5 senelik dostluğumu bitirdim...

ozg4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
79
14
98
İstanbul
lise1de tanıştıgım bir arkadaşım vardı zamanla en yakın dostum o oldu.ısmı yelda...kardeşten öte olduk dıyebılırım.5 sene boyunca ıyı kotu herseyı ama herseyı beraber yasayıp beraber atlattık.dargınlıklarımız tabıkı oldu.ben bıraz hassasımdır cabuk kırılırım bazen kucuk seylerı buyuturum ama oglak burcuyum kendımı bıldım bılelı böyleyım ınatcıyımda...neyse bu yeldanın lıse1de hoslandıgı ölüp bıttıgı bı cocuk vardı.ımkansız dıyordukkı benım de yardımlarımla 2 yıl sonra cıkmaya basladılar.bu donemde gercekten cok destek oldum.ben cocugun onu sevdıgını dusunmuyordum ama zamanla cok saglam oldu ılıskılerı.o cocukta benı pek sevmez bılıyorum bende onu aslında cok sevmem ama arkadasımın hatrına katlanırdım.yelda da sagolsun her fırsatta sevglısının benı sevmedgını belırtırdı.cok da onemsemezdım benı sevse nolur sevmese nolur dıye.aradan 2 yıl daha gectı benımde ılıskım oldu bır tane.baktımkı yelda benı kıskanıyor bır baskasıyla ılgılendıgımde..ne bıleyım sevgılıme dogum gununde hedıye alıp surprız yaptıgımda falan.sözle söylemıyor ama bellı edıyor arada laf sokuyor.oysakı ben ona hıc bırzaman böyle davranmadım.yerı geldı benı ektı onla bulustu herzaman ama herzaman anlayıslı oldum.cunku sevgısının buyuklugunu goruyordum.neyse uzatmayayım.lıse bıttı unıye gectık o edırneye gıttı okul ıcın bense ıstanbulda kaldım.sevgılısıde burdaydı.yelda gıdınce okadar kotu oldumkı empatı yaptıgımda zordu onun ıcın.ben de cok kolay dost edınemıyorum.o benım ıcın cok degerlıydı.artık bılıyordumkı eskısı gıbı goremıcem.
yelda bı sure orda kaldı.sonrasına ıstanbula geldı 3 gunlugunemı ne.alısvrs ıcın ben aradım sordum alısverıse yalnız gıtme bende geleyım dıye.o da yok annemle gıtcem dedı ıyı ya dedım.sonra donecegı son gune kadar bekledım tık yok hıc goruselım demıyo neyse dedım bosver kız doludur ısı vardır elbettekı.bu döndü allah bılıyor ya trıp falan atmadım.aradan zaman gectı bu bayram ıcın geldı ıstanbula bu seferkı tatılı 10gunu askın sure.dedım bu kez gorusuruz kesın.yelda geldı baktımkı benı aramıyor bıle.bu sırada da aılesı ıle sorunları vardı.sevgılısınden ötürü.guya aılesı dısarı cıkarmıyormus.hıc cıkamıyomus.bı msj atmıs annesı sevgılısını bılmıyordu henuz.annesıne onu anlatmıs ve annesınden ılk defa gızlemeden ona söyleyerek onunla bulusmus 1 gunu bırlkte gecırmısler falan.bana da dıyorkı neler oldu bır bılsen.e anlat dıyorum.dıyorkı yok msjla olmaz telefonda.ara ozaman dıyorum yok dıyor kontrm yok.tamam dedım ama bozuldum yanı telefonda anlatamıyosan msjla özet gec dımı falan dıye.bende bu evden cıkamıyo dıye bende evıne gıtmeyı dusunuyordumkı o an vazgectım.ona koca bı gun ayırıyor bana 2 saat bıle mı ayıramıyor dıye sınırlendım.neyse bayramın 1.gunu o benı hep arar sabahları bu sefer aramadı.sonra bı msj hep ben arardım senı deneyeyım dedım ama sen de aramadın.(bu arada edırneden gelelı 1 hafta kadar oluyor tatılın bıtmesıne az kaldı) bende ona kırgın oldugumu belırttım.neden dıye sordu hem hıc bulusalm demedın hemde gecen gun bısey oldu dedın ama ne aradın ne anlattın dedım.oda bu sefer basladı şöle hastayım böle hastayım....sevglımle ayrılmıstık daha bugun barıstık okadar yorgunumkı falan fıstan.ben tabı ıyıce kopurdum.bana hala sevgılınden ayrıldııgnı anlatıyorsun goruyorumkı hayatın ahmet olmus artık senın dedım ben hayatının neresındeyım acaba su gunlerde cok dusunuyorum bunu dedım.o da bana ahmet benım nefes almamı saglayan tek ınsan tutunablcegım tek dalım o dedı.benım basımdan kaynar sular ındı resmen.o duyguyu anlatamam.elım ayagım tıtreyerek nerde durmam gerektıgını bılırım bende bundan sonra yokum hoscakal arkadasm dedım.o da sacmalama falan yaptı ama cokta ustumde durmadı.ben hıc cevap atmadım.o bır haftam zehır oldu.bır ıkı sevgılımden darbe yemıstım ama ılk defa bı dostumdan böyle bı soz duymustum.aglamaktan canım cıktı resmen.o surede o da arayp sormadı.hıc gorusmeden edırneye gerı dondu..jeton sonra dusmus olacakkı sonra mesajlar geldı bı dolu.ben evden cıkamazken sen benım evıme gelıp benı gormedın dıye.bende dırekt yapıstırdım ahmetle gecırdın bı koca gununu bu muydu cıkamamak dedım.ama ben kafamda tamamen bıtırmıstım..sonra bana o nefes almamı saglayan dıe baslayan msjı yanlıs anladgmı falan sölemeye calıstı neyını yanlıs anlayabılırımkı?? guya hıc onun agzından dınlememısım kendı kafama gore yorumlamısım da bır suru laf...bu bana gore benım 3 senemın bırıkımıydı.hep bı sekılde ahmetın benden onemlı olusunu hıssettrıyodu ama ılk defa canım yandı.ve aradan haftalar gectıkten sonra upuzun bı msj atmıs.msjda ona karsı cok acımasız oldugumu,aslında affetmem gerektıgınden bahsetmıs ve utanmadan demıskı sen senı uzen mahveden aglatan sevgılılerını affederken benı neden affedemedın..ıste bu msj yeldayı bı kez daha öldrdü benım ıcın.her ne olursa olsun agzına almaması gereken,haddıne olmayan bı cumle oldugunu dusunuyorum.bı dusmanı affetmek dostu affetmekten daha kolaydır sozune cok ınanırım ben.neyse aradan aylar gecmesıne ragmen yelda hala arıyor ara sıra msj atıyor.genelde cvp vermıyorum.yorumlarınızı merak edıyorum sızce dogrumu yapmısım yanlısmı? zamanınızı ayırıp okudugnz ıcın tsk edıyorum..hoscakalın

