yaa tatlişkolarım size soracaktım unuttum lütfen okuyanlar ve bilgisi olanlar cevap versin şu bizim sitedede reklamı olan rejene kremi ve tvde gördüğüm eternelle renuee isimli iki krem var doğumsonrası çatlaklarıyla ilgili iki kremde çok idaalı ve ben aceba diyorum nasıldır bunları kullanan yada kullananları duyan varmı aranızda
contratubex acnelyse ve medacassol bu kremleri doktora yazdırdım demişin devlet karşılıyormu bu kremleri:)) ayyy bugun sabah oturdum kendime bakıyorum başladım şu göğüsleri kaldırtsam göbeğimden
ama bu kadar karşı olmama rağmen bazen tek çözüm buymuş gibi geliyor
hehe:roflol: tek çözümümüz estetik kesinlikle ama mecbur idare edeceğiz napalım..
evet canımcım kremlerin üçünüde kurum karşılıyor
alıp kullanacağın zaman banada söyle bende kullanayım seninle belki düzenli yaparım sende yapıyorsun diye..
zeynepcıgım cımcıme yok ben varım olabılırmı acabayerimseniben hosgeldın canım aramızaherkese merhaba ben emelcigimin en büyük hayranıyım büyük demek tamamen tombiş olmamdan:))kızlar dün deopresyondaydım bugün düzeldim sizleri görünce dahada mutlu oldum emel kallistee mehalim nasılsınız canlarımm beni 5.takıma davet ettiginiz için cok teşekkür ederimm,sizinle olmaktan cok büyük muttluluk duydum valla.cimcimede burdamı acabaa:))oooooo serradenizcimde burdaymış herkese kocaman bir merhabaaaa,bugün sabah 12de kalktımm 3kayısı ve birbardak ılık su içtim kahvaltıda 1yumurta,2dilim kepek ekmek,1domates,6zeytin 1adette krem peynir yedim.ya bunları yazıyoruz dimi burda gene yanlışlık yapmayımm:))))kilo bildirimlerinide cuma yapıyoruz galiba degilmi:))
oyyyyy canim benim ya. cok duygulandiriyorsun beni.. insallah canim benim insallah. yemek listene göz attim cok güzenli bana göre bu hafta sampiyon olacak gibisin. her giden kilo bebegini sana yakinlastiriyor.cok güzel sebeplerin var kilolarini atman icin. herseyden önce saglik tatlim sonrada bebis. ve bunlar oluncada kendini seven memnun mutlu huzurlu bir seker anne. aman seker hic vakit kaybetme. haftada 1 kiloyu hedefle. sagligini bozmadan. güzelce kurtul fazla kilolarindan. yaza kadar cok yol alirsin insallahreyhan ablacıgım canımsın benım.ins hayırlıyısıyla kılolarımdan kurtulayım bebgıme kavusucam.o zamanda senın her tecrubenden faydalanıcam dedıgın gıbı yasadıgım her olayı bebegımın bır hedıyesı olarak dusunen bır anne olmak ıstıyorum.ıns:Saruboceq:
sagol kallisim iyiki yazdin bunu biraz bozuktu kafam:1no2: herseyden kis kis sonrada kilo al bayagi kafam atmistisositosositoben sana söyliyeyeim hemen ama önce aklımdaki bir şeyi unutmadan reyhan ablama söylemem gerek bu hafta eksiye düştüya nilgünün kitabında ve cdsinde sağlıklı ve sık beslenmeye geçildiğinde 1-2 hafta kilo alma durumu gözlenir ama sonra çok düzenli şekilde kilolar gider diyor ablam devam o yüzden.....
kalişim mehalim bu konuda biliyosunuz bende denedim o 2 kremi ama o soyucu krem rahatsız etti beni . kat yeri var bende ve o bölgeyi çok etkiledi ....:1no2:hehe:roflol: tek çözümümüz estetik kesinlikle ama mecbur idare edeceğiz napalım..
evet canımcım kremlerin üçünüde kurum karşılıyor
alıp kullanacağın zaman banada söyle bende kullanayım seninle belki düzenli yaparım sende yapıyorsun diye..
selam güzeller, zeynep hoşgeldin.
Kallistecim bizim takım arkadaşlarının fikirlerini aldım sonuç diyoruz ki biz ve isterseniz siz önce takım içinde şu bizim meseleyi oturtalım, eğer işe yararsa başarılı sonuçlar alırsak, birbirimize açılalım. Hem yeni arkadaşlar da sizin takımı daha iyi tanımış olur, şimdi ancak bizimkine adapte oldular, tedirginlikler sezdim. Biz yarın başlayacağız. Sonuçları bildiririm.
ne kadar şifreli yazdım değil mi, ama anladın sen onu.
Öpüyorum, herkese iyi haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?