merhabalar...nasılsınız gubum...sizleri çok özledim toparlanamıyorum düzene giremiyorum keşke gruptan çıkarılmasaydımdiyetede devam edemiyorum motivasyonum sıfır aynı kilomda sayıyorum
cedric merhaba tatlım nasılsın bakalım?
bennucum cedricim hoşgeldiniz..
bennum sen kendi kendine bahane arıyorsun biliyorsun değilmi şeker.. emel varya ne sorunlarla başediyorduda takımdan çıktı başka bekleyen vardı o yararlansın ben liste dışından idare ederim dedi.. sen kendini takımdan ayırıyorsun takım seni atmadı.. yine her gün gelsen yine hayatımız düzene soktum diyerek paylaşımlara başlasanşakkıdı sence nasıl olurŞeniz
ABLAM MERHABA SEN YOKTUN GİRDİĞİMDE HOŞGELDİN:)
YA Bİ TÜRLÜ KENDİME GELEMEMİŞTİM...HAKLISIN SENİN SÖZÜNDEN ÇIKMAM BİLİRSİN,SENİ ÇOKDA ÖZLEDİM BU ARADA GEÇMİŞE BAKTIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Allah kolaylık versin...
paylaşımlara devam etmeliyim...böyle mutlu değilim...motivasyonum sıfır...bi güç bulmam lazım ne kadarda güzel zayıflıyordum...
tatlım biz ne desek boş sen kendine telkinde bulunup kontrolü eline alman gerekiyor, bence sen başla takılmaya bize yine yoksa tek başına kurtulamayacaksın toparlanamayacaksın....
merhaba kızlar.bı gelıp okuym gecmısı dedım.slm bennu kallıste canlarım ya bu hafta bır surprız beklıyorum cook heycanlıyım.kallıste canım sabah belkı gelemem msj bırakırım sana o zaman.yarın erkenden bankaya gıdıcez ma aıle kısmetse.ya bugun sıparıs vermek uzereydım bır dılım pastayı ama vazgecıp kahve ıcdım.kurtuldum vıcdan azabından.canım kallıstem adasımın dogum gununu kutluyorum benım ıcınde op yanaklarından
cedricim seni kaçırmadan söyleyeyim ben yarın burada olamayacağım sürprizim var sonra söyleyeceğim... bana değilde başkasına mesaj geçsen emelin telefonu vardı canım sende... 13. takımdan rica ettim kiloları toparlamaları için onlara emanet bıraktım...
kızımın doğum gününü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepiniz sağolun...a.s.
köpeğim dışardaydı çok bağrıyor komşular rahatsız olmadan içeri alayım... Sonra uğrayacağım yine öpüyorum şekerler..
Bennucum lütfen gelmeye çalış düzenli şekilde yine bak yaza bir şey kalmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?