şimd de geçen hafta yediklerimi yazıyım hızla ve kısaltmalarla zamanım az hala işyerindeyim yarına rapor hazırlamam lazım
dedim ama sabrım yok valla hevesim kaçtı nasıl olsa diyetisyenden geçti ve de kilo verdim haftaya düzenli yazıyım gün gün de kolay olsun
bari sizin için yaptığım hesapları yazayım kendimi affettirmek için
umuts...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek
şaşkınperi...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-4 dilim ekmek
honeybaby...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-3 dilim ekmek
zenan...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek
kalliste...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-4 dilim ekmek
bennu...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek
Bennu canım biz burda uzakta olduğumuz halde çok etkilendik.kaldıki sen yanıbaşlarındadyın yakın şahidi oldun içinde bulunduğun durum gerçekten insanın yüreğini eziyor.ancak allah herşeyin sabrını elbette verecektir.Bizler hep senin yanındayız bunu lütfen unutma ve sen elini uzattığın sürecede o eli sıkıca kavracak birileri içimizde hep olacaktır.....
matemcim aşağıdasın merhaba canım nasıl oldun iyimisin biraz daha dikişlerin durumu filan, valla yazamadımda sana kusura bakma ne kadar özür dilesem az hiç ilgilenemedim..
bugün öğlen yine doktora gittim kaynamaya başlamış iyiye gidiyor dedi ama ben öncekinden dolayı çok gerginim sanki hiç iyileşmeyecekmiş gibi geliyo. gerildikçede eşime çatıyorum. oda idare etmeye çalışıyor ama mens olmanın da etkisiyle bazen ne dediğimi kulagım dumuyor. allahtan annem yanımdada biraz azarlayıp frenliyo beni.selam arkadaşlar
mehalim geçmiş olsun. ben o sıkıntıyı 2,5 ay çektim regli olamadım sen 2 günde şişmişsin. ben davuldan farkım yoktu. kabızlıkda yapıyor gecikme bendede oldu.
matemcim sanada geçmiş olsun biraz geç oldu ama şimdi nasılsın cnm.
kalisim evt rayına oturuyor diyet. midem küçülmüş ama yiyemiyorum. cuma görücez neticeyi.
bazen bende eş olduğumuzu unutuyorum. ne cahilce laflar söylüyorum. sonra pişman oluyo insan ama karşısındakini kırdığıyla kalıyo. tabi bu onların tamamıyla masum olduğunu göstermiyo. allah razı olsun reyhan ablamızdanda bak seni kendine getirmiş.kallıste saol canım esım pazar aksamı sag salım geldı.ama hakkını nasıl odıycem bılmıyorum reyhan ablacıgımın onun destegı ıle ben esımı aradım ve gonlunu aldım oncesınde.pazar gecesıde evıme geldım esım geceyarısı elınde pısman ıfadelı bı oyuncak kopecıkle cıkdı geldı.bende herseyı unuttum.bu konuda yazamadım ama dedıgım gıbı reyhan abla bı anne gıbı resmen benı aldı karsısına ve uyardı aklıma basıma getırdı.karsımdakının rakıbım degıl esım oldugunu hatırlattı.ablacıgım sana cok tesekkur edrım
Selam canlarım şuanda daha iyi hissediyorum neden biliyormusun step tahtam dün gece gelmiş az evel step yaptım egzersiz çok iyi geldi uyuşuk uyuşuk dolanırken canlandım
cedric birtanem..öyle sekersinki seni cok seviyorum ben.. bukadar sevgi dolu bir insan cok az tanidim ben. demek iyi birinin hatta bir azizin duasini almissin rabbimde gönlüne göre vermis sevdiginle evlenmissin. bundan büyük mutluluk olmaz.. hayatindaki güzellikleri sana göstermeye calistim sadece. sen zaten herseyin farkindasin.bir anlik öfkeye kapilip pisman olacagin birsey yapmani istemedim. yasanacak okadar güzel sey varken. sevdigine sevgini göstermek varken anlamsiz kirmalar kirilmalar cok sacma dedim sadece. asil sen bana hak verip bir anda asil sevgi dolu varligini ortaya cikardigin icin ben tesekkür ederim..Şenizkallıste saol canım esım pazar aksamı sag salım geldı.ama hakkını nasıl odıycem bılmıyorum reyhan ablacıgımın onun destegı ıle ben esımı aradım ve gonlunu aldım oncesınde.pazar gecesıde evıme geldım esım geceyarısı elınde pısman ıfadelı bı oyuncak kopecıkle cıkdı geldı.bende herseyı unuttum.bu konuda yazamadım ama dedıgım gıbı reyhan abla bı anne gıbı resmen benı aldı karsısına ve uyardı aklıma basıma getırdı.karsımdakının rakıbım degıl esım oldugunu hatırlattı.ablacıgım sana cok tesekkur edrım
