kallisim hem nasıl yerinde moralim dün duruşma bugün yarışma derken seratonin bombasına döndüm çok şükür
ben dün geceden şikayetçi değilim ıslandık ama güzeldi napalım yani recebi izleyemediysek yani güzel bir akşamdı benim için
kadisim hoş gelmiş.. ne güsel koruyabilmen kilonu. canım işinde allah kolaylık versin çok zor yoğunluk erkenden uyursun tabi.kallisim korudum diyebilirim 60.5 di lapayla şimdi 61-62 arası gidiyo geliyo
yani burda takılı kaldım
60-62 arası arası yani
evet düzenim aynı sabah kahvaltısı yok gibi öğlen çorbayla geçiştiriyorum
2 ara öğünüm hala var
çayın yanında bişeler yiyorum yine
hareketlerime çok devam ettiğim sölenemez akşam 7-8 gibi yatıyorum zaten
evet çok yoğunum izine ayrılcam fırsat bulunca çok yorgunum artık çünkü
tüm iş benim omuzlarımda ya
cnm sakınhaaa bırak dolaptakiler orda kalsın. düşünme onları sonra pişman olmak var.emel canım masaallah.gelısın ne guzel enerjı kattı bıze.bende su anda bı ırade savası ıcındeyım.dolapda dun aksamdan kalanlara takıldı aklım ama yemıycem bı kahve ıcıym dısarı cıkıcam.evde olmak yaramıyo bana klava:
ben mennunum cnm çok yazmandan sen başımızsın bizim. direğimizsin derlerya evimin direği: sengözlerimebaksanabbiri beni engellesin yine çok yazmaya başladımkaydirigubbakcemile bir kahve alıp geliyorum...
gul cznım en azından kılo almadın oyle dusun.mehalım yenı farketdım msj nı gecmıs olsun canım.hımm kallıste ben o zaman hıc heveslenmeyım .hazır kazakları bıle zor gıyınıyorum daralıyorum bıde el orgusu kurk gıbı olursa olurum ıcınde.heveslenıyorum ama gıymem.dergıde gormusdum kadın kendıne orgu elbıseler yapıyomus.sanatcı bı kadın ama elbısenın orgu oldugunu soylemese anlamazsın.bı kutu ıpım var ama orme ıstegım yok sızden heveslenıyorum ama hıc bulasmasam daha ıyı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?