eminim reyhan abla dunden hazirlanmissindir ben pek bisiy yapmiyorum simdilik sadece arada maske yapiyorum bide gunluk nemlendirici krem o kadar hele bi zayifliyayim sonra yapariz bisiylerbas bas zenancigim görüsürüz seker. ya sorma zenanim saclarimi yaptim tirnaklarimi yaptim parlak taslar yapistirdim tirnaklarima. cicilerimi giydim.kokularimi süründümkaydirigubbakcemile5 hay allahim ya tam kokosdelikafadulden
keyfinede duskun ya bu kadin cayda terasda iciliyo illa ic mutfakta calkala bardagi koy yerine cik :1rolleyes: alemsinben ciktim kizlar terasta bir cay icip kacarim artik allaha emanet olun .öpüyorum hepinizi
yap guzelim o ebru gibi kuruma yalniz kadinin kemikleri sayiliyoyasakkelime iyi diil o kadarkaydirigubbakcemile3 TAM ÜSTÜNE BASTIN .... PLATESİMİ YAPTIMDA GELDİM ....:sm_cool: BASKÜL İNAT ETSEDE BEN ZAYIFLIYORUMMMM ....sositososito
allah gecmisini versin insallah iyi bir doktor denk gelirde cabuk atlatirzenancım galeta yağsız bir kraker türü
parmak kalınlığında ince uzun sopa gibi ısırınca dağılır çok gevrektir yani
ne biliyim nasıl tarif edeyim sana birileri yardımımıza koşar nasıl olsa biraz bekleyelim
reyhan ablam sağol zenancım sen de sağol geçmiş olsun dilekleriniz için
şimdi aradım kan seviyesi çok düşük diye ameliyat etmeye korkmuş doktorlar başka doktor araştırıyorlar
bu doktorlar da bir alem biri acil diiyp yürek hoplatıyor biri bu aşamada ameliyat yapamayız diyip geri gönderiyor sabır Yarabbim
canim cigim ben arada boyle fazla alinti yapiyorum kusura bakma canim takima gelemesende ugra canim buraya benim gibi sorular sor mutlak cevap veren olur takima girip giremeyeceginide kaptanim bilira.skızlar ben de aranıza katılmak istiyorum eni de kabul eder misiniz?a.s.
ailene selam cedric cim insallah cabuk yerlesirsinkolay gelsin canimarkadaslar hepınızden cok ozur dılıyorum.sıze dolayısıyla kendıme yeterınce zaman ayıramıyorum.anlayısınızı hosgorunuzu rıca edıeyorum.hepınızın basından gecmısdır tasınma ıslerı ama gercekden ısın ıcıne bıde tadılat gırınce cok zor oluyor.allah dan evın ıcınde degılız.saolsun aıle m burda yukumu hafıfletıcekler ıns aklım hep burdaa.s.
demeyizde kallisim ben hep kapali seylerin icinde ne var cok merak ederim :uhm: tuh be neden birazdaha once gelip gormedim :çok üzgünüm:sizin bunu yapmanız site tarafından yasaklanmıyormu...
mesajı ditledim gören ne diyor demesin yasak bir mesaj vardı
Birazda kendimden bahsedeyim.birkaç zamandır konsantrasyon eksikliği yaşıyorum neden demeyin hala nedenini bulamadım biliyorum sizlerde mutlaka farkındasınız takımdada gereği kadar kaliteli paylaşımda bulunamıyorum eksikliğim sadece takımla ilgili değil okul ve evdede aynı durumdayım .çok çabuk sıkılıyorum hala regl olmadım düzenim iyice kaçtı yeme düzenim değil metabolizma düzenim kaçtı. canım sıkılıyor.
o gördüğünün ikiside benim, ağlayıp uyuyunca sabah kalktığımda aynen kurbağaya benziyorum gözler pörtlemiş halde :1shok:Sulu gözlü kurbağaa:1shok: hayrolaa o sen misin kaptanım kraliçem yaff sulu gözü anladıkta kurbağ nerden çıktı be anacım.
ehem o zaman buse hanıma diyinki kalliste belli etmiyormuş ama şu günlerde onunda ruhu çok incelmiş 35 kilo ruhu gerisi dış görünümmüş de....mehalim anladın demi...
yahu biz ona döktüğümüz dilleri yazdığımız sayfa sayfa yazıları yoldan geçen adama yazasaydık adam evlenme teklifi ederdi beahhh.....
