Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yine her zamanki gibi midem akşam aceleyle yemek yemedim misafirliktede pasta falan yemedim midem kıvranmaya başladım üşütme titreme derken hastaneye gittik ayda bir ziyaret ediyorum işte görmezsem doktorları özlüyorum sanırım :)) iğne vurup yolladılar

5. Takım **95.ETAP**

umuts76 ( 76.0 / 75.3 / 0.7 /
honeybaby( 59.6 /
reyhanxx54 ( 76.5 /
zenan25 ( 74.0 /
cedric ( 107.6 / 106.5 / 1.1 / 1.02%
GÜL78
mehalim ( 60.7 / 61.3 / -0.6 / -0.98% )
şaşkınperi
buseyrem ( 102.8 /
emel42 ( 101.0 /
BENNUU ( 71.0 /
kalliste22 ( 74.4 /

5. Takım toplam kilo (

gunaydın kızlar.keyıfsız uyandım bu sabah.dun aksam yemekde fazla kacırmısdım ondan olabılır zannımca.2 kepce mantı yedım yagsız ama yogurtlu.yınede tartı benı uzmedı gercı daha cok beklıyodum ama olmadı.bugunden ıtıbaren dahada ıyı olacak.emel cıgım fıkran cok guzel ve cok dogru.ne dıyım.reyhan abla krız turkıye dede cok kotu hussedılıyor.esımde hıc satıs olmadıgını soyluyor.doların yukselmesı mahvettı herkesı ama ıhracat kanalı ıslıyo hala.yoksa durumlar bızım ıcınde pek ıyı olmayacakdı artık hayırlısı.ben ekonomı hberlerıne bakamıyorum bıle cunku cok panıklıyorum.fıkrımce ısler pek de ıyıye gıtmeyecek kısa donemde.ıs ılanlarına bakıyorum aylardır.ılan bıle cıkmıyo.belkı yuksek lısansa basvurabılırım bu durumda bımıyorum valla.kallıste canım ne cok yormusun kendını heryere yetısmeye calısıyosun ama dıkkat et canım kendıne

gunaydın kallıstem saol canım daha da ıyı verebılırdım ama pek yemek saatlerımı duzenlı tutamadım bıde dun aksam dayanamadım ama senın taktıgı uyguluyorum ogunlerde bol salata.sen bahsetmısdın kuhne sos ondan almısdım ekstra yag falanda koymuyorum hatta ılk salatayı yıyorum sonra yemegı aclıgımıda ıstahımıda kontrol altına aldım sukur.bu haftada emel ın yazdıgı oranla yemeye calısıcam.komık bısey soyletım bı dıyetısyee gıtmısdım.adam bana bı plan hazırladı.sabah kahvaltıda 4 dılım ekmek 14 zeytın ıkı dılım peynır 2 kasık bal.adama bunları yıyemem hele zeytını ben gunde 3 4 taneyı bıle yemıyorum demısdım ıkna olmamısdı.sonra esım adamla tartısdı.egıtımlı kadınların bu kadar kendılerıne saygısız olmasını ıstemıyorum falan dedı.esımde acdı agzını yumdu gozunu o gıtmemle kaldım adama.sımdı de 7 dılım ekmegı nasıl yıycem dıye dusunuyorum ama yapcaz bıseyler

kallıste bısey sorucam bu ekledıgın kazak modellerı gercekden elde orulunce boyle duruyomu.ya cahıllımi bagısla ama ben hıc boyle el orgusu kazak gormedım.hep kaba saba olur dıye dusunmusdum ama bunlar sahane.acaba ornek dıye makınede falanmı ormusler.kucukken annem bana bı etek ceket ordurmusdu sarı renklı kucucuk gelene kadar gıymısdım.hala aklıma gelır cok guzeldı ama sımdı oyle orgucu falan yok heralde

günaydınlar nasılsınız bende iyim dün ivedik olayımız fiyaskoydu yağmurda ıslanıp saaatlerce beklediğimizle kaldık. saati değişmiş filmin bizede uymuyordu geri evlerimize gttik malesef.
sucuk gibi ıslandım yalnız şemsiyede almamıştım iyi deldi..
kilom 105 dün 106,5 çıkıyordu pilini değiştirdim zayıflayınca farklı çıkarıyorya pil. ama ben son 1 ay kaybım olmasaydı 4 kg daha gitmiş olması lazımdı. 1 ay kaybım ve ve çok taktım kafaya bunu.

