Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili emel

iyice hasret gidermişiniz ne güzel :)
herşey yolunda görünüyor süpersin

bu arada diyetin ne alemde, o nasıl gidiyor ? aslında insanın morali düzgün olduğu sürece herşey yolunda gider değilmi

merhaba guzel takimim... nasilsiniz,emelim sportie,zenan,mehalim,kalliste.... nasil gidiyor?ben iyiym kizlar,sadece yeme progmamimi duzenleyemedim bu olaylar yuzunden...cok yemiyorum ama duzenli de yiyemiyorum acikcasi.bakalim cuma ne cikacak? artik bu haftalik idare edersiniz beni hii? hepinizi opuyorum,aksama gorusurz..

merhaba choclategirl,

daha iyi olman süper. Bundan sonra herşey daha iyiye gidecektir, önce kendini inandır buna
ondan sonra da yavaş yavaş kilolar gitsin dimi, sen bu başarıyı daha önce yakaladın öyle hatırlıyorum
ne güzel bir duygu olduğunu çok iyi biliyorsundur
o yüzden bunu en iyi sen bilirsin zaten

5.takım dolu dizgin gelsin diyorum:teytey:

evet cnm tekrar basarmak istiyorum ve insallah hep beraber yapacagiz bunu...

emel ve kallıste bısey sorucam sızın bılebılecegınızı tahmın edıyorum.sımdı gecen hafta emınonun den sepetler aldım bırı ıkılı yuvarlak bırlesık bı sepet dıgerıde yuvarlak agzı kapalı bı sepet.dogal kamısdan orulmus oyle bambu falan degıl.dogal malzemelerı cok sevıyorum.neyse ısde mutfakda sogan patates sarımsak koymak ıcın kullanıcam ama ıcınden bıseyler dokulsun ıstemıyorum.ıcıne soyle bı kılıf dıkmek ıstıyorum.bılmıyorum yapabılırmıyım.daha once bıtek perde dıkdım mutfagıma o kadar.dogal kır tutmayan bı kumas ıstıyorum sızce ne olabılır.bıde bu aksam arkadaslarıma gıdıyorum hazırlanıp cıkıcam sımdıden herkese ıyı aksamlar

cedriccim dertsiz diye bir kumaş var masaörtüleri için aslında ama sentetik bir malzeme kir tuttmuyor ondan yapabilirsin sanırım
ben eskiden kapitone kullanmıştım arkası elyaflı olduğu için sepette daha düzgün durur diye düşümüştüm
kallisi bekle karar vermeden önce o daha bilgilidir bu konularda

sportiecim diyetteyim diye kendimi kasmadım bu hafta az ve sık yemeye çalıştım ve de yemeklerim içerik olarak her gruptan olsun diye özen gösterdim bu hafta iş açısından hareketli bir haftaydı bol bol dışarı çıkmam yürümem gerekti inşallah faydası olmuştur nasıl olsa cumaya az kaldı sonucu görücez birlikte

ben eve geldim de size uğamadan çıktım işyerinden diye hemen size uğradım

emelcim sağolasın canım dün bu mesajı görmemiştim.ne güzel özetlemişsin durumu:))
gülüme selamlar söyle.fırsatın olduğunda numarasını özelden bana yazaıver.arar veya mesaj atarım.gül için üzüldüm.Allah acil şifalar versin.

canım ya ne kadar masumsun.sadece kokluyomuşsun.büyük irade gösteriyosun bence cedriccim.tebrik ederim

[
Günaydın kızlar,

herkese iyi bir gün diliyorum, tanımasamda gül'e geçmiş olsun dileklerimi iletmenizi rica ederim.

sevgiler
canım aramıza hoşgeldin.emelin bahsettiği yeni arkadaşlarımızdan biri sensin o zaman.

zenancım sağol canım.diyetime devam ediyorum pazartesiden beri canım.güzel sözlerine teşekkür ederim.germemek konusunda haklısın.bu işi sakin sakin götürmek gerekiyor.
canım busecim aylardır defalarca bırakıp döndüm.bırakma sürelerim çok uzun değildi bu son haftalara kadar.kötü geçirilen günlerin karşılığını kilo artışı olarak aldım.ama aklım başıma geldi de düzelltim baya.utanç içinde yaşaman için bir sebep yok canım.bence sen tam olarak kendini motive edemedin sanırım.kilolarından şikayetcisin ama en ufak bir sıkıntılı anında aşırı yiyosun sanırım aynı benim gibi.hissettiklerini sık sık paylaş canım.bunlar harekete geçirecek seni eminim.

