Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalisim evt seyredemedik filmi ama yinede eylendik yemek yedik oturduk biyerde sohbet ettik. güzel geçti.ya regli olamamak hep diyorumya beni kötü etkiledi.işden ayrılmam yeniş düzeni kurmak fln etkiledi. napalım bundan sonra devam kaldığım yerden.

telafi değilde emelim bu kadar düzenli spor filan ama 3 gün neredeyse kahveyle gezdim sadece bayılmıyım diye attım ağzıma bir kaç lokma... beni biliyorsun artık yemeyince tak diye duruyor kilo... bu hafta çözerim çünkü kaç hafta üst üste az ve sık yedim ne güzel gidiyordu...

kallisim hem nasıl yerinde moralim dün duruşma bugün yarışma derken seratonin bombasına döndüm çok şükür

ben dün geceden şikayetçi değilim ıslandık ama güzeldi napalım yani recebi izleyemediysek yani güzel bir akşamdı benim için

arkadaşlar hani Beyza'mızı kaybettik biliyorsunuz ya babamız son gün yanlarında yatan hasta için onada yardım edebilirmisiniz demişti fiyuce dün gidip tanışıp bilgileri almı.. yavrum henüz 3.5 yaşında fotoğrafıda var ama eklemiyim size insan çok tuhaf oluyor.. şimdi onun yardım konusu için izin bekliyorum siteden... birde bennum gelirsen canım Muhsin beyle görüşebildinmi hiç nasıllar... ben hala konuşurken ağlamayacağıma emin olamadığım için henüz aramadım...

günaydın güzel hatunlar
hastalara geçmiş olsun
veren arkadaşlarımızı tebruk ediyorum
bakmadan edemedim size yine işim çok yoğun olsada

kendinize ii bakın
hepinizi gün be gün zayıfladığınızı görmek inanın çok güzel

emelim nedense çok olumlu düşünceler gelişti diyet hakkında beynimde.. yani ben hiç olumsuz bakamıyorum artık nasılsa veremedim diye gidip bir eyler yiyesim gelmiyor... benim versemde vermesemde moral yerinde niyeyse

sağlıklı beslenme bilinci oturduğu içinmi acaba... yani kaç gündür yapamasamda ....ben moralim bozuk diye yemedim kaç gün... işte bir taraftan başlayacağımı ve bu düzenle rahatça verebileceğimi düşünür hale geldim... istesemde artık diyetten az yemekten veya kaçamak yapamadığım için siirlerim bozulmuyor.. ay tuhaflaştım iyimi..şakkıdı

sağol kadisim hoşgeldin.. ay senin bu yoğunluğun ne zaman geçecek ya hep böylemi gidecekk artık... senin düzenin nasıl gidiyor bir ara yazıver koruyabildinmi aynı kiloyu..

emel canım masaallah.gelısın ne guzel enerjı kattı bıze.bende su anda bı ırade savası ıcındeyım.dolapda dun aksamdan kalanlara takıldı aklım ama yemıycem bı kahve ıcıym dısarı cıkıcam.evde olmak yaramıyo banaklava:

aman cedricim sonraki pişmanlığı çekmeye kahrolmaya ahh keşke yemeseydim demeye değmiyor biliyorsun ki... yeme...

kallisim korudum diyebilirim 60.5 di lapayla şimdi 61-62 arası gidiyo geliyo
yani burda takılı kaldım
60-62 arası arası yani
evet düzenim aynı sabah kahvaltısı yok gibi öğlen çorbayla geçiştiriyorum
2 ara öğünüm hala var
çayın yanında bişeler yiyorum yine

hareketlerime çok devam ettiğim sölenemez akşam 7-8 gibi yatıyorum zaten

evet çok yoğunum izine ayrılcam fırsat bulunca çok yorgunum artık çünkü
tüm iş benim omuzlarımda ya

kadiscim senin adına sevindim canım en fazla 62-63 ol daha fazla alma sakın dikkat et
işyeri yoğunluğu benim de başımda Allah kolaylıklar versin iş olsun da çalışalım gençken boşver yorgunluğu uyuyunca geçiyor nasıl olsa

cedriccim ben de aranıza dönmekten mutluyum inan hayatım altüst olmuştu pek çok anına kallisim şahittir zaten görmese de ama artık değişim zamanı toparlandım isteklerime gem vurabiliyorum önceliklerimi gözden geçirdim ben ince ve hoş bir hanım olmalıyım artık kaybedecek zamanım yok anı yaşıyorum dün için üzülmüyorum yarın ne olacak kaygılarımdan kurtuldum belirsizlikleri sildim kafamdan şimdi mutluyum daha doğrusu mutluluk hissetmeyi öğrendim

kallisim niye tuhaf olasın olması gereken buydu işte yıllardır bunu yapmaya çalışıyoruz burda sağlıklı bir hayat şekli oluşturmayı öğretti yaşadıklarımız

eylüle de yardım edemeyeceğime öyle üzgünüm ki anlatamam dualarım tüm şifa bekleyen hastalarla birlikte eylüle de inşallah sağlığına kavuşur yaşı küçük diye daha umutluyum eylül iyileşir koşar oynar kısa zamanda inşallah

kadisim hoş gelmiş.. ne güsel koruyabilmen kilonu. canım işinde allah kolaylık versin çok zor yoğunluk erkenden uyursun tabi.

