Gözünaydın canım , güle güle git gel hayırlısıyla esracım.
Bol bol hasret gider.
Kumbarama dün 20, bu gün de 10 TL attım. Geçen aydan kalan 5 Tl ile birlikte şimdilik 35 TL oldu. Bu ay tüm biriktirdiğim para bana kalacak inşallah. Bakalım 1 ayda kaç para biriktirebilicem?
Allah bereket versin canım .
İnşallah bol bol biriktirirsin.
Ben bu ay çok kötü gittim . Bundan sonra ya bakıcaz artık.
maşallah canım iyi biriktirmişsin bu ara
Allah bereket versin
ben atamadım bu ara ya biraz sıkışıklık olduda
neyse birdahaki aya artık
çok sağol canım biraz sonra yola çıkacağım
tüm arakadaşlarada selamlar
kısmetse geldiğimde kaldığımız yerden devam
geçen gün bozuk paraların haricinde direk 30 tl attım kumbarama
Bende 50 lira aldim esimden.yarin yazliga gidiyorum.eve bisey almiycam belki orasi icin biseyler alirim.orasi cok pahali.simdiden 20 lira attim kumbarama.
bugun burda pazar var.ama benim pazar aliskanligim yok. evimin yakininda iki manav ve iki market..sizler sebze alisverisinizi nerden yapiyosunuz neresi daha uygun sizce
Pazarların kurulduğu yerlere yakın olan bir iki marketi gezip sonra pazara gidiyorum ben. Alışveriş sırasında tazelik ve fiyatları göz önüne alarak bazı malzemelerimi pazardan bazılarını da marketten alıyorum. Çünkü yakın marketler sadece o güne özel pazarlarla rekabet için fiyat indirebiliyor.
Çiğden koyabilirsin, kullanacağın kadar paketleyip
cok sagol hemen hazirliyorum
Dün kumbarama para atmadığımı hatırlayınca bu gün 20 TL attım.
Kumbara kumbara dediğim de sanacaksınız ki gerçekten bir kumbara... Hiç alakası bile yok. Eski boşalan ağda kutumu yıkadım temizledim kumbara niyetine kullanıyorum işte... Sizin kumbaralar nasıl merak ettim bu arada...
Birde ben bi terasim var cicek ve sebze yetistiriyorum.yaklasik 3-4 kg kadar domates var suan elimde.konu komsuyada veremiyorum cunku kabugu cok sert saksida yetistirdigimdenmidir nedir cok guzel olmadilar bu yil.gecen yil ceri yetistirmistim o daha uygun galiba saksi icin.
Simdi ben bu domatesleri dondurucuya koymak istiyorum cigdenmi koymaliyim yoksa pisireyimmi. siz nasil yapiyosunuz fikir verebilirmisiniz banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?