Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar saka gıbı evde sohan kalmamıs yemek yapıcakdım ama ya oldum yorgunlukdan ama markete gıtmem lazım.buu sporu bırakmak ıyı olmuyo tekrar baslayınca aynı acıları hıssedıyosun yenıden uff ya.saol mehalım.reyhan abla senın gıbı gorunuyorum olurmu hıczayıf cıkmısım dıycem napıym bende cok uzun degılım 170 boyum

selam arkadaşlar ben de bu gruba girmek istiyorum nasıl olcak ?
mümkün müdür?

merhaba
okuya okuya geldim bugün amma da kaynatmışsınız okurken uykum geldi valla zaten sürekli uykulu bir halim var durumumdan dolayı bahane arıyorum uyumak için
dün bebeş beni biraz korkuttu hafif bir kanamam oldu ama doktor sorun değil dedi tabii doktorla konuşana kadar çok ağladım düştü diye neyse benden haberler böyle
kilo veren arkadaşları kutluyorum bu hafta herkes vermiş gördüğüm kadarıyla
cedric maaşallah sende iyi vermişsin canım bu fotoları bugünmü çektin? bende profiline girip baktım meğer buraya eklemişsiniz bide yüzünü görseydik tam süper olacakmış kaydirigubbakcemile3 bizim oralarda senin tipindeki kadınlara hükümet gibi kadınsın derler maaşallah boylu poslu anlamında yani iltifat gibi ağnadın sen onu ..
umutcuğum bana cevap yazmış ama maalesef bana gelmedi
kallisim tatil planların beni de heveslendirdi ama bu senede bebek yüzünden bir yere gidemeyiz gibi geliyor bakalım kısmet
mehalim sana mail attım canım bir bakıver olurmu?
reyhan abla arabası hayırlı olsun oğlunun yaza altında arabasıyla yakışıklılığıyla (üzüm gözlüm dedin ya) oğluna türkiyeden bi de gelin bulursun oh ohh
kadis de gelmiş burlardaymış kız bizi takımdan mezun ettiler biz hala buralardayız amma da sırnaşığız beeee:roflol:hani kapıdan kovsam bacadan muhabbeti varya kaydirigubbakcemile3
zenanım tatlım ben göreceğim senin 60lı kilolara indiğini hatta eminim eminim
chocolate arkadaşın derdini yeni okuyacağım kendisine iki çift laf da ben edeyim kocakafalı kocası olan biri olarak yane:jeyyar:ama o sayfaya yazayım ok?
emelciğim babanı lösemiden kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm allah cennet mekan eylesin yaptığın yardım çalışmaları içinde allah razı olsun herzaman ki gibi çok duyarlısın
benim kanser olan yakınımda bu hafta içinde vefat etti ama ben cenazeye katılamadım gebelikden dolayı
hayat böyle işte bazıları doğuyor bazıları ölüyor bu dünya kimseye kalmıyor her gelen mutlaka gidiyor giderken arkanızda güzel şeyler bırakmak hayırla anılmak önemli olan değilmi?
siz verdiğiniz kiloları yazarken bende aldığımı yazayım takımdan ayrılalı 2 kilo aldım başkada almayacağım inşallah çünkü geri vermenin ne kadar zor olduğunu biliyorum üztelik bebek varken spora falanda gidemem en iyisi çok almamak değilmi?

son olarak bensiz KISIR yiyenin...............kötükedihüso

Selam 5. takımın güzeller güzelleri:)) ben ve beklediğiniz analizlerim geldi:))
Haydi bas gaza aşkım bas gaza kim tutar sizi.....
cedric ( 1.70% )..söz yok alkış var....hihoyyyt:hooray:
sportie ( 1.67% )..Hızlı bir giriş hımm takdire şayansınız efendim..Şeniz
emel42 ( 1.30% )..Emel hanım Emel hanım hayata sıkı sıkı sarılmış gördüm sizi..a.s.

İki ileri bir geri,yavaş yavaş buluruz hedefi.....
reyhanxx54 ( 0.65% )...oooo bunlar küçük demiyon bizi hiç affetmiyon annem...:dance:
zenan25 ( 0.41% )...sağlam basarım adımımı deyon hee?lülülülülülü
chocolategirl ( 0.59% )..haftaya derece istiyoruz senden ..
buseyrem ( 0.19% )..az daha hareketlen daaa..:Saruboceq:
Mehalim ( 0.16% )...allah bildiği gibi yapsın seni...-tatlicadiarzu-
Kalliste ( 0.13% )...aman beden altta kalma kader arkadaşı olduk yavvv gel bacım kaydirigubbakcemile

Bu hafta yerinde sayan yok...

