Kadiiiss şu lapa diyetini nasıl yaptın?
pericim 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyosun sabah öğle akşam bunu yiyosun yoğurlu biberli naneli
ve bol su içiyosun canım
günaydın takımcım
ben de 102 kiloyum malesef regl oldum bugün haftaya çok iyi bir sonuç bekliyorum inşallah
birazdan yeni diyet listemi yazıcam size
tam 11 kilo yağ almışım 6 ayda inanılmaz ama malesef gerçek
kadscim ilk senin kilo durumunu gördüm harikasın isteyince başaracağını biliyordum zaten tebrikler
emelcim eminmi şişkinliktir ve gececktir canım sen kendine inandıkça veriyosun
canım gecen haftada bildiim yapmamıştım 2 haftalık sonuç bu gerçi 64 tüm 2 hafta önce
merhaba arkadaşlar
hemen kilomu yazıp kaçmam gerek 1 kilo verecem diye söz vermiştim 59.4 tam 1 kilo vermişim tabii yemeklerle alakası yok üzüntüden verdim bu hafta maalesef neyse hadi ben kaçar
honeycim harikasın canım
bak dikkat et geri alma tamam mı
benim gibi salarsan alırsın canım
özellikle reca ediyomm
hasta bebegimizede yardimlarini esirgemiyen cani gönülden kosan ilgilenen herkesten allah bin kere razi olsun. yine duygulandim. insanin dünyada yalniz olmadigini. karanliktan elini uzatinca bu eli bir insan elinin tutacagini bilmek ne kadar güzel
evet özellikle biz bayanlar pek duyarlıyız bu yardım konularında
bir arakadaşımıza nası yardım yaparım diye 2 gecedri uykum kaçıyo ya
anlatamam çok kötü bir ruh halindeyim ya
geçen haftaki vermemin üzerine bu hafta az verrim diye düşünmüştüm ama beslenme şeklini değiştirmek şu yumruk kadar yeme olayı:teytey: ve acıktıkça yeme olayı işi bitirdi :dance:
ayyyyyyyyyyy kaptanımmmmmmmmmm
inanmıyorum yaaaaaaaaa.s.
aman canım aman dikkat et sporla bu sonuc ve dediğin gibi bilinçli beslenmeyle
bırakma oldu mu sporu inan senden çok sevindim
dün akşam sizi düşündüm reyhan abla umutcum ve sen bir zamanla kim 80 in altına çabuk incek diye yarışıyodunuz şimdi de
kim 70 in altına düşcek diye yarışın oldu muuu
:1hug: