Bızımde oyle ev borcumuz var evlendık bı takım esya borcu devam eıdyor eksıklerımız fılan vardı toparlamaya calısıyoruz tam olarak 20 ay sonra bıtecek anca rahatlıcaz ama bıyerden baslamak gerekıyor dıye kumbara olayına gırdım bakalım cok buyuk bısey olmucak ama olsun
ev için bileziklerinizi verdiniz mi özel değilse? benim erkek arkadaşım peşinat yaparız diyo bilezikleri ama ben öyle istemiyorum...
Çalıştığım iş yerinde pozisyonum değişti , maaşımda artış olacak o zaman daha büyük paralar atabileceğim borclardan kısa surede sıyrılmaay calısıp yenı yatırımlara dogru ınsallah yol alabiliriz
şimdi dün akşamki kumbirik parayı bildiriyorum
1,25 tl :))))))
bende para bırıktırmek istıyorum kumbarama elıme gelen bozukları atıyorum ama otobuse bınecek oluyorum butun parayı bozdurmayım dıye kumbaraya saldırıyorum :) ufak tefek bısey alcak oluyorum hemen kumbara gelıyo aklıma sımdı kumbarada ne kadar var bılmıyorum ama ne 50krs var nede 1 tl hepsı 5 krş 10 krş falan 5 tl falan cıkar oda cok bozuk dıye dokunmuyorum,siz nasıl bırıktıyosunuz anlam veremıyorum banda akıl verınnnnn,ama her ay 2 gr altın alıyorum o ayrı ben bıde kumbarada bırıktırmek istıyorum 2 ayda 1 gr altın parası bırıktırebılsem kar kardır hatunlar
ev için bileziklerinizi verdiniz mi özel değilse? benim erkek arkadaşım peşinat yaparız diyo bilezikleri ama ben öyle istemiyorum...
merhaba kızlar
bende katılabilir miyim aranıza
Gunaydin kizlar bugun cok mutluyum cunku bugun fakulte yok yatakta bi saga bi sola devriliorum birazdanda kalkip kahvaltimi yapip askitoskumun yanina gidecem :) haftanin en sevdigim gunu tatil gunleri:)
benim çelikten kumbaram var anahtarını anneme verdim saklıyo yerini bilmiyorum anahtarın istesemde açamam yani
çağlacım evet yeni başladım arada ekemğe felan gidiyorum (babam ekmek parası fazla verir ordan arttırıyorum felan)
nusyacım ben dokunmuyorum çünkü evlenicem ve hiç bi hazırlığım yok erkek tarafı bitirdi herşeyini aileminde durumu belli bende kendim para biriktirim ufak tefek şeyleri alırım hiç olmazsa dedim ve biriktirmeye başladım
bu arada nusyacım 2 gr altın kaç tl ediyor ?
Bak canim otobusemi binecrn kagit para verecrn kubrani untacan acilmayan kumbRa alacan:) bide buarya hergun ne kadar attigini yazarsan biriktirme hevesin daha fazla gelir:)tabiki bu benim nacizane fiktim yinede sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?