• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

nacızane fikrini yerim senın hatuncan :) iyi fikir aslında ama su iş bankasının cocuklara verdıgı bı kumbara vardı hala varmı bılmıyorum ama sadece banka gorevlısı acabılıyodu bı arkadasımda vardı cok heves etmıstım bende alabırmıyımkı ondan ne guzel olurdu :) tamam bendende kumbaraya taaammmm 1TL kumbaraya gırmıs bulunmakta artık dokunmuorum işlh tabi :)

Canim bak kumbaranin para cikardigin yerini bi guzel bantla sikica ki acilmasin sonrada acil bise olunca hemen elin gitsede acilmaz:)

Su is bankasinin kumbarasindan bende istiyorum bayada buyukce bisey
Neyse 1.50 tl attim demin

Canim bak kumbaranin para cikardigin yerini bi guzel bantla sikica ki acilmasin sonrada acil bise olunca hemen elin gitsede acilmaz:)

para çıkardıgım yerı bantlarsam nasıl para atcam :) dünya haritası şeklinde benım kumbara bedava seylerı sevdıgımden türkiye fınans bankasından almıstım bozuk bısey zaten bı donduruyorum butun paralar dökülüyo bant falan fayda etmez benım kumbaraya:)
ucuz yollu bı kumbara alma zamanı geldı galıba

Kizlar bugun sinavim var dua edin bana ii fecsin saat 3te basliyacak 4te bitecek dualaeinizi bekliorum.

Back