merhaba choclategirl,
daha iyi olman süper. Bundan sonra herşey daha iyiye gidecektir, önce kendini inandır buna
ondan sonra da yavaş yavaş kilolar gitsin dimi, sen bu başarıyı daha önce yakaladın öyle hatırlıyorum
ne güzel bir duygu olduğunu çok iyi biliyorsundur
o yüzden bunu en iyi sen bilirsin zaten
5.takım dolu dizgin gelsin diyorum:teytey:
emelcim sağolasın canım dün bu mesajı görmemiştim.ne güzel özetlemişsin durumu:))eşi ile kötü bir hafta geçirmiş bu dönemde de diyetten kopmuş malesef
yediklerini dağıldığını buraya da yazamayınca iyice bozulmuş morali
ben biraz teselli etmeye çalıştım bu akşam gelmeye çalışacak ama ben garanti verdim sen yaz dağıldığını neler yaptığını dedim çünkü bundan destek aldığını burada okuduğu bir cümleden bile çok etkilendiğini toparladığını söledi
bend e yaz içinden ne geliyorsa birbirimize destek olacağız tabiki dedim yeni arkadaşları anlattım enerjik kızlar geldi motivasyon artacak dedim
kızlar yüzümü kara çıkarmayın ona göre
gülü aradım ameliyattan çıkmış yeni ağrıları başlamış sesi iyidi tamamen uyutmamışlar zaten belden altını uyuşturup yapmışlar ameliyatı pilatin ve kopan bağa vida takmışlar inşallah çabuk iyileşir
sonra görüşrüüz dönüyor benim avukatlar birer birer
canım ya ne kadar masumsun.sadece kokluyomuşsun.büyük irade gösteriyosun bence cedriccim.tebrik ederimıns bıranonce ıyılesır emel canım.sabırlı olmaya calısıyorum kendımı tutuyorum ya bıde ben kotu bısey yapıyorum soyleyım burda belkı utanır bıdaha yapmam.canım tatlı cekdımı gıdıp esımın nutella sınıkokluyorum ya.bı tarafdanda kızıyorum kendıme cocuk gıbı davranma dıye ama engel olamıyorum kendıme.tadını degılde kokusunu canım cekıyor artık.bıtsın zaten almıycam bıdaha sabrımı zorluyor
canım aramıza hoşgeldin.emelin bahsettiği yeni arkadaşlarımızdan biri sensin o zaman.Günaydın kızlar,
herkese iyi bir gün diliyorum, tanımasamda gül'e geçmiş olsun dileklerimi iletmenizi rica ederim.
sevgiler
bizde senii opuyoruz vee seni cooook seviyoruz canim beniim sorunlar bitmiyoki biri btiyo digeri basliyo allah dermansiz dert vermesiiin herseyin basii saglik gerisi halledilebilir sikintilar bir anonce saril diyetine don aramiza takimin sana ve guzel yazilarina ihtiyacci var canim:1hug:
emeliiim allah senden bin kere razi olsun canim arkadasim Şeniz yanii biz dogru yoldayiz sadece germiycez kendimizi sakin agir yol alcaz hersey daha guzel olcak hadin kizlarr bismillah ben pazartesiden itibaren guzel devam ediyorum kilo vermeyince birakmak yok aynen devam nasil olsa gidecek
mehalimin sozu biz pes etmeyecez kilolar pes edecek:lepi:
canım busecim aylardır defalarca bırakıp döndüm.bırakma sürelerim çok uzun değildi bu son haftalara kadar.kötü geçirilen günlerin karşılığını kilo artışı olarak aldım.ama aklım başıma geldi de düzelltim baya.utanç içinde yaşaman için bir sebep yok canım.bence sen tam olarak kendini motive edemedin sanırım.kilolarından şikayetcisin ama en ufak bir sıkıntılı anında aşırı yiyosun sanırım aynı benim gibi.hissettiklerini sık sık paylaş canım.bunlar harekete geçirecek seni eminim.canım benim bende senin gibiyim.moralim bozulunca dişlerimin arasında bişeyler olsun ısırmak koparmak istiyorum.ne varki burdaki dostlarımız sadece bizim iyilyğimizi istiyo.söylediklerinde haklılar ve en iyi onlar anlıyo.sakın bırakma.bak ben 3 ay olmuş buraya gireli.başladım bıraktım başladım bıraktım ve umuudum var hala.bi şeyler olmalı .dün hiç uyumadım sabah ne giyecem diye.yaz geldi millet şıkır şıkır giyiniyo.ben ise hala şalla geziyorum.kim bilir nasıl gülüyolardır diyorum.aşağıda öğretmen arkadaşlar masa tenisi oynuyo ben kedi gibi bakıyorum....çünkü oramı buramı kapatmalıyım....offffffffff lanet olsun diyorum niye böyle oldum niye dur demedim.işin özü şuki.ya hep böyle utanç içinde yaşayacağım yada dur diyeceğem
canım sen de hoşgeldin canım aramıza.sizlerle kısa zamanda daha yakın tanırız birbirimizi.merhaba guzel takimim... nasilsiniz,emelim sportie,zenan,mehalim,kalliste.... nasil gidiyor?ben iyiym kizlar,sadece yeme progmamimi duzenleyemedim bu olaylar yuzunden...cok yemiyorum ama duzenli de yiyemiyorum acikcasi.bakalim cuma ne cikacak? artik bu haftalik idare edersiniz beni hii? hepinizi opuyorum,aksama gorusurz..
http://www.kadinlarkulubu.com/3587444-mesaj1.html
şu mesajı herkesin okuması gerekiyor ve her okuyan okudum diye yazsınki sonradan anlaşılmama durumu olmasın, okuyanlar için not alacağım okumayan kalırsa tekrar edeceğim mesajı.. onay mesajlarınızı rica ediyorum...
canim ya hic kalamadim bu sabah. vaktim hic yoktu. zaten 20 dakika ise gec kaldim. ama degisik oldu saclarim ben begendim herkeste begendigini söyledi ama esim acik olmus rengi dedi ciktifisfisfis tamam acildi renk epey ama kötü durmuyorki ben esmer tenli degilim hatta oldukca aciktir ten rengim. aman iste ya kiskandi ne olacak:dilcikar:kallıste canım bende en ıyısı dısarı cıkınca kucuk top olayım mekıkı yapabılıyorum ama dıger hareket olmuyo topun buyuklugunden.su fantazı olayını banada anlata malum topda buyuk.ay cok utanmaz gordum kendımı.delikafadulden.canım msj ı okudum daha oncede okumusdum sorun yok benım adıma.reyhan ablam nıhayet karsılasdık.ıyımısın ablacıgım.zenan bende bahar allerjısı yuzunden keyfın yok sandım benımde delı gıbı burnum kasınıyor hapsuruyorum.ama hıc takmıyorum bugun balkonda guneslenmeyı planlıyorum valla.tabı kıyafetlerımle.bızım karsı sıtede bı kadın var catı katında oturuyorlar.yaz boyu bıkınısını gıyıp guneslenır.bende heveslenıyorum ama maalesef-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?