- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi maviduvar1
Oğlumda disleksi yok. Hiperaktivite teşhisi konduğu zaman tüm testleri yapıldı. Hatta farklı doktorlara da götürdüm. Matematik fen gibi derslerde çok iui ama Sözle dersleri sevmiyor.disleksi problemi olmadığından emin misiniz? okuma-yazma problemi bana direkt onu çağrıştırdı açıkçası ama içinize kurt düşürmek istemem, sadece aklıma geldi.
Oğlum Türkçe gibi Sözel dersleri sevmiyor. Ben en aIndan Türkçe'den 15 soruluk bi test çözsün istiyorum. Türkçe çok önemli sonuçta. Ama benim istememle olmuyor işte.Besinci sinifa gecen bir oglum var benim de. Ben de yaz tatillerinde oglumun test cozmesini isterdim ama kiyamiyorum da. Cocukluklugunu yasasin diyorum bir taraftan da. Bu gunler bir daha geri gelmeyecek. Zaten sene icinde yeterince test cozuyorlar ister istemez. Sadece yatmadan once kitap okuyor oglum. O yeter diye dusunuyorum.
Evet sizin zorlamanizla olmaz. Cocugu okuldan derslerden sogutmayin. Birakin biraz tatilin keyfini cikarsin. At yarisinda gibi surekli test cozduler zaten kisin. Agustos gibi ya as yavas gunde yarim saat falan cozmesini isteyebilirsiniz. Suan icin erken bence. Kitap okuyabilir ama.Oğlumda disleksi yok. Hiperaktivite teşhisi konduğu zaman tüm testleri yapıldı. Hatta farklı doktorlara da götürdüm. Matematik fen gibi derslerde çok iui ama Sözle dersleri sevmiyor.
Oğlum Türkçe gibi Sözel dersleri sevmiyor. Ben en aIndan Türkçe'den 15 soruluk bi test çözsün istiyorum. Türkçe çok önemli sonuçta. Ama benim istememle olmuyor işte.
Turkce icin en onemli sey kitap okumak. Hiperaktivite oldugu icin 1 saat oturup kitap okumasi zor o yuzden yarim saatte anlasin, az ama duzenli olmasi da muhim. Kitaplari ilgi duydugu konularla ilgili secerseniz okuma ihtimali artar. Test cok onemli degil, agustosa kadar doyasiya eglensin. Agustos sonrasi sene tekrari yapsin yeter yani.Oğlumda disleksi yok. Hiperaktivite teşhisi konduğu zaman tüm testleri yapıldı. Hatta farklı doktorlara da götürdüm. Matematik fen gibi derslerde çok iui ama Sözle dersleri sevmiyor.
Oğlum Türkçe gibi Sözel dersleri sevmiyor. Ben en aIndan Türkçe'den 15 soruluk bi test çözsün istiyorum. Türkçe çok önemli sonuçta. Ama benim istememle olmuyor işte.
Apartmandaki Arkadaşı gidiyor. Belki heveslenir dedim. Ama onu a istemiyor. Evde pc başında vakit geçirmekten başka birşey istemiyor yani.bence siz bir kur'an kursuna falan yollayın mutlaka.
Apartmandaki Arkadaşı gidiyor. Belki heveslenir dedim. Ama onu a istemiyor. Evde pc başında vakit geçirmekten başka birşey istemiyor yani.