umuts76 ( 76.0 / )
honeybaby( 59.6 / )
reyhanxx54 (/ 76.5 / )
zenan25 ( 74.0 / )
cedric ( 107.6 / )
GÜL78 (105,5 / 105 / / 0,5 / 0,43)
mehalim ( 60.7 / 61.3 / -0.6 / -0.98 )
şaşkınperi ( 68.0 / )geçici süre ile ayrıldı geri dönecek
buseyrem (102.8 / )
emel42 ( 101.0 / )
BENNUU ( 71.0 / )
kalliste22 ( 74.4 /)
neyse sonra görüşürüz.

canım bir çoğu makinede örülmüş tabi bunların ama aralarında ellede yapılmış olanları var bunlarda dikkatli bakınca belli ediyor kendini..

bazı insanlar varki öyle özenli örerler mesela benim ablamın hiç bir yaptığı örgüye el örgüsü demezsin ama 40 kez söker onu yada aynı oranda hesap kitap yapar ne dikişini anlarsın elde olduğunu ne örgüsünü..mesela ben kaba yaparım öyle çok özenemem sıkıntı verir...

evet gülüm ya şu bir aylık süreyi iyi değerlendirseydin hem moralde olacaktı sana ama geçmiş artık ahlanmanın anlamı yok yoluna bakmalısın.. akşam için üzüldüm ya...

5. Takım **95.ETAP**

umuts76 ( 76.0 / 75.3 / 0.7 /
honeybaby( 59.6 /
reyhanxx54 ( 76.5 /
zenan25 ( 74.0 /
cedric ( 107.6 / 106.5 / 1.1 / 1.02%
GÜL78 ( 105.5 / 105.0 / 0.5 /
mehalim ( 60.7 / 61.3 / -0.6 / -0.98% )
şaşkınperi
buseyrem ( 102.8 /
emel42 ( 101.0 /
BENNUU ( 71.0 /
kalliste22 ( 74.4 / 74.6 / -0.2 /

5. Takım toplam kilo (

dayanamadım tartıldım bugün acilen az ve sık beslenmemi oturtmam haftaya bu kayıpları telafi etmem lazım..

umuts76 ( 76.0 / )
honeybaby( 59.6 / )
reyhanxx54 (/ 76.5 / )
zenan25 ( 74.0 / )
cedric ( 107.6 / )
GÜL78 (105,5 / 105 / / 0,5 / 0,43)
mehalim ( 60.7 / 61.3 / -0.6 / -0.98 )
şaşkınperi ( 68.0 / )geçici süre ile ayrıldı geri dönecek
buseyrem (102.8 / )
emel42 ( 101.0 / 99.4 / 1.6 / 1.58&#37
BENNUU ( 71.0 / )
kalliste22 ( 74.4 / 74.6 / -0.2 / )

Son düzenleyen: Moderatör:
gul cznım en azından kılo almadın oyle dusun.mehalım yenı farketdım msj nı gecmıs olsun canım.hımm kallıste ben o zaman hıc heveslenmeyım .hazır kazakları bıle zor gıyınıyorum daralıyorum bıde el orgusu kurk gıbı olursa olurum ıcınde.heveslenıyorum ama gıymem.dergıde gormusdum kadın kendıne orgu elbıseler yapıyomus.sanatcı bı kadın ama elbısenın orgu oldugunu soylemese anlamazsın.bı kutu ıpım var ama orme ıstegım yok sızden heveslenıyorum ama hıc bulasmasam daha ıyı olcak

kallisim aynı anda yapmışız canım ya sen düzeltirsin diye ben ellemiyorum artık çok daha fazla karıştırmıyım ben ortalığı

günaydınlar hayırlı cumalar ........

mehalim haftasonu bizi mahveeti ama önümüzde bi hafta sonu var gene ve hap olcak artık bu hafta sonlarını degerlendirmeliyiz .... şükür ben eksiden son gün kurtuldum artık bu hafta haftasonu kaçırmıycam .....

kolay gele kalişim ....... selemlar 5. takımın hatunlar . ben bu gün yokum kütahyayla buluşacaz ankaraya geliyo yolda şimdi . kalişim nazlı bizim takımın hesaplarını yapıyo palaşım alanınada koyacak bu hafta . güzel yapıyo gerçi ama genede vaktim olursa paylaşım alanında bi göz at canım ....

tekrar cumanız mubarek olsun ......

günaydın takımcım selamımı kilo çizelgesiyle veriyim dedim öncelikle

mehalim çok geçmiş olsun canım böyle aç kalacağın durumlar için yanında mutlaka kuru meyve ve form bisküvi taşı canım çok faydasını görürsün

cedriccim tebrikler bu haftada harikasın

kallisim üzülme haftaya telafi edersin ayrıca uyumana şaşmamak lazım o kadar yorgunluğun üstüne:)

mehalmi hasta kızlar okuyamıyorum fazla sizi geçmiş ler olsun ...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…