Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalım cahıllık ne demek bızler daha bu konularda tecrubesısız .banada bırı aynısını anlatsa bende arama derdım.aksıne burda anlatınca rahatlıyorum.cunku belkıde bırbırımızı tanımamanın rahatlıgını yasıyorum.sıkıntılarımı anneme bıle anlatmam ben.kımseyle paylasmam ketumumdur.ama burda hepınız kızkardeslerımsınız.o sınırle anlatdım rahatladım ama cok sukur tatlıya baglandı.bu arada egzersızın ıyı gelmesıne cok sevındım.bende karamasar halımden yuruyusle cıkıyorum su gunlerde.ama hergun ıkı saate yakın yuruyorum.1 saatını bandta kalanını acık havada cok ıyı geldı

pazar günü programım

10:00 75 gr peynir-75 gr ekmek-1 tatlıkaşığı yağ-domates-biber-yeşillik
13:00 2,5 porsiyon meyve
15:30 300 gr yoğurt- 60 g ekmek
17:00 90 gr et grubu-60 gr ekmek-salata-1 tatlıkaşığı yağ-2 servis kaşığı sebze yemeği
20:00 2,5 porsiyon meyve
22:00 200 gr süt

selam kardeş takımım umarım herkes iyidir dicem ama herkeste bir burukluk var.beyzaya çok üzüldüğümü belirtmek istedim.Allah ailesine sabırlar versin dilerim.ve de hepinizin ettiğiniz dualar için Amin demek istiyorum.üzgünüm.iyi akşamlar.

şimd de geçen hafta yediklerimi yazıyım hızla ve kısaltmalarla zamanım az hala işyerindeyim yarına rapor hazırlamam lazım

dedim ama sabrım yok valla hevesim kaçtı nasıl olsa diyetisyenden geçti ve de kilo verdim haftaya düzenli yazıyım gün gün de kolay olsun

bari sizin için yaptığım hesapları yazayım kendimi affettirmek için
umuts...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek

şaşkınperi...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-4 dilim ekmek

honeybaby...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-3 dilim ekmek

zenan...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek

kalliste...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-4 dilim ekmek

bennu...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek

canım arkadaşlarım ablalarım,melek ablam reyhan annem hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....Allah desteklerinizden razı olsun hepiniz ailem gibisiniz sizi çok seviyorum...

ilgilenemedim sizlerle affedin...buraya geldim bi dertle...ankarada olduğum için işte ailede arkadaşımın kuzeniydi sahiplendim ve bugün işte perişanım size durumumu anlatamam...ama Allah bi sebep verdi,kilomdan ondan bundan yakınıp ufacık şeyleri dert ederken ben,resmen ders aldım,hayatta dert ne demekmiş en uçurumunda yaşadım ve gördüm..psikolojim iyice bozuldu morgdada gördüm sonuna kadar gittim anlayacağınız...çok etkilendim çokkkk....anlatamam ki duygularımı....

kallis ablam bildiğiniz bir melek...onunla ilgili duygularımı ifade etmem çok zor...ben ağlarken kimseyi değil onu aradım hep...karşılıklı konuşamasak ağlasakda hep onu aradım..hıçkıra hıçkıra ağladık onunla...cenazeyi kaldırmaya giderken bile onu aradım yemin ederim,sonrada esmayı..

her birinize okadar çok tşk ederimki...herşey bir vesile bu siteye üye oldum gerçek dostluk ablalık kardeşliği gördüm,akabinde kan verme niyetine beyza ve ailesini tanıdım ailem oldular...öyle çok şey olduki son 1 aydır hayatımda...

Allaha şükürler olsun diyorum yine de...Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...

söz vermiştim diyet listem için ne onu yazabildim ne kilomu bildirebildim anlayışınıza büyüklüğünüze sığınıyorum lütfen beni affedin...günlerdir ne yerdeyim ne gökte...ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi...en kısa zamanda toparlanıcam vermem gereken yaklaşık 10 kilo var..elimi bırakmayın lütfen...hepinizi seviyorum...

ablam bu nasıl olacak?

Bennu canım biz burda uzakta olduğumuz halde çok etkilendik.kaldıki sen yanıbaşlarındadyın yakın şahidi oldun içinde bulunduğun durum gerçekten insanın yüreğini eziyor.ancak allah herşeyin sabrını elbette verecektir.Bizler hep senin yanındayız bunu lütfen unutma ve sen elini uzattığın sürecede o eli sıkıca kavracak birileri içimizde hep olacaktır.....

merhaba şekerler
bugün spora gittim çok yorgunum akşam yemeğinde 1tabak pırasa yedim 1dilim ekmekle 2kaşık yoğurt çayla birliktede 1avuç kuruyemiş yedim inşallah cumaya iyi bir rakam çıkar tartıda arkadaşlar
emelciğim yazdığın bir günlük yememiz gerekenlermi ? kız ben anlamadım bi anlat canım yaaa
ben yatacağım kızlar heryerim ağrıyo hadi iyi geceler

tşk ederim çok tşk ederim...

matemcim aşağıdasın merhaba canım nasıl oldun iyimisin biraz daha dikişlerin durumu filan, valla yazamadımda sana kusura bakma ne kadar özür dilesem az hiç ilgilenemedim..

bugün öğlen yine doktora gittim kaynamaya başlamış iyiye gidiyor dedi ama ben öncekinden dolayı çok gerginim sanki hiç iyileşmeyecekmiş gibi geliyo. gerildikçede eşime çatıyorum. oda idare etmeye çalışıyor ama mens olmanın da etkisiyle bazen ne dediğimi kulagım dumuyor. allahtan annem yanımdada biraz azarlayıp frenliyo beni.

bazen bende eş olduğumuzu unutuyorum. ne cahilce laflar söylüyorum. sonra pişman oluyo insan ama karşısındakini kırdığıyla kalıyo. tabi bu onların tamamıyla masum olduğunu göstermiyo. allah razı olsun reyhan ablamızdanda bak seni kendine getirmiş.

Selam canlarım şuanda daha iyi hissediyorum neden biliyormusun step tahtam dün gece gelmiş az evel step yaptım egzersiz çok iyi geldi uyuşuk uyuşuk dolanırken canlandım

ah mehalim bende öyle bir hantanlaştım ki sorma. evin içinde bir iş yapmıyorum öylece gezip yiyorum. bir an önce iyileşip toparlanmak istiyorum. yoksa o verdiğim iki kiloyuda alıcam.

umutum oğluşunada geçmiş olsun canım.
emelim ben yokken yenilenlerin listesini yazma kararı almışsınız herhalde.nasıl yapıcaz bunu?

Selam arkadaşlar benim yokluğum belli olmuş hepinizde bi durgunluk var, bu kadar özliyeceğinizi bilseydim hiç ayrılmazdım Ben hala memlekete gidemedim evde badana boya başladı ve ne zaman gideceğimiz hala belli değil. Elimden geldiği kadar diyet yapmaya çalışıyorum ama bugün inanılmaz bi iştah var bende...

Nasıl yazacağımı bilmiyorum elim varmıyo ama yanlışta anlaşılmak istemiyorum hepimizin başı sağolsun.. Bu cümleyi kullanmak benim için o kadar acıki :1no2: Oysa takıma girerken nasıl neşeliydim kızlara bir takılayım diyodum.. ama bi geçmişe bakım dememle kötü haberi görmem bir oldu...

cedric birtanem..öyle sekersinki seni cok seviyorum ben.. bukadar sevgi dolu bir insan cok az tanidim ben. demek iyi birinin hatta bir azizin duasini almissin rabbimde gönlüne göre vermis sevdiginle evlenmissin. bundan büyük mutluluk olmaz.. hayatindaki güzellikleri sana göstermeye calistim sadece. sen zaten herseyin farkindasin.bir anlik öfkeye kapilip pisman olacagin birsey yapmani istemedim. yasanacak okadar güzel sey varken. sevdigine sevgini göstermek varken anlamsiz kirmalar kirilmalar cok sacma dedim sadece. asil sen bana hak verip bir anda asil sevgi dolu varligini ortaya cikardigin icin ben tesekkür ederim..Şeniz
mehalim bebegim. biraz toparlanmana cok sevindim. spor yapmak en iyi tedavi bugün bir kere daha anladim. benimle yasit bir hanimla aksam vardiyesi yapiyorum.. bugün o kadinla uzun uzun konustuk. 1.45 boyunda 90 kilo bir hanim tostoparlak. ayaklarinda kemikler cikmis dizinde miniskus yirtilmisti onun ameliyatindan korkarken bugün gittigi doktor plastik dizkapagi takmak gerek demis. sirtinda ensenin altinda bir kitle büyüyor cok agrili bas öne dogru egiliyor. o kitle kafasini düz tutmasini engelliyor . yani bunlarin hepsine doktor fazla kilo ve hareketsizlik teshisi koymus. bana diyor seni benimle karsilastirirsak arada cok fark var yürüyorum demistin hala yürüyormusun diyor. evet yürüyorum dedim hergün en az bir saat. bugün bende basliyayim yürümeye dedi. öncedoktora sor dedim. yani diyecegim spor gerekli hemde yaslilikta cok cok gerekli. ben birazda streching yapmak istiyorum hareketli kalmak icin. bunu nereden bulurum hareketleri bir bakayim arastirayim. ben callanetic yapiyordum birkac yil önce aklimda kalan hareketleri yapayim bari.
ha konumuza dönersek gülüm;;; cahillik degil estagfurullah.. bir anlik öfkeler diyelim birde gencligin verdigi atilganlik...acilabilecek yaralari düsünmeden yapilan anlik cikislar. güzelim benim senide cok seviyorum benŞeniz
hosgeldin saskinim. özledim canim seni.. evet cok buruk icimiz. cok benimsemistik beyzayi. acisiyla canimiz acidi. caresizligimizle yandik kahrolduk. melegimiz yaradana kavustu.biz bukadar acilara bogulduk ailesi nasil yandi düsünmek bile istemiyorum.

