5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Bugün kimse para atmamış sanırım daha kumbaralara

O zaman benden bugün 5tl.
Muhtemelen şuan kumbaramda cebimde olduğundan daha çok para var. Nasıl dayancaz bilmiyorum aybaşına kadar :>

Kızlarrrr özel mesajla mı atıyoruz çağlaya birikimleri yoksa burdan mı paylaşıyoruz.

Az biriktirdim ama yine de kumbaramı açmak için sabırsızlanıyorum

5 tl daha ilave ediyorum kumbarama.
Çağla bende hemen mesajla bildiriyorum toplam birimimi sana.

slm
bende bugün 4 tl attım ve bidirimimi yaptım çağlaya
açılsın kumbaralar

azminize hayranım kızlar şu eksterimi yatırıyım ben yeniden aranızda olucagım:)

Kizlar gunaydin simdiye kadar 4kisi msj atti bana geceye kadar bekleyim melikeye msj atacagim tum arkadaslarimizin birikimlerini bekliyoruz:)

Kizlar nacizane fikrim birikmis paralarinizla gidip altin dolar alin yokda elinizin altindaki nakite heran dokunabilirsiniz oyuzden doviz olsun yadaaltin olsun birsey alin o parayla

Kizlar nacizane fikrim birikmis paralarinizla gidip altin dolar alin yokda elinizin altindaki nakite heran dokunabilirsiniz oyuzden doviz olsun yadaaltin olsun birsey alin o parayla

Evet özellikle şuan altın almak için çok iyi bir zaman. Bundan sonra büyük bir olasılıkla yükselişe geçecek çünkü altın.
Ayın 1ine kadar harcamak yok bana

canım sen bence hemen al:)

Çağlacım halihazırda bir miktar aldım bu ay için. Yatırım yatırım derken her şeyi "yatırmışım". Şuan biraz nakit sıkıntım var. Planım kumbaraya ay sonuna kadar dokunmamak ve biriktirmeye devam etmek. Acil bir şey olur diye bu parayı da şimdilik bağlamak istemiyorum bir yere ama harcamamak için de elimden geleni yapıyorum :) Ay sonunda bunu da kenara koyabileceğimi umuyorum :)

kızlar ben de korkudan kumbaramı sayıp geri kapadım
yoksa harcarım diye
birdahaki ayda biriksinde o zaman bişeyler alıcam inşallah

Son düzenleme:

Bende öyle yapıyorum.biriktirdiğim parayı harcamamak için .kenarda dursun harcamam inşallah zor günler için.Pazardan artan 25 kuruşlar 5 kuruşlarla 10 euro yaptım.Biliyorum çok fazla biriktiremiyorum ama olsun karınca misali .Allah bereket versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…