Haydi haydi tersine tersine....

candy_happy ( -1.33% )...bir ki bir ki hareket..gamyoncuiremsu
umuts76 ( -0.79% )..sen haftaya kesin birinci olacan gene..:teselli:

**Gül arkadaşımız ameliyat oldu çok geçmiş olsun onaa...:çok üzgünüm:
** Takımımıza 3 arkadaşım katıldı bu hafta onlara hoşgeldiniz diyorum.İyiki geldiniz...
**bende bunalım takıldım azcık....

ben geri döndüm takımcım
mehalim malum artık ekar sayılırım kandırılması gereken bir kocam yok çok şükür ben gelebilirim izin verirlerse işyerinden ama ben mutlaka bekliyorum izmire herkesin yolu düşer nasıl olsa bir şekilde kocaman izmir ayol gelin gelin
kilo konusunda da mehalim böyle uzaktan kumanda çok zor ama uyunca fayda ediyor zenancım bak beni fransalarda meşhur etti sağolsun havamdan yanıma kimse yaklaşamıyor iki-üç gündür
daha sık yazmalısın yediklerini hayatını ki yönlendireyim elimden geldiğince

evet sportie zaman çabuk geçiyor vallaha o resimdeki vucuda sahip olmak belli yaştan sonra hayal oluyor inan karnımız sarkıyor kollar sarkıyor gençlikte vucudun kıymetini bilmek lazım .

HYM60 maalesef takımızıda yer yok ancak her zaman paylaşım yapmaya gelebilirsin illaki lisetede olman gerekmez ama diğer takımlara bakarsan belki boş yer olan vardır.

teşekkürler canım

evet emelim hatanın kaynağını bulmak için hiçbirşey atlamamk lazım bunu yapacam inşallah allahtan bir mani olmazsa

balım bebeğim kendine dikkat et kısır falan yok nerden çıktı bu kısır muhabbeti ayol ben niye görmedim annem her haftasonu kısır yapalım diyo ama ben yok yemek yiyelim deyip atlatıyorum onu ben öyle iki kaşıkla falan kalkamam onun başından kendimi biliyorum bir de annem bir yapar uf uf uf yani yemede yanında yat olayı valla istemem ben kısır mısır yemiycem bu ara hazır iki rakam görmüşken devam bu yolda
bakın dün neleri geri çevirdim lokma tatlısı birileri döktürmüş galiba mahallede koca bir kova almış bizimkiler kime yedirceklerse artık yemedim ki ben ona bayılırım
ameliyat olup iyileşince kayınpederim hayır niyetine döktürü sağolsun ameliyatlıyım filan demedim belki 20-30 tane yedim hem yağda kızarıyor hem şerbetli iyi ölüp kalmadım safrakesesiz o kadar yağlılarla
neyse bugün da patronun karısı bir tepsi börekle geldi tabi ben sadece bir lokma tadına baktım millete yedirdim bol bol hala duruyor ama benim canım istemiyor bugün kendimi çok beğendim çünkü

cedriccim benden daha ince görünüyorsun canım tebrikler evin de çok güzel görünüyor

benim evim göçebe evi gibi devşirme malum biraz benim döküntüler biraz annemin amcamın eskilerinden oluşuyor bir gün benim de şık zevkime göre döşeyebildiğim bir evim olur inşallah çok heves ediyorum ama önce Allah sağlık versin huzur versin aç açıkta değilim şükür halime

bu arada cedriccim sd kart alabildim sonunda ve artık resim çekip ekleyebilirim bol bol akşam eve gidip deneyeyim bir bakalım tek başıma becerebilecekmiyim bu işi

canım emelim azının tadı olsunda derleme toplama olsun canım.sen huzurla evine gir yeter ki değilmi saraydan bir yer olsa ama huzur ol masa ne yapanki sarayı değil mi ama

bakın ilk denemem makinamla nasılım
şıkır şıkır hallerim işte böyle oluyor

resim süper olmuşlta boynum utulacaktı be yahuu yan yan döne döne baktım:)))) maşallah maşallah

dur değiştirmeye çalışıyım mehalim heyecanla biran önce göstereyim diye yan olduğunu farketmedim bile

emel canım bu arada bende kapalıyım bılıyosun.bende dısarı kıyafetlerımı gıydımmı daha kılolu gorunuyorum.bu aksam kocayı kandırıp dısarı cıkıcam.gıyınıym bıde o zaman cekerım kendımı.ama ben en cok pıjamalı halımı begenıyorum ya.cok zayıf gorunuyorum.gordugun bu ayna benım favorum ısde.bı arkadasımız hedıye almıs getırmıs.koyduk bas koseye ama ben gıdıp gelıp kendımı ıncelıyorum.bıde kotum ne bol anlayın dıye yan dondum.gercı kendısını bıkez daraltdım ama yıne ıstıyor.ne dıycekdım baska unutdum valla ama buralardayım

emel canım dıger forumda resımlerını gormusdum kırk bın kere masaallah.ya cok ozel olmazsa daha oncede sormusdum ama bu kadar ayrıntılı degıl.karnında falan yogun sarma oldumu bıde spor yapmısmıydın ılk zayıflarken.

reyhan abla hayırlısı ıle gıdıp donsunler ıns.emel bı sorum daha olucak.kusura bakma senıde bılırkısıye cevırdım ama yarın semız otu salatası yapıcam.sarımsaklı yogurtlu.ıcıne hıc yag koymasam ne kadar cevız koyabılırım.baslı basına bı ogun dusunuyorum bunu yanına belkı 1 dl ekmek yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…