Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın kızlar ya sabah sabah buraya gelmeyı ne kadar ozlemısım son haftaya kadar ınt abonelıgımı ıptal etttırmıycem o yuzden.dıyetımıde super bı sekılde yapıcam bu hafta ıns hersey daha ıyı olur

cedricim canım anlıyorum seni ama bir çoğumuz bu yalnızlıktan sıkıntılıyız üzülme canım..

tadilata gelince sana benim kocayı yollayayımkaydirigubbakcemile senin kocaya bir şeyler öğretsin..

çok güzel yer seramiği döşer:teytey: laminat kaplar merdivenlere bile laminat kapladı bizim :1closedeyes: gerçi hala yarısı duruyor ama zamanı yok zavallımın ne yapayım... dolap yapar hazırdan farkını anlamazsın:dance: küvetide o değiştirmişti biz taşındığımızdahihoyyyt tuvaleti çeviremez ama onu söliyim :roflol: ay yaa benimkide herşeyi yaparım diyo ve yapıyo ama yinede bana yaranamıyo garibim delikafadulden evimize 20 yıldır usta ve tamirci girmedi bizimkide abartı yani... koltukların rengi solmuştuda oturdu dikiş makinesine ve koltuk yüzlerini değiştirdi hiç unutmam gelenler şaşırmıştı döşemeci bu kadar temiz çalışmaz bizede yap diye yalvaran arkadaşları olmuştu..

senin işin zor ya bilirim insan herşeyi bir anda değiştirmek istiyor mutfağım banyom vs vs hepsi yenilensin diye vede çok güzel şeyler var.... sadece bir tek şey söyleyeyim sana mutfak dolabı alacaksan kaplaması yekpare alma biz Beykozdayken çok güzel bir dolap yaptırmıştım bauhaustan almıştık dolapları ama bir yılı geçmedi alttan ve üstten dışarı doğru fırladı kapaklar ama sonradan öğrendikki yaş kaplama yapılıyor kurudkça dışa döndürüyor kapakları.. bunun tek çaresi dışında hani çerçeve olan kapaklar varya onlardan kullanmanmış sengözlerimebaksanabsonra pişman olursun görünümleri daha güzeller ama böyle bir durumları oluyor...

günaydın kızlar nasılısınz
cukulatacığım gelmiş
çok sevindim canım adına kallisim teşekkür ederim tekrar canım
ayrıca çok sevindim emelle de tanışıyomuşsunuz ya

kallisim kayınbabana tekrar geçmiş olsun canım

umutcum sen takma kocanı boşver değmez onlar takmaya

emelci tekrar teşekkür ederim şu bükçe çokkkkkkkkkkkkkkk işe yaradı
sorma orda kileri uygulamaya çalışıyo
çukulotacığım emelin yazdıgı o yazıyı 3-4 sayfa geride olabilir bulup kocana okutmanı tavsiye edecem
hatta hepiniz okutun kızlar

benim ki bile okuyup beğendi ve uyğulamaya çalışıyo sa
mutlaka deneyin derim

yolda gidiyoduk yemek yemedim acım dedi bende kebap falan şe şuda var dedim
ne kebap yicem ya diye yüksek sesle tersledi beni

bende dedim ki neden bağıırıyosun ne yersen ye banane ben senin iyilğini düşünüyorum dedim
ay bu benden özür diledi
kusura bakma dedi şaştım
benim küçük ayı bilmez özür dilemeyi de

sonra benim istediklerime fark etmez derdi
şimdi sen iblirsin diyerek açıklama yapıyooo

cedricim sen nasılısn görüyşorum aşağıda senide

ayrıca yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişlerrr

çok güzel bir takımdasınız kıymetini bilin

ay honeycimmmm
senin kocanı da dövmeye gelelimmmmm

bak her ne olursa olsun
sen artık bebeğini düşünmelisin
iş miş boşver sakın yapma
yemekte yapma git dışardan ye
sen kendine değer vermezsen inan başkaları hiç vermiyo
sen ağlayıp sızlamaz şikayetçi olmazsan
kocan senin hayatından memnun olduğunu düşünecektir canım

senin üzülmeni hiç istemiyorum
sigara içmediğine çok çok sevindim canım
ayrıca diyosun ki kilo aldım sakın sakın dikkat et ilk aylarda alirsan son aylardan çok zorlanırsın ki son aylarda ister istemez kilon çok çok artıyo
her ay bir kilo tamam mı canımmmm

kallıste canım zaten mutfak yapdırrısam ıyı bıyerden ıstıyorum ama mevcut dolaplar melamın kaplama yanı tamamen degısdırırsenız yazık olur dedıler onlara ek yapdırmak ıstıyorum.ama fıyatları epey yuksekmıs.bu teshır dolaplarına arstıl den bakdım cok guzeller normal fıyatları yerlı otomobıller cıvarında ınan.ama teshırdekı urunler oldukca ındırımlı oluyo.ne bılıym ısde ev yenı olunca esyaları bıle degıstırmek ıstıyodum ama ımkansız.benımde ıcmımar arkadaslarım var allah dan herseye kosdurdular ustaları buldular projelerı cızdıler.senın esın gıbı es her eve lazım.benımkı matkapla delerken bıle odum patlıyor.zaten vaktıde yok mecburen herseye ben kosuyorum

