mehalim al canım 12.yi bul 12.yi bul dedin bak aşağıda bijoux.. canım hoşgeldin.anlat bu kadar zaman naptın nettin...
ha canım bu arada hangi takımdaydın hangi ayda burdaydın filan yazarsan eski bilgiler gerekiyor hatırladığın kadarıyla..
:)) hg bijoux ay zor yazdım nick ya:)) kilo kaç yaşı kaç ))
umutum geçmiş olsun
kallis ya hava pek güzel gel dışarda gezek senle:))
gel canım gel :teytey:
umutum sağol canım yani takdir değilde beklediğim belki örnek olurum dedim ama malesefki olamıyormuş onu öğrendim.. üzgünüm... bir taraftanda çok mutluyum tertemiz aileler ile tanıştığım için ama çaresizlik denen şey varya onlar ta dibinde yaşıyorlar çaresizlik batağının dibindeler buda insanı kahrediyor... kızımda ayın 11 inde tekrar gidecek inşallah arkadaşlarını götürecek kan borçlarını eksiltebilmek için...
sizede çok geçmiş olsun canım eve girince herkesi yoklamadan çıkmıyor grip denen şey... oğlun nasıl bu arada seninde sıkıntıların yani ameliyatın ardından olanlar bittimi kaç zamandır soracağım hep çıktı aklımdan..
:)) hg bijoux ay zor yazdım nick ya:)) kilo kaç yaşı kaç ))
umutum geçmiş olsun
kallis ya hava pek güzel gel dışarda gezek senle:))
tamam canım şimdi listelerle saatlerce uğraşmayayım didim kolayına kaçtım işin :))
canım ben cuma yarışması ilk kurulduğunda 9.takımda başladım. 2 ay falan sonra ayrıldım pek takılmadım buralara. zaten bel fıtığı olmuştum oturmam yasaktı.
tamam canım şimdi listelerle saatlerce uğraşmayayım didim kolayına kaçtım işin :))
daha Kütahyada kahve içmeye gelicem demi :1hug:
bebeğin içinde bel fıtığın içinde geçmiş olsun şeker, zor günler geçirmişsin...
mehalim sağolasın canım.
bijoux da yene aramıza katılıyor heralde.
hoşgeldin canım.
mehalim sağolasın canım.
bijoux da yene aramıza katılıyor heralde.
hoşgeldin canım.
bijoux sende hosgeldin canim umarim hayirli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?