mehalim canim bisiy degil insallah guzel kitaplar gelecek ben inaniyorum bende seni opuyorumUmutum yavrucuğuna çok geçmiş olsun aslanlar gibi ayağa kalkar inşlh.
zenanım çok saol canım hemen konuma ilgi gösterip yorum yapmuşın kocaman öptüm senii:))
cok gecmis olsun canim simdi gordum kucuk uyandi onla ilgileniyodum canim ihmal etme git bencede cok gecmis olsun bizide habersiz birakma iyi geceler:1hug:merhaba kızlar
geçmişi okuyamıyacağım şöyle bir girip geldim diyeyim çünkü çok rahatsızım kocacığım hastaneye gidelim diyor ama ben istemiyorum bir ameliyat olsamda kurtulsam bu ağrılardan allah düşmanıma vermesin yaa
mehalimle zenanın ışığı yanıyor mehalim hamile değilmişsin üzülme canım senin en azından 1tane yavrun var o bile olmayanlar var mesela ben inşallah vakti saati gelince senin 2. benimde 1. olur canımcığım hakkımızda hayırlısı
umutcuğumun yavrusuda en kısa zamanda iyileşir inşallah
unuttuklarım kusura bakmasınlar nolur
hadi herkese iyi geceler bir ilaç daha içeyim bakalım olmadı hastaneye öptüm hepinizi şekerler
Merhaba arkadaşlar evet gebelik testini yaptım ve aynen negatif çıktı evet üzgünün olumsuzuna hazırlansamda olmamasını istiyormuş gibi kendime telkin etsemde üzgünüm.helede eşimin yüzünün ifadesi yani onun üzülmesi beni daha çok üzüyor.kendimi yetersiz eksik bir kadın gibi hissediyorum.Bunları ilk defa sizlerle paylaşıyorum sürekli içimde bunu yaşasamda etrafımdaki herkes benim hiç bebek istemediğimi zanneder ama ne kadar üzüldüğümü bilmezler amann işte böyle ne yapalım allahtan hayırlısı.
canlarım bu arada bebelerim için bir konu açtım sizlerinde desteğini bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5724460#post5724460
sekerler ne bu kasvetli haliniz anlamadim gitti?
ev isi hep var..havalar coktandir bozuk... yok yok baska birseyemi sikildiniz? yoksa benimi özledinizdelikafadulden ay havam batsinnaniknanik
aman iyi olur tabi kallisim. ne maci varmisya ?
bendede cimbom hastaligi varda az bucuk:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?