Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim o cayi ariyorum. ebayde baska bir ürüne rastladim
14 günde 8 kilo falan diyor vücuttaki yagi eritmek sivi hale getirip transport etmeden falan bahsediyor. buda cin cayi

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle
kızlar çok güzel bi söz okudum cuma gününe de güzel oturdu bu söz sizlerlede paylaşayım kalisciğim çok sevindim umarım güzel bir tatil geçirirsin

kadiscim kilo vermek aptalların işiymiş
kiloyu korumakmış zekilik gerektiren

kr
ay ne doğru bir söz canım ya

kizlar selam,
bu hafta tartimin ibresi 84.50 yi gosterdi uzgunum..size daha fazla katki yapmak isterdim...ama 1 haftada yarim kilo da saglikli bir rakam degil mi ?

çok çok güzel bir rakam canım
ayda 2 kilo eder ki bu da mükemmel

valla abla bende şaşayıroum ve her izne geldiklerinde para yok diye ağlarlar

kadisim hosgeldin canim opuyorum seni kocaman bebisinide emiyomu haala kuzucuk kilonuda takma caniim verirsiiin sen
hoşbulduk canım
emiyo oğluşum evet
ama sadece geceleri gibi gündüz pek aramıyo

[
ay emel ne anlattın ya şu kahveyi lokumlu kahve hiç içmemiştim
1 kez gitti izmire ama tüh kaçırımışım

ben size ne söylemeyi unuttum..
adıma sevinirsiniz diye yazayım dedim hemen :)

...

ay çok sevindim adına kallişim
kızlar içinde çok ii olur senin içinde
bende isityorum ama zor bu yaz eşimin köyüne gidecez
gerçi yayalaları falan var karadenizli
güzel geçer inşallah
süprizzzzz
kallisim o cayi ariyorum. ebayde baska bir ürüne rastladim
14 günde 8 kilo falan diyor vücuttaki yagi eritmek sivi hale getirip transport etmeden falan bahsediyor. buda cin cayi

çin çaylarını bu ara bir çok kişide duymaya başladım kullanıp
faydasını gören var ım kızlar
yeşil çay artık eskidi yaaahihoyyyt

canım çok sağol inşallah bakalım aksilik çıkmazsa..:sm_confused:

selam kızlara.s. nasılsınız ? ben sabah sporumu yaptım kahvaltıda:
2 dilim kepek ekmeği,4 siyah zeytin, 1 yk çökelek,1 domates, 1 salatalık yedim :)
birazdan da bir kase çorba içeceğim akşam da hafif bir şeyler yiyip spor yapacağım:)
Kızlar benim en sinir olduğum şey az su içiyor olmam canım bir türlü su içmek istemiyor yaa Gerçi bitki çayını çok içiyorum onunla su ihtiyacaımı dengeler miyim acaba?

candycim suyun yeri ayrı canım diyette alışkanlık haline getirmeye çalış suyu mutlaka içtikçe içesin gelir zaten

bir de ara öyün yapmadınmı arada kaç saat var kahvaltıyla

candycim suyun yeri ayrı canım diyette alışkanlık haline getirmeye çalış suyu mutlaka içtikçe içesin gelir zaten

bir de ara öyün yapmadınmı arada kaç saat var kahvaltıyla

sağol canım dikkat edeceğim su içmeyekaydirigubbakcemile5 canım sınavlarım dün bitti ya uykusuzdum kaç gündür o yüzden bugün biraz geç kalktım spor da yaptım saat 12 gibi yaptım kahvaltımı gerçi ona kahvaltı denemez ama bugün pek iştahım yok çok mutluyum :teytey:

bir de ben 5 i 1 yerde çayı içiyorum 2 haftadır kilomda bir değişiklik yok ben yanlış mı biliyorum bu çay kilo vermeye yardımcı oluyor diye biliyordum da?

kızlar dışarı çıkıcam dönüşte görüşürüz siz yazın ben yetişicem sonra

sporumu dusumu yapdım geldım kızlar.reyhan ablacıgımda burda halloldumu hayırlı olsun dıyellımmı ablacıgım.ya su resmı bı daha deneyıp gelıyorum

cedric fotolarını ekleyemediği için sorun çıkıyormuş ben ekliyorum ben değilim diye yazma gereği duydum.. maşallah diyerek bırakıyorum fotoları..

