Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablam geç filan kalmadın.. bende kızım yeni kalktı kahvaltı yaparken kahve içip ara öğünümü yiyeyim... öğlen burdayım.

kızlar bıraz once resımlerımı cekdım yuklemeyı beklıyorum az sonra profılımden bakabılırsınız bıde rejıme ılk basladıgımkı zamanım var onu bulabılırsem onuda koyarım

sana katılıyorum
uzun süre çıkanlarda bu sorun yaşanıyo galiba
ama herkez bazılarımız bende dahil şanslı olamıya biliyo

çukulotacığım
canım bunları okursun eminimkötükedihüsokötükedihüso
diyorum ya
ben o sıralar ayrılcam dedim sonra baktım minik bir bebeğim var sürekli ona bakar ağlardım ben ne yaptım seni dünyaya getirdim mutsuz bir çoçuk yetiştirmek için vs vs dedim asla ayrılmıcam babandan asla savaşam onu yola getircem kendimden fedakarlık edecem dedim
ve ayrılma fikrini söküp attım bir gece
çünkü biliyodum eşim iyi biriydi özünde
çıkarken çok mutluyduk
ve zaman zaman üzülsem de bu hayttan bıksamda
1 sene öncesine dönüp baktığımda işte o diyorum benim sevdiğim adam bu
zamanla değişimler oluyo

kaydirigubbakcemile5

günaydinnnnnnnnnn
ben gec kalmadan kilomu yazayim gecmisi sonra okurum
75.9 um kallisim
hadin kahve icip gelecegim yine
maşallah ablacım harikasın yinee

kızlar bıraz once resımlerımı cekdım yuklemeyı beklıyorum az sonra profılımden bakabılırsınız bıde rejıme ılk basladıgımkı zamanım var onu bulabılırsem onuda koyarım

bekliyorum canım merakla

işim gücüm azaldı
buralarad geziyom işte
ben bu ara 63 kiloyum
o akadr istedim çıkmamak için
hafta sonu iki dilim irmik tatlısı 1 tane poaça beni bu hale getirdi
yaaa
yani az bir kaçamakla alıncak kiloyu apim ben ya
az dikkat etmesem
hopppp yine aynı olacam yaniiikötükedihüso

cedric cim aman dikkat bahar iyi guzelde boyle insani carpmasida var insani halsiz birakiyo gercekten
ayy anlatmayin su ekmek arasi balik midye falan ben hayatimda baligi ilk kez istanbula vize almaya gittigimde yemistim boyle teknede balik ekmek diye satiyolardi ama istanbulun neresi onu hic bilmiyom zaten ben istanbula gittim saymiyorum kendimi sadece soyle bir kopruden gectimi hatirliyorum bide balik ekmegi baska bisiy yok aklimda insallah bigun gitme firsatim olur

günaydıııııın herkese

ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0
canim benim tebrik ederim seni masallah devamini dilerim boyle butun takim vermeye devam etsin insallah

canim oncelikle senide tebrik edeyim masallah sanada insallah bu rakamlardan kurtulucaksin artik ben inaniyorum bide senin istemen yetiyo sen dikkat edince baya bir dusuyosun az kaldi hadi bakalim
koltuklara gelince bence su an kullandiklarin iyiyse hic degistirme bence kilolar hizli dusus gosterirse bebek gelir belkibellimi olur oda biguzel halleder yeni koltuklari pisman olursun benden soylemesiyasadim cunku perdeleri bilemem gercekten guzel seyler var simdiden gule gule kullan canim insallah

ne guzel yaa sizlerin sosyal haytiniz var cikip kahve icebileceginiz yerler var buralardada var ama koyde oturmak cok kotu burada herseyden uzak oluyoruz evin etrafinda donup dur bisiy yok cocuklar icinde iyi diil
ayrica cocuklar icin yaptiginiz etkinlikler cok guzel kutluyorum hepinizi

amaan cedric cim gezmeye gideceksen git baska yerlere ama yasamak icin ulkenden ayrilma bence hicbiyer ulkemiz gibi diil bence

insallah canim hadii bakalim guzel dreceler yap sende ben yapamadim siz yapin yahuu

kadiscim kilo vermek aptalların işiymiş
kiloyu korumakmış zekilik gerektiren

bunu okuduktan sonra ben aptal değilim diye diye 11 kilo aldım şimdi sonunda yavaş yavaş veriyorum geri

bu sefer zenanı dinliycem ben de hep omu dinlesn beni
sıkmıycam kendimi geçen hafta hiç sıkmadım kendimi yemeğimi de yedim meyveyi azalttım mecburen yoktu yiyemedim yani
öğle yemeklerinde makarna veya çorba yedim işyerinde ya da arada varsa evde sebze getirdim kahvaltımı yapıyorum standart zaten peynir ekmek domatesle
doyduğumu farketmeyi bekledim tek yaptığım buydu
yemiş olmak için değil doymak için yedim diyebilirim midemin kazınmasına aldırmadım işe güce verdim kendimi ve hemen gitmiş geçen haftalarda aldığım klolar

kizlar selam,
bu hafta tartimin ibresi 84.50 yi gosterdi uzgunum..size daha fazla katki yapmak isterdim...ama 1 haftada yarim kilo da saglikli bir rakam degil mi ?

kızlar sıtedekı problem devam edıyo sanırım kackez yukledım error verdı sımdı yurumem lazım saatım geldı ogleden sonra yıne denerım