slm arkadşlar sizleri tebrik edrim bu arada meham sana bi sorum olacaktı ne kadar sürede verdin24 kiloyu çok dikkatimi çekti şimdiden teşekkürler umarım bir gün bende düşerim okiloya herkese az kalorili günler dilerim
demek senin adamda horluyo. bundan daha kötü bir durum var bizim evde ikimizde horluyoruz. kim önce uyursa o karlı çıkıyor:roflol: :roflol:
bak sen bir öptün yaram daha düzelmesede moralim düzeldi.sırnaşık şey. bide nedir o moralim bozuluyor filan yok öyle yağma. inşallah bizim de bebişlerimiz olacak.
ne yapalım uslu uslu oturup beklicez başka yolu yok. :CüvCüv: bak böle olcaz.....:CüvCüv:
.
mersi şekerim sağolkaydirigubbakcemile3Günaydın canlar honeyim stem etme sormasakta merak ediyoruz:) kallisim allah kavuştursun kayınvalidene çok geçmiş olsun kızın içinde iyi olmuş değişiklik olur yavruma ben kaçtımm okulll
günaydııın takımcım
kahvaltı ettim geçmişi okudum
honeycim merak etmez olur muyuz hiç aşkolsun ama hala ne ameliyatı olacağını yazmadın kaç kez sorduk sana
çok geçmiş olsun bugün benim halam da hastaneye yatacak karaciğerinde kist çıktı malesef eşimden ayrıldığımda yanında kaldığım halam yani böyle dersem tanırsınız
dün bütün aile oradaydık gece eve geç döndük hala uyukluyorum ben malesef
diyetle ilgili bir yanlış yaptım sabah ekmek almak için markete girince çikolata almışım el alışkanlığı tamamen bilinçsiz yani ama yemedim gelince sakladım hemen 95 kiloya gelmeden açmayacağım paketi söz verdim kendime inşallah tutucam sözümü
matemim bigun denk gelcez insallah vede allah takimdaki bebebis isteyenlere tez zamanda surpriz yapsin sizlere soyle cok saglikli hayirli ama bi okadarda yaramaz bebis versinde gorun gununuzu
honeyim emel dogru diyo ameliyat diyon da ne ameliyati onu demiyon kiz gizlimi yoksam yada dedinde bizmi gormedik
maaşallah kız hiçde aksatmıyorsun ama ben ebrunun yaptığının tekrarını bir gece izledim birlikte yaptım çok zor hareketlerdi benim cd de ki hareketler daha kolay sen onunla yaptıklarını yapabiliyorsan bravo vallakaydirigubbakcemile3 TAM ÜSTÜNE BASTIN .... PLATESİMİ YAPTIMDA GELDİM ....:sm_cool: BASKÜL İNAT ETSEDE BEN ZAYIFLIYORUMMMM ....sositososito
kallisim karizmatikim güzel kalplim çok tatlı birisin sen yaa allah razı olsun herkesin derdine elinden geldiğince koşuyorsun banane demiyorsun inşallah bu dünyada da diğer dünyada da mükafatını alırsın benimde yapabileceğim birşey olursa mesaj at olurmu canım:1hug:ben bbiraz buralarda gözüksemde uzunca mail yazmakta olacağım.. kan bağışı için bir sitede bulduğum isimlere mail attım bir çoğu sağolsun geri döndü kan verecekler ama birisi kan veremediği için aileye kalacak yer ayarlıyayım demiş onunla görüşeyim...
cedriccim sağolasın canım.
eşim gelmeden toparlamalıyım ortalığı.kesinlikle cam silme diye tembihlemişti.ben de tamam demiştim.kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin güzelim ama ben de çıkıyorum hadi herkese iyi gecelermerhabalar...ben geldimmmm
aman canim ya deme öyle .. ben her sabah maydonoz yiyorum pek seviyorum son günlerde bol limonlu en cokta saplariniemelim bir gün radyoda röportaj dinlemiştim kediden köpekten bu kist yüzünden çekinen insanlar maydanozdan daha çok korksunlar onda daha çok tehlike var demişlerdi... bu yüzden yeşillikleri mutlaka sirkeli suda bırakmamız gerekiyor çok pis olabiliyor mikrop saçabiliyorlarmış...
hahahahah kallisim harikasin ya demek 35 kilosu ince ruh geriside görüntüdeki kilo sahanedelikafaduldenehem o zaman buse hanıma diyinki kalliste belli etmiyormuş ama şu günlerde onunda ruhu çok incelmiş 35 kilo ruhu gerisi dış görünümmüş de....mehalim anladın demi...
yahu biz ona döktüğümüz dilleri yazdığımız sayfa sayfa yazıları yoldan geçen adama yazasaydık adam evlenme teklifi ederdi beahhh.....
hosgeldin sekerrrrrr nasilsin bakalim kaydirigubbakcemile2merhabalar...ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?