mehalim bebegim. biraz toparlanmana cok sevindim. spor yapmak en iyi tedavi bugün bir kere daha anladim. benimle yasit bir hanimla aksam vardiyesi yapiyorum.. bugün o kadinla uzun uzun konustuk. 1.45 boyunda 90 kilo bir hanim tostoparlak. ayaklarinda kemikler cikmis dizinde miniskus yirtilmisti onun ameliyatindan korkarken bugün gittigi doktor plastik dizkapagi takmak gerek demis. sirtinda ensenin altinda bir kitle büyüyor cok agrili bas öne dogru egiliyor. o kitle kafasini düz tutmasini engelliyor . yani bunlarin hepsine doktor fazla kilo ve hareketsizlik teshisi koymus. bana diyor seni benimle karsilastirirsak arada cok fark var yürüyorum demistin hala yürüyormusun diyor. evet yürüyorum dedim hergün en az bir saat. bugün bende basliyayim yürümeye dedi. öncedoktora sor dedim. yani diyecegim spor gerekli hemde yaslilikta cok cok gerekli. ben birazda streching yapmak istiyorum hareketli kalmak icin. bunu nereden bulurum hareketleri bir bakayim arastirayim. ben callanetic yapiyordum birkac yil önce aklimda kalan hareketleri yapayim bari.Selam canlarım şuanda daha iyi hissediyorum neden biliyormusun step tahtam dün gece gelmiş az evel step yaptım egzersiz çok iyi geldi uyuşuk uyuşuk dolanırken canlandım ama alişimle nasılda güldük anlatamam ben bazı zor hareketlerşi beceremiyor oda bana anne ama öyle yapmıyorlarki diye okadar şaşkın bakıyorduki :1shok:bana gülmekten yapmadım.kaydirigubbakcemile3
umutum umut verici sözlerin için çokk saol iyiki varsınız. oğluşunda ne kısa sürede aslan gibi olur inşlh allah başka dert vermesin dermansız dert vermesin canım..a.s.
cedric canımsın reyhan annem gene tecrübesiyle anneliğini gösterdi bize biz sana sende arama derken o en güzel öğüdü vermiş bizimde cahilliğimize bağışlarsın umraım:1hug:
hosgeldin saskinim. özledim canim seni.. evet cok buruk icimiz. cok benimsemistik beyzayi. acisiyla canimiz acidi. caresizligimizle yandik kahrolduk. melegimiz yaradana kavustu.biz bukadar acilara bogulduk ailesi nasil yandi düsünmek bile istemiyorum.Selam arkadaşlar benim yokluğum belli olmuş hepinizde bi durgunluk var, bu kadar özliyeceğinizi bilseydim hiç ayrılmazdımBen hala memlekete gidemedim evde badana boya başladı ve ne zaman gideceğimiz hala belli değil. Elimden geldiği kadar diyet yapmaya çalışıyorum ama bugün inanılmaz bi iştah var bende...
Nasıl yazacağımı bilmiyorum elim varmıyo ama yanlışta anlaşılmak istemiyorum hepimizin başı sağolsun.. Bu cümleyi kullanmak benim için o kadar acıki :1no2: Oysa takıma girerken nasıl neşeliydim kızlara bir takılayım diyodum.. ama bi geçmişe bakım dememle kötü haberi görmem bir oldu...
canım sen sadece her gün bir not defterine not al yediklerini pazartesileri yazıyoruz buraya... benimki yazılmadı bu hafta öğrtmenlerimden cezam neyse kesmelerini istiyorumumutum oğluşunada geçmiş olsun canım.
emelim ben yokken yenilenlerin listesini yazma kararı almışsınız herhalde.nasıl yapıcaz bunu?
şaşkınım hoşgeldin şeker... kolay gelsin evdeki işlerin havalar azıcık daha ısınsın banada beklerim temizliğeSelam arkadaşlar benim yokluğum belli olmuş hepinizde bi durgunluk var, bu kadar özliyeceğinizi bilseydim hiç ayrılmazdımBen hala memlekete gidemedim evde badana boya başladı ve ne zaman gideceğimiz hala belli değil. Elimden geldiği kadar diyet yapmaya çalışıyorum ama bugün inanılmaz bi iştah var bende... .
canım günün aydın olsun seninde Şeniz iyi olmuş beslenme yoluna girmiş...birde ben yoluna sokabilsem iki gün kahvenin dışında bir şey yemedim sadece bayılmamı engelleyecek kadar bir şeyler attım ağzıma ya neyse başlarım bende yemeye...Günaydın canlarım kendimi beslenme açısından çok daha iyi hissediyorum bugun .sözlerinize desteğinie sonsuz minneteram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?