Canim siniftaki arkadaslarla 8kisi bir araya gelip her p.tesi birimize 20tlden 140tl para alioruz hani gun gibi bise yaptik bu hafta sira bendeydi:)
Canım teşekkür edeim amin,hepimizin birikimleri bin bereketli olsun inşallahallah arttırsın inşallah ablacım
Kızlar hazır olun benden tam 100tl:)))
4 .25 :)
bu aksam atabılırmıyım bılemıyorum kızlar
buarada bızde normalde ayda 100 tlden gun yapıyoruz temmuzd aben alıcam ama borclarımıza gıdecek o 900 tl
sımdıde haftalık 20 tl toparlıcaz bunu esıme soylemeyı dusunmuyorum ama alırken ondan
bahanelerle alıcam parayı bana geldıgınde 3.sırada alıcam kumabarama atıcam onuda soylemıcem gercı okadar parayı kumbaraya nasıl sıgrıdacaksam :) neyse
bırde ark 15 gunde bır 25 tl gırmıstık ancak duzenlı gıdemıyoruz ara 3 haftaya cıokıyoruz son partıyı bu paa donucez sanırım bır daha paralı olarak devam etmez
Ohhhhh hadi bakalım gelsin paracıklar,bereketi gani gani olsun.
boşver söyleme canım eşine.
Bugün 3 tl atıyorum kumbarama.
Hepinize bol birikimler
merhaba kızlar bende para biriktiriyorum ama ben çalışmıyorum ve evden okuyorum yani haçlık almıyorum bi gelirim yok ama arada bababm veriyo bi kaç lira onları biriktiriyorum eylüle kadar hiç dokunmucam içinde ne kadar var kumbaramın bilmiyorum ama sanırım 10 felan olmuştur eylüle kadar açmıcam eylülde açıp çeyizlerimi düzmeye başlıcam
ben nişan ve çeyiz için para biriktiricem. ama bir baktım ki kredi kartlarım almış başını gitmiş maaşımdan fazla giderim olmuş(( mayısta ancak toparlıyorum ve haziranda sadece 850 tl kredi kartı borcum var sabit (( ancak temmuzda toparlıcam sanırım durumları. off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?