5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

allah arttırsın inşallah ablacım
Canım teşekkür edeim amin,hepimizin birikimleri bin bereketli olsun inşallah

Kızlar hazır olun benden tam 100tl:)))

Vaavvvv şekerim maşallah,tek seferde 100 tl topiğimizde rekor sanırım.
Devamı da gelsin bereketi eksin olmasın

Bugün benden 4 tl topik güzelleri.
Herkese iyi uykular.

4 .25 :)
bu aksam atabılırmıyım bılemıyorum kızlar

buarada bızde normalde ayda 100 tlden gun yapıyoruz temmuzd aben alıcam ama borclarımıza gıdecek o 900 tl
sımdıde haftalık 20 tl toparlıcaz bunu esıme soylemeyı dusunmuyorum ama alırken ondan
bahanelerle alıcam parayı bana geldıgınde 3.sırada alıcam kumabarama atıcam onuda soylemıcem gercı okadar parayı kumbaraya nasıl sıgrıdacaksam :) neyse
bırde ark 15 gunde bır 25 tl gırmıstık ancak duzenlı gıdemıyoruz ara 3 haftaya cıokıyoruz son partıyı bu paa donucez sanırım bır daha paralı olarak devam etmez

Ohhhhh hadi bakalım gelsin paracıklar,bereketi gani gani olsun.
boşver söyleme canım eşine.

Bugün 3 tl atıyorum kumbarama.

Hepinize bol birikimler

Son düzenleme:
Ohhhhh hadi bakalım gelsin paracıklar,bereketi gani gani olsun.
boşver söyleme canım eşine.

Bugün 3 tl atıyorum kumbarama.

Hepinize bol birikimler

Bu ay kumbramı bozmayı dusunmuyorum belkı bı dahakı ay dolar bahsetmıstım teneke ve acılmıyor buraya yazdıklarımdan hesaplıcam aylık bırıkımı benım harıcımde esım atıyorsa onuda bılemıcem :)
Allah bereketını gostersın ınsallah

kızlar anlamadıgm bişe var bazı arkadaşalr birikim zamanı burda olmak biriktirmek için can atıyorlar sonra yok oluyorlar galiba sihir bazlar anlayamıyorum

merhaba kızlar bende para biriktiriyorum ama ben çalışmıyorum ve evden okuyorum yani haçlık almıyorum bi gelirim yok ama arada bababm veriyo bi kaç lira onları biriktiriyorum eylüle kadar hiç dokunmucam içinde ne kadar var kumbaramın bilmiyorum ama sanırım 10 felan olmuştur eylüle kadar açmıcam eylülde açıp çeyizlerimi düzmeye başlıcam

Yenimi baslDin canim galiba 10dedigin 10tl demi eger hic harcamsdan biriktirirsen ne guzel bende calismiyorum okuyorum ama duzenli harclik aliorum annemden.onlari biriktiriom:)

bende para bırıktırmek istıyorum kumbarama elıme gelen bozukları atıyorum ama otobuse bınecek oluyorum butun parayı bozdurmayım dıye kumbaraya saldırıyorum :) ufak tefek bısey alcak oluyorum hemen kumbara gelıyo aklıma sımdı kumbarada ne kadar var bılmıyorum ama ne 50krs var nede 1 tl hepsı 5 krş 10 krş falan 5 tl falan cıkar oda cok bozuk dıye dokunmuyorum,siz nasıl bırıktıyosunuz anlam veremıyorum banda akıl verınnnnn,ama her ay 2 gr altın alıyorum o ayrı ben bıde kumbarada bırıktırmek istıyorum 2 ayda 1 gr altın parası bırıktırebılsem kar kardır hatunlar

benim çelikten kumbaram var anahtarını anneme verdim saklıyo yerini bilmiyorum anahtarın istesemde açamam yani
çağlacım evet yeni başladım arada ekemğe felan gidiyorum (babam ekmek parası fazla verir ordan arttırıyorum felan )

nusyacım ben dokunmuyorum çünkü evlenicem ve hiç bi hazırlığım yok erkek tarafı bitirdi herşeyini aileminde durumu belli bende kendim para biriktirim ufak tefek şeyleri alırım hiç olmazsa dedim ve biriktirmeye başladım

bu arada nusyacım 2 gr altın kaç tl ediyor ?

Çalıştığım iş yerinde pozisyonum değişti , maaşımda artış olacak o zaman daha büyük paralar atabileceğim borclardan kısa surede sıyrılmaay calısıp yenı yatırımlara dogru ınsallah yol alabiliriz

şimdi dün akşamki kumbirik parayı bildiriyorum
1,25 tl :))))))

ben nişan ve çeyiz için para biriktiricem. ama bir baktım ki kredi kartlarım almış başını gitmiş maaşımdan fazla giderim olmuş (( mayısta ancak toparlıyorum ve haziranda sadece 850 tl kredi kartı borcum var sabit (( ancak temmuzda toparlıcam sanırım durumları. off off

Bızımde oyle ev borcumuz var evlendık bı takım esya borcu devam eıdyor eksıklerımız fılan vardı toparlamaya calısıyoruz tam olarak 20 ay sonra bıtecek anca rahatlıcaz ama bıyerden baslamak gerekıyor dıye kumbara olayına gırdım bakalım cok buyuk bısey olmucak ama olsun

damlaya damlaya gol olurmus kızlar :) illaki elimize 5 , 10 krs gecr ufak para diye onlari gormemezlikten gelmiyelim direk kumbaraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…