5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar yeni ayımız hayırlı olsun inşallah ben kumbarama bugün 5 lira atıyorum allah arttırsın inşallah

esra1982:120tl
cagla:120tl:)
nurlum:115.75tl
mutlu kız:66.85tl
lenobiaa:1gr
okyonus:50dolar
bana gelenler simdilik bunlar bi kac gün içinde anasayfayıda melikecimin yardımıyla düzenlicez inşallah:)

tamamdır canım liste tamamlansın düzenleriz tablomuzu bende bu ay yazmıcamda az olduğu için artık gelecek aya yazarım paara atıyorum sonuçta :)

yarın para bozmamak ıcın 3.5 tl var bozukluk :) 2 tl atabılırım kumbaraya dıye dusunuyorum :)

bende yarın kumbara alayım bari :) maaşımı çektiğimde birikime başlayacağım o zaman aranıza katılacağım kararlıyımmm

tamamdır canım liste tamamlansın düzenleriz tablomuzu bende bu ay yazmıcamda az olduğu için artık gelecek aya yazarım paara atıyorum sonuçta :)

Canim benim bildirim yapan kisiler bu kadar yenileri listenin sonuna eklesek ama bildirim yapmayanlarida listeden cikarmayalim cunju bazi arkadaslar ikinci ay geleceklermis:) sana da zahmet oluyor canim k.bakma:)

bende yarın kumbara alayım bari :) maaşımı çektiğimde birikime başlayacağım o zaman aranıza katılacağım kararlıyımmm

Canim bi an once katil bekleme maasi arada bi tl iki tl at kumbaraya:)onlar oyle guzel birikioki:)

Canim benim bildirim yapan kisiler bu kadar yenileri listenin sonuna eklesek ama bildirim yapmayanlarida listeden cikarmayalim cunju bazi arkadaslar ikinci ay geleceklermis:) sana da zahmet oluyor canim k.bakma:)

ne zahmeti canım ya lütfen sonuçya bende bu gruptayım sen bana listeyi mesaj atta canım yarın sabah yaparım ben onu :)

günaydınlar hayırlı sabahlar canlar inşallah herkes iyidir ben bugün kumbarama 5 tl atıyorum allah arttırsın inşallah...

günaydııın nasılsınız bakalım kızlar
bugün ben daha atamadım dışarı çıkaarsam bozuk param olur muhtemelen

[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] gr altın [/td]
[td]dolar[/td]
[td]euro[/td]
[td]tl[/td]
[td]çeyrek altın [/td]
[td]yarım altın[/td]
[td]cumh. Altın[/td]

[/tr]
[tr]
[td]cagla2525 [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]240 tl [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra 1982[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]230 tl[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]incimnaz [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]41 tl[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurlum [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]186,75 tl[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]lavin [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] 75 tl[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]chesepuff[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] 85tl[/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alyadua[/td]
[td] 1 gr altın [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]okyonus[/td]
[td][/td]
[td]110 dolar[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[td]mutlu kız[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] 66,85 tl[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[td]lenobiaa [/td]
[td]1 gr altın[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mutlu kız[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] 66,85 tl[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenobiaa [/td]
[td]1 gr altın[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
kızlar tablomuzu toplam birikim olarak yapıyor yok her ay heray yaparsak anasayfa çok karışık durur siz okeyliyorsanız böyle yaparım yok diyorsanız her ay ay yaparımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…