Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacım sen yine yazsaydında keşke bizde sabah kafası sakin sakin derdine derman olmaya çalışırdık ama bugün çalışmıyorsun nasılsa, geldiğinde yazarsın..

zenanım varya lastiği kopmuş donda beni kopardı ne diyim sana şekercim ya seni çok seviyorum..

o filmi istersen cd olarak yollayayım adresini yaz sen, başkada istediğiniz varsa çocuklara filan sorda yaz bana hepsini temin ederim, para içinde düşünme bizim bu eskişehirde cd mağazaları var hemen kopyalıyorlar istediğini ve bir ekmek fiyatı yani isteyebildiğin kadar iste düşünmeden..adreside yazmayı unutma özelden..

Günaydın !!!!!!

kallisteciğim ilk haftam çok heyecanlıyım daha iyi bir sonuç yazmak isterdim ama ilk hafta için fena değil bence ne dersin

kilom 59

kilo çizelgemi de revize ediyorum

Günaydın !!!!!!

kallisteciğim ilk haftam çok heyecanlıyım daha iyi bir sonuç yazmak isterdim ama ilk hafta için fena değil bence ne dersin

kilom 59

kilo çizelgemi de revize ediyorum

Canım fena ne fena bir kelime sırnaşık şey bence süpersin harikasın :içelim:kaydirigubbakcemile5

gunaydin kallisim
nasil anlatayim kallisim aynen oyleydi kiz lastigi kopmus don gibi dusup duruyodudelikafadulden:
filme gelince coook tesekkur ederim cok sagol tamam ben bizimkilere bir soriyim ne filmi isterler adreside bi ara yazzayim aklimdan yazarsam harf hatasi yaparim :1rolleyes:
daha tartilmadim bakalim ne cikcak umutum canim uzuldum kilo almana ama onumuzdeki hafta artik kilo almayi yasakliyalim kendimize canimyerimseniben

sevgili zenan günaydın

umarım iyisindir

şimdilik çıkıyorum tekrar görüşmek üzere hoşçakalın

gunaydın kızlar.reyhan ablacıgım kusura bakma nolur sıtede ve benım ınt de bır sorunum vardı sanırım.cvp ları yolluyamadım bı sayfadan dıgerıne ıkı saatde gecemedım sıkıldım ve sınır oldum cıkdım.yoksa dun cok musaıt bı aksamımdı ama cok uzuldum ablam ya ıns bugun karsılasırız.zenan cıgım ya sen ne komık bır kadınsın.don lastıgı olayın kopardı benı.ayrıca dunku yorgunlugum evle ılgılı degıldı canım acık havada saatlerce oturdum.arkadaslarım sıgara ıcıyorlar ve benım en tahammul edemedıgım sey.o yuzden kapalı yerde oturamadık.bahar carpdı sanırım heryerım agrıyor.kallıste canım denız kokusunu senın ıcınde cıgerlerıme cekdım sahılde.ama canım ben bıkez mıdye tava yedım ekmek arası ondanda hıc hoslanmadım.arkadaslarımın yorumu ya ıyı bı yerden almadın yada bıra sız gıtmıyor oldu.ama benım pek fıkrım yok.sen ıst a bır geldıgınde benı yıyebılecegım bı yere goturup mıhmandarlık edersın:jeyyar:sengözlerimebaksanabolurmu.sportie cıgım senı cok cok tebrık ederım.supersın canımcımdıyorum

bira olayına katılıyorum :roflol: şu kilolardan kurtulalım söz İstanbula gezmeye geldiğimde doğru Anadolu kavağına gidicez:sm_cool:

canım ya eşin gittimi çine şakkıdı reyhan ablama ve sana bir foto ekleyeceğim artık kime kalırsa ihale yerimseniben

ayrıca dün sitemize hacker dadanmış ve onun saldırısı sonucu sitamiz çalışmamış..kaydirigubbakcemile buldular...

