Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mutfak tartımı işe getirdim gr gr tartıyorum yine eskisi gibi akşama da eve götürücem biraz birlikte yolculuk yapıcaz yani tartımla
ama işe yarayacak göreceksiniz 1 ay sonra son aldığım kiloların yarısı gitmiş olacak inşallah

ben nasıl siz verdikçe kendim vermiş gibi seviniyorsam sizinde hislerinizi biliyorum ablacım.. çok mutlu oldum, acaip gaz oldu yine bana :))

aeben nerde gidip haber fereyim

gördün kalişim ama yetişemiyorum . yazmak kısmet olmadı canım tebrikler bu hafta sporun etkisini unutma ondan bukadar güzel sonuç aldınbirazda ....a.s

ahh be kallisim bunlar bize bırakmıyacaklar derece yapalım ahanda bakkk

yellowdaisy ( 73,6 / 69,8 / 3,8 / 5,16 % )Yeniden üye 86.etap bitiş kilosu ile
olsun siz bizin 1 lerimizsiniz ....:1hug:a.s.

ayrıca kadisimide tebrik ediyorum mezun oluyor :nazar::1hug:darısı başımıza ah ah kafamçokkarıştı

kadisim sende iyi kilo vermissin güzelim. bugün mezun oluyorsun darisi bizim basimiza.
sakin kendini cok özletme tamammi? herkesin yeri ayri inanki seninde yerin cok ayri bizde. mezun olmaktan güzel seymi var be helal kadisime öpüyorum canim ve yürekten kutluyorum
ya
kactim ben allaha emanet olun
saol reyhan ablacım inşallah sizinde istediğiniz kiloya indiğiniz günleeri görcez
fırsat buldukça uğrayacam emin olun
ama her cuma kesin sizlerleyim ne kadar verdiğinizi görmek istiyorum

g
kadisim nasil sevindim canim anlatamam insallah inisler cikislar yasamazsin artik bu kilo nu korumaya bak canim
aw

saol zenancım
evet bende kilomu korumak için napailirim onu raşatırıyorum ve akşam 6 dan sonra
bişeler yemeyi kesecem ilk aklıma gelen bunlar
tatlandırıcı kullancam şekeir çıkartıp hayatımdan
ve benim tatlı isteğim bunu engellemekkkkkk
nedense pek zor geliyo ama başarcam buunu
inşallah sende kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istedğin kiloya ulaşırısn canım

şimdi ben anlamadım kim mezun oluyo.kusuruma bakmayın.ben buyum işte .bu arada mehalim bana kızma nolur.biliyom seni hep hüsrana uğratıyom.bana son bi şans ver.bu haftada adam olmazsam konuşma benle.görme beni duyma beni.sevme beni.ısırma beni.oy beni beni.çok öpmüşem sizi kaydirigubbakcemile3

busecim ben mezun oluyorum
kalllis değil inşallah bir gün o da istediği kiloya ulaşır ve sende canım
başlaak bitirmenin yarısı

bidakka bidakka bizim kalis mezun oluyoda ne demek yav.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gitme bizi terketme.ben daha yeni uyanıyom.mirmirmirmir
o bu değilde azim ve sabır örneğisin canım kalistem.ama gel sık sık.umarım herşey istediğin gibi olur.kaydirigubbakcemile5
allahım yaaaa göndermiş bile beni :delphin:

ben regl filan dinlemem, bu hafta sözün vardı tutmadın az yeseydin yine az çıkardın kaçıncı günü bugün regl döneminin ödemi suyu atmışsındırda kendini kandırıyorsun... haftayada eksi gelirsen atacam seni takımdan haberin olsun :mymeka:

ahh be kallisim bunlar bize bırakmıyacaklar derece yapalım ahanda bakkk

yellowdaisy ( 73,6 / 69,8 / 3,8 / 5,16 % )Yeniden üye 86.etap bitiş kilosu ile
ohhhh hiççç umurum değil:sm_cool: ben böyle mutluyum sizinle paylaştım ya önemli olan o....

ben hemen hesap işine başlıyayım arkadaşlar diğer pcyi kurdum en alt katta excel orada var ayy zayıfarsam ine çıka 100 gr daha eklerim :roflol:

emelim seni çok kararlı görüyorum süper vallaha bende dün bişi keşfettim sana msnden adresi vereeyişm birde oraya bak ok.

nasılmış durumlar? Biz dereceye giremiyoruz, inşallah siz girersiniz.
Kallistecim kopyalıyorum listemizi kontrol edebilir misin bir ara.

