canim bisiy diil normal postayla kac gunde varacak diye baktiydim hani sana dergiler yollayacamya ondan sana soylemeyi unuttum demek bugun gecti elinize 12 gun olmus be bir keresinde turkiyeden buraya bir arkadasa kart atmistik 1 ay sonra gecmis eline zaten biz izinden donup onlara ziyrete gitmistik cok gulmustuk iyi guzel demek buyuk ilerleme var potaciliktasıra geldi zenanaaaa..........zenanım sen ne şeker şeysin ne düşüncelisin bebelerinde öyle hepsini kocaman kocaman öptüğümü ilet, yolladığınız kartı aldık öyle sürpriz olduki bu bize çok şaşırdım önce ama inan gözlerim yaşardı... adresimi teyid ettin bilmem ama :)) hepimiz çok mutlu olduk canım sağol...
HONEYİM ÜHÜHÜHÜHÜÜÜsenağlamasenağlama ağlattın beni yahuuusenağlamaooo bu akşam kallisim kaptanımda burada kendisi pek gece kuşu sayılmaz ama kaydirigubbakcemile3
emelciğim neymiş o reyting rekoru kıracak olan hikaye valla çok merak ettimdelikafadulden
bu arada kallisim sen dersinde ben yapmazmıyım birşey karaladım bir bakın bakalım fırsat bulursanız olurmu?
canim bisiy diil normal postayla kac gunde varacak diye baktiydim hani sana dergiler yollayacamya ondan sana soylemeyi unuttum demek bugun gecti elinize 12 gun olmus be bir keresinde turkiyeden buraya bir arkadasa kart atmistik 1 ay sonra gecmis eline zaten biz izinden donup onlara ziyrete gitmistik cok gulmustuk iyi guzel demek buyuk ilerleme var potacilikta
emel canım butun hıkayelerını zevkle dınlerım ama maalesef cıkmama gerekıyor.soz yemıycem.canım ıstemıyor hıcbısey ılgınc ama.sadece bol eksılı salata.bılıyorumkı bısey yersem bu zıncır kırılcak.yenıden basdan ıstahımı kontrol etmeye calısmaya ugrasıcam.en ıyısı hıc yememek keyfım yerınde karnımı cekıp aynada ıncelıyorum kendımı sonuc süper valla
ooo bu akşam kallisim kaptanımda burada kendisi pek gece kuşu sayılmaz ama kaydirigubbakcemile3
emelciğim neymiş o reyting rekoru kıracak olan hikaye valla çok merak ettimdelikafadulden
bu arada kallisim sen dersinde ben yapmazmıyım birşey karaladım bir bakın bakalım fırsat bulursanız olurmu?
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları - Sayfa 9 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ben buralardayım şekerler hadi görüşürüz:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?