çikolatam sağlıklı bu rakam elbette ama sen de biliyorsun yaşadıklarından dolayı dikkat edemedin yediklerine
rakamdan ziyade vücudunda eksilenler çoğalanlar aldığın vitamin mineraller çok önemli
sen dikkat et yediklerine ve buraya da yaz olur mu görelim bakalım neler yemişsin

kahvemi ictim . gözüm acildi dünya varmishihoyyyt
merhaba kadisim seni görüyorum asagida.
araba isini sormussun güzelim.. yegenlerin nasil beceriyor bilemedim canim benim ben nerdeyse 40 yildir almanyadayim daha hic sifir araba alamadik. her cocugumun arabasi var ama sifir alan olmadi en yenisi 2 yasindaydi. dedigin dogru taksitleri istedigin kadar uzun tutabiliyorsun 5 yila kadar yolu var bazi durumlarda dahada fazla. ama araba ödenip kagitlario senin eline gecene kadar araba hurdaya cikiyor.
birde su var; sifirda iyi bir marka 100bin euro ise örnek yani, 2 yil sonra 30bin civarinda alinabiliyor. iki yilda kac km yapilir iyi bir araba ne kadar eskir kaza yoksa.. yani biraz hesabini bilmek lazim..
benim isim bu islerin profesörü. ankarada sanayide yetismis. buradada uzun süre bu isi yapti. cocuklarin ilk arabalari hep kocaman seylerdi emniyet acisindan. simdi kizlar evlendi ilk defa oglum esim ve ben trye gidecegiz kismetse izine. oda evin erkegi özeniyor iyi bir araba alayim annemi babami götüreyim trye diye. birtanedir benim üzüm gözlüm. rabbim bütün istiyenlere hayirli evlatlar versin. amin
cedric birtanem takma kafana benimki dert degil dertlesmek istgiydi iste kilolarim bunaltiyor. basit seyler üzüyor. yasim geregimi bilmem eh menopoz dönemi kolay degil. size kendimi yakin hissettigim icin olacak. cocuklara birsey desem hemen doktordan randevu aliyorlar. önemli birsey yok bakmayin siz banakaydirigubbakcemile5
hah artik bir sebep buldum kendime menapozdayim varmayin üstüme mazeretim var hehehehkaydirigubbakcemile2

cedric birtanemsinnnnnn. nerdeyse 2 kilo gitmisssssss. heyyyyyttttt be bak mayisin birinde valla sen yakaliyacaksin ikili rakamlari sonrada bunu kutliyacagiz:içelim:birali midye tavasi ileeeee. ben midye sevmem gerci sen bidye ye ben balik izgara yada zenanimin dedigi gibi ekmek arasi balik. ben balik hastasiyim yemeden gecirdigim hafta yoktur. burasi denizi olan bir yer degil ama iste donmusu konservesi isli balik kurutulmus balik ne bulursak yiyoruz. birde danimarkaya balik tutmaya giden tanidiklar var onlar getiriyor arada.
emelim sende cok cok iyi kilo vermissin tebrikler canimmmmmmmmmm

gelelim benim kiloma sizler kadar veremesemdeeeeeee vermisim azicik
73.5kg dayim su an allahimm ne olur yardim et de 69 u goreyim bigunn diyeeee dualar ediyorum :Saruboceq:
sizleriiiiiiiiiii seeeeeeviiiiyoruuuuuuumŞeniz
tabi kendimide seviyorumşakkıdı

kizlar bir kere daha yazmistim ama ya gönderemedim yada gözünüzden kacti ..cikolatanin basligini ben cok aradim bulamadim.. nereye bakmam lazim?

zenan harika bir haber canim tebrikler. tabiki göreceksin 69 u ne kalmiski arada. ne yapiyorsan cok dogru yoldasin sasma ondan canim yavas ve saglikli birde kalici gitmesi önemli olan

bu arada bu hafta kesin derece yapıcaz inşallah kızlar hepiniz harikasınız tebrikler

13. takım **98.etap**

ad1 (58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72&#37
nereus (65.2 / 65.2 / 0.0 / 0%)
melis08 (62.2 / 61.7 / 0.5 / 0.80%)
karamanli (kortizon tedavisi gördüğü için izinli, geri dönecek, son kilosu 77)dosba (69.6 / 70.9 / -1.3 / -1.87%)
aspettami (60.0 / 59.5 / 0.5 / 0.83%)
melzeyit (79.1 / 80.0 / -0.9 / -1.14%)
löliz (mezun oldu, 56)
patbori (75.2 / 74.1 / 1.1 / 1.46%)
şişgo (61.4 / 61.6 / -0.2 / -0.33%)
sudecan (62.5 / 62.0 / 0.5 / 0.8%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (593.2 / 592.0 / 1.2 / 0.20%)

kallistecim listemiz hazır, kontrol edebilirmnisin?
bu arada nasılsın?

reyhan ablacim cansin ne diyeyim sen ufakta olsa ne istersen paylas bizimlen bu arada uzum gozlun oglunmu ne guzel insallah gule gule kullanir arabasini eeh bide oglun gibi hayirli gelinin olur insallah
ilaaahi emelim utandirdin beni senki verdigin kilolarla avrupadaki doktoru aha boyle :1shok: sok ettin buradakiler dayanamamis diyete direk kendini bictirmeye hizarci doktorlara gitmisler senden ogrenilecek daha cok sey var demekki
kadisim hosgeldin canim opuyorum seni kocaman bebisinide emiyomu haala kuzucuk kilonuda takma caniim verirsiiin sen
cukulatam daha ne istiyosun bitanem sukret yeterki hic alma gramda olsa hep ver canim hayat herseye ragmen cook guzel kizlar hic bisey icin uzulmeyin allah dermansiz dert vermesin zaman en guzel ilac derler yaa cok dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…