13. TAKIM **93. ETAP**

ad1 (59.5 / 59.2 / 0.3 / 0.50%)
definya (78.2 / 78.2 / 0.0 / 0%)
nereus (66 / 65.6 / 0.4 / 0.61%)
sidanur (68.6 / 68.6 / 0.0 / 0%)
kaymaklım (70.7 / 70.2 / 0.5 / 0.71%)
melis08 (63.5 / 63.1 / 0.4 / 0.63%)
nestai (79.8 / 79.8 / 0.0 /0%)
karamanli (77.3 / 77.3 / 0.0 / 0%)
dosba (71.8 / 71.8 / 0.0 / 0%)
aspettami (62.0 / 61.0 / 1.0 / 1.61%)
melzeyit (82.4 / 82.2 / 0.2 / 0.24%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 779.8 / 777.0 / 2.8 / 0.36%)

Son düzenleyen: Moderatör:
5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
honeybaby( 60.4 / 59.4 / 1.0 / 1.66% )
kadis ( 61.9 / 60,5 / 1,4 / 2,26% ) ( mezun oldu )
reyhanxx54 ( 77.2 / 76.9 / 0.3 / 0.39% )
MATEM ( 92.0 ) ( geri dönecek ameliyat için ayrıldı, geçici süre kontenjan dışı yerine yeni üye alındı )
zenan25 ( 75.0 / 74.9 / 0.1 / 0.13% )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.4 / 109.0 / 0.4 / 0.37% )
mehalim ( 60.1 / 61.5 / -1.4 / -2.33% )
şaşkınperi ( 68.8 / 68.4 / 0.4 / 0.58% )
buseyrem ( 103.3 / 103.7 / -0.4 / -0.39% )
emel42 ( 99.0 / 102.0 / -3.0 / -3.03% ) eski üye geri döndü
BENNUU ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / 1.39% ) ( yeni üye )
kalliste22 ( 77.0 / 74.5 / 2.5 / 3.25% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 942.1 / 938.8 / 3.3 / 0.35% )

Son düzenleme:
5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
honeybaby( 60.4 / 59.4 / 1.0 / 1.66% )
kadis ( 61.9 / 60,5 / 1,4 / 2,26% ) ( mezun oldu )
reyhanxx54 ( 77.2 / 76.9 / 0.3 / 0.39% )
MATEM ( 92.0 ) ( geri dönecek ameliyat için ayrıldı, geçici süre kontenjan dışı yerine yeni üye alındı )
zenan25 ( 75.0 / 74.9 / 0.1 / 0.13% )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.4 / 109.0 / 0.4 / 0.37% )
mehalim ( 60.1 / 61.5 / -1.4 / -2.33% )
şaşkınperi ( 68.8 / 68.4 / 0.4 / 0.58% )
buseyrem ( 103.3 / 103.7 / -0.4 / -0.39% )
emel42 ( 100.7 / 102.0 / -1.3 / -1.29% )
BENNUU ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / 1.39% ) ( yeni üye )
kalliste22 ( 77.0 / 74.5 / 2.5 / 3.25% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 943.8 / 938.8 / 5.0 / 0.53% )

kontrol ettim kallistcim hatasız :1hug:

yaaa son 3 sayfayı 5 kez okudum ama okuyorum yine okuyorum kafam niye dağıldı böyle anlamadım..

kadisim seni tebrik ettimmi bilmem ama lapanın sende yaptığı etkiye hayran kaldım bana aksine aldırıyor hayırlı olsun mezuniyetin sakın burukluk yaşama sabahları erkenden gel yine..