günaydın takımcım
kadiscim çok sevindim gelişmelere demek küçük ayı ha çok güldüm sabah sabah

cedriccim Allah kavuştursun canım ailene
işleri de kafana takma olduğu kadar ev kendinin olunca kira yerine tadilatını yaptırırsın
bir de izmirde biryerde gördüm tüm ev tadilatı 12 taksit diye
abartmışlar artık bir firme herşeyi üstleniyor sen sadece isteklerini söylüyosun ustayı ıvırı zıvırı onlar ayarlıyor sen sadece 12 ay ödeme yapıyosun o kadar

kallisim kolay gelsin canım sana da ben de örgülerle uğraştım dün yattım dinlendim pek bir iş filan yapmadım ohh hayatın tadını çıkarıyorum valla pek iyi oldu böyle

Günaydın arkadaşlar yeni uynadım sapır saçma rüyalarla uğraştrım halada yaıkamadım yani
öğleden sonrada misafirim var teyzemler gelecekler ben daha ev toparlıyacağım.

maşallah keyifler yerinde cedric canım allah kolaylık versin ev taşımak yeniden düzenlemek oldukça zor.

Kallaisim benim eşimde seninki gibi maaaşallah elinden her iş gelir o nedenle pek ustaya falan ihtiyaç duymayız bencede gerçekten erkek dediğin bazı işlerden anlamalı çok faydası oluyor ozman

çikolata canım sıkkın demiş hemen eşine kabahat bulmuşunuz yaff ne fenasınısınız belkişde adamın hiç bir kabahati yoktur allah iyiliğinizi versin çikolata paylaşabileceğin bişiyse anlat dinleyelim canım

hoşgeldin kadisim nasıl gidiyor kilonu sabitleyebildinmi yeme düzenin ne alemde gözün aydın eşinde istediğin kıvama gelğiyyormuş yavaş yavaş benimki tam 10 senede benim istediğim duruma geldi ama ömrimi yedi:))

Herkese günaydın !

Seçim sonuçları hayırlı olsun ülkemiz için,

nihayet bahar geldi, kışı uğurluyoruz. ağaçlar yeşeriyor, çiçekler açıyor, güneş bize gülüyor.

Bizde tazelenelim artık

sevgiler

kadıs saol canım ıyıyım cok sukur.emel saol canım mutlaka zamanla olur ama ısde ne bılıym bu herseyın dortdortluk olması sevdam yuzunden sıkıntılanıyorum.yapıcak bısey yok eldekı avıcdakı eve gıttı.oyle taksıde falanda gırmek ıstemıyorum .borcumuz oldu gecelerı uyuyamıyorum ben.artık zamanla olur hersey napalım

mehalim 10 sene mi ne diyosun ya
epey vakit alıyomuş
aldım bi kilo ya
tartıya sabah bi çıktım uçmuşum
hafta sonu kaçamakları malum gezmeye falan gidince işte kaçtı
bu hafta dikkat etcem
yani bir kaç gün kaçamak yaptım 1 hafta diyettteiym artık

cedricim canım ev sahibi oldun eksiklerin zamanla olacaktır
yeter ki huzur olsun yuvanda

geçen püskütün bir yazısını okumuştum vücut bulunduğu kilonun şifresini çzömek yani o kiloya adapte olmak için 2 yıl geçmesi gerekiyormuş. ee çok dikkat etmek gerekiyor yani.
gerçi ben daha önce kilo verdiğimde yine aynı şimdiki kiloma kadar inmiştim ve 4 sene bu kiloda kalmıştımbirdaha kilo almam sanmıştım ama 3-5 ayda nasıl şiştim tekrar 70 leri 80 leri gördüm inan hatırlamıyorum nasıl başarıyoruz okadar kiloyu almayı şahset hayretle karşılıyorum:)

kadisim 1 kilo bir şey değil 3 günde atarsın istersen canım hoşgeldin bu arada seni sık sık görüyoruz son günlerde umarım işlerin hafiflemiştir şu sırada..

