5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Bir yağmurlu Ankara gününden daha merhaba :)
Bugün benden 7tl kumbaraya.

walla hemde çok pis ters köşe yaptı,hele türkçe mahvetti..hayırlısı olsun hakkımızda,katipliğe başvurdum ben bakalım aslında istediğim meslek değil ama memurluk neticede,,benim nişanlım özel de çalışıyor o da kpss ye hazırlandı ama olmadı onun da

Su istedim eve 20 tl den arta kalan 14 tl yi attım bugün kumbarama.
Bir kaç gündür atamıyordum acısı çıksın diye.

gÜNAYDIN BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bu günlerde parayı bitirdim,kumbaraya atacak bozukluklar bile lazım

Sekteye uğradım iyice

Bazen hiç olmuyor haklısın ama boş geçen günleri unutma , sonra acısını çıkarmaya çalış canım,

ben para biriktirmiyorum bu aralar daha çok harcıyorum :)) Ceyiz için almam gereken çok şey var malum.
Bi sorunum var..
resim ekleme konusunda bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi acaba??

ben para biriktirmiyorum bu aralar daha çok harcıyorum :)) Ceyiz için almam gereken çok şey var malum.
Bi sorunum var..

Maalesef yardımcı olamayacağım ben de bilmiyorum,
online olduğumdan cevap vereyim dedim.

Bes kurus para biriktiremıyorum vala sonum hıc ıyı degıl :))

günaydın kızlar az önce kumabarama 3 lira attım

Bi sorunum var..

konulara yorum yazar gibi açıyorsun , ekranda çıkana mesaj yazdığımız yerin sol üstündeki gülen yüz simgesininn yanındaki eklentiler simgesini tıklıyorsun oradan açılan pencerede dosya ekleden , resimi ekliiyorsun sonrada onaylıyorsun

günaydın inci bu sabah benden hızlısın maşallah
bende 3 lira atıyorum bugün
Allah bereket versin

canlarım kader arkadaşlarım biriktirelim paralarımızı gani gani olsun zengin olalım:)

Ayın 15'i yaklaşıyor...

Ben buraya 15'inde yazıcam kızlar ancak ayın 1'ine kadar harcamayı düşünmüyorum benim maaş ayın 1'inde yatıyor . O yüzden ancak ayın 1'ine kadar dayanabilirsem biriktirmiş sayılırım.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…