emelim verdiğin liste benim 2 haftadır yeme sırama benziyor neyse yazınca çıkar ortaya bakalım... tartıyı ortaya çıkartman iyi olmuş cedricin sana inanarak örnek alacağını tahmin ediyorum bencede güvense hiç boşa çıkmaz bu güveni beraber güzelce verirsiniz bu beslenmeyle ama busenin örnek alacağını sanmıyorum neden böyle konuşuyorum bilmiyorum ama buse sanki tüm söylediklerimizi geçiştiriyor takmıyor gibi bir his var yanılıyorda olabilirim kırmak gibide bir niyetim yok ama özel bir beslenme biçimi yapacağını tahmin etmediğim için söyledim sanırım bunları..

bursa ipek :)) Celal beylerin yeri, şu an bobini 5 lira olan kurdeleleri 2005 yılında 60 liraya veriyorlardı :)) ayda 100 bobin aldığımı düşün pehhhhh... bir güzel kazıklarını yemişimdir onların hiç uğramam bu yüzden.. ama goblenleri müthiş değilmi heryer çeşit çeşit dolu...
ben bağlarbaşında belsuda gördüm hızlandırılmış kurs orası çok güzeldir...

ev işinin ilerlemesine sevindim canım geçeceksin hayırlısıyla yeni evine inşallah.....
gercekdenmı kallıste canım ya ben o kadar ucuz oldugunu bılmıyordum valla.bunalımlı donemımde gıttım ben kursa cokda ıse yaradı hala zaman zaman lazım olanları ordan alırım.reyhan ablama sorcam almanya da goblen satan yer varmı marketlerde falan dıye.cunku en son kardesı ıcın aldım en ufak boyu ıpıyle bırlıkde 60 lıra tutu.bakalım.ıns kallıste hersy yolunda gıderse yıne bır aksılık cıkmazsa bu ayın sonunda tasınırım.bır ay bıle fazkadan kıra vermek ıstemıyorum artık.cok heyecanlıyım.esyalarımı degısdırme sansımız yok su anda.ıkı farklı daıreye bakmısdık sartları zorlayarak buyuk olana karar verdık.ama oyle bıle olsa ufak tefek bıseyler alırım yıne.ocagımı degıstırıcem ona cok mutluyum.fırınımda problem vardı.yanı fazla ısı yok evın temızleyıp atcam kendımı ıcınedelikafadulden
hasta bebeğimiz için bir sürü arkadaşımız devreye girdi daha şimdiden bugün ve pazartesi hastahaneye gidecek bir kaç kişi çıktı babasıyla görüşenler, bilgi alanlar.. off çok ağlıyorum sabah beri demek hala insanlığımız ölmemiş bizim..
cok mutlu oldum kallıste ne guzel ınsanların insani yonlerının olmemıs olması.allah ım acıl sıfalar versın
gecmisten bugune geldim kallisim coooook tebrik edrim canim hakettin cooook sevindim seni cok opuyom
bennu cumun yakini icin seferber olan insanlardan allah buyuk razi olsun mevlam acil sifalar versin kucugede
kadisim nasil sevindim canim anlatamam insallah inisler cikislar yasamazsin artik bu kilo nu korumaya bak canim
saskinim sen yine iyisin ben yuz gr vermisim baksana cedric cim insallah haftaya hepimiz guzel sonuc alalim mehalim canim benimde ellerim ayaklarim sis bende anlamadim ama ben yediklerimizi boyle yazmaya devam edersek her hafta azda olsa verecegimize inaniyorum
emelcim senide tebrik edrim bende haftaya guzel sonuc bekliyorum az yemeye ve spora devam edicem bakalim hayirlisi artik
honeyim seni uzen seyler umarim cabuk gecer ve sen saglikli yemene icmene devam edersin canim
reyhan ablam bu kis o yunleri bitirmeye karar verdi haftada kac model oruyo ben bile sayamadim masallah ben evde olsam bile kremlenip kendime bakiyom dogrusu mutfaklan salon arasinda ayna var her gidis geliste kendime ku ku yapiyom seviyom kendimi ben ya ama bu siralarda cok yurudugum icin mi bilmiyom vucudumun belden assasi eriyo yukarisinda tik yok kendimi dondurma kulahi gibi hissediyom vallahi asasi ince yukarisi lop lop hatta top top gibi yaw
dondurmamıdelikafadulden.kız yerım ben senı.ama dıkkat et kımse farketmesın bu dondurma olayınıkaydirigubbakcemile3
bidakka bidakka bizim kalis mezun oluyoda ne demek yav.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gitme bizi terketme.ben daha yeni uyanıyom.mirmirmirmir
o bu değilde azim ve sabır örneğisin canım kalistem.ama gel sık sık.umarım herşey istediğin gibi olur.kaydirigubbakcemile5
allah senı ne etsın buse yanlıs anlamısın canım kallıste yı bırakmıyoruz bıyere sımdılık
cedric ve buseyrecim siz de derhal bu kaloride beslenmeye başlıyorsunuz haberiniz olsun
itiraz kabul edilmez size uygun saatleri bildirir bir liste yapın hemen ve size uygun öyünlere böleyim ben tüm kaloriyi

