Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

masallah sen acildin mehalim. icindeki neydiyse attin birtarafa rahatladin canim. aman 3 günlük dünyada suna üzül buna üzül biz nezaman yasiyacagiz? iyi ettin. eger bir sorunu engeliyemiyeceksen birak akarina kafanida yorma

aynen bal dillim aynen baktım düşün düşün nereye kadar mide ağrısıda beni çok etkiliyor bugun dağlara taşlara maaşallah çok iyi ne ağrı ne bulantım var bunlar olmayınca moralimde yüksek oluyor:))

reyhan ablacıgım ben bır spor salonuna uye oldum bılıyosun daha uc kez gıdebıldım.ana duzenlı gıdıcem.emel ım sadece yuruyus yapmıyorum once 45 dk yuruyorum bandta sonra nıvea body yı yapıyorum arada 1 de ebru sallı nın pılatesi sımdıde aksamları topumla zıplayıp yuvarlanıyoruz.ablacıgım zahmet olmazsa sorarmısın.hanımlar ben yavas yavas cıkıyorum.hazırlanıym artık.kallıste sımdı yemek hazırlıyodur ama nor bırakayım.kallıstecıgım gelınce benım resımlerı sılermısın sana zahmet canım

kızla bana bıseyler soyleyın
yogunlasamıyorum dıyetıme , kafam hep karisik.. tamam dikkat ediyorum yedigime ama ne saat belli,ne bir hareket yaptigim var... aglayip zirlamiyorum artik basima gelenler icin ama sanirim kucuk capli bir depresyon geciriyorum ki,disarda mukemmel yurunesi bir hava var ama ben yerimden bile kalkmak istemiyorum,camasirlari zor astim :bbo:

heyy millet bizim çikolata şaşkın periye ne kadar benziyor değil mii allahım bununda yüzü aynı şaşkın cadısı gibi nasıl datlu böyle çikolata gibi ye ye bitmez:)))

bugun yediklerimi yazayim,sabah ne yazik ki 11 de kahvalti ettim,cunku dun gece gec uyudum
sabah.. : 2 dilim bugday ekmegi,biraz peynir salatalik domates ve cay

ogle (15.30 gibi) 1 tabak kepekli makrna ve uzerine yogurt

sonrasinda da bir elma yedim...

heyy millet bizim çikolata şaşkın periye ne kadar benziyor değil mii allahım bununda yüzü aynı şaşkın cadısı gibi nasıl datlu böyle çikolata gibi ye ye bitmez:)))

ayy bana mi dedin sen ayol hihoyyyt
canim benim sen daha tadlusun.. valla bak simdi canim tadlu cekti :1rolleyes:

canım çikolatam ne söylesem sana faydası olur bilmemki aslında söyleyeceğim herşeyi sende biliyorsun sadece biraz desteğe morala ihtiyacın var birde başkasından bunları duymaya sanırım ama. bak bu hafat dikkat ettiysen bende iyi değildim ancak biz ne kadar kendimize kötüyüm dedikçe dahada kötü oluyoruz yani sürekli kendimize olumsuz telkinlerde bulunuyoruz farkına varmadan bu sebeple öncelikle senden isteyeceğim şey kendine halsiz kötüyüm canım istemiyor cümlelerini söyleme canım bunun yerine sürekli çok iyim iyi hissediyorum canım dışarda gezmek dolaşmak istiyor hayatan zevk almak istiyorum de.
diyet konusuna gelince birinci dediklerimde başarılı olursan devamı gelecektir.birde hep kendini hayal ettiğin gibi düşün.(gerçek anlamda yaşadıklarını birebir bilmediğim için daha net ve gerçekçi tavsiyelerde bulaunamıyorum canım.)

sorarim cedric merak etme canim sen. yaptigin spor zaten cok etkili birde bilinci kol bölgesine odaklanirsan sorun olmaz.
mehalim hassas insanlarin zaten midesine vuruyor bazisinin basina falan. ama degmiyorki canimsin. sen kendini paraliyorsun basin miden hastalaniyor aci cekiyorsun kimsenin birtarafida duymuyor yazik degilmi sana? sen allah korusun sagligini kaybedersen bu yasta kim duyacakta kendini degistirecek yada vicdan azabi cekecek? salla güzelim salla salliyabildigin seyleri.. önemli olan sensin senden öte kimse yok. sen saglikli güclü olmalisin ki ogluna faydan olsun sen kendini toplamalisinki yuvan mutlu olsun. kendine aci kimse icin kendini hirpalama anladin beni biliyorum

tamam canim,cok haklisin aslinda...kotu bile hissediyorsak,kendimize iyi telkinlerde bulunmaliyiz..bunu daha once okumustum biryerlerde sanki...
tavsiyelerini uygulayacagim Şeniz

öyle be çikolatam hayat hiç birimiz için kendine göre sebeplerle adil değil herkesin kendisen göre dertleri var .bende bazen yapaıyorum ama genelde yapmaya çalışıyorum inadına herşeye rağmen yaşamak güzel diyorum evet gerçekten hrşeye tüm sıkıntılarına rağmen hayat yaşamaya değer. Bak annem ne güzel demiş biz kendimize ettiğimizle kalıyoruz kendimize telef ettiğimiz adamların kişilerin umrunda bile değil sallaa... annem ne dedi salllaaaaaaaa. ya bu kelimeyi bende çok söylerdimde buse kızardı bana bu hafta hiç sallamamışım ben ya:))))))

kaydirigubbakcemile2valla canim ben sallamayi ögrendigim günden beri cok mutluyum. birde kendi istek ve gereksinimlerimi önplana almayi ögrendigim günden beri. kimse icin parcalamiyorum kendimi. evlatlarimdan aziz kimse yok.

canlarım ,ballarımgezi gözlem kolu başkanı olarak kaldığım yerden devam ediyorum ve gezmeye devam bu akşam bebek görmeye gidyorum ben kaçarım ok:Ç)) kocaman öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…