5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

ev için bileziklerinizi verdiniz mi özel değilse? benim erkek arkadaşım peşinat yaparız diyo bilezikleri ama ben öyle istemiyorum...

ev için bileziklerinizi verdiniz mi özel değilse? benim erkek arkadaşım peşinat yaparız diyo bilezikleri ama ben öyle istemiyorum...

Benim sözlumde ev almak icin bilezikleri pesinat yaparız diyo ben vermek istiyorum. sen niye vermek istemiyosun ?

Oleyyyyy:)yasasin articak paraciklar:)

Bak canim otobusemi binecrn kagit para verecrn kubrani untacan acilmayan kumbRa alacan:) bide buarya hergun ne kadar attigini yazarsan biriktirme hevesin daha fazla gelir:)tabiki bu benim nacizane fiktim yinede sen bilirsin.

Hayır canım ev kendımızındı ıcını bız yenıledık komple kredı ıle
sımdı onu oduruyoruz
bileziklerimden biraz bopzuldu ama cogu duruyor dıyebılırım
onuda araba alırken kullanmauyı dusunuyorum

buarada 5,10 kuruısları hep saga sola fırlattıgımı fark ettım kumraba olayına gırene kadar

dünki kumbirik para
2,75 :)

herkese kocaman kocaman günaydınlar hayırlı cumalar canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim kaç gündür aranıza gelemedim kusuruma bakmayın ne olur kaç gündür kumbarama para da atamadım bugün 10 tl atıyorum rabbim arttırsın inşallah

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz aramıza kızlar rabbim bol bereket ve birikim versin inşallah

Gunaydin kizlar bugun cok mutluyum cunku bugun fakulte yok yatakta bi saga bi sola devriliorum birazdanda kalkip kahvaltimi yapip askitoskumun yanina gidecem :) haftanin en sevdigim gunu tatil gunleri:)

Gunaydin kizlar bugun cok mutluyum cunku bugun fakulte yok yatakta bi saga bi sola devriliorum birazdanda kalkip kahvaltimi yapip askitoskumun yanina gidecem :) haftanin en sevdigim gunu tatil gunleri:)

seni tembel seni
uykucu
kız bari okulu çok seviyorum filan diye numara yapsaydın

200 tl ayırıyorum canım 2 gram alıyorum 20 30tl cıvarı artıyo onunla euro veya dolar falan alıyorum internet hesabından alıyorum zaten oyle bırıktıyorum bende nişan düğün derdi olmadıgından heralde koca adayı olmayınca boyle rahat oluyorum :) ama ara sıra kredı kartıyla taksıtle ufak tefek seylerde alıyorum en azında koca adayı bulunca elıme gecer iyiki almısım derım :) :)

Bak canim otobusemi binecrn kagit para verecrn kubrani untacan acilmayan kumbRa alacan:) bide buarya hergun ne kadar attigini yazarsan biriktirme hevesin daha fazla gelir:)tabiki bu benim nacizane fiktim yinede sen bilirsin.

nacızane fikrini yerim senın hatuncan :) iyi fikir aslında ama su iş bankasının cocuklara verdıgı bı kumbara vardı hala varmı bılmıyorum ama sadece banka gorevlısı acabılıyodu bı arkadasımda vardı cok heves etmıstım bende alabırmıyımkı ondan ne guzel olurdu :) tamam bendende kumbaraya taaammmm 1TL kumbaraya gırmıs bulunmakta artık dokunmuorum işlh tabi :)

ay evlenmek zahmetli iş be bizim 1 senemiz var ama elimiz ayağımız birbirine girdi bi yerden başlamak gerek

oturdum kac para attıgımı topicten takıp ettım 20 kusur lıra yanı ayın 15 den berı ne kadarrr az :)
ha buarada 1 dolarda atmısıtm dun :))))))))

Bereketli cumalar birikimci güzeller,

7,5 tl bugünkü hasılatım.

En fukara benim :) sımdıye kadar attıgım ıkı buyuk para bırı 5.25 bırı 4.25 ımıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…