umutum...oglun insallah kolayca atlatir ameliyati..
matemcigim.. cok kötü günler hastaliklar gecirdin sende allah beterinden saklasin canim. cok cok gecmis olsun::teselli:

bennu birtanem..
basimiz sagolsun. basiniz sagolsun canim benim. inan ne diyecegimi bilemiyorum rabbim sabir versin:1no2:

hepinize huzurlu geceler.. mesajlara bakmadan yatmayayım dedim ama hepsini okuyamadım kızım bekliyor başımda sabaha okurum artık öptüm hepinizi......

herkeze iyi aksamlar ne guzel herkez ugramis
bennu cum allah sabirlar versin beyzamizin sevdiklerine yakinlarina hepimiz cok seviyoruz onu canim sende ne zaman daraldin yaz buraya inan yalniz olmadigini birilerinin hep seninle oldugunu hissedecksin
kallisim duyarliligina ve her konuda herkeze olan yardimlarina , cabana hayranim iyiki tanidim seni guzel insan
emelim islerinin yogunluguna ragmen bizim icin caba gostermene cok tesekkur edrim hakkinizi nasil oderim bilmem yuregine saglik canim arkadasim
matemcim aman dikkat canim bir an once sagligina kavus sonra kilolar gidecek insallah
gulum herseyin yavas yavas yoluna girmesine sevindim insallah cumaya guzel sonuc alirsin canim bide belki paylsimlarinda artar o zaman guzel moral olur sana bakma dun bugun pek gelemedik ama artik toparlansak iyi olcak gunduzleri seni burada gormeye alistik biz bizi sensiz birakma canim
mehalim step tahtani gule gule kullan moralinde duzelmis insallah atarsin uzerinden su agirligi canim ne olur yine o gecen haftalardaki arastirmaci gazeteci okur yazar mehal ol biz seni oyle tanidik at su uzerindeki uyusuk , doymak bilmeyen mehali saril yine meslegine ogrencilerine onlarin sana ihtiyaci var canim hadii
cedric cim gozunaydin herseyin yolunda olmasina sevindim allah bozmasin canim
umutum sen atlattin sira oglusunda tez zamanda atlatsin ameliyati insallah ta saglikli bi sekilde gule oynaya devam etsin yaramazliklari opuyorum kuzunu da senide canim
honeyim sozun vardi demi senin hadi bakalim kivra biraz cumaya az kaldi gece kusu erken yatmis bugun
kadiscim ugradiydi bugun onun da morali bozuldu kadiscim kendini ozletme canim her firsatta ugra bitanem
reyhan ablam takimin ana kralicesi tecrubeleri sozleri kiymetli ablam iyiki tanidim seni giymatlim
saskinim ugramis canim gordunmu okadar evi bosa temizledin simdide badana baslamis evde canim kolay gelsin allah sanada kuvvet versin
iste boyle kizlar kimbilir ne kadar yazmisimdir yine yarin uzun uzun okurken bikmayin hepinizi cok seviyorum yarin yeni bir gune saglik ve huzurla baslayin insallah
iyi geceler

Günaydın canlarım kendimi beslenme açısından çok daha iyi hissediyorum bugun .sözlerinize desteğinie sonsuz minneteram

umutum oğluşunada geçmiş olsun canım.
emelim ben yokken yenilenlerin listesini yazma kararı almışsınız herhalde.nasıl yapıcaz bunu?
canım sen sadece her gün bir not defterine not al yediklerini pazartesileri yazıyoruz buraya... benimki yazılmadı bu hafta öğrtmenlerimden cezam neyse kesmelerini istiyorum

şaşkınım hoşgeldin şeker... kolay gelsin evdeki işlerin havalar azıcık daha ısınsın banada beklerim temizliğe

Günaydın canlarım kendimi beslenme açısından çok daha iyi hissediyorum bugun .sözlerinize desteğinie sonsuz minneteram
canım günün aydın olsun seninde Şeniz iyi olmuş beslenme yoluna girmiş...birde ben yoluna sokabilsem iki gün kahvenin dışında bir şey yemedim sadece bayılmamı engelleyecek kadar bir şeyler attım ağzıma ya neyse başlarım bende yemeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…