emelim bizim burada var aynısı galiba her yerde başladı bu tür tadilat siteden ev almış birisi ve kendisi yurtdışında ama bir ay boyunca içinde bir firma çalıştı evin sidinginden tut badana boyasına kadar ellemedikleri yer kalmadı hemde iyi geldi bana dediğim gibi her şeyi atıp tekrardan değiştirdiler çok güzel görünüyordu bazen önünden geçerken kapısı açıktıda çaktırmadan baktım:1ninca: tüm tadilatı 35 milyara yapmışlar ama ev dublex

evet kallisim çok hafifledi
ve müdürüm izinde
o yüzden işleri bende saldım biraz

çikolatam ya konunu okudum şimdi ve anladım kopan fırtınaları, bunları bir çoğumuz yaşıyoruz ama sen hatalısın biliyormusun.. haklı taraf sensin, üzülen taraf sensin ama malesef hatalısın, fazla ilgi fazla sevgi karşındakini çocuğun yerine koymuşsun ki bunu çocuklara bile yapsan onlarda bunalırlar ve anne rahat bırak beni diyiverirler.... 3 maymunu oynasaydın fazla geçmeden senin peşinde koşan olurdu eşin ama sen çocuk yapmışsın onu alışmadığı bir şeye alıştırmaya çalışmışsın canım artık toparlanırmı bilemiyorum az önce yazdığınıda gördüm üzücü yani.. ama bak aramadın sormadın sonra nasıl sen ilgi göstermedin diye sana döndü ilgisi değilmi... onunda istediği ilgilenmemendi aslında... bazı şeylere çok zor adapte oluyorlar bir eyin kafalarına dank etmesi için çok zaman geçmeli... sen diyorsunki istediğim bu değildi böyle davranırsam onun isteği olur ama ben mutlu olamam... sadece gereken şey zamandı size ... bekleyememişsin canım.... zamanla oda bir şeylerin farkına varacaktı ve değişecekti ama ikinizde üzülüyorsunuz şimdi neye yarar ikinizde çocukça davranmışsınız ben biraz duygularımı erteleyeyim karşımdaki insanı düşüneyim tavrına girememişsiniz ...erkekler suçlarının sürekli söylenmesinden nefret ederler hani sen kendine vakit ayırıyrsun bana ayıramıyorsun dediğin ana dünyayı başlarına yık inan daha az tepski verirler yeterki suçlarından nasıl olmaları gerektiğinden bahsetme... böyle mutlu olamam diyordun bir kaç mesajda ama keşke bekleseydin ben yavrum... adam daha ne olduğunu anlayamamış, alışkın olduğu hayatı birdenbire nasıl değiştirsin.. birde sen çok boş kalmışsın keşke kendine bir hobi bulup bir zaman böyle geçmesini bekleseydin ama her gününü her anını kocanın tavırlarıyla düşünerek geçirmişsin.. onlar bunları düşünmezler... çok şeyi oluruna bırakır giderler ve doğru olanda budur aslında biz yapamıyoruz çok zaman ama yapmalıyız... başarabilirsek ileride güzel sonuçlar çıkacaktır ahh keşke sabredip bekleyebilsek..
yemek yerken bile bebeğe gösterilen ilgi gibi ilgiye alıştırmışsın sen farkında olmasanda bunalmış ve şimdi kaçıyor... ne demek koskoca bir adama yemeğini hazırlamak tavuğunu soymak.. evet yaparsın ama cilve anlamında yaparsın..farkettirmeden yapmalıydın... şu anki durum neye bağlanır zaman gsterir bilemiyorum şu anda ama ileride bir bebeğin olduğundada onada böyle davranırsan hayata karşı ayakta duramayan bir birey yetiştirirsin söyleyeyim...tüm insanlar ilgiyi sever ama herşey dozunda olmalı değilmi...kendimi örnek vereyim kocam bana kıskanıyor sevgi gösteriyor ayaklarına oraya gideceğim gitme ben götüreyim arabayla dese, alışverişe çıkacağım desemde beraber gidelim sen yorulma tek başına dese inanki sinir olurum kavga çıkartırım bu kezde adam bir kez daha bana yardımda bulunmaz bende tek başıma kalırım biliyorum ama elimde değil istemem öyle ilgiyi... benim kendime ait hayatım var, hoş şimdi çoluk çocuk kendimize zaman ayıramıyoruz ama konunun asıl nedeni bu canım ya fazla ilgi bunaltır bunaltır boğar insanı sen bunu yaparak kaybetmişsin... şimdi dönüşü telafisi olurmu bilemiyorum..

aman kallisim bu konuda bildiğin sana kalsın sakın bana akıl filan verme emi

aman kallisim bu konuda bildiğin sana kalsın sakın bana akıl filan verme emi

hangi konuda çikolataya yazdığımmı yanlış geldi ay eğer öyleyse kızcağız görmeden silerim.. kalori içinse eğer defteri kilitli sandığa koydum anahtarıda yuttum :teytey:

honeye not..

9. S: Lösemi oluşmasında ebeveynin ihmali söz konusu mudur?
C: Hamilelik sırasında sigara içmek veya uyuşturucu kullanmak ile veya hamileliğin ilk 3 ayında röntgen çektirmek ile Lösemi oluşumu arasında ilgiye işaret eden bilgiler vardır. Bu tür davranışlardan kaçınılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…