginc bir sehir. sarap evimi demistin? sende neler biliyorsun ya tam kafa dengimsin valladelikafadulden
ablam bilmemmi .. ortancanın sınıfı ile gittik bir gece kalıp döneceğiz... gittiğimiz yer böyle kocaman bir bahçede villa tipi dublex inşaa edilmiş yapılar, otel yani.. veliler bir kalalım çocuklar bir kalsın herkes gönlünce bir gece geçirsi istedik ama bazı veliler gece yarısı huzursuzluk çıkardı ve yastığını kapan çocuğunun odasına koştu.. bende uyuz oldum bu duruma çünkü öğretmenimiz çok fedakar düşünceli biridir bizim onun üzülmesine hiç razı gelemem... bir kaç veli ile atıştım.. sonra sinirden bahçeye attım kendimi hava mis ama sinirler yıprandı, şu an 27 yaşında olan yeğenim benimleydi, birde büyük kızımın arkadaşı ve anneside davetlimdi siz bekleyin dedim gittim otelin anabinasına ve bir şişe şarap 4 kadeh istedim, diğer bahsettiğim bir kaç sivri veli beni bahçede elimde şarap şişesi ve kadehlerle görünce çık çıklamaya başladılar hani tepki verirsin ya dilinle ses çıkarırsın nıck nıck gibi :roflol: anladınız siz onu... onlar bana tepki verirken ben onların haline güldüm geçtim.. çocuklarını ağlatanlarmı istersin, biz beraber kalacağız nolurr anne bir gece izin ver seninle yatmak istemiyorum diye bağırıp çağıran çocuklar filan... ertesi gün öğretmenimiz uykusuz üzüntülü halde gezimize devam ettik... gece koşturan veliler gündüzde çocuklarını bir an olsun yalnız bırakmamayı tercih edip oraya girme, şuraya bakma filan muhabbeti geziyi iyice çığırından çıkarttılar.. rehberimiz gezilecek yerleri her saydığında uyuzluk için el kaldırıp e-e-eeeeeşarap evine ne zaman gideceğiz diye sordum, rehber çok anlayışlı tavrıyla her seferinde gezi güzergahını saydı bıkmadan ve bende bıkmadan her seferinde e-e-e-eee şarap evi saati gelmedimi hala diye ısrarla devam ettim... onlar geziden hiç zevk alamamış halde evlerine dönerken ben çok mutluydum...ama her seferinde şarap evi sözünü ağzımdan çıkartırken üzerimdeki bakışları anlatmam mümkün değil tabi...:roflol:

saol annecim gezdik geldik ırmak kenarına gitmiştik orda ali nin bisikletinide sürdüm çok uzun zamadır sürmüyodum güzel geçti yaa.

kallisim alemsin yaa demek şarap evi dedin başka bişi demedin :)) senide iyice alkolik sanmışlardır ayy ne hoşsun :))

hehehehe harikasin kallisim. cok güzel anlatmissinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…