Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam ablam zevkle ben sana da uyarım benim bilmediğim yerler vardır eskilerden kalma belki
beyaz saray demiştin bir ara baktım ama nette filan bulamadım yok herhalde artık

emelim tirnak meselesini demistim canim. ben yazana kadar sen ( bu isi ben üstlenirim) demissinde.
ben cekileyim aradan yazdim. yada sana asistanlik ederim dedim. gerci benim mesaji bulmak icin müneccim olmak gerekdelikafadulden

emel pardon caniminici. ben cekildim aradan. yada bende asistan olayim delikafadulden
yok yok ikinizde sorun nolurr şımarırım bende çok kişi ilgileniyor diye:smiley-cool: şöyle yapayım 15 günde ancak biraz uzamaya başlar çok iğrenç bir görüntüdeler şu anda ne varsa yemişim:mymeka: 15 gün sonra foto ekliyim sonra haftada bir bakalım nasıl yol katedicem...

kallisim yine mesajim senin sorunun icine kaymis be canim offffff. bir zahmet arada bul :)

ablam alıştım ben artık direk mesajının içine bakıyorum :roflol: bana özel saklı mesajlar hazırlıyorsun

emelim mesajını aldım canım ama kontörüm yok -30 yapmışım kan ararken

kallisim bunu yaptırdım kuaföre gidince ben de çok beğeniyorum ama dediğim gibi millet garip garip bakıyor tırnaklarıma
efe bile çok seviyor hatta bir seferinde pembe oje sürdürdüm bayram arefesinde
efe bayıldı tabi ama babası bir surat bir surat gidip çıkardık mecburen ailesinin beni o tırnaklarla görmesini istemezmiş paşamız
artık yüzümü bile göremezler o ayrı

ben de izmirde gezmekten filan bahsediyorsun sandım ablam kusura bakma
tamam ikimizde kontrol edelim bu hatunun tırnaklarından biz mesul olalım

ama önce enişteyi arayıp bir tembihlemeliyiz tırnak yedirtecek yanlışlar yapmasın

tamam kallisim kayıtlıymış bu no zaten problem değil ben de korka korka kullanıyorum kontörlerimi sorma

tırnaklarla görmesini istemezmiş paşamız
artık yüzümü bile göremezler o ayrı
ya gerizekalı oluyorlar bazen.. benimkide sevmez beyefendi ama ya yiyeceğim ya uzatıp boyayacağım birini seçmeli kaydirigubbakcemile3 değilmi... aynı sarı saç mevzusu oluyor çünkü..

aslında çok uzun olmazsa göze batmıyor ama sen belki yadırgadın alışık olmayınca... amann boşver aslında emelim o ne der bu ne düşünür diye diye bak kaç yaşına geldik öyle değilmi... sadece kendi düşüncelerimiz var bundan sonra...:teytey:

emelim 40 yilda beyaz saraymi kalir güzelim. yikintisi bile kalmaz. ablam kimbilir nereyi dedi oda bir alemdelikafadulden

aslında gecede gündüzde hoş ablacım.. beraber olmamız beni çok mutlu ediyor ama bazen işte denk gelemiyoruz.. mesela ben geceleri gelip sizi görmeyi çok istiyorumda eşim hiç yalnız bırakmadığı için bana tuhaf geliyor bende onu bırakmıyorum...

hepinizi çok seviyorum, kardeş gibi abla gibi arkadaş dost herşey hissediyorum, dünyamın bir ucu çocuklarım bir ucu sizsiniz.. yazılan her kelimeyi okumak ayrı bir zevk veriyor buraya gelip kim ne yazmış görebilmek için çok zaman sokaktan gelip üstümü değiştirmeden oturuyorum ... iyiki varsınız...

benimki cok sever tirnaklarimi. cok dikkat edip devamli tirnak banyosu falan yaptigimi bilir hijyen sorunu olmaz hic. bu arada haftada bir ilik zeytinyaginda 10 dakika tutun tirnaklarinizi cok besleyici.
durun yeri gelmisken sunuda söyliyeyim. pahali peeling kremlerini bosverin. bir cay kasigi sekerin icine iki kasik bebek yagi yaga zeytin yagi koyup yüzünüzü ellerinizi peeling yapin sonra ilik suyla sabunlamadan yikayip havluyu bastira bastira ovalamadan kurulayin

aynen öyle kallisim . bak bugün evdeyim disardada güzel bir günes var ben buradayim. bencede ikinci ailem burasi

ben de ben de duramam sizsiz
zor zamanlar atlattım hiç zarar görmeden sizin payınız çok büyük bunda
sizi çoooook seviyorum

ben size ne söylemeyi unuttum..
adıma sevinirsiniz diye yazayım dedim hemen :)

geçen yıl tam böyle krizin başlangıcı ardından benim borcun harcın yeni dönemi kızların yeni okul sınavı kayıdı derken maddiyata dayanmayan eşim ve benim çok sevdiğim ama çocukların hoşlanmadığı bir tatil geçirdik.. bu yılda ah ne yapacağız ayçanın sınavları var şu var bu var derken bir haber getirdi eşim ve çok sevindim..

eşimin fabrikası dışarıda büyük atölyelere iş yaptırıyor çok zaman bakımları sorunları olduğunda eşim ilgileniyor daha istanbuldayken tanıdığımız bir abisi var büyük fabrika niteliğinde atölyeleri var ve eşim geçen hafta kırklreline onun yanına gitmişti demişki kendi çalışanım gibi yollayacağım seni hani masraflarıda işyerine gider gösteriyorlarya o zaman.... aileni alıp istediğin yere istediğin nitelikte tatile çıkacaksın diye... amanın ne sevindim ne mutlu oldum... şimdi yırtıkla gidebileceğimiz yer arıyorum böyle bungalow klübe gibi yerleri çok seviyorum bir kaç tane buldum.. bir taraftanda dua ediyorum bozulmasında hayallerim suya düşmese diye...

bizde seni seviyoruz emelim.
varya hani bazen geliyorsun sikir sikir. heyecanli sen sakrak. icim gülüyor ozaman.
artik nasil bir cümle olduysadelikafadulden ama sen anlarsin ben biliyorum. cünkü sen emelsin. bizim emelŞeniz

kallisim ne güzel haber ya çok sevindim beni de tatile gönderen olsa bu yıl ne iyi olur valla

cok sevindim kallisim. sana cok iyi gelecek. tabiki cocuklarada.insallah istedigin gibi olur

beni geç ablam kendim için asla istemiyorum ben kalkar günibirlik ablamada gider mutlu olur gelirim ama benim yüzümden çocuklarım çok sıkıntı çektiler halada çekiyorlar.. ah yaza borcum bitse diye diye 2 yılı bitirmek üzereyim işte.. allah sağlık versinde gerisi geçiyor.. ama dediğim gibi kızlara çok iyi olacak.

ah emelim inşallah sanada çıkar böyle bir piyango... bizim abimiz pek sever eşimi geçen gitti ya zorla sokmuş alışveriş merkezine :) çünkü hem efendiliğini hem işe bakış açısına hayran eşimin ve çok dertten kurtardı eşim onu iş alanında ... işte zorla sokmuş ama bizimki alışverişi bilmezki ... takım elbise al demiş abi ben senede bir kez düğün olursa giyerim almam demiş.. onu demiş olmaz demiş ) sonunda zorla bir ayakkabı al hatıra bari deyince aldırabilmiş.. eve gelmiş söleniyor ben bu ayakkabının parasıyla 3 çift alırdım diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…