Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bas bas zenancigim görüsürüz seker. ya sorma zenanim saclarimi yaptim tirnaklarimi yaptim parlak taslar yapistirdim tirnaklarima. cicilerimi giydim.kokularimi süründümkaydirigubbakcemile5 hay allahim ya tam kokosdelikafadulden
eminim reyhan abla dunden hazirlanmissindir ben pek bisiy yapmiyorum simdilik sadece arada maske yapiyorum bide gunluk nemlendirici krem o kadar hele bi zayifliyayim sonra yapariz bisiyler

ben ciktim kizlar terasta bir cay icip kacarim artik allaha emanet olun .öpüyorum hepinizi
keyfinede duskun ya bu kadin cayda terasda iciliyo illa ic mutfakta calkala bardagi koy yerine cik :1rolleyes: alemsin

kaydirigubbakcemile3 TAM ÜSTÜNE BASTIN .... PLATESİMİ YAPTIMDA GELDİM ....:sm_cool: BASKÜL İNAT ETSEDE BEN ZAYIFLIYORUMMMM ....sositososito
yap guzelim o ebru gibi kuruma yalniz kadinin kemikleri sayiliyoyasakkelime iyi diil o kadar

allah gecmisini versin insallah iyi bir doktor denk gelirde cabuk atlatir
galetayi anladim gormustum bir yerdede adinin galeta oldugunu bilmiyodum

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum eni de kabul eder misiniz?a.s.
canim cigim ben arada boyle fazla alinti yapiyorum kusura bakma canim takima gelemesende ugra canim buraya benim gibi sorular sor mutlak cevap veren olur takima girip giremeyeceginide kaptanim bilira.s

ailene selam cedric cim insallah cabuk yerlesirsinkolay gelsin canim

sizin bunu yapmanız site tarafından yasaklanmıyormu...

mesajı ditledim gören ne diyor demesin yasak bir mesaj vardı
demeyizde kallisim ben hep kapali seylerin icinde ne var cok merak ederim :uhm: tuh be neden birazdaha once gelip gormedim :çok üzgünüm:

mehalim adet gecikmesi malesef çok etkiliyor kadınları.kendini iyi hissetmemen normal.bir de hamilemiyim değilmiyim endişesi yaşadın.isteyip istememe arasında gidip geldin sanırım yanlış anlamadıysam.geçen ay aynı durumdaydım.adetim gecikince değişik bir psikolojiye kapılmıştım.ikinci bebek istiyorum ama zamanı konusunda kararsızım.Günlük stresler adet düzenini feci etkiliyor.okulda da sıkıntılı dönemler geçirdin.hepsi etkiliyor işte.
benim adetim bugün başladı.fazla şişkinlik hissetmiyorum.içtiğim çayların etkisi var bunda.diyeti de düzelttim 2 gündür.
dün eşim inat yapar gibi bir sürü tatlı kuru oasta almış gelmiş.Keşke bi güb önce getirseydin dedim ne güzel yerdim.ama dün yemedim çünkü sabahtan itibaren yediklerimi yazmaya başladım:))

iyi akşamlar hanımlar yarın görüşürüz yorgunum yine gideyim dinleneyim

yahu zenan varya sen beni öldüreceksin..

yasağın içini merak ediyormuş... al söylüyorum iyi dinle...
bir gazete bebekler için yarışma yapıyor bir kaç annede çocuğuma oy verin diye o gazetenin sitesinin linkini verdi buraya gelip oy verin çocuğuma dedi, tanımayız etmeyiz ne oyu kardeşim dedimsositososito ya yok yok yöneticilere bildirdimde mesajlar silindi yasak çünkü bu tür şeyler...

