Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın mehalim
günaydın takımcım, sportiecim burda ben de onu gördüm şimdi sana da ayrıca günaydın güzel kız

ben dün bir motive oldum bir motive oldum sormayın halam babannem aaaa sen çok farketmişsin dediler gaza geldim normalde yemek için can attığım tatlıları börekleri geri çevirdim kendimi seviyorum yahu ben bir havalandım valla
haftaya da inşallah böyle güzel bir sonuç çıkar da ben de devamını getirebilirim
bu arada aldığım krom tabletlerinin büyük bölümü duruyor boşa gitmesin içiyim bitsin bir ton para verdim diyorum ne dersiniz
kallisim özellikle senin tecrüben var bu konuda ne kadar içmeliyim haç hafta nasıl aç mı tok mu kullanmalıyım bana bir yol gösterirsen sevinirim canım

bugün löseve göndereceğim eşyaları yanımda getirdim iş çıkışı kargoya vericem çok heyecanlıyım hiçbir şeyi layık göremedim onlara yeterli gelmedi bir türlü yaptıklarım sanki elimden gelse tüm dünyayı göndercem ama mümkün değil biliyorum
içine ne koydum biliyormusunuz biraz hüzünlü garip bir hikayesi var onu anlatayım içimde kalmasın

ben küçük bir kızken sindy bebk meşhurdu yurtdışından gelenler getirirdi herhalde pahalıydı benim yoktu ne ha,eves ettim ama alınmadı bilmem paranın yokluğundan alınmadı bilmem her istediği olmasın diye eğitim amaçlı alınmadı ama alınmadı sonuçta
dedim ki ne zaman ilk paramı kazanıcam gidip kendime sindy alıcam
tabi ilk kazandığım paraya da kıyamadım hatırası kalsın diye annem çeyiz sandığı aldırdı
neyse yıllar sonra belki 2-3 sene evvel markette gezerken eski eşim ben bebeklerin olduğu reyondan kopmayınca hadi alalım diye bana barbie bebek aldı
annesi ve ikizleri kampta hem de
gördükçe içim acıyordu niye acıyor bilmiyorum ama bana hüzün verdiler bu bebekler
ben de dün hepsini topladım kimbilir kime kısmet olacal löseve gönderiyorum eminim eline geçen kız çocuğu çok sevecek oynayacak onlarla ona mutluluk getirecek benim barbielerim

ben çocukken sahip olamadım babamı çok üzdüm belki de onlar için çok istedim her gördüğüm yerde söylendim bir bebeği çok gördünüz diye belki bunun vicdan azabıdır beni üzen bilemiyorum kendimi affettirmek istiyorum belki benim bebeğim bana mutluluk getirmeyecekmiş ama bir kız çocuğu onunla mutlu olabilir diye umuyorum

iyiyim sportiecim biraz duygulandım sadece geçmiş geldi geçti gözümün önünden gözlerim doldu ama geçti gittiii bile

seni özellikle tebrik ediyorum ilk haftadan beni bile geçtin takımda sıralamada sen kilonu bildirene kadar pek bir keyiflenmiştim kendimce ikinciyim diye ama nerdeeeee
inşallah sonraki haftalarda geçerim seni
önümüzdeki iki hafta çok sıkmak istiyorum kendimi buna hazırladım inşallah 3-4 kilo civarı verip efenin doğumgününde geçen yılki kiloma yaklaşırım 93-94 civarıydım sanırım geçen doğumgünü partimizde ben en sevdiğim eteğimi giymiştim inşallah yine giyebilirim onu

Son düzenleyen: Moderatör:
emelcim harikasın 10 numarasın

okuduğumdan da anlıyorum ki gerçekten modun çok iyi buna çok sevindim inan.

