- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #3.661
kallistecim oğlum cuma ameliyat olacak inşallah.heyecanla bekliyoruz işte.benim rahatsızlığım ise iyi sayılır şu anda.ama ara ara az bir kanama oluyor bütün moralim bozuluyor.yine de şu halime çok şükürmehalim pastayı kaçırdıkmıki aşkol insan dünden söylemezmi gelirdik :)) nice sağlıklı günleri getirsin inşallah doğum gününüz kutlu olsun....
umutum canım nasılsın, oğluşun nasıl oldu ayrıca senin durumun, bir ara yine nüksediyor diyordunda merak ettim ama sormaya vaktim olmadı...
reyhan ablam çocuklarının hepsine selamımızı söyle börekte yapmışsındır şimdi sen fazla kaçırma......
mehalim canım benim oluyor arada malesef.ama çok uzatmaya hakkın yok biliyosun.derhal silkelenip toparlanmaya mecbursun.sen bizim ikinci kaptan olmadın mı.yakışmaz sana.altta yatan sebep ne ise onu bul önce.çünkü sebepsiz yere çığrından çıkmıyor yeme düzenimiz.bak istatistiklerde kötü gözükürsün ona göre:))cedric çok tşk edrim canım.
şu anda kendimi gerçekten kötü hissediyorum bunun nedeni ise 3 gündür bezlenme düzenim konusunda kendimi kaybetmiş olmam 2 aydır hiç böyle kontrolsüz olduğumu hatırlamıyorum neden böyle oldu bilemiyorum regl olmak üzereyim ondan mı yoksa kendimi kontrol etmek sıkıldım ondan bilemiyorum ancak topralamam gerektiğini biliyorum lütfen bana bişiler yazın hatta mümkünse azarlayın emelim senin le konuştuklarımı unutmuyorum hatta sen bana istediğin gibi söylen yaz belkide buna ihtiyacım var ama okadar bağından boşanmış giiyimki kendime nedense 3 gündür dur diyemiyorum ve sonrada mide ağrısı bulantı çekmeye başlıyorum tekrardan yediklerimi çıkarmaya başlamak istemiyorummmmm
çok üzücü bir haber bu.Allah ailesine sabır versin.ölümün miniminnacık bir yavruyu aramızdan alışı ne acı.dert ettiğimiz dertler ne kadar da boş ölümün yanında.Arkadaşlar bu haberi size vermekten dolayı ne kadar üzgünüm anlatamam ama biliyorum kallisim in eli varıpta yazamayacak.Dualarla güzel haberlerini beklediğimiz güzel bebeğimizi bu akşam kaybettik.Cennet toprağına doğru uğurladık onu.Allahtan anne ve babasına büyük sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?