5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

gÜNAYDIN BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bu günlerde parayı bitirdim,kumbaraya atacak bozukluklar bile lazım

Sekteye uğradım iyice

Bugun 5. 50 tl attımmkumbarama Allah berekt versınbu ay eksiye dustuk çok harcamamız oldu onumuzdekı ayda sıkışık olacagız tek maaşla zor bende ins. Hayırısıyla memurolurum

bende 50 kuruş attım gün sonuna kadar daha atabilirim inş.:)) bende memur olabilsem keşkeeeee(

toplu yatırımdan sonra küçük atışlara başladımm :) bugün kumbarama 10 kuruş attım öle çıktımm :) hafta sonuda çocuk gibi anneme babama kumbarama para attırdımm :)

bende 50 kuruş attım gün sonuna kadar daha atabilirim inş.:)) bende memur olabilsem keşkeeeee(

Allah hepımızın gönlüne göre versın ıns. Bol bol kadro açsınlar ıns. bızde atanalım memur olalım hayırlıısıylaTek maaşla cok zor hAyat pahalı

Allah hepımızın gönlüne göre versın ıns. Bol bol kadro açsınlar ıns. bızde atanalım memur olalım hayırlıısıylaTek maaşla cok zor hAyat pahalı

amiin aminn inşallahhh ösym duyy biziiiii :)) ben nişanlıyım şimdiden zorlanıyoruz tek maaşla yaawww

Evlenınce dahada zor sureklı bırsey cıkıyor dugun nezaman Allah tamamına erdırsın

teşekkür ederim inşaalllahhh :) 22 haziran düğünüm nasip olursa :) evlenince zor olacak gibi dediğin gibbii ( özelden de ses çıkmıyor ki sizin bölüm?

teşekkür ederim inşaalllahhh :) 22 haziran düğünüm nasip olursa :) evlenince zor olacak gibi dediğin gibbii ( özelden de ses çıkmıyor ki sizin bölüm?

Özelde calış çalış karşılıgı yok bende evlendıgımde cıkmak zorunda kaldım eşim saat 5 te oluyor saatler hiç uymuyor insaat teknıkerıyım 85.99 puan aldım kamu yonetımı 3. sınıftayım aynı zamanda onu bıtırmeye calışıyorum kasımda esımın sacma sapan tercıhler yaptırdıgı için yerleşemedimbu yıl eşimin doguya tayını var 2 yıl ayrı kalacagız bnde atanırsam en azından aday memurlugun kalkar tayın olurum bende yoksa esım dogu batı gezecek buda benım işsiz kalmam demeksenın bolumun ne canım?

bende işletme mezunuyum 75 aldım çok güzel hazırlanmıştım ama olmadı işte,nasip diyorum,bu atamalarda senin şansın çok yüksek inşallah hayırlı bir yer olur..eşinde asker sanırım birlikte il il gezersiniz:))

Evet canım askeri personel sık sık tayını var benımde ozel o yuzden zor katıplıge basvuracaktım asker eşlerini eliyolarmıs sık sık tayın istedıklerı içinmerkezı atamalara kaldım ıns. Ikımızde gonlumuzden gecen yere yerleşiriz bu yıl ösym ters köşe yaptı herkesı tarıh sorularıfln hep genel kültürdü matematık cok vakıt kaybettırdı zordu bu yıl bende evliliğimin ilk yılını kpss ye adadım bırsey anlamadım evlılıgımden kıtaplarla yatıp kalktım hep nasıp bakalım ne olacaksenın nişanlı ne iş yapıyor canım?

Çocuğumuz yok canım henüz..Hep erteledik bebek planlarını ama istiyorum galiba artık :)) Sizin var mı yavrunuz?

Evet tırtıklamadan olmuyor :))

hayırlısı ne ise o olsun canım
hayır bizimde yok bebeğimiz
ama olmasını çok istiyoruz nasip tabii bu işler ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…