bu hafta değişime izin yok niye aptallığımdan tabiki ne vardı onda poğaçayı tatlıyı boyozu yiyecek
daha çok yoğurt daha çok et ve sebze tüketsem belki yine aynı kiloyu alırdım ama hepsi yağ olmazdı hiçdeğilse birazı kas olurdu ama ben naptım kendime zulmettim şimdi bedel ödeme sırası geldi
emel cıgım daha ılk mesajında bunu denemeye karar vermısdım.yalnız haftaya baslasam olabılırmı cunku pazartesınden ıtıbaren gezgın modunda olacagım.esım yok bende arkadaslarımda kalırım
evet canım oldukça kararlıyım bu sefe vazgeçmeden bitircem bu bselenme düzenine alışıcam
ınsaallah emel canım bende senden destek almak ıstıyorum bu konuda azmınle bızlerede ornek ol.
gelelım kallısteme nasıl sevındım anlatamam canım ya.cok cok tebrık ederım.darısı basıma:utangac:ıns her hafta kılo vermeye devam edersın.cok cok tebrık ederım.

yaaa son 3 sayfayı 5 kez okudum ama okuyorum yine okuyorum kafam niye dağıldı böyle anlamadım..

kadisim seni tebrik ettimmi bilmem ama lapanın sende yaptığı etkiye hayran kaldım bana aksine aldırıyor hayırlı olsun mezuniyetin sakın burukluk yaşama sabahları erkenden gel yine..

emelim verdiğin liste benim 2 haftadır yeme sırama benziyor neyse yazınca çıkar ortaya bakalım... tartıyı ortaya çıkartman iyi olmuş cedricin sana inanarak örnek alacağını tahmin ediyorum bencede güvense hiç boşa çıkmaz bu güveni beraber güzelce verirsiniz bu beslenmeyle ama busenin örnek alacağını sanmıyorum neden böyle konuşuyorum bilmiyorum ama buse sanki tüm söylediklerimizi geçiştiriyor takmıyor gibi bir his var yanılıyorda olabilirim kırmak gibide bir niyetim yok ama özel bir beslenme biçimi yapacağını tahmin etmediğim için söyledim sanırım bunları..

kallıstecıgım kesınlıkle ornek olucam cok sukur sılkındım ve kendıme geldım dun ve bu saate kadar bugun gayet duzgun beslenıyorum sporumu yapıyorum bıkınlıgı ve umutsuzlugu ustumden attım.ayrıca senın guzel sonucunda benı cok motıve ettı.bu arada unutmusum kadıs canım cok tebrık ederım.ne guzel hedefıne ulasdın.darısı butun arkadaslarımla bırlıkde benımde basıma

kalliste ne oldu?Hata mı varmış?

