gülcüm ve emlcim ne güzel dostluk kurdunuz siz.maşallah sinemalara filan gidiliyor oh oh.valla çok iyi yapıyosunuz.fırsat buldukca gezin eğlenin stresinizi atın.
gülcüm haklısın canım.güçlü olmaya gayret edicem.Allah dermansız dert vermesin.nelerle uğraşan insanlar var.görmek lazım.
valla ben öyle her öğünden önce çikolata filan yiyemem.o derece aramıyorum artık tatlı çikolata vs.
şimdi ben tartıyı değiştirdim ve 2 tartı arasında kabaca 2 kilo fark vardı ya ben demekki 97 filanmışım diyete başlarken veeeeee 20 kilo vermiş oluyorum o zaman şimdi değil mi.böyle düşününce kendimi çok başarılı hissettim bir anda.diyete başlamasaydım 20 kilo vermeyi bırak belki üzerine 5-10 kilo almış olacaktım.
bu siteye bu takıma emeği geçen herkesten Allah razı olsun canı gönülnden dileğim budur:))
evt cnm allah bozmasın iyi anlaşıyoruz. birbirimize gittiğimizde kendi evimiz gibi rahat ediyoruz. eşim çok anlayışlı oda emeli çocuğunu çok sevdi. oda aramıza katılıyo.
evlerimiz biraz uzak birbirine ama fazla sorun etmemeye çalışıyoz.
canım geçen ölen kızı duyduk. allahım saklasın onlardan. dermansız bırakmasın canım. hafif bir ameliyt iyileşir tez zamanda.
ne güsel 20 kilo kaç ayda verdin cnm. bendaha 11 kg verdim. 4 ayda. regli mahvetti beni. daha verirdim. genelde takımımızda herkes azimli ve azminin sonucunu almış. hepimiz destek için burdayız inş.herkes dilediği sonuca varır.benim tartınında pili zayıf galba dengesiz kilo farkediyo.
bayıldım bu fıkraya emel sengözlerimebaksanab sanada 41 kere maşallah diycem 41 olunca ikili rakamlara inecen ....gittim geldim bile gülümün ofisi çok güzelmiş valla bayıldım benimki çok bakımsız oraya göre kıskandım patronlarımı sıkıştırmalıyım bahar geldi boya yapalım diyim bakalım ne diyecekler
ayrıca gülüm beni çok güzel karşıladı çay ikram etti biraz yağmura yakalandım ıslandım ama olsun işimi hallettim sonunda
cedriccim üzülme bir düzene girsin hallolur nasıl olsa
bak aklıma dün bizim kuzenden duyduğum bir fıkra geldi
berberin biri traş ettiği adama bak demiş dışardaki çocuğu gösterip şu çocuk öyle aptalki izle şimdi
çocuğu bir el işaretiyle çağırmış 5 tl ve 50 tl banknot çıkarmış cebinden hangisini istersen al demiş çocuk 5 tl yi alıp çıkmış dışarı gördünmü demiş berber ben aptal demiştim 50 yi almadı
adam traş bitince merak edip az ilerdeki çocuğu bulmuş sormuş neden 50liliği almadın diye
çocuk demiş ki 50 yi alırsam bu oyun biter:)
anlıycağın kilo vermek de bunun gibi bir anda 20 demiyceksin 1-1 yavaş ama sürekli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?