Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim birtanemharikasinnnnnnnnnnn
tam 2.5 kilo inanilmaz bir sey. candan kutluyorum tatlim birde kocaman öpüyorumŞeniz
allah nazarlardan esirgesin

oy oyyy allahim darisi basima insallah. yemin ederim cok mutlu oldum. kesik kesik yaziyorum ama asagidan cagirdilarda kahvaltiya. hemen gelirim yine.
75inde altina düsmüssün helal be:nazar:

geçen haftaki vermemin üzerine bu hafta az verrim diye düşünmüştüm ama beslenme şeklini değiştirmek şu yumruk kadar yeme olayı:teytey: ve acıktıkça yeme olayı işi bitirdi :dance:

ben nasıl siz verdikçe kendim vermiş gibi seviniyorsam sizinde hislerinizi biliyorum ablacım.. çok mutlu oldum, acaip gaz oldu yine bana :))

aeben nerde gidip haber fereyim

maşallah kallisim ben sana yetişemiycem bu gidişle harika kilo vermişsin inşallah devamı gelir bunun duraksama olmadan tekrar tekrar maşallah diyorum tebrikler canım
al öpücüklerin hepsini hakettin ŞenizŞenizŞeniz

ayy sağol emelim ama ben bu hafta az dinleneyim diyorum sonra çok üzülüyorum durakladıkça ve benim vucut dodi dodi keseciğine ihbarname göndermiştir bile :roflol: önmel alması için...

Kadiiiss şu lapa diyetini nasıl yaptın?
pericim 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyosun sabah öğle akşam bunu yiyosun yoğurlu biberli naneli
ve bol su içiyosun canım

günaydın takımcım
ben de 102 kiloyum malesef regl oldum bugün haftaya çok iyi bir sonuç bekliyorum inşallah
birazdan yeni diyet listemi yazıcam size
tam 11 kilo yağ almışım 6 ayda inanılmaz ama malesef gerçek

kadscim ilk senin kilo durumunu gördüm harikasın isteyince başaracağını biliyordum zaten tebrikler

emelcim eminmi şişkinliktir ve gececktir canım sen kendine inandıkça veriyosun
canım gecen haftada bildiim yapmamıştım 2 haftalık sonuç bu gerçi 64 tüm 2 hafta önce

merhaba arkadaşlar
hemen kilomu yazıp kaçmam gerek 1 kilo verecem diye söz vermiştim 59.4 tam 1 kilo vermişim tabii yemeklerle alakası yok üzüntüden verdim bu hafta maalesef neyse hadi ben kaçar

honeycim harikasın canım
bak dikkat et geri alma tamam mı
benim gibi salarsan alırsın canım
özellikle reca ediyomm
hasta bebegimizede yardimlarini esirgemiyen cani gönülden kosan ilgilenen herkesten allah bin kere razi olsun. yine duygulandim. insanin dünyada yalniz olmadigini. karanliktan elini uzatinca bu eli bir insan elinin tutacagini bilmek ne kadar güzel
evet özellikle biz bayanlar pek duyarlıyız bu yardım konularında
bir arakadaşımıza nası yardım yaparım diye 2 gecedri uykum kaçıyo ya
anlatamam çok kötü bir ruh halindeyim ya
geçen haftaki vermemin üzerine bu hafta az verrim diye düşünmüştüm ama beslenme şeklini değiştirmek şu yumruk kadar yeme olayı:teytey: ve acıktıkça yeme olayı işi bitirdi :dance:

:nazar:ayyyyyyyyyyy kaptanımmmmmmmmmm:nazar:
inanmıyorum yaaaaaaaaa.s.

aman canım aman dikkat et sporla bu sonuc ve dediğin gibi bilinçli beslenmeyle
bırakma oldu mu sporu inan senden çok sevindim

dün akşam sizi düşündüm reyhan abla umutcum ve sen bir zamanla kim 80 in altına çabuk incek diye yarışıyodunuz şimdi de
kim 70 in altına düşcek diye yarışın oldu muuu

:1hug:

arkadaşlar ben özelden ve diğer taraflardan glen mesajlara yetişemiyorum gözlerim felaket oldu biraz çıkıyorum.... dinlenip geleyim...

kadisim teşekkür ediyorum canım sevindiğinizi biliyorum...

kadisim sende iyi kilo vermissin güzelim. bugün mezun oluyorsun darisi bizim basimiza.
sakin kendini cok özletme tamammi? herkesin yeri ayri inanki seninde yerin cok ayri bizde. mezun olmaktan güzel seymi var be helal kadisime öpüyorum canim ve yürekten kutluyorum
ya bugün nekadar güzel birgün masallah.
bugün erken gelecegim saat 18.00 de isyerleri krizde eksik calisiyoruz.
öptüm hepinizi.. kallisim harika örnek oldun bize ben bu aksamdan itibaren kendimce spor yapacagim sacma sapan. yani aklima ne gelirse onu yaparim. bilincli spor yapilan yerlere gidemedigim icin. ama terlemek kalori harcamak icin elimden geleni yapacagim. iste kaptan. iste lider dermisim hihoyyyt
kactim ben allaha emanet olun

kalisim tebrikller canım.ya ben sabah tartıldım.hala reglim şişkinlik var aslında daha az çıkacak 2 güne kdar eminim ama bu hafta (tırsarak belirtiyom) 103,7 çıktım.ama toparlıycam kız sözü.zati mehalimde küs bana .haklıda.bulunmaz bi dost ama benim gibi eşeğe ne yarar

