Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalım sabah senı bıle tebrık edemedım canım.hayırlı ugurlu olsun yenı gorevın.kızlar gercekden hayat cok garıp hepımız baska seylerle ımtıhan edılıyoruz.etrafımıza soyle bır baksak kendı dertlerımızın ne kadar anlamsız oldugunu gorucez.ama maalesef .bebegın ıyı haberlerını beklıyorum.allah ım nolur:Saruboceq:

bende öptüm canimi..
hayirli haberler aliriz insallah diye umut ediyorum sabahtan beri dua ediyorum:Saruboceq:

cedric çok tşk edrim canım.

şu anda kendimi gerçekten kötü hissediyorum bunun nedeni ise 3 gündür bezlenme düzenim konusunda kendimi kaybetmiş olmam 2 aydır hiç böyle kontrolsüz olduğumu hatırlamıyorum neden böyle oldu bilemiyorum regl olmak üzereyim ondan mı yoksa kendimi kontrol etmek sıkıldım ondan bilemiyorum ancak topralamam gerektiğini biliyorum lütfen bana bişiler yazın hatta mümkünse azarlayın emelim senin le konuştuklarımı unutmuyorum hatta sen bana istediğin gibi söylen yaz belkide buna ihtiyacım var ama okadar bağından boşanmış giiyimki kendime nedense 3 gündür dur diyemiyorum ve sonrada mide ağrısı bulantı çekmeye başlıyorum tekrardan yediklerimi çıkarmaya başlamak istemiyorummmmm

ay mehalim sana inanamıyorum... lütfen toparlanmaya çalış.. taze nane bul salatana ekle çayına koy iştahını kesecektir..

bol su iç bol yeşil salata ye... lütfen sakın kendini kaybetme bak birimizin tökezlemesi hepimizin yoluna taşları serpiyor, kaytarmak için bahane arayanlarımız var buda sebep olabiliyor...

dün benimde aşırı moralim bozuktu bu bildiğimiz konudan sebep ve ufak kızımla dışarı çıktık alışveriş merkezine ama bir eksiği vardı ablamızın onu bulamamıştık pazar pazar ve gittik.. dedimki haydi gel kendine bir şeyler ısmarla bak fırsat bu fırsat tatlı ye dondurma ye, şöyle çikolatalı bir pasta ye çünkü aylardır böyle bir şey yemedim ben... ve en üst kata yemek bölümüne çıktım sonra dedimki iyi yapıyorsun değilmi, şimdi burada yersen akşam evde bir şeyler atacaksın ağzına ve yarın sabah nasılsa bozdum diye devamı gelecek bu hafta 2 kilo almıp oruracaksın... kızıma bir dondurma aldım bende kahvemi yudumladım pişmanlık hissini yaşamadan evime döndüm.. sende yapabilirsin......

ahh kallisim son derece haklısın ancak sorunum şuki iştahımda sorun yok yani işin kötüsü canım isteyerek değil sanki böyle robot gibi yönelip yiyorum .ayy şu empati kitabımı yaramadı bana ne birimi etkiliyor yememi söylüyor yoksakaydirigubbakcemile3ama hemen kendime gelmem lazım

Arkadaşlar bu haberi size vermekten dolayı ne kadar üzgünüm anlatamam ama biliyorum kallisim in eli varıpta yazamayacak.Dualarla güzel haberlerini beklediğimiz güzel bebeğimizi bu akşam kaybettik.Cennet toprağına doğru uğurladık onu.Allahtan anne ve babasına büyük sabır diliyorum

okuya okuya geldim en son mesajı okuyunca diğer mesajlara yorum yapacak aklım kalmadı allah ana babasına sabır versin yazacak birşey bulamıyorum çok çok çok üzüldüm kimin bebeği olursa olsun küçük bir canın bir masumun biten hayatı işte...
ben çıkıyorum arkadaşlar moralim çok fena bozuldu

allah ana babasina ve yakinlarina sabir versin
tanimasakta seni cok sevdik minik beyza senin icin birsey yapamadik dua etmekten baska
allahim ana babalara evlat acisi yasatma
allah onu herkezden daha cok sevdi cennetine aldi
hadi ciktim ben kizlar dayanilir aci diil bunlar

Bennu canım seni aşşada görüyorum ve sanada başın saolsun canım demek istiyorum .sözcükler öyle yetersiz geliyorki........

bu haftamız böyle üzgün, böyle çaresiz geçti, toparlanırız en kısa zamanda ben inanıyorum ama bu hafta herkes mazur görsün paylaşım adınada bir şey yapamadık yapmak istediklerimiz adınada bir şey beceremedik boş geçti geçiyor...

yazmak isteyen arkadaşlarımız yazmadan gitmesin yani hayata bir yerlerden başlamamız gerek, ne kadar üzgün olsakta bu kural böyle, arada bizde yitip gidemiyoruz her istediğimizde... yazamayanlarıda kimsenin eleştireceğini sanmıyorum ama yazalımki biraz toparlanalım..

benim yemek düzenim çok ama çok bebat geçiyor bu hafta eksi kiloya düşerbilirim bilemiyorum yada durur gibime geliyor... bugün sporuda canım istemiyor fakat ara verirsem bozarsam tökezlerim biliyorum bu yüzden gideceğim...