günaydıııııın herkese

ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0

unutmusum tekrar yazayım dedım.zenan canım burda da bır mobılyanın yuzunu degısdırmek yenısını almakdan daha pahalı.bende salon gurubumun yuzunu degıstırmek ıstedım ama adam 3000 lıra dedı.kı mobılyalarım oyle markalı seyler falan degıl.esımın aılesı bursa da oturuyor zamanında ınegolden almısdık.sımdı yıne gıdıcem ınegol e ortalama 1000 15000 e yenı bı koltuk takımı alıcam hemde en sahanesınden.esıme bellı olmaz gercı 750 ye bıle alabılırız.cunku kendısı bır pazarlık dahısıdır.elınden hıc kurtulmaz.hatta bak perdelerımıde bursa da yapdırıcam cunku burda cook pahalı.butun evın perdesıne 2000 2500 ıstıyolar ustelık hıc begenmedıgım halde.bende cok dolasamıyorum araba yok bu aralar dıye ama bursa da hersey ınsanın elının altında.neyse sımdı gelelım kıloma bu hafta carsamba gordugum kıloyu devam ettırebılseydım su anda ucuyo olurdum heralde ama olmadı neyse kısmet dıger haftalara dıyorum:Saruboceq:

ben kizlari okula goturuyom birazdan gelirim acik kalsin pc kilomuda yazarim o zaman kallisim yurumede derece yapmissin tebrikler

5. TAKIM **98.etap**

umuts76 ( 76.1 / 76.7 )
reyhanxx54 ( 76.4 / )
zenan25 ( 73.8 / )
cedric ( 106.0 / 104.2 / 1.8 / 1.7%
Mehalim ( 61.2 / 61.1 )
buseyrem ( 102.8 / )
emel42 ( 100.3 / )
chocolategirl ( 85.0 / ( yeni üye )
candy_happy ( 60.2 / ( yeni üye )
sportie ( 60.0 / 59.0 ( yeni üye )
Kalliste ( 74.5 / )

5. TAKIM TOPLAM KıLO

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ayda 20 kilo diyorda hani bizim metabolizmayı hızlandırması bile yeter kilo verdirmesin hızlandırsın biz zaten veriyoruz öyle böyle..
cedricim bu çaylar çin çayıda o yüzden sana sordum canım

aaa kalıstecıgım bunlar guzel gorunuyor ıcerıgı neymıs.ıng ceyse ben tercume edebılırım.canım çin yolcumuz salı gunu gıdıyor.sanırım ıkı hafta kalıcaklar.bızım ıcın cok guzel bır gelısme olma ıhtımalı var esımın ısı ıle ılgılı dua edın bızım ıcın kızlar lutfen :Saruboceq:.belkı çıne tasınmaız bıle gerekebılır ama ben yutdısında yasamayı cok ıstıyorum.cın de bulabılırse esım kı bılmıyorum alısverıs ıcın vakıtlerı olurmu ama alır canım.yada bılıyosun sıksık yurtdısına gıdıyor daha sonrada ısteyebılırız.emel canım bende senın kılonda olmayı cok ıstıyorum bılıyosun demı:Saruboceq:a.s.

canım bıldıgın yerı bı lınk olarak verırmısın.cunku esıme yollarım. onun cin de elemanı var.on arastırma yapar zavallı cocuk benım alısverıslerım ıcın epey yoruluyo zaten.ugg botlar markalı cantalar hepsını buluyo esımde gıttıkce alıyor bu kezde cantamla takım esarp ıstedım ama bakalım

geçmişi okudum döndüm çayımı demledim bir yandan da

dün akşam kızlar ağasında lokumlu kahve içtim uuzn zamandır yapmamıştım bunu
alışveriş işi şöyle
ben örgü forumuna da üyeyim ve orada lösev için etkinlik yapıyoruz
lösemili hastalar ve ailelerinin işine yarayacak örgü ve çamaşır tarzı şeyler göndereceğiz
ben örgüleri hazırlamıştım çamaşır almaya çıktım sadece
bir pijama takımı biraz iç çamaşırı aldım
almanyadan bir üye bana para gönderdi onun adına da alışveriş yaptım hepsini nasipse yarın göndereceğim ve haftaya löseve teslim edilecek hediyelerimiz
inşallah bir gülümseme bir dua alırız umuduyla moral olsun onlara diye böyle bir etkinlik yapıldı düşünmeden katıldım ben de
kemeraltına gitmişken kızlaraasına uğramadan olmaz tabi biraz gümüşlere doğal taşlara baktım bir kahve içtim döndüm evime
güzel bir akşamdı yani

cedricim sen çine git git :)))
haydi canım inşallah olur işinizde hayırlı gitsin herşeyiniz gönlünüzce olsun..
ben sitelerden bulup sana yollıyım msn açıkmı oradan vereyim link ama zaten google çeviri yapıyor yorma kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…