ahh evetmelisim ama hata bende.. emeli geçen hafta listeye ekledim diye hayal kurmuşum bir güzel geçen haftaki kilosunu yazıp bıraktım oysa ayrıldığı kilo olacak biliyorsun neyseki kontrol ederken aklım başıma geldi geçen hafta listeye sokmadığımız :))

..

saol kaptanım
evet lapa bende çok çok güzel şeyler yapıyo ama 1 günlük ya
3 kere yaptım toplamda 2 sinde sonuç aynı hattta birinde 1.8 kilo bile vermiştim
ama bu hafta sırf az çıkayım diye yaptım bilginizee
bir daha yapacağımı sanmıyorum
:a015:
kadıs canım cok tebrık ederım.ne guzel hedefıne ulasdın.darısı butun arkadaslarımla bırlıkde benımde basıma

gökcenkcigim saol canım
inşallah sizlerde birg ün
ideal kilonuza geleceksiniz canım

emelcim ben bu yaptigin listeyi cok beyendim simdi anladim bana tartmaya devam et dedigini
ama ben yediklerime bakiyorum da ya cok yemisim yada az yemisim ortayi bulamamisim mesela meyveyi cok az tuketmisim yada ara yapmamisim
kadiscim butun tatliligin ve sirinliginle yine bizi hergun guldurmeye gel lutfen insallah bizde guzel kiloya inip sadece korumak icin buralarda oluruz canim
ya aklimda birsuru sey vardi ama unuttum ne yazacaktimya neyse yine yazarim

işte yine bir cuma daha burdayız.5.Takım gururla sunarr.Bu hafta kaptanım kraliçem müthiş bir atakla hepimize depar attıı çok sevinçliyiz.Hemen analizlerime geçeyim.

Haftanın yıldızları,parlayan yıldızları hemde......
kalliste22 ( 3.25% )..İşte farkım,dedi.Havalar ısındı,dedi.Koşa koşa mersine gitti. :hooray::nazar:
kadis ( 2,26% )....Şeytanın bacağını kırdı.Hedefi onikiden vurdu.:teytey::nazar:
honeybaby( 1.66% )...Sessiz ama derinden,çaktırmadan dereceyi kaptı.Hayrola.a.s.:nazar:

Emin adımlarla hedefini şaşmayanlar.......
umuts76 ( 1.28% ):nazar:
reyhanxx54 ( 0.39% ):nazar:
zenan25 ( 0.13% ):nazar:
cedric ( 0.37% ):nazar:
şaşkınperi ( 0.58% ):nazar:
BENNUU ( 1.39% ):nazar:

Bu hafta hiçç yorgunum az duracam,dinlenecem diyen yok,kalmamış,taze bitmiş!

Yönünü şaşırıp tersine gidenler mi alın işte burdaa....
mehalim ( -2.33% )...Gene birinci oldum ama yanlış yerde :mymeka:Allah beni bildiği gibi yapsın emi..
buseyrem ( -0.39% )....:tomato:
emel42 ( -1.29% )....Bu hafta ilkti siz onu birde önümüzdeki hafta görün.:teselli:

Bu hafta mezunumuz var kendisine bize gurur verdiği için çok ama çok teşekkür ediyoruz ve her zamanki gibi yanımızda olsun istiyoruz.Kadisim kutlarım seniiia.s.

Bu hafta aramıza yeni katılan BENNUu ya da hoşgeldin sefalar getirdin ve bu yolculuğun çok güzel geçsin diyoruz.kaydirigubbakcemile4

Aramızdan geçici süre ayrılan MATEM ede çok geçmiş olsun kendine iyi bak emi diyoruz.

Vee kısa bir aradan sonra tekrar listemize dahil olan kararlı arkadaşım emel ede hoş geldin zaten hep yanımızdaydın ama şimdi listemizdede olmakla bize desteksin saol saol saol var ol diyorum.( ayy aramızda kalsın geçen hafta unuttum ben onu yazmayı nerdeyse buraya yanıma geliyordu bu nedenle 3 kere saol dedim çaktırmayın):roflol:

hadi anacım bu kadar şimdilik yeter size birde yarını bekleyin bakım sizz görüşürüz

Back