Sulu gözlü kurbağaa:1shok: hayrolaa o sen misin kaptanım kraliçem yaff sulu gözü anladıkta kurbağ nerden çıktı be anacım.
cocostar bir kere senin nickin yasaklı güzelim çikolata markası ile bizi baştan mı çıkaracan sen her gördüğümde canım çikolota istiyor olmazz olamazzzz:roflol:

zenanım nasılda merak etmiş allah iyiliğini versin yaffff

umutum çok saol herzaman bana gerçekten umut veriyosun bak açıldım biraz sanırım epidir kimseye doğru düzgün mesaj yazmıyodum

kallisim buseyle konuştum mesajını ilettim bak ne diyor. buse:--yok yok bu kallis kafayı taktı banaa beni zayıflatacak bu hatun ( bunlar şaka tabiki) şey şöyle dedi kendisi bana bişey sorulmadığı için yazmaya çekiniyorum dedi.ay efendim sormayın birde kendisi ilgi bekliyor verdiği kilo nerdeyse 4 kg ulaştıya hanımın banada sorsunlar nasıl yaptın ne yaptın diyee.ben dedimki sormalarına gerek yok onlar zaten senin yazmanı bekliyorlar diyee offf bu buse ömrümü yedi benim hayatımda onun kadar görüntüsü kalın ruhu ince biri daha görmedimyerimseniben onada diyorum takılma bu kadar içindeki buse ne kadar ince diye:))

Son düzenleme:
Ayy sayfalarca yazmak geliyor şuan içimden tutmayın beni:))
bugun sabah 1 dilim tam tahıl ekmekle 3 zeytın az peynir yedim 1 brdk süt içtim
arada bir kahve
öğlen 1 yumruk kadar kurufasulye ve salata yedim.masa tenisi oynadım
ara okuldan gelince 1 dilim tam tahıl ekmeği ile yine 2 zeytin ve peynir birde 1 brk süt içtim
akşamda şehriye pilavı deriz biz makarnaya benzer sossuz peynirli ondan yedişm salata ilee
haaa bu arada stepte yaptım anacım tabi ben cd deki kadın gibi sonuna kadar dayanamadım ama yaptım :))

ehem o zaman buse hanıma diyinki kalliste belli etmiyormuş ama şu günlerde onunda ruhu çok incelmiş 35 kilo ruhu gerisi dış görünümmüş de....mehalim anladın demi...

yahu biz ona döktüğümüz dilleri yazdığımız sayfa sayfa yazıları yoldan geçen adama yazasaydık adam evlenme teklifi ederdi beahhh.....

Sulu gözlü kurbağaa:1shok: hayrolaa o sen misin kaptanım kraliçem yaff sulu gözü anladıkta kurbağ nerden çıktı be anacım.
o gördüğünün ikiside benim, ağlayıp uyuyunca sabah kalktığımda aynen kurbağaya benziyorum gözler pörtlemiş halde :1shok:

aynen mesajınızı iletecem efemm:))

slm arkadşlar sizleri tebrik edrim bu arada meham sana bi sorum olacaktı ne kadar sürede verdin24 kiloyu çok dikkatimi çekti şimdiden teşekkürler umarım bir gün bende düşerim okiloya herkese az kalorili günler dilerim

teşekkür ederim canım geçen sene tam marta başlamıştım ancak yazın ve ramazanda ara verdim yani toplamda aslında 5-6 ay gibi bir sürede verdim diyebilirim .
emin ol istersen yapabilirsin sadece kendine inan

iyi akşamlaaarr
nasılmış keyifler bakalım ben bu akşam eşime çok güldüm adam işden geldi kapıyı açtım hoşgeldin dedim suratı bir anda değişti noldu dedim ''yine brokolimi vaaaaarrr:çok üzgünüm: yok dedim karnıbahar var yazık yaaa valla annesinin bol kalorili yemeklerine hasret kaldı kocacığım

matemciğim bizim evdede aynı ben evlenmeden önce horlamazdım ne demişler körle yatan şaşı kalkarmış:roflol:
bebek olayına gelince de bilmiyorum canım allah hakkımızda hayırlısını versin bugün birisini duydum geçen hafta kürtaj olmuş diye canım sıkıldı kimisinin canı gider bebeğim olsun diye kimiside canınındanbir canı öldürür anlamak zor

Günaydın canlar honeyim stem etme sormasakta merak ediyoruz:) kallisim allah kavuştursun kayınvalidene çok geçmiş olsun kızın içinde iyi olmuş değişiklik olur yavruma ben kaçtımm okulll
mersi şekerim sağolkaydirigubbakcemile3

emelciğim halana geçmiş olsun canım ama karaciğer kistinin bir artısı var diye biliyorum ben kist alındıktan sonra karaciğer kendini yenileyip eskisinden daha iyi çalışıyormuş o bizi tanımaz ama geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım teyzemize acil şifa diliyoruza.s.