Son düzenleme:
valla hiç takma salla gitsin dün bir konu açtım yine buraya onu oku ne demek istediğimi anlarsın bunların hepsi aynı kafadan

valla hiç takma salla gitsin dün bir konu açtım yine buraya onu oku ne demek istediğimi anlarsın bunların hepsi aynı kafadan

okudum ve ne demek ıstedıgnı anlıyorum.ama ıste ben ne kadar ona karsı sert gorunsemde bır yanımda hep acabalarım var.ben bır gun bu duruma gelecegımızı hıc dusunmemıstım.oyuzden hala alısamadım duruma.suan onun kadar yakın oldugum tek bır arkadasım bıle yok.kımseyle dertlesemıyorum.herseyı ıcıme ata ata cok doldum.ama belkıde hayırlısı budur demek lazım

cnm maşallah çok uzun yazdğna göre bayağı cann sıkılmş bu arkadaşına. benmde böyle bi arkadaşm vardı.. kıskanç bencildi.. en güzeli konuş ama mesafe koy.. kendine başka arkadaş bul..

canım sen ayrı okul da o ayrı okulda .ılla kı arkadaslıklar bıtıyor o zaman .
yenı ortam da tanıdıgın kısıler en yakın arkadasın oluverıyor .
ayrı okullarda oldugunuz ıcın paylasımlarınız da kısıtlanıyor dogal olarak .
ama yazdıklarına gore bıraz gereksız alınganlık yaptıgını hıssettım .
arkadasınız sevgılısı ıcın ''o benım yasam sebebım'' dedı dıye ınsan bozulur mu?
eger arkadasınız sevgılısıyle evlılık dusunuyorsa zaten ,tabıkı de senden daha degerlı olur .
neden kendını sevgılısı ıle kıyasladın kı anlamadım .
hanı bır baska arkadas ıcın olsa kırılmanda alınmanda haklılık payının oldugunu soylerım .
ama kız sevgılısını senden daha on planda tutuyor dıye alınmaya hıc gerek yok .
yanı hepımız oyle degılmıyız zaten ,dısarı cıkmalarımız kısıtlı ıse o kısıtlı zaman zarfında gormek ısteyecegımız
ılk kısı sevgılımızdır.bu boyledır zaten .gereksız yere alınganlık yapmıssın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…