Son düzenleme:
hanımlar oncelıkle ev kıyafetlerımleyım cok cok ozur dılıyorum sızden yoksa pek pacoz degılımdır-tatlicadiarzu-

selam cedric canim yok daha yeni gidilecek münihe. oglum yeni geldi isten. bir telefon edelim önce druruyormu araba hala yoksa bosa gitmiyelim. ama saniyorum babaogul gidecekler. bana gerek yoksa daha iyi olur. pek canim istemiyor bir yigin isim var evde.
canim fotolarina baktim. nerdeyse benim kadar görünüyorsun kilonu belli etmiyorsun hic. masallah ya. iste boy olacak ya bizde boydan fakiriz. bir arkadas var öyle der hep. ben sisman degilim boyum kisa diyehihoyyyt

Selam benim canlarım hemen müjdemi vereyim bugün daha iyi hissediyorum bunedenle bir sürü alıntı yaptım uzun zuzn yazacam inşallah:))

ahh emelim varyaa içim gitti hemde nasıl oraya gelmeyi okadar çok isterimki sizlerel üçbeş lafın belini kırsam başka ne isterki insan.

amann sorma mehalim yaaa bende çaktırmamaya uğraşıyorumda moral kötü..

neden böyle oluyorki kallisim vardır bir yerde hatamız ancak nerde inan çözemiyorum bu konuda emelden yardım isteyecektim bu hafta ama takıma çok girmeyince oda kaldı emelim okur bu yazıyo nasılsa.vallaha uyuz oldum kendime inemedim bir türlü 59 a

annem vallaha çok duygulandım yazdıklarına kocaman öpüyorum seni.keşke burdan yazabileceğim klavyeden dökebileceğim sıkıntılar olsada paylaşsam ama istesem bile klavyeyi kullanarak aktarabileceğim durumlar değil.ama senin sizlerin bu ilgisi bana huzur veriyor çok saolun.

kallisim haklısın eşşek kafalı ben okuyorum ancak cevap verme zahmetine katlanmadım:))

ahh be kallisim keşke yollasa benimki hayatta izin vermezmirmirmirmir.12 yıldır hayatımızda hiç ayrı bir yerelere gitmedik biliyomusun ne o beni bırakır gider nede ben.ben bir keresinde diretmişttim ank halamın kızına gitmek için kavga döğüş gittim:jeyyar: ordada oğluşumda bende doğalgazdan zehirlendik az daha tahtalı köye gidiyorduk o ilk ve son oldu.:1no2:
ama nasıl isterdim anlatamam yemin ederim :))
dur ben kandırım sizi hadi siz gelin sizi gezdirim her ne kadar denize nazır kahve olmasada peri bacalarına nazır içeriz kahveleri:içelim: vallaha gerçek diyorum evim müsait buyurun gelin başımla beraber:))

hanımlar oncelıkle ev kıyafetlerımleyım cok cok ozur dılıyorum sızden yoksa pek pacoz degılımdır-tatlicadiarzu-

süper gidiyorsun cedric asla bırakma devamm tam gaz hemde:))

ayy bizim takımda toptan kokoş çıktı bende pek meraklıyımdır tırnaklara üniversiteye gidene kadar yerdim ama uzun tırnaklara nasıl özenirdim abamda oje sürdürmezdi hep içimde kalırdı.ama üniversitede utandım tırnaklarımdan orda bıraktım sonra gelsin ojeler.şimdi hiç ojesiz bakımsız durmam haa:))

arkadaşlar merhaba

bugün iş yoğunluğundan dolayı doğru dürüst bakamadım, aklım burda tabi

sevgili cedric,

resimler çok hoş. En güzel tarafı çok orantılı bir vücudun var, fazlalıkları atınca iyice fıstık olucaksın

sevgiler

mehalim merhaba

geçen hafta yazışıp durduk bak hemen geçiverdi 1 hafta daha

ay kilolar da böyle her hafta gibi gitse ne güzel olur

yazın artık resimdeki gibi olıyım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…