Günaydın !!!!!!
kallisteciğim ilk haftam çok heyecanlıyım daha iyi bir sonuç yazmak isterdim ama ilk hafta için fena değil bence ne dersin
kilom 59
kilo çizelgemi de revize ediyorum
gunaydin kallisimreyhan ablacım sen yine yazsaydında keşke bizde sabah kafası sakin sakin derdine derman olmaya çalışırdık ama bugün çalışmıyorsun nasılsa, geldiğinde yazarsın..
zenanım varya lastiği kopmuş donda beni kopardı ne diyim sana şekercim ya seni çok seviyorum..
o filmi istersen cd olarak yollayayım adresini yaz sen, başkada istediğiniz varsa çocuklara filan sorda yaz bana hepsini temin ederim, para içinde düşünme bizim bu eskişehirde cd mağazaları var hemen kopyalıyorlar istediğini ve bir ekmek fiyatı yani isteyebildiğin kadar iste düşünmeden..adreside yazmayı unutma özelden..
bira olayına katılıyorum :roflol: şu kilolardan kurtulalım söz İstanbula gezmeye geldiğimde doğru Anadolu kavağına gidicez:sm_cool:arkadaslarımın yorumu ya ıyı bı yerden almadın yada bıra sız gıtmıyor oldu.ama benım pek fıkrım yok.sen ıst a bır geldıgınde benı yıyebılecegım bı yere goturup mıhmandarlık edersın:jeyyar:sengözlerimebaksanabolurmu.sportie cıgım senı cok cok tebrık ederım.supersın canımcımdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?