hepımız allah dan geldık ve allah a donecegız.bazen dusunuyorumda allah ım ımtıhanı nelerle yapıyor.kımımızı fakırlıkle kımımızı zengınlıkle ımtıhan edıyor.merhametden yoksun kadınlara 5 6 cocuk nasıp ederken ,cocuk cocuk dıye ınleyenlerı evlatsızlıkla ımtıhan edıyor.bır suru yıyecegın ıcınde hastalık yuzunden yıyememekle kımımızı de kıtlıkla ımtıhan edıyor.bunları bılıyoruz yıne de bazen ısyan etmemek guz gerekdırıyor.allah ım sen affet.derler kı allah olumu yaratdı ama olume sebepler de yaratdı.kı ona ısyan etmıyelım.hastalık verdı afet verdı.suclamak ıcın onları dusunelım dıye.o kadar merhametlıkı yaradan kulunun ısyanına bıle engel almıya calısıyor.ve ben rabbımın rahmetıne merhametıne o kadar cok guvenıyorum kı.yoksa can dayanır mı mınıcık beyza nın hakk a yurumesıne.allah acılı anne babasına da merhamet etsın.acıları dınmez ama azalabılır belkı...sozunbıttıgı yer deyız ama olum olmasa bu hayatın gecıcılıgını anlamak ne mumkun 'O ndan geldık,O na döneceğiz.'

günaydın hanımlar
neşeli bir güne başlamıştımki küçük meleğin ölüm haberini okuyunca çok üzüldümyaa allahım geride kalanlara sabır versin çok acı ölüm. nasıl dayansın annesi babası allah kimselere böyle acı yaşatmasın dicem ama ölüm hepimzie var küçükbüyük demiyor.
bütün iştah gitti. üzüntüden.
ben diyeti rayına oturtuyom yavaş yavaş. bakalım işlerde düzene giriyor. arada girmeye çalışıyorum buraya. kendinize ii bakın öptüm

gülüm emelim cedricim günaydın hoşgeldiniz..

gülüm canım işin düzene girince toparlayacağını biliyordum zaten... sevindim adına.. şimdi yoğunda olursun iyice bir yerleş....

geçer emelim geçer, insan oğlu neleri görüyor nelere şahit oluyor..ben akşamdan beri ağlıyorum aleynada peşimde dolaşıp duruyor merak ediyor ama söyleyemedim nasıl söyleyeyimki kimbilir dünyasında neler düşünür neler yaşar o psikolojisini düzeltebilecek gibi bir bilgiye sahip değilim..

kallisim aliş çok küçük değil artık ölüm kavramını anlayabilecek yaşta bence

beyzanın artık aramızda olmadığını ruhunun bizi ahirette beklediğini zaten çok canının yandığını acılarının bittiğini şimdi dinlenip rahat edeceğini anlatabilirsin

çok üzücü efe bugün babasına gidecek sabah öpmeye doyamadım her gidişinde sanki tekrar göremeyecekmişim gibi yüreğim yanıyor Allah kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ediyorum ama Peygamer efendimiz(sav) bile defalarca evlatlarını mezara koymuş oğlu Kasım öldüğünde o kadar üzülmüşki tek tesellim orada buluşacağız nasıl olsa anlamında bir söz etmiş
o peygamberken bu acıyla sınav olmuş biz aciz kullar elbet daha fazlasıyla imtihan olacağız Allah büyük sabrını da verir ailesine Beyzanın inşallah
zaten çok zamandır hepsi perişan oldular başka bir şehirde tanıdık yok eş dost yok diğer evlatları evde perişan gözlernin önünde evlatları eriyip bitiyor inşallah bundan sonra imtihanları daha kolay olur

benim babam da 12 yıl önce bu hastalığa yakalandı neler yaşadıklarını biliyorum yani babamın son anları o kadar acı çekti ki hepimiz dua ettik Allahım emanetini al bitir bu azabı diye elimizle teslim ettik yani
öldüğünden çok çektiğine dayanamadık babamın hiç gözümün önünden gitmez son halleri yaklaşık 40 saat komada kaldı beynindeki kanama durmadı Beyzanın da cğerinde kanama var haberini aldıktan sonra bu işin bittiğini anlamıştım ben ama yaşı çok küçük şifa bulur belki diye ümitlenmiştim
neyse çok üzüldüm ben şimdi ağladım da iş yerindeyim toparlanmam lazım

günaydn kızlar uzunca bişeler yazmıştım elektirik gidip geldi gitti yazdıklarım
beyza adına çok üzüldüm
rabbim diğer dünyada güzlliklerle karşılayacaktır inşallah onu
hepniinzi ayrı ayrı öpüyorum
üzücü haberler aldım bu yogunluğumda daa çok üzüldüm

emelim aliş ufak değil evet ve ölümüde sürekli duyuyor görüyor gazetelerden tvden ve anlattıklarımızdan ama bu konuyu anlattığımda kendi ile kıyasladı çünkü aynı yaştalar aliş sadece 5,5 ay ufaktı Beyzadan ve okuldan her geldiğinde dua etti onun için her an iyi bir haber alabilmek adına uğraştı her telefonum çalışında yanımda olmasa bile koşup geldi acaba ondanmı haber geldi diye ben telefonda konuşurken gözlerimin içindeki ifadeye baktı yani tuhaf bir duyguya kapıldı... şimdi bir başka olay olsaydı rahatlıkla söyleyebilirdim ama bu böyle kalacak sanırım yalanda olsa..... gerçeği söyleyemeyeceğim..

seni çok iyi anlıyorum bizde babamda aynı şeyleri yaşadık son ayında.. insan bir an önce ölsün diye dua edermi bir sevdiği için ama biz ettik sende farklı değil işte yaşadıkların çok çektiriyor bu hastalık çok acı veriyor hem yaşayana hem etrafındaki insanlara... allah evlatlarımızı bize bağışlasın... bir başka bakmaya başladım çocuklarıma bir başka korkmaya başladım bir başka sevmeye başladım... yeni şeyler öğrendik Beyza ile ben buna inanıyorum...

bende spora geç kaldım farkında bile değilim saatin haydi hoşkalın canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…