gecmisten bugune geldim kallisim coooook tebrik edrim canim hakettin cooook sevindim seni cok opuyom
bennu cumun yakini icin seferber olan insanlardan allah buyuk razi olsun mevlam acil sifalar versin kucugede
kadisim nasil sevindim canim anlatamam insallah inisler cikislar yasamazsin artik bu kilo nu korumaya bak canim
saskinim sen yine iyisin ben yuz gr vermisim baksana cedric cim insallah haftaya hepimiz guzel sonuc alalim mehalim canim benimde ellerim ayaklarim sis bende anlamadim ama ben yediklerimizi boyle yazmaya devam edersek her hafta azda olsa verecegimize inaniyorum
emelcim senide tebrik edrim bende haftaya guzel sonuc bekliyorum az yemeye ve spora devam edicem bakalim hayirlisi artik
honeyim seni uzen seyler umarim cabuk gecer ve sen saglikli yemene icmene devam edersin canim
reyhan ablam bu kis o yunleri bitirmeye karar verdi haftada kac model oruyo ben bile sayamadim masallah ben evde olsam bile kremlenip kendime bakiyom dogrusu mutfaklan salon arasinda ayna var her gidis geliste kendime ku ku yapiyom seviyom kendimi ben ya ama bu siralarda cok yurudugum icin mi bilmiyom vucudumun belden assasi eriyo yukarisinda tik yok kendimi dondurma kulahi gibi hissediyom vallahi asasi ince yukarisi lop lop hatta top top gibi yaw

bidakka bidakka bizim kalis mezun oluyoda ne demek yav.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gitme bizi terketme.ben daha yeni uyanıyom.mirmirmirmir
o bu değilde azim ve sabır örneğisin canım kalistem.ama gel sık sık.umarım herşey istediğin gibi olur.kaydirigubbakcemile5

:emir_bebek:kallissssssssssssss süprizzzzzişte bu işte bu süpersin canım ayy vallaha ben vermiş gibi sevindim anlatamam mutluluğumu yuppiiiiiii yumruk kadar yeme süper haa haftaya bende daha iyi olacam yuppiiiiiiiiiiiiiii.

ahh be kallisim bunlar bize bırakmıyacaklar derece yapalım ahanda bakkk

yellowdaisy ( 73,6 / 69,8 / 3,8 / 5,16 % )Yeniden üye 86.etap bitiş kilosu ile

:emir_bebek:kallissssssssssssss süprizzzzzişte bu işte bu süpersin canım ayy vallaha ben vermiş gibi sevindim anlatamam mutluluğumu yuppiiiiiii yumruk kadar yeme süper haa haftaya bende daha iyi olacam yuppiiiiiiiiiiiiiii.

şimdi ben anlamadım kim mezun oluyo.kusuruma bakmayın.ben buyum işte .bu arada mehalim bana kızma nolur.biliyom seni hep hüsrana uğratıyom.bana son bi şans ver.bu haftada adam olmazsam konuşma benle.görme beni duyma beni.sevme beni.ısırma beni.oy beni beni.çok öpmüşem sizi kaydirigubbakcemile3

5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
honeybaby( 60.4 / 59.4 / 1.0 / 1.65% )
kadis ( 61.9 / 60,5 / 1,4 / %2,26 ) ( mezun oldu )
reyhanxx54 ( 77.2 / 76.9 / 0.3 / 0.38% )
MATEM ( 92.0 ) ( geri dönecek ameliyat için ayrıldı )
zenan25 ( 75.0 / 74.9 / 0.1 / 0.13% )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.4 / 109.0 / 0.4 / 0.37% )
mehalim ( 60.1 / 61.5 / 1.4 / -2.32% )
şaşkınperi ( 68.8 / 68.4 / 0.4 / 0.58% )
buseyrem ( 103.3 / 103.7 / 0.4 / -0.38% )
emel42 ( 100.7 / 102.0 / 1.3 / -1.29% )
BENNUU ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / 1.38% ) ( yeni üye )
kalliste22 ( 77.0 / 74.5 / 2.5 / 3.24% )

kallisim biliyorum sen yinede hesaplarsın ama bak bakalım doğrumuuuu

yeni listem 1719 kal

sabah 8:00 1 porsiyon meyve(evden çıkmadan önce kuru meyve tercihimiz olacak)
sabah 9:00 60 gr peynir-60 gr ekmek(çavdar-tambuğday)-1 tk yağ veya 5 zeytin-domates biber
öğlen 12:00 4servis kaşığı sebze yemeği-200 gr yoğurt-60 gr ekmek
ara 15:00 200 gr süt
ara 17:00 2 porsiyon meyve
ara 18:30 1 paket form bisküvi veya 40 gr galeta
akşam 20:00 90 gr et grubuveya 200 gr brüt balık-30 gr ekmek-salata(1tk yağ ilaveli)*
ara 22:00 200 gr süt

* akşam yemeğinde et yoksa bu öyünde 200 gr kuru baklagil-yağsız salata-200 gr yoğurt

cedric ve buseyrecim siz de derhal bu kaloride beslenmeye başlıyorsunuz haberiniz olsun
itiraz kabul edilmez size uygun saatleri bildirir bir liste yapın hemen ve size uygun öyünlere böleyim ben tüm kaloriyi

bu hafta değişime izin yok niye aptallığımdan tabiki ne vardı onda poğaçayı tatlıyı boyozu yiyecek
daha çok yoğurt daha çok et ve sebze tüketsem belki yine aynı kiloyu alırdım ama hepsi yağ olmazdı hiçdeğilse birazı kas olurdu ama ben naptım kendime zulmettim şimdi bedel ödeme sırası geldi

Back