• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 MARTTA TÜP BEBEK TRANSFERİ YAPTIRACAKLAR

Dilekr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
642
223
23
25
Transferim yapılacak vari aranızda arkadaşlar?neler yapıyorsunuz?🤗

Transfer sonrası da öncesi de aynı ilaçları kullanmamı istedi doktorum

Hayırlı olsun pozitif sonuç al inşallah ben transfer sonrası 1 saat yattım hastanede sonra kalkıp wc girdim eve geldim bol kabak çekirdeği badem yedim ilk tuttu benim düştü ama tutmasına bunlar faydalı oldu bence

Benimde pazartesi günü transferim olacak inşallah herkes için hakkımda hayırlısı

Hayırlı olsun pozitif sonuç al inşallah ben transfer sonrası 1 saat yattım hastanede sonra kalkıp wc girdim eve geldim bol kabak çekirdeği badem yedim ilk tuttu benim düştü ama tutmasına bunlar faydalı oldu bence
Kimyasal gebelik mi oldu yani sizinki benimki dün sonuçlandı ve ilk tuttu iki gün sonra değerler düştü kimyasal gebelik oldu yani

Kimyasal gebelik mi oldu yani sizinki benimki dün sonuçlandı ve ilk tuttu iki gün sonra değerler düştü kimyasal gebelik oldu yani
Yok benm normal gebelkti keseyi gördük 8. Hafta kalbni duymaya gidecektk ani kanamyla düşük oldu herşey 1 saat içinde evde oldu bitti

Back