herşey insanın kendisini sevmesiyle başlar, biz kendimizi sevmezsek başkalarından nasıl bekleriz değilmi

bu arada teşekkür ederim. sevgili arkadaşım ben biraz hırslıyımdır, yani bir işe başladıysam sonunu getiririm, hırsım karşımdakilere zarar veme boyutunda hiçbir zaman olmaz.
Benim derdim kendimle
o kadın madonna nın yanından ayırmadığı spor hocası, onlar birazda yaşam koçu falan diyorlar
kadın acayip bişey
idealim o bakalım :roflol:

biraz çıtayı yüksekmi tuttum nedir hoşgörün beni napıyım

aranızdayım ya bu çok büyük mutluluk

Günaydın sportie :)) bişiy değil canım.yeterki birbirimizi desterkleyelim birbirimiz için itici güç olalım değil mi.Bende annem ve babamı bekliyorum yürüyüşe çıkmak için mükemmel bir hava avar ahanda arıyolar ben kaçtım :))

mehalim'cim

sana iyi yürüyüşler diyorum, keyfini çıkar

benimde niyetim yarın trekking yapmak bakalım

sevgiler

benim de derdim kendimle anlıyorum sportiecim
kimin ne dediğinin hiç önemi yoktur aslında önemser gibi görünürüm de çaktırmam asıl niyetimi
benim yarışım kendimle kızgınlığım kendime hırsım kendimi geçmeye odaklıdır
beni benden başkası üzemez artık
ama ben kendimi çok seviyorum bunu da itiraf etmeliyim

reyhan ablamın dediği gibi sallaaaaaa
demeyi öğrendikten sonra hayat çok güzelleşti benim için

kallisime not:
kullandığım tırnak güçlendiricinin adı CLASSICCS lemon cuticle oil

ama süper bir ürün benim tırnaklarımı bile adam etti tiroidite rağmen

emelcim aynen öyle salla gitsin
ne güzel işte

varmısın haftaya takımımız birinci olsun kampanyası başlatalım
sende tam moda girmişken

hadi birincilik için kolları sıvayalım

tamam ben varım
herkesi ikna etmeliyiz ama üst seviyede gayret vermeliyiz mutlaka
kaçamak yok yürüyüş var diyip hareket etmeliyiz bana uyar

yürüyüşten geldim hava süper vallaha hiç eve giresim gelmedi evi temizledim 1 saat sonra gene çıkıcam dışarı evde oturamam birinciliğe gelince evet evet bende varımsüprizzzzz işte bu ihtiyacımız olan bu 100 gr da versem yarışa varım sizler oldukçada sırtım yere gelmez:) şimdi yarışa varız diyen 3 kişi oldu hadi arkadaşlar silzerdende cevap bekliyoruzzz

selammmmmmmmmmmm bende varim bendeeeeeeehihoyyyt
haftaya birinciyiz.. mutlaka hemde.. cocuklar geliyor sonra yine bakarim . size bir günaydin diyeyim dedim. hepinizi cok seviyorum. bana positif enerji veriyorsunuz. hayat daha bir yasanasi oluyora.s.

hoşgeldin çikolatam emel ile sportie bu hafta birinci olalım ne dersiniz diyolar kendimizegelelim havalarda ısınmışken yürüştü yememizde şöyle bir silkelenip toplanalım varmısın bu hafta birinci olmaya bu yarışa dediler bende kendi aıma kabule ttim ben varım emel var sportie var hadi sende katıl bize

bu hafta biz birinci olacaz çikolatam :lepi:
kolları sıvayın varım diyen ortaya çıksındelikafadulden

yaşaaa be annem sendende bunu bekleridm vallaha hepimiz seni örnek almalıyız annem emel sportie ben 4 kişi olduk:))

cikolatam gaymagim gurban oldugum... önümüzdeki hafta cok cok uslu olup güzel kilolar verip bukadar takim icinde bizim takim birinci olsun diyoruz. okmi seker? hadi ben kactim

reyhan ablam kızının bebişini sev benim yerime 20 haftalık hamile olduğum zamanları hep hatırlarım yarı oldu diye ne heyecanlıydım o zamanlar

benim işe dönmem lazımmış hoşçaklın
evde pc var eve gidince görüşürüz
haaaaa nerdeyse unutuyordum ben bugün öznurun yanına gidicem haberiniz olsun sizden selam götürürüm siz demeden siz arkadan yollayın ben varana kadar oraya gelirler nasıl olsa

günaydın güzeller .iyi hafta sonları ........

yariş hı süper takımlara hep güzel etki etmiştir .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…