cnm sakınhaaa bırak dolaptakiler orda kalsın. düşünme onları sonra pişman olmak var.
çık dolaş kafanı dağıt.
biri beni engellesin yine çok yazmaya başladımkaydirigubbakcemile bir kahve alıp geliyorum...
ben mennunum cnm çok yazmandan sen başımızsın bizim. direğimizsin derlerya evimin direği: sengözlerimebaksanab

cnm evt almadım kilo oda güzel işde kalisim deidiği gibi düzenli beslenmeyi öğrenyoruz ya genelde az yiyoruz kilo vermesemde az yiyorum. düzen olmasada almadım vermedim.
canım emelde beni gaza getirdi onda gördükce örgüleri yapasım geliyo hele dün güzel bir kazak giymiş rengi fln çok hoşdu çok yakışmış örcem dedim ama seneye kışa ancak biter:)gamyoncuiremsu

kızlar umutun oğlu ameliyat olcaktı bu sabah haber alanınız varmı kaptanım kalisim sen haber aldınmı teli varsa bir ararmısın kontur yokbende arim desem. merak ettim nasıl geçti ameliyat oldumu olmadımı.

emelcimm sen zaten güzel bir bayansın birde zayıflayınca offf deymeyin güzelliğine. valla takılan çok olucak söylim. düşüncelerin çok güsel hep böyle pozitif ol cnm bende destekcinim.

sağol gülüm canım arkadaşım benim

şimdi ne yaptım kallisim biliyomusun
muhsin beyi aradım beyzanın annesini babasını teselli etmek istedim yüreğimden geçenleri söyledim çok metanetliydi ikisi de ben ağladım onlar ağlamadı
lösev beyzanın resimleriyle sergi yapıp satıp hastane temeli atacakmış çok mutlular bunun için
mersine yolunuz düşerse bir kapınız var dediler Allah acıyı veriyor ama sabrını da veriyor şükür yoksa dayanılır mı evlat acısına hasretine efe 3 gündür babannesinde de yastığını koklayıp uyuyorum ben onlar neyi koklasın benim Allah ömür verirse sarılma umudum var onlar ne yapsın

kızlar ya ben buraya gelince pek bir duygusallaşıyorum ya
yani yazmadan çıkıyorum beyza konusunda gözleri doluyo ben çok kötüyüm bu konuda bir kaç gün üstülden atamıyorum bu olayları
o yüzden fazla bişe yazmak istemeyip okuduklarımı bile tam okumamayı çalışıyorum ya

emelcim canım
oğluşunu çok öp benim yerime
ben de kırık bir ailede büyüdüm şu an gözlerim doluyo ayyyy neysee
daha fazla deşmiyeyim
keşke el verse yanınızda olabilsem inan kaç gündür hep fikrim seninle

evet inşallah 63 ü görmem canım 61 en çok 62 oluyo
benim bağırsak problemim var karnım şişip duruyo onu bir çözsemmm

gülcüm canım senin zayıfladığını görcem inşallah bunu çook istiyorum emin ol

cedricim canım çok güzel veriyosun daha da verceğine eminim
ve bu rakamları sende benim gibi diceksin ki aman neler vermişim ben yaaa

ayrıca çalıştıkca işler bana kalıyo delleniyorum
çok çalışana çok işşşş

kallisim canım
sen çok güzel yüreklisin
ve çok dirençlisin seni azmınden ve yüreğinin temizliğinden dolayı kutluyorum tekrar

gunaydin hemen kilomu yazayim 73.9 bu hafta pazartesi sali carsamba siddetli yagmurdanve ruzgardan dolayi yuruyemedim dun 45 dk yurumusum yurumeyince ve spor yapmayinca sonuc bu emelimin benim icin hazirladigi olculerde beslenmeye dun basladim hersey yolunda
simdi acilen cikmam gerek yarim saat sonra falan yine gelcem insallah hepinizi cok opuyom

gülüm umut cevap vermedi hala bekliyorum..

emelin ne güzel yapmışsında ben ağlamaktan konuşamıyorumki hala aklıma geldikçe sümük salya gidiyor toparlar toparlamaz arayacağım...

şimdi eylüle açtım konu buraya diyetede kopyalayacağım.. buralardayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…