ayy zenan inşallah canım yaa olsunda yaramaz olsun yeterkiböööyle hoplasın zıplasın dimidelikafadulden
kızlar ben size ne ameliyatı olacağımı demedimmi yaaa valla dedim diye hatırlıyorum şimdi geçmişe de bakamam size linki vereyim bakın şekerler zaten açtığım sayfayada kimse yazmıyooo benden başka bu hastalığı olan kimse yokmuş:çok üzgünüm:herhal?

http://www.kadinlarkulubu.com/gastr...aliklari/260206-mide-fitigi-hiatus-herni.html

kaydirigubbakcemile3 TAM ÜSTÜNE BASTIN .... PLATESİMİ YAPTIMDA GELDİM ....:sm_cool: BASKÜL İNAT ETSEDE BEN ZAYIFLIYORUMMMM ....sositososito
maaşallah kız hiçde aksatmıyorsun ama ben ebrunun yaptığının tekrarını bir gece izledim birlikte yaptım çok zor hareketlerdi benim cd de ki hareketler daha kolay sen onunla yaptıklarını yapabiliyorsan bravo valla

kallisim karizmatikim güzel kalplim çok tatlı birisin sen yaa allah razı olsun herkesin derdine elinden geldiğince koşuyorsun banane demiyorsun inşallah bu dünyada da diğer dünyada da mükafatını alırsın benimde yapabileceğim birşey olursa mesaj at olurmu canım:1hug:

cedriccim sağolasın canım.
eşim gelmeden toparlamalıyım ortalığı.kesinlikle cam silme diye tembihlemişti.ben de tamam demiştim.kaydirigubbakcemile5

benimkide senin eşin gibi iş yapma diyor ben yapmasam kim yapacak hergün de temizlikçi olmz mecbur kendi evimizin işini yapacağız dimi ben çok kıyamıyorsan gel yardım et diyorum:roflol: susuyoooo

merhabalar...ben geldimmmm
hoşgeldin güzelim ama ben de çıkıyorum hadi herkese iyi geceler

aman canim ya deme öyle .. ben her sabah maydonoz yiyorum pek seviyorum son günlerde bol limonlu en cokta saplarini
hahahahah kallisim harikasin ya demek 35 kilosu ince ruh geriside görüntüdeki kilo sahanedelikafadulden
merhabalar...ben geldimmmm
hosgeldin sekerrrrrr nasilsin bakalim kaydirigubbakcemile2

iyi aksamlar reyhan abla gunun nasil gecti bennucum merhaba niye gelip kaciyon kiz biraz dur iki bes diyelim nassin neler yapiyosun anlat hele bir

günaydın canlarım benim..

reyhan ablam akşam eşim tahminimden erken geldi bu yüzden gelip bakamadım sana.. ben şu bilgileri toparlayayım sen ondan sonra ararsın ablacım..

emelim ya gelirsen senden bir ricam var uzun zamandır diyordum ya kaçamak yok filan filan ama akşam çocuklara sütlü tatlı yapmıştım bir kase yedim muhallebi gibi düşün kimsorarsa yemeyeceğim için kendime kendi şekerimden yapmadım işte sonra akşam eşim geldi oda hep eli boş gelir ama akşam morali yerindeymişte gelirken sen kestane şekeri al birde bana zorla 2 tane yedirdi, adam ilk kez bana bir şey yedirmek için zorladığından bende kıramadım :) ama ağzımda hala şeker tadı var ıyy yemem bir daha bu kadar çok ne güzel alışmıştım ben... şimdi soracağım şey; bugün neyi yemeyeyimde telafi edeyim?

Günaydın güzeller topluluğu:)
ahh be reyhan annem bna bir uyuklama hali peydah oldu birde eşim saolsun oynadığı oyunda komutan mı ne olmuş kaldırmak zulum oluyor pc başından :) karı koca bilgisayr için savaşıyoruzz:)) hadfi kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…