canım sen de hoşgeldin canım aramıza.sizlerle kısa zamanda daha yakın tanırız birbirimizi.

selamlarrrrrrrrr.
merhaba umut. biriyle karsilasmam cok zor oluyor son günlerde. seni gördügüme sevindim nasilsin canim?

canim ya hic kalamadim bu sabah. vaktim hic yoktu. zaten 20 dakika ise gec kaldim. ama degisik oldu saclarim ben begendim herkeste begendigini söyledi ama esim acik olmus rengi dedi ciktifisfisfis tamam acildi renk epey ama kötü durmuyorki ben esmer tenli degilim hatta oldukca aciktir ten rengim. aman iste ya kiskandi ne olacak:dilcikar:

allaaaaah herkes burda yaşasın yakaladım sizleri
reyhan ablam güle güle kullan yeni saçlarını

amaan reyhan ablam gelmis herkesler beyenmis sacini enistemiz rengini kusur bulmuss sen her turlu guzelsin reyhan ablacim erkekler farkliligi sevmiyolar illa gormeye alistiklari seyden olsun istiyolar bosver takma sen
umutum ne guzel diyetin guzelmis pazartesiden beri cok sevindim canim demek bu cuma guzel olcak hersey insallah yaa herkeze bir moral olur hemm
ben cikmak zorundayim opuyorum herkezi iyi geceler diliyorum

ben emelimi gormedim nerdesin kiz senide coook opuyorum birtek reyhan ablamla ben varim saniyorum allaaaah efe kudurdu hadi kactim ben tekrardan gordugum gormedigim herkezi opuyorum

iyi geceler zenancım efeciğine sarıl benim efecik ananesinin yanında uyumuş kalmış banyodan çıkınca rahatlamış herhalde ben yanına gelene kadar çoktaaan uyumuş

ben geldim kızlar:CüvCüv:
reyhan abla ve emelimi görüyorum merhabalar nasılsınız?
geçmişi de okudum geldim
umuta özelden mesaj göndermiştim görmemiş sanırım cevap yazmamış buraya yazıyom ki görsün
zenancığım nişan kıyafetinin içine girdiğini görmek için sabırsızlanıyorum okuyunca şööyle bir durdum hayal ettim oy oy oy çok güzel olacak dedim
gül içinde çok üzüldüm allah başka sıkıntı vermesin genç olduğu için kemikler çabuk kaynar çabuk iyileşir inşallah bi de kocakarı ilacı ama kemiği kırılana bol et suyu(kemikli) kaynatıp içirirler arayan olursa bir diyiversin hayrına selamımla birlikte ok?
reyhan abla bu saç rengi mevzusunda benim kocama canım sıkkın bana hep koyu renk saç sevdiğini söylerdi geçen haftasonu alışveriş merkezinde uzun sarı saçlı uzun boylu bir hatuna dikkatle baktığını gördüm şalterlerim attı ben sarıya boyatacam dediğimde izin vermemişti ama bu ne yani anlayan biri bana anlatsın

ben bugün çok rahatsızdım arkadaşlar eşim kızıyor bırak şu pc yi diye o uyursa gelirim yine hadi byeeee

ah balım bebeğim anlamıycak ne var elbette açık renk saç kadınlara çok yakışıyor ama onlar kendi karılarına bakılsın istemezler asla
benim de içimde kalmıştır saç boyatmak önce koca izin vermedi şimdi param az bir gün mutlaka boyayacam ama zaten tiroiditten 3 tel kaldı döküle döküle

kendine dikkat et yat hadi aman bebişine iyi bak
bir de doktor ne dedi hiç bişey anlatmadan gidiyorsun

ben geldim ama hiçkimse yok yine umarım herkes iyidir sınavlarım başladı benim çok yorgn ve uykusuzum ama